شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۳۳ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۸۸۳
انتخابات ریاست جمهوری

«خواهش» ورژن جديد انتخاباتي اصولگرايان!

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,اصولگرایان

 در حالي كه چندي ماهي بيشتر به انتخابات رياست‌جمهوري ۹۶ باقي نمانده است تحركات انتخاباتي احزاب و تشكل‌هاي اصولگرا با شدت در جريان است؛ تحركاتي كه از آنها بوي وحدت و انسجام به مشام نمي‌رسد و در حالي كه محسن كوهكن نايب‌رئيس«جبهه پيروان خط امام و رهبري» از تاييد استراتژي انتخاباتي اين جبهه از سوي شوراي مركزي براي انتخابات رياست‌جمهوري خبر مي‌دهد.

 

اسدا... بادامچيان نايب‌رئيس شوراي مركزي «حزب موتلفه» از اصولگرايان خواهش مي‌كند تا «به نفع نامزد حزب موتلفه كنار روند»؛ نامزدي كه «فعلا با او رسما مذاكره نشده است» و فعلا در مرحله سنجش «آمادگي براي ورود به انتخابات رياست‌جمهوري» قرار دارد. اين اظهارات از سوي نايب‌رئيس حزب موتلفه كه «نيم‌قرن سابقه و تجربه دارد»، حكايت از اين دارد كه نبايد به وحدت و انسجام ميان اصولگرايان اميدوار بود؛ احزابي كه هريك خود را محور اصولگرايي قرار مي‌دهند و ديگر احزاب را اقماري كه بايد گرد آن محور بچرخند. به نظر مي‌رسد در جناح اصولگريان قدرت خواهي‌هاي حزبي ركن اساسي فعاليت‌هاي انتخاباتي است و اجماع دور از دسترس.

 

به نفع نامزد موتلفه كنار برويد!

 اسدا... بادامچيان در تشريح فعاليت‌هاي انتخابي حزب موتلفه تصريح كرد: حزب موتلفه اسلامي براي تعيين كانديداي اختصاصي خود به‌طور رسمي با فردي مذاكره نداشته اما به‌صورت غيرمستقيم مذاكرات گوناگوني را انجام داده است. بادامچيان تاكيد كرد: اين مذاكرات تا زماني كه ما نامزد حزب موتلفه اسلامي را اعلام كنيم ادامه خواهد داشت. وي تصريح كرد: پس از تعيين كانديداي حزب موتلفه اسلامي، با ديگر اصولگرايان در معرض كانديداتوري براي انتخابات رياست‌جمهوري مذاكراتي خواهيم داشت، مبني بر اينكه آيا شما با توجه به شرايط، ضوابط و ارزش‌هاي اسلامي خودتان را ارجح، افضل و اصلح از نامزد موتلفه اسلامي مي‌دانيد يا خير. نايب‌رئيس شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي خاطرنشان كرد: اگر ديگر كانديداهاي اصولگرا به اين نتيجه رسيدند كه نامزد موتلفه اسلامي با توجه به سوابق و تجربيات يك حزب نيم قرني رجحان ويژه‌اي را دارد، از آنها خواهش مي‌كنيم كه به نفع او كنار بروند و براي حمايت از او فعال بشوند.

 

استراتژي‌هايمان را مشخص كرده ايم

 در شرايطي كه حزب موتلفه در حال مذاكرات غيررسمي با نامزدهاي مورد نظرش است، محسن كوهكن رويكردهاي انتخاباتي «جبهه پيروان خط امام و رهبري» را تشريح كرد و گفت: ما در گذشته دو نوع رويكرد براي ورود به انتخابات داشتيم؛ ما در گذشته منتظر بوديم تا افرادي خودشان تصميم بگيرند و به صحنه انتخابات بيايند تا ما روي آنها به اجماع برسيم. وي با اشاره به انتخابات سال ۹۲ و كانديد شدن ۵ نفر از اعضاي جبهه پيروان يادآور شد: درنهايت هيچ يك از آنها در صحنه باقي نماندند و اين نشان مي‌دهد كه ما به ائتلاف اصولگرايان پايبنديم. كوهكن استراتژي جبهه پيروان را ائتلاف صددرصدي با اصولگرايان عنوان كرد و با تاكيد بر اينكه اگر تكثر نباشد، شانس پيروزي اين جريان بالاست، افزود: جبهه پيروان به اين نتيجه رسيد كه براي انتخابات رياست‌جمهوري منتظر افراد خودتصميم‌گير نماند، هرچند اين رويكرد نافي صلاحيت آنها نيست.

 

بوي وحدت از اردوگاه اصولگرايان به مشام نمي‌رسد

 ماه‌هاي پاياني سال ۹۶ را بايد ماه‌هاي رونق فعاليت‌هاي انتخاباتي دانست؛ فعاليت‌هايي كه البته در اردوگاه اصولگرايان با غلظت بيشتري در جريان خواهد بود و در حالي كه اصلاح‌طلبان بر سر ليست‌هاي انتخابات شوراهاي شهر با يكديگر مذاكره مي‌كنند، گمان مي‌رود كه در ميان اصولگرايان همچنان مذاكرات بر سر«توافق بر سر نامزد يا نامزدهاي رياست‌جمهوري» در جريان باشد تا شايد! وحدتي حصول يابد و گزينه‌اي«اجماعي» پيونددهنده احزاب و تشكل‌هاي متكثر در جناح اصولگرا شود؛ گزينه‌اي كه بنابر نظرسنجي محافل سياسي رقيب جدي و قدري در برابر حسن روحاني نخواهد بود اما مي‌تواند از دو بعد تاثيرگذار باشد: نخست از منظر اتصال و پيوند اصولگرايان با يكديگر و دوم سنجش ميزان آراي اصولگرايان در ميان مردم و شناخت پايگاه‌هاي اجتماعي شان. اولي مي‌تواند جبران‌كننده ضعف‌هاي انتخاباتي آنان در سال ۹۲ باشد و دومي هم همواركننده مسير آنان در انتخابات سال ۱۴۰۰. تا بدين جاي كار و در روزهاي ابتدايي دومين ماه پاييز «بوي وحدت و انسجام» ميان اصولگريان به مشام نمي‌رسد و بايد منتظر ماند و ديد كه آيا وحدتي كه بزرگان اصولگرا متناوبا بر آن تاكيد دارند حصول خواهد شد يا خير.

 

 

armandaily.ir
  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش