جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۳۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۷۴۱
بین الملل

بیشتر آمریکایی‌ها خواستار استعفای بایدن هستند| ترامپ: توئیترم را پس بدهید

جو بایدن و ترامپ,استعفای بایدن
براساس نتایج یک نظرسنجی جدید، بیش از نیمی از آمریکایی‌ها معتقدند جو بایدن رئیس جمهوری کشورشان باید به دنبال عملکردش در اجرای مغشوش و بی‌نظم عملیات خارج‌سازی عوامل و نیروها و شهروندان از پایتخت افغانستان استعفا دهد.

به گزارش ایسنا، شرکت نظرسنجی محافظه‌کار «راسموسن» در نظرسنجی جدید خود مشخص کرد ۵۵ درصد از رای‌دهندگان موافقند که این رئیس جمهوری دموکرات ۷۸ ساله آمریکا باید استعفا دهد، در حالی که ۴۱ درصد "شدیدا" با آن موافقند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، همچنین طبق این نظرسنجی، ۳۹ درصد معتقدند که بایدن در ریاست جمهوری باقی بماند که از میان آنها ۲۹ درصد "شدیدا" با آن موافقت کرده‌اند.

همچنین موسسه راسموسن دریافت که ۶۰ درصد از کسانی که در دسته رای‌دهندگان احتمالی بوده‌اند، معتقدند بایدن باید سربازان آمریکایی را با نقض توافق صلحی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری قبل از او با طالبان امضا کرده بود، در افغانستان حفظ می‌کرد.

اخیرا ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت به بایدن توصیه کرده بود ۲۵۰۰ پرسنل را در این کشور حفظ کند.

۶۰ درصد از رای‌دهندگان احتمالی در واقع معتقدند که طبق این پیشنهاد میلی، حفظ ۲۵۰۰ سرباز آمریکایی در افغانستان بهتر از خارج‌سازی کامل سربازان از این کشور جنگ‌زده بوده است.

دولت بایدن متهم به نادیده گرفتن هشدارها در خصوص امکان فروپاشی ارتش ملی افغانستان بعد از خروج ارتش آمریکا و رهاسازی طالبان برای تصرف افغانستان و ورود به شهر کابل در ماه اوت شده است. پاسخ کاخ سفید، دستور به اجرای شتاب‌زده عملیات خارج‌سازی پرسنل سفارت آمریکا و پرسنل دیگر مستقر در شهر کابل بود، در حالی که این مساله منجر به سرازیر شدن هزاران تن از اتباع غربی خواستار فرار از افغانستان و ده‌ها هزار افغان متقاضی پناهجویی در آمریکا و کشورهای دیگر به فرودگاه شهر کابل شد.

همچنین پایگاه خبری هیل براساس یک نظرسنجی جدید موسسه گالوپ گزارش کرد که کامالا هریس، معاون جو بایدن نیز محبوبیت ۴۹ درصدی –و به همین میزان مخالفت با عملکردش- دارد که شش درصد بیشتر از محبوبیت جو بایدن با ۴۳ درصد است.

جک پوسوبیک، مفسر محافظه‌کار گفت که این نظرسنجی بخشی از تلاش‌ها برای منعکس کردن کامالا هریس (کاندیدای رقابت مقدماتی حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ که قبل از شروع آن رقابت به خاطر عدم محبوبیت کنار کشید) به عنوان یک جانشین معتبر برای بایدن در میان‌دوره است.

طبق یک نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس - مرکز پژوهش امور عمومی NORC محبوبیت جو بایدن با مواجهه با انتقادات از بابت عملکردش در قبال خروج ارتش کشورش از افغانستان و حضور هزاران مهاجر هائیتیایی در مرز جنوبی آمریکا به ۵۰ درصد تنزل یافته است.

این نظرسنجی اجرا شده در بازه زمانی ۲۳-۲۷ سپتامبر دریافت که حدود ۴۹ درصد از پاسخ‌دهندگان عملکرد کلی بایدن در ریاست جمهوری را با گذشت کمی بیش از هشت از ماه از ریاست جمهوری او، مورد انتقاد قرار داده‌اند.

نظرسنجی قبلی همین موسسات که در ماه اوت اجرا شد، محبوبیت ۵۴ درصدی و نظرسنجی آنها در ماه ژوئیه محبوبیت ۵۹ درصدی را برای جو بایدن ثبت کرده بودند.

نظرسنجی‌های دیگر نیز نشان داده‌اند که میزان محبوبیت جو بایدن از میزان مخالفت با عملکردش کمتر است. یک نظرسنجی گالوپ در چند روز قبل نشان داد که بایدن تنها ۴۳ درصد تایید عملکرد داشته که نسبت به نظرسنجی ماه اوت همین موسسه کاهش ۱۶ درصدی نشان داده است.

نظرسنجی AP-NORC نشان داد که میزان تایید عملکرد بایدن در میان پاسخگویان دموکرات نسبت به ماه ژوئیه کمی کاهش یافته است و از ۹۲ درصد به ۸۵ درصد رسیده است، در حالی که میزان کاهش محبوبیت او نزد دسته‌بندی مستقل‌ها چشمگیرتر بوده و از ۶۲ درصد در ماه ژوئیه به ۳۸ درصد در ماه گذشته میلادی رسیده است.

تقریبا ۴۷ درصد از پرسش‌شوندگان هم به طور کلی نظر مثبتی نسبت به عملکرد بایدن در حوزه اقتصاد داشته‌اند؛ از هر ۱۰ جمهوریخواه تنها یک تن و از هر ۱۰ دموکرات هشت فرد به بایدن در این حوزه نمره مثبت داده‌اند.

این نظرسنجی میزان تایید کمی در قبال عملکرد بایدن نسبت به خارج ساختن کامل ارتش آمریکا از افغانستان که با تصرف سریع افغانستان توسط طالبان همراه شد، ثبت کرد. تنها ۳۴ درصد از بزرگسالان آمریکایی شرکت‌کننده در نظرسنجی AP-NORC گفتند که سیاست بایدن در قبال افغانستان را تایید می‌کنند و ۶۵ درصد به رئیس جمهوری آمریکا در این زمینه نمره منفی دادند.

ترامپ: توئیترم را پس بدهید

فارس نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال خواست که توییتر را به احیای حساب کاربری مسدود شده او در این رسانه شبکه اجتماعی مجبور کند.

جو بایدن و ترامپ,استعفای بایدن

 با گذشت حدود سه ماه از انتشار خبرها درباره قصد دونالد ترامپ برای شکایت از مدیران عامل فیسبوک و توییتر، یک رسانه آمریکایی از درخواست تازه او از یک قاضی فدرال خبر داد.

بنا بر گزارشی که «بلومبرگ» شامگاه جمعه به وقت محلی در آمریکا منتشر کرد، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال در ایالت فلوریدا برای احیای صفحه کاربری مسدود شده خود در توییتر درخواست کمک کرد.

بنا بر این گزارش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال خواسته است که شرکت توییتر را مجبور کند حساب کاربری او در این شبکه رسانه اجتماعی را احیا کند.

اواسط تیر ماه سال جای بود که وبگاه «آکسیوس» به نقل از منابع آگاه خبر داده بود، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا قصد دارد از «مارک زاکربرگ» و «جک دورسی»، مدیران عامل فیسبوک و توییتر شکایت کند.

شرکت توییتر به طور کلی حساب کاربری ترامپ را بسته و فیسبوک هم اعلام کرد انسداد صفحه او در این رسانه را برای دو سال دیگر تمدید کرده است. ترامپ پیشتر از شبکه‌های اجتماعی به دلیل سانسور نظرات و دیدگاه‌هایش انتقاد کرده بود.

بنا بر گزارش بلومبرگ، درخواست تازه ترامپ از قاضی فدرال برای دسترسی یافتن دوباره به صفحه توییتر شخصی او، روز جمعه (دیروز) در شهر میایی ایالت فلوریدا ثبت شد.

طبق متن درخواستی ترامپ از قاضی فدرال، رئیس‌جمهور سابق آمریکا ادعا کرده که توییتر تحت فشارهای رقبای سیاسی او صفحه شخصی وی در توییتر را مسدود کرد.

طبق گزارش بلومبرگ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در درخواست خود از قاضی فدرال تصریح کرد: گفت: «توییترتا حدی از قدرت و کنترل گفتمان سیاسی در این کشور (آمریکا) استفاده می‌کند که قابل اندازه گیری نیست، از لحاظ تاریخی بی‌سابقه است و این موضوع عمیقاً برای بحث‌های دموکراتیک آزاد و باز، خطرناک است».

به رغم انتشار خبر بلومبرگ درباره درخواست ترامپ از قاضی فدرال برای احیای صفحه توییتر او، شرکت توییتر و همچنین نمایندگان و سخنگویان ترامپ از هرگونه اظهارنظر درباره این موضوع اجتناب کرده‌اند.

بیستم دی ماه ۱۳۹۹ بود که در آخرین روزهای ریاست جمهوری دونالد ترامپ، امتناع مکرر او درباره پذیرش شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تاکیدهای مکررش درباره بروز تقلب بزرگ در انتخابات، توییتر برای همیشه حساب کاربری ترامپ را مسدود کرد.

توییتر در توضیح دلیل این اقدام، نگرانی از ترویج خشونت بیشتر توسط توییت‌های ترامپ را دلیل این اقدام خود اعلام کرد و ابراز داشت، دو توییت ترامپ در اعلام عدم مشارکت در مراسم تحلیف بایدن و تاکید بر این موضوع که نمی‌توان طرفدارانش را نادیده بگیرند، به عنوان تحریک کننده دانست.

توییتر ترامپ را بیش از ۸۸ میلیون و هفتصد هزار نفر از سرتاسر جهان پیگیری می‌کردند و این شبکه اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای وی برای ارسال پیام به مخاطبانش بود.

  • 20
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
درود بر آمریکای پیشرفته و نو آور که با دیدن ماشین آلات صنعتی این کشور چشم هر بیننده ای حدقه میشه
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش