پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۰۴ - ۰۸ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۰۷۴۱
دولت

رئیسی: هیچ‌کس ممنوع‌الورود نیست

ابراهیم رئیسی,رئیس جمهور
رئیس جمهور، ایرانیان خارج از کشور را ظرفیت و فرصت بزرگ توصیف، و بر بازنگری و تحول در ساز و کار پیگیری و رسیدگی به امور آنان تاکید کرد و گفت: مجموعه تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی برای ایرانیان خارج کشور باید این حس را در آنان ایجاد کند که مسئولان جمهوری اسلامی ایران به دنبال حل مسائل و رفع دغدغه‌ها و نگرانی‌های آنان هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور بر تلاش همه جانبه برای رفع مشکلات و استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج، تاکید کرد و گفت: نخستین گام تحول در ساختار و سازوکار تصمیم گیری شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و دبیرخانه این شورا است.

رئیس جمهور، ایرانیان خارج از کشور را ظرفیت و فرصت بزرگ، توصیف کرد و اظهارداشت: دستیابی به نتیجه مطلوب در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌ها برای ایرانیان خارج کشور، نیازمند تحول در فرآیند است تا براساس آن، ایرانیان به این ادراک برسند که مسئولان جمهوری اسلامی ایران قصد دارند به حقوق آنان توجه کنند.

دکتر رئیسی گفت: لازم است در فرآیند تصمیم‌گیری تا اجرا، تحول ایجاد شود و اگر این فرایند با عمل و اقدام همراه نباشد، اتفاق قابل توجهی ایجاد نخواهد شد.

رئیس جمهور دغدغه‌مندی درخصوص مشکلات و نگرانی‌های ایرانیان خارج کشور را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: باید این احساس در بین دست‌اندرکاران و مسئولان مربوطه باشد که موفقیت ایرانیان خارج از کشور، موفقیت ایران است و هر آسیبی که آنها ببینند، به نوعی آسیب به کشور است و نیز این تلقی شکل بگیرد که آنها آبروی نظام و کشور هستند.

آیت‌الله رئیسی آمار دقیق از شمار و وضع ایرانیان خارج از کشور را برای تصمیم‌گیری در این زمینه ضروری دانست و گفت: یکی از نکات مهمی که باید شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و دبیرخانه آن با جدیت پیگیری کند، کسب آمار دقیق از شمار و وضع ایرانیان خارج از کشور است.

رئیس جمهور افزود: براساس قانون مدنی ایران که تابعیت را ریشه در خون و خاک می‌داند، نسل‌های دوم و سوم ایرانیان خارج از کشور نیز ایرانی تلقی می‌شوند، هر چند تابعیت کشور دیگری را نیز داشته باشند.

دکتر رئیسی با تأکید بر تلاش برای تقویت هویت اسلامی- ایرانی در بین ایرانیان خارج از کشور، گفت: احساس تعلق خاطر به وطن و دین در وجود همه ایرانیان موج می‌زند و از جمله وظایف دستگاه‌های مسئول این است که این هویت را در بین ایرانیان خارج از کشور تقویت کنند.

رئیس جمهور بر ضرورت تسهیل تردد ایرانیان خارج از کشور به داخل تأکید کرد و گفت: هیچ‌کس ممنوع‌الورود نیست و همه ایرانیان می‌توانند به داخل کشور تردد کنند و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در این زمینه به نحوی باشد که ایرانیان بدون مانع و به راحتی بتوانند به وطن خود تردد کنند.

آیت‌الله رئیسی گفت: شرایط انتقال پول به داخل کشور و افتتاح حساب از سوی ایرانیان خارج از کشور از دیگر اموری است که پیگیری و رفع مشکلات آن ضروری است و خبر تصمیم‌گیری دراین باره باید بلافاصله به اطلاع ایرانیان خارج از کشور برسد.

رئیس جمهور گفت: تدوین قانون جامع برای ایرانیان خارج از کشور که بتوانند از همه بایدها و نبایدها اطلاع یابند، کاملاً ضروری است و لازم است این قانون هر چه زودتر در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد.

دکتر رئیسی در ادامه بر ضرورت پیگیری و فعال کردن مدارس خارج از کشور تأکید کرد و گفت: وزیر آموزش و پرورش مشکلات این حوزه را با دقت پیگیری کند تا فرزندان ایرانیان خارج از کشور بتوانند در این مدارس تحصیل کنند.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش و جوسازی بدخواهان ملت ایران در ایجاد ترس و ناامیدی در بین ایرانیان خارج از کشور برای مراجعه نکردن آنان به ایران، تصریح کرد: صدا و سیما و دستگاه‌های فرهنگی، با فعالیت رسانه‌ای و تبلیغی این ادراک را ایجاد کنند که همه ایرانیان می‌توانند به راحتی به داخل کشور مسافرت کنند.

آیت‌الله رئیسی همچنین بر اهمیت تسهیل در سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور تأکید کرد و گفت: این نوع‌سرمایه‌گذاری‌ها نیازمند حمایت، تضمین سود و امنیت است و سرمایه‌گذاران باید در عمل مشاهده کنند که از فعالیت آنها حمایت می‌شود.

رئیس جمهور از سفرا و رایزنان فرهنگی نیز خواست فعال باشند و منتظر نباشند ایرانیان به آنان مراجعه کنند، بلکه خود در اجتماعات ایرانیان حضور یابند و خواسته‌ها و مشکلات آنها را پیگیری کنند.

آقای رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز بصیرت و میثاق با ولایت، اظهار داشت: بصیرت، هدیه الهی است که می‌تواند مسیر درست را به انسان بنمایاند و یکی از الگوهای این عرصه شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی است.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: امروز بیش از همیشه نیازمند بصیرت هستیم و ضرورت دارد همه به ویژه دست‌اندرکاران، همواره با بصیرت و دشمن‌شناسی حرکت کنند.

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش