جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۰۰:۴۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۰۲۷۴
تحقیقات و پژوهش های پزشکی

داروی ضد کرونای جدید تولید شد

ویروس کرونا,داروی ضد کرونا
دانشمندان دانشگاه کوئینزلند، موفق به تولید دارویی جدید برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا شدند که می تواند در صورت ضرورت جایگزین واکسن شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیکال اکسپرس، دانشمندان مؤسسه تحقیقات پزشکی QIMR Berghofer در دانشگاه کوئینزلند دو داروی جدید برای جلوگیری از عفونت سارس- کوو ۲ تولید کرده اند تا افرادی را که در معرض ویروس قرار دارند، محافظت کنند.

دارو های مبتنی بر پپتید در حال حاضر در همستر در مرکز تحقیقات پیش بالینی و بالینی فرانسه در حال آزمایش هستند، نتایج امیدوار کننده اولیه نشان می دهد که آنها سمی نیستند و عوارض جانبی کمی دارند. این دارو ها همچنین پایدار بوده و می توانند در دمای اتاق نگهداری شوند که توزیع آنها را آسان می کند.

این دو دارو چگونگی پاسخ سلول های انسانی به ویروس سارس- کوو ۲ را به جای خود ویروس، هدف قرار می دهند.

نخستین داروی مبتنی بر پپتید قبل از قرار گرفتن در معرض ویروس، به تقویت اثر واکسن کمک می کند، در حالیکه داروی دوم باعث گسترش ویروس در سلول های آلوده می شود.

پیش از کشف دارو های مبتنی بر پپتید، حالت ورودی که سارس- کوو ۲ برای حمله به سلول ها و ایجاد بیماری کووید- ۱۹ استفاده می کند، برای محققان ناشناخته بود.

آزمایش های بالینی نشان می دهد نخستین داروی مبتنی بر پپتید با پوشاندن پروتئین گیرنده ACE۲ بر روی سلول های انسانی، عفونت را کاهش می دهد. پروتئین سنبله سارس- کوو ۲ از گیرنده ACE۲ برای اتصال به سلول ها و حمله به آن ها استفاده می کند، سپس ویروس به پپتید های مخفی متصل می شود که آن ها سلول های انسانی را برای جلوگیری از عفونت هدف می گیرند.

آزمایش ها همچنین نشان داده است که اگر ویروس به سلول ها راه یابد، داروی پپتید دوم می تواند مانع از ربودن سلول میزبان و تکثیر ویروس شود، همچنین توانایی سیستم ایمنی بدن (Système immunitaire) را در شناسایی ویروس افزایش می دهد.

پروفسور سودا رائو، محقق ارشد و رئیس گروه تنظیم ژن و ترجمه پزشکی QIMR Berghofer، گفت آنها پس از کشف برخی از افراد دارای برچسب شیمیایی که مانند یک قفل بر روی گیرنده ACE۲ عمل می کند، قادر به تولید دارو ها هستند.

رائو گفت: این برچسب می تواند گیرنده را قفل یا باز نگه دارد تا عفونت را کنترل کند. این بدان معناست که افرادی که دارای برچسب قفل مانند در گیرنده های ACE۲ خود هستند، کم تر به سارس- کوو ۲ حساس می شوند و افراد بدون برچسب در معرض خطر بیشتری برای عفونت هستند. دارو های ما جلوی برداشتن برچسب را گرفته و از گیرنده های ACE۲ بدون برچسب در برابر آلودگی محافظت می کنند.

ویروس کرونا,داروی ضد کرونا

محققان همچنین کشف کردند که اگر ویروس به سلول ها حمله کند، قفل برچسب را از داخل باز می کند که این امر امکان تکثیر ویروس با کارآیی بیشتر را فراهم می کند.

پروفسور رائو اظهار‌کرد: دارو های جدید مبتنی بر پپتید ما می توانند قفل را بسته نگه داشته و از انسداد عفونت جلوگیری کنند. این ها نخستین دارو هایی هستند که ما از آن ها آگاه هستیم و می توانند در جبهه های دوگانه عمل کنند. امیدواریم در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش های بالینی، اولین دارو بعنوان یک درمان در کنار واکسیناسیون برای جلوگیری از اتصال ویروس به سلول ها و گرفتن آن تجویز شود، می توان از پپتید دوم برای جلوگیری از تکثیر ویروس در بیمارانی که قبلا مبتلا شده اند، استفاده کرد. این تحقیق بر روی خون بیمار و سلول های انسانی کووید- ۱۹ انجام شده است.

پروفسور نبیلا سدیکی که در حال آزمایش دارو ها در IDMIT در فرانسه است، گفت تولید دارو های جدید یک گام مهیج در مبارزه با کووید- ۱۹ است. بسياري از دارو هایی که در سراسر جهان برای درمان کووید- ۱۹ تولید میشوند، افراد مبتلا به بیماری شدید را هدف قرار می دهند ، با این حال این دارو های مبتنی بر پپتید در درجه اول برای جلوگیری از عفونت و کاهش شدت بیماری هستند؛ این دارو ها همچنین می توانند بسیار مهم باشند، زیرا ممکن است محافظت لازم برای انواع جدید را فراهم کنند و برای محافظت از گروه کوچکی از افراد که نمی توانند واکسینه شوند، مورد استفاده قرار گیرند.

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش