شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۵۱ - ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۵۲۴۹
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۶/۱۹

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۱۹) / سرانجام ارز مسافرتی

قیمت دلا و قیمت سکه 97/06/19,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

قیمت دلار و قیمت سکه ۹۷/۰۶/۱۹؛ به گزارش سرپوش، دیروز هر سکه طرح جدید با افت ۱۰۰ هزار تومانی به قیمت ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد. پس از جهش ۸۶۰ هزار تومانی (۵/ ۲۲ درصدی) قیمت سکه از شنبه ۳ تا سه‌شنبه ۱۳ شهریور، توقف روند صعودی نرخ دلار نزدیک سقف ۱۴ هزار تومانی، سکه را نزولی کرد. علاوه بر افت دلار، پیشروی سکه از دلار از ابتدای سال در کنار شناسایی سود میان معامله‌گران و دورنمای عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده در مهر و آبان، عامل کم‌واکنشی سکه به رشد دلار شد. بیش‌واکنشی سکه به افت دلار، تا حدی حباب (بیشتر بودن ارزش بازاری از قیمت) سکه را تخلیه کرد. دیروز با افت دلار تا کف ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان در میانه معاملات سکه به صورت مقطعی تا کف ۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومانی نزولی شد، اما در ادامه با رشد دلار، سکه نیز مجددا صعودی شد.

 

هر دلار آمریکا با افت ۲۰۰ تومانی به نرخ  ۱۳ هزار تومان معامله شد. ورود تقاضای خرد و سیگنال‌های سیاسی داخلی با استیضاح چند وزیر سقف ۱۱ هزار تومانی دلار را شکست. خروج معامله‌گران از سمت فروش و هیجانی شدن فضای بازار، با ورود تقاضای خفته، جهش ۳۱ درصدی (۳۲۱۰ تومانی) دلار را در ۸ روز معاملاتی رقم زد. با وجود لمس نزدیک سقف ۱۵ هزار تومانی، مقاومت ۱۴ هزار تومانی برابر دلار رقم خورد. از شنبه، اقدام بازارساز برای عرضه ارز، اخبار ورود محموله اسکناس ارزی صرافان و مجوز ورود اسکناس ارزی صادرکنندگان افت دلار را تا کف ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومانی در میانه معاملات یکشنبه رقم زد. اما شناسایی کف قیمتی، دلار را صعودی کرد. با وجود دورنمای کاهش عرضه ارز با نزدیک شدن به دور دوم تحریم‌ها، اقدام بازارساز و سیگنال‌های سیاسی می‌تواند اثرگذار باشد.

 

بورس ركورد زد

شاخص بورس يكشنبه با رشد ٢ هزار و ٦٠٥ پله‌اي نسبت به روز ابتدايي هفته، ركوردي جديد را ثبت كرد و به جايگاه ١٤٢ هزار و ٢٣٤ واحدي رسيد. براساس معاملات ديروز ٣ ميليارد و ٥٥٩ ميليون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ٨ هزار و ٤٣٣ ميليارد ريال در ٢٠٥ هزار و ٦٠٨ نوبت داد و ستد شد.بررسي شاخص‌هاي اصلي بازار سرمايه نشان مي‌دهد، شاخص قيمت (وزني - ارزشي) كه در آن ارزش سهام شركت‌هاي بزرگ اثر بيشتري بر شاخص مي‌گذارد، ٧٦١ واحد رشد كرد و شاخص كل (هم‌وزن) كه در آن ارزش و وزن همه شركت‌هاي بزرگ و كوچك در محاسبه شاخص كل، يكسان در نظر گرفته مي‌شود، ٦٣٨ واحد رشد داشت. شاخص قيمت (هم‌وزن) نيز ٤٥١ واحد بالا رفت؛ اين شاخص بيانگر سطح عمومي قيمت سهام شركت‌هاي پذيرفته شده در بورس است. شاخص آزاد شناور نيز ٢ هزار و ٧٢٠ واحد افزايش يافت؛ اين شاخص بخشي از سهام قابل معامله شركت‌ها در بورس را نشان مي‌دهد.شاخص بازار اول (مربوط به شركت‌هاي بهتر از نظر سرمايه، سودآوري و درصد سهام آزاد شناور) يك هزار و ٨٩٤ واحد رشد كرد و شاخص بازار دوم بورس نيز ٥هزار و ٣٠٨ واحد افزايش يافت.گروه شيميايي در معاملات ديروز بورس صدرنشين شد؛ در اين گروه ٤٣٠ ميليون سهم به ارزش يك هزار و ٩٦٥ ميليارد ريال دادوستد شد.گروه فلزات اساسي به ارزش يك هزار و ٤٤ ميليارد ريال و خودرو به ارزش ٦٢٥ ميليارد ريال جايگاه‌هاي بعدي را به خود اختصاص دادند.

 

سرانجام ارز مسافرتی

خبرديگربانك مركزي كه روز يكشنبه منتشر شد، درباره ارزهاي مسافرتي بود. ٣٠ تيرماه بود كه در راستاي اجراي سياست‌هاي جديد ارزي دولت، بعد از اجراي سياست يكسان‌سازي نرخ ارز از سوي دولت و قاچاق اعلام شدن خريد و فروش‌هاي ارزي دولت تصميم گرفت تا به مسافران براي سفر به كشورهاي نزديك ۵۰۰ يورو و براي سفر به كشورهاي دورتر هزار يورو آن هم يك بار در سال اختصاص دهد و اين در شرايطي است كه هر گونه خريد و فروش ارز از سوي دولت نيز مصداق قاچاق عنوان شده و مسافران اجازه نداشتند در بازار آزاد ارزي براي سفر خود تامين كنند كه در عالم واقع هيچ‌گاه اين دستور دولت از سوي مسافران اجرايي نشد.

 

البته از سوي ديگر دولت اعلام كرده بود؛ خروج ارز در هر سفر بيش از ۵ هزار يورو ممنوع بوده و مسافران نمي‌توانند رقمي بيش از آن را كه از هر منبعي اعم از رسمي يا غيررسمي تامين كرده باشند از كشور خارج كنند.

 

بر اين اساس از روزهاي پاياني تير ماه زمزمه حذف ارز مسافرتي بر سر زبان‌ها افتاد و در برخي شعب بانكي هم ارزي در قالب ارز مسافرتي پرداخت نشد تا عزم دولت براي حذف ارز مسافرتي جدي‌تر شود و در نهايت با تاييد اين اخبار از روز اول مرداد ماه رسما ارز مسافرتي حذف شد.

 

البته در همان زمان حتي بحث بر سر دونرخي شدن ارز بر سر زبان افتاد و كسرايي‌پور مديركل سياست‌ها و مقررات ارزي بانك مركزي اعلام كرد: «نحوه پرداخت ارز مسافرتي تا چند روز آينده مشخص مي‌شود كه بر اين اساس ممكن است تامين ارز مسافرتي با دو نرخ دولتي و بازار ثانويه صورت گيرد اما بايد مكانيسم آن از سوي دولت و بانك مركزي اعلام شود.»

با اين حال بعد از گذشت ٥٠ روز از حذف ارز مسافرتي به يك‌باره دوباره شعب ارزي بانك‌ها شروع به پرداخت ارز مسافرتي كردند. البته برگشت ارز مسافرتي به بانك‌ها با تغييري در نحوه پرداخت نسبت به قبل همراه نيست و فقط قيمت آن هم‌سطح بازار شده است، يورو براي مسافران تا ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان قيمت خورده است.

 

پرداخت ارز مسافرتي بار ديگر در بانك‌ها آغاز شد؛ اما در حال حاضر فقط در هفت شعبه بانك ملي اين پرداخت انجام مي‌شود. اينكه ارز مسافرتي با چه شرايطي به متقاضيان تحويل مي‌شود، پيگيري‌ از شعب از اين حكايت دارد كه تغييري در نحوه پرداخت نسبت به قبل اتفاق نيفتاده و فقط نرخ متفاوت است. بر اين اساس هر مسافر فقط يك بار در سال مي‌تواند از شعب بانك ارز مسافرتي دريافت كرده و سقف آن براي كشورها متفاوت است؛ به گونه‌اي كه براي كشورهاي همسايه و مشترك‌المنافع حداكثر ۵۰۰ يورو و براي ساير كشورها تا ۱۰۰۰ يورو به مسافر پرداخت خواهد شد. پرس‌وجو از شعب بانك ملي از اين حكايت دارد كه پرداخت دلار انجام نمي‌شود و فعلا فقط يورو است و نرخ آن بر اساس نرخ اعلامي بانك مركزي به‌‌طور روزانه تعيين مي‌شود، البته با نرخ بازار تفاوت چنداني نخواهد داشت؛ به گونه‌اي كه امروز اين ارز حدود ۱۴ هزار و ۷۰۰ تا ۱۴ هزار و ۸۰۰ قيمت‌گذاري شده و در بازار آزاد به حدود ۱۵ هزار تومان مي‌رسد. مسافران مي‌توانند حدود هفت روز قبل از سفر به شعب منتخب بانك ملي مراجعه كرده و درخواست دريافت ارز را اعلام كنند.

 

ارز مسافرتي از ابتداي سال جاري تاكنون بارها دچار نوسان شده است؛ به‌طوري كه در ۲۰ فروردين و در سياست جديد ارزي مسافران مي‌توانستند با مراجعه به شعب بانك‌ها حداكثر تا ۱۰۰۰ يورو دريافت كرده، اما نرخ آن حدود ۴۲۰۰ تومان در هر دلار و تا مرز ۵۰۰۰ تومان براي هر يورو بود. در ادامه و با توجه به اختلاف قيمتي كه با بازار آزاد وجود داشت و مسائلي كه به وجود آمد، در بسته جديد ارزي، ارز مسافرتي به صرافي‌ها محول شد. از اين رو صرافي‌ها مي‌توانستند بر اساس ارز خريداري شده به مسافران پاسخگو بوده و البته قيمت‌ها در مدت اخير هم‌سطح بازار آزاد بود. اما همان‌طور كه در بسته جديد ارزي بانك‌ها هم فرصت ارايه ارز خدماتي داشتند، از شعب بانك ملي (ميرداماد، امام حسين، بازار، اسكان، مركزي، هفتم تير، استاد معين و كاشف) در اين رابطه اقدام كردند و بعيد نيست كه به زودي در ساير بانك‌ها نيز رايج شود.

 

۱۶:۵۰ ۱۹ خرداد ۹۷

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۱۹)

امروز دوشنبه نوزدهم شهریور ماه هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ... کلیک کنید.

۱۶:۵۰ ۱۹ خرداد ۹۷

تداوم عرضه ارز مسافرتی در شعب منتخب بانکی/یورو ۱۰۰۰تومان ارزان شد

عرضه ارز مسافرتی در شعب منتخب بانکی، امروز هم ادامه یافت با این تفاوت که دلار در اختیار مسافران قرار نمی‌گیرد؛ ولی نرخ یورو نسبت به روز گذشته ۱۰۰۰ تومان کاهش یافته و به ۱۳۷۰۰ رسیده است.به گزارش مهر، با مجوز بانک مرکزی، عرضه ارز مسافرتی در شعب منتخب بانکی دیروز آغاز شده که بر مبنای آن، نرخ دلار ۱۲۶۰۰ تومان و نرخ یورو ۱۴۵۰۰ تومان بود. امروز هم روند عرضه ارز مسافرتی در شعب بانکی ادامه یافت و بر این اساس، هم اکنون نرخ یورو با ۱۰۰۰ تومان کاهش نسبت به روز گذشته، به ۱۳۷۰۰ تومان رسیده است. برخی شهروندان در مراجعه به شعب منتخب عنوان می‌کنند که دلار عرضه نمی‌شود؛ اما نرخ یورو به شدت کاهش یافته است.

۱۵:۱۰ ۱۹ خرداد ۹۷

کره جنوبی واردات نفت از ایران را به صفر رساند

کره جنوبی نخستین کشور از سه خریدار برتر نفت ایران است که به درخواست آمریکا برای به صفر رساندن واردات نفت از ایران تن داد. *این کشور در ماه گذشته میلادی هیچ نفتی از ایران خریداری نکرد. این در حالی است که خرید نفت سئول از ایران در ماه جولای روزانه ۱۹۴ هزار بشکه بود.

۱۴:۵۰ ۱۹ خرداد ۹۷

لبنیات در حال خارج شدن از سبد خانوارهاست/ احتمال تعطیلی کارخانه‌ها وجود دارد

علی احسان ظفری، رئیس هیات مدیره اتحادیه لبنی: *با افزایش قیمت لبنیات در ماه‌های اخیر مصرف سرانه این محصول به شدت کاهش یافته تا جایی که لبنیات در حال خارج شدن از سبد مصرف خانوارهاست. *ادامه روند کاهش مصرف لبنیات خانوار نگران‌کننده است و می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های متعدد میان مردم و همچنین تعطیلی کارخانه‌ها و خروج صنعت لبنیات از چرخه تولید کشور شود.

۱۴:۱۰ ۱۹ خرداد ۹۷

رکورد تزریق ارز صادراتی در نیما شکسته شد/تهدید روحانی جواب داد

روز گذشته میزان عرضه ارز صادراتی در بازار ثانویه جهش قابل توجهی داشته و بر این اساس تنها در طی یک روز حدود ۲۱۲ میلیون یورو ارز به این بازار تزریق شده است. این در حالی بود که رئیس جمهور روز شنبه هفته جاری صادرکنندگان سود جو را که حاضر نیستند ارز خود را به سامانه نیما تزریق کنند به شدت تهدید کرده بود. *روحانی با بیان اینکه، "صادرکننده‌ای دولتی و خصولتی ارز صادراتی را که باید امروز در اختیار سامانه نیما قرار دهد، صبر می‌کند ۴۸ ساعت دیرتر می‌دهد، این کار خیانت به کشور است"، تاکید کرد بود که شرکتهای متخلف به دادگاه معرفی می‌شوند.

۱۲:۰۰ ۱۹ خرداد ۹۷

دکل‌های نفت آمریکا غیر فعال شد/ قیمت نفت افزایش یافت

مروز در بازارهای جهانی قیمت نفت تحت تاثیر دو عامل غیرفعال شدن دکل‌های نفتی آمریکا و چشم‌انداز نامناسب بازار نفت پس از تحریم‌های ماه نوامبر علیه ایران، افزایش یافت و بشکه‌ای بیش از ٧٧ دلار معامله شد.

۱۱:۳۰ ۱۹ خرداد ۹۷

افزایش ۲ برابری قیمت لاستیک خودرو

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک از افزایش دو برابری قیمت لاستیک‌های ایرانی و وارداتی در بخش ناوگان سبک و سنگین خبر داد و گفت: با توجه به نیاز ۶۰ درصدی ناوگان جاده‌ای به واردات لاستیک مطرح شده که ارز دولتی برای واردات این بخش اختصاص یابد.

۱۰:۲۰ ۱۹ خرداد ۹۷

در تیرماه امسال؛ نقدینگی ۱۶۰۲ هزار میلیارد تومان شد

بانک مرکزی با انتشار گزیده آمارهای اقتصادی در تیر ماه سال جاری، حجم نقدینگی را بیش از هزار و ۶۰۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد که نسبت به اسفندماه سال گذشته ۴.۷ درصد و نسبت به مدت مشابه سال قبل (تیر ۹۷ نسبت به تیر ۹۶)، ۲۰.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۱۰:۱۰ ۱۹ خرداد ۹۷

نرخ ارز دولتی؛ کاهش نرخ ۲۷ ارز بانکی/ اُفت قیمت یورو و پوند(دوشنبه ۱۹شهریور۹۷)

ارزش ۲۸ ارز در حالی روند نزولی به خود گرفته که ارزش یورو همچون روز گذشته روند نزولی به خود گرفته است. (برای مشاهده نرخ ها کلیک کنید)

۰۸:۴۰ ۱۹ خرداد ۹۷

بررسی شائبه خروج طلا از کشور در پوشش زیورآلات/ ورود و خروج سکه طلا ممنوع است

مدیر مسافری گمرک فرودگاه امام خمینی: *خروج طلا تحت پوشش زیورآلات مسافران زن با وزن بیش از ۱۵۰ گرم ممنوع است. *ورود و یا خروج حتی یک سکه در حال حاضر ممنوع بوده و مواردی از ممانعت از ورود و خروج سکه متعلق به اشخاص نیز گزارش شده است. *موضوع اصلی در هفته‌های اخیر بحث ورود طلا و ارز به کشور است تا بحث خروج طلا، به هر حال کنترل خروجی‌های مرزهای هوایی با گمرک نیست اما موارد مشکوک توسط عوامل کنترل گیت با گمرک چک می‌شود.

۰۸:۲۵ ۱۹ شهریور ۹۷

بخشنامه بانک مرکزی برای رفع تعهد ارزی صادرات/ بازگشت ارز ٣ماهه شد

بانک مرکزی طی بخشنامه ای شیوه های رفع تعهد ارزی را تعیین کرده و مدت زمان سه ماهه را برای بازگشت ارزحاصل از صادرات کالاهای غیر از پتروشیمی و فولاد اعلام کرده است. *بر اساس این بخشنامه، علاوه بر اینکه صادرکنندگان کالاهای غیر از پتروشیمی و فولاد باید ظرف سه ماه ارز خود را به کشور بازگردانند، مکلفند به ٤شیوه تعیین شده رفع تعهد ارزی نمایند: ١- واردات در مقابل صادرات خود یا اشخاص ثالث ٢- پرداخت جهت تسهیلات ارزی اعم از فاینانس، ریفاینانس، یوزانس ٣- فروش ارز به بانکها و صرافی های مجاز ٤- سپرده گذاری ارزی نزد بانک‌ها

۰۸:۱۵ ۱۹ شهریور ۹۷

وزارت کار: راه حلی برای افزایش دستمزد کارگران وجود ندارد

مدیر کل روابط کار وزارت تعاون،​ کار و رفاه اجتماعی: *حقوقی که برای کارگران مشخص کرده ایم فقط پاسخگوی یک سوم سبد معیشتی آنهاست. *اکنون راه حلی برای افزایش دستمزد کارگران وجود ندارد. *دولت اراده تامین کالاهای اساسی مردم را دارد و کارگران نیز بخشی از این مردم هستند اما در قالب ستاد بن می تواند حمایت‌های بیشتری از کارگران کرد.

 

  • 11
  • 12
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش