جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۰۷ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۶۰۱۰۰۰۴۴
انتخابات ریاست جمهوری

باهنر در برنامه جهان آرا مطرح کرد،

در انتخابات ۹۶ به دنبال گزینه ای قوی تر از روحانی هستیم

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,محمد رضا باهنر
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در انتخابات ۹۶ به دنبال گزینه ای قوی تر از روحانی هستیم.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران، محمد رضا باهنر دبیر کل جبهه پیروان امام و رهبری و دبیر کل جامعه مهندسین  با حضور در برنامه جهان آرا شبکه افق درباره انتخابات آینده و جناح بندی های سیاسی کشور اظهار نظر کرد. 

 

باهنر در ابتدا اظهار داشت: در خصوص جناح چپ و راست و تحلیل ها در این باره باید به عنصر زمان و مکان توجه کرد.

 

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: در اوایل انقلاب خطی به نام خط پیرو  امام تشکیل شد و در مقابل آن نیز خطی بود که تفکرات تند کمونیستی و تفکرات سلطنتی داشت که این خط تا پایان دهه ۶۰ وجود داشت و به کارهایی چون ترور دست زد. 

 

وی تصریح کرد: بعد از سال ۶۰ پیروان خط امام یک ثبات پیدا کردند و انقلاب را به دست گرفتند. از همان زمان یک داستان با محوریت اقتصاد ایجاد شد و عده ای می گفتند که اقتصاد کشور باید باز و دست مردم باشد و عده ای می گفتند که اقتصاد باید فقط در اختیار دولت باشد که این باعث ایجاد گروه های راست و چپ شد. 

 

باهنر بیان داشت: این اختلاف در جبهه به دولت وقت که مقام معظم رهبری به عنوان رئیس جمهور زمام امور را در دست داشتند کشیده شد و سپس به جبهه جمهوری رسید و باعث شد تا جبهه به دو گروه چپ و راست با اعضای مختلف تبدیل شود. 

 

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد : بعد از جنگ امام راحل گروهی را برای بازسازی اقتصاد و بازنویسی سیاست اقتصاد کشور مامور کردند و مشکلات این عرصه حل شد و برنامه ها نیز تا کنون بر همین اساس نوشته شد. 

 

وی با بیان اینکه اشرافی گری مسولان و تهاجم فرهنگی کلید واژه های سخنرانی های رهبری هستند، گفت: در سال ۷۰ به بعد نیز مقام معظم رهبری بحث تهاجم فرهنگی را مطرح فرمودند و بارها در این باره هشدار دادند اما متاسفانه این موضوع جناح چپ و راست که در اقتصاد وجود داشت به این زمینه نیز کشیده شد و اختلاف نظرهایی را پدید اورد.

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به این موضوع که در طول زمان مواضع برخی ها تغییر کرده، گفت: در پاره ای از زمان مانند زمان مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی طرح تعدیل اقتصادی مطرح و شروع به کار کرد اما برای کنترل رکود ما مانع این موضوع را شدیم که متاسفانه ایشان از ما ناراحت شدند و تصور کردند که جناح ما عوض شده است. 

 

باهنر با بیان این که برخی چنان خواستار واگذاری اقتصادی بودند که ما در مقابل آنها به چپ اقتصادی تبدیل شدیم، گفت:، در آن زمان ما در زمینه اقتصادی راستی بودیم اما برخی ها آنقدر می خواست واگذاری کنند که ما را چپ اقتصادی تبدیل کردند. 

 

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان این موضوع که ما در مجلس سوم هم با برخی مشکل داشتیم، اذعان کرد:ما ادعا نداریم که در گذشته هیچ خطایی نداشتیم اما تمام تلاش خود را کردیم تا از اصول انقلاب گری دفاع و حمایت کرده و از آن عدول نکنیم. 

 

وی تصریح کرد : ما از همه اصولگرایان دفاع نمی کنیم و امواج مختلف برخی ها را به اشتباه انداخت و به جاده خاکی کشاند و یا برخی دیگر در نیمه راه متوقف و خسته شدند که این در تمام جناح ها وجود دارد. 

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه اگر چند حزب قدرتمند، ضابطه مند و صاحب موضع نداشته باشیم نگران آینده مردم سالاری دینی در کشور هستم، بیان داشت: بحثی که امروزه مطرح است این است که ما معتقدیم که همه باید به قانون اساسی پایبند باشد اما متاسفانه برخی ها فکر می کنند با رای هایی که دارند می توانند قانون اساسی را تغییر دهند. 

 

باهنر درخصوص رویه اصلاح طلبی در کشور گفت: اصلاح طلبان امروز نسبت به اصلاح طلبان گذشته به خصوص مجلس ششم معتدل تر شده اند و حتی برخی از همان نمایندگی مجلس ششم امروزه میگویند که نباید آن کار را می کردند.  

 

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: اگر یک حزب اصلاح طلب و اصولگرا و معتدل قدرتمند داشته باشیم می توان رقابت خوبی را ایجاد کرد اما همه باید بفهمند که نمی شود با نظام رقابت کرد.

 

وی با بیان اینکه اصلا نمی شود جریان ها را از هم تمیز داد، تاکید کرد: زمانی می توان جریان ها را از هم تشخیص داد که چندین حزب در کشور وجود داشته باشد. 

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر این موضوع که بسیاری از مرام نامه های حزبی در ایران باهم تفاوت ندارند و خیلی از آنها فقط کاغذی در جیب اشخاص هستند، خاطر نشان کرد: امروزه ۴۰۰ حزب در کشور وجود دارد که ۳۵۰ حزب اصلا وجود خارجی ندارند و از ۵۰ حزب باقی مانده ۳۰ حزب در زمان انتخابات اعلام موجودیت می کنند و ۲۰ حزب باقی مانده نیز اصلا مدیریت و مرام نامه درستی ندارند.

 

باهنر افزود: متاسفانه ما در کشور حزب جامع فراگیر نداریم و احزابی که در کشور وجود دارند به این شکل هستند که عده ای دوست و رفیق دور هم جمع می شوند و حزب ایجاد می کنند. 

 

وی یکی از دلایل عدم تشکیل احزاب فراگیر را خود سیاست ورزان دانست و اذعان داشت: ما حزب فراگیر اصولگرا و اصلاح طلب نداریم که نمونه اش را می توانید در مجلس ببینید، چرا که اگر حزبی قوی وجود داست آقای عارف ریاست مجلس بر عهده می گرفت و شرایط متفاوت می شد. عده ای با نردبان سایر احزاب بالا می روند اما بعد فراموش می کنند. 

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین درباره اصولگرا خواندن رئیس جمهور گفت: روحانی تا قبل از انتخابات ۹۲ عموما در لیست جامعه روحانیت بود و خواستگاهش اصولگرایی است اما در انتخابات ۹۲ وامدار اصلاح طلبان شد چرا که اصولگرایان بر روی وی یک صدا نشدند. 

 

وی با اشاره به سخنان مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که گفته بودند اگر ما از روحانی حمایت نمیکردم رای نمی آورد، بیان داشت: باید بگویم که اگر آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات شرکت نمی کرد و اگر رد صلاحیت نمی شد و اگر اصولگرایان متحد می شدند و اگر عارف در انتخابات می ماند روحانی رای نمی آورد.

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: در کابینه دولت فعلی از همه جناح ها حضور دارند حتی برخی ها که دگردیسی شدند اما روحانی اکنون کمتر می خواهد که در کابینه از اصولگرایان استفاده کند و روحانی نمی تواند از اصلاح طلبان جدا شود. 

 

باهنر در خصوص معرفی کردن کاندید جدید برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما معتقدیم که باید فردی قوی تری از روحانی پیدا شود. 

 

وی ادامه داد: ما حزب خاص فراگیر اصولگرا نداریم و هر بار با یک نام دور هم گرد می آمدیم اما در جبهه مردمی نیروهای انقلاب سعی شده تا هر کسی که ادعای اصولگرای دارد را دور هم جمع کند و کارهایی جدی را انجام دهد. 

 

باهنر با اشاره به این موضوع که نقدهای جدی به مواضع روحانی وارد است،  بیان داشت: من در برجام به تیم دیپلماسی دولت یازدهم نمره موفقیت می دهم اما بزرگترین مشکل این است همه تخم مرغ ها در یک سبد گذاشته

شد. من در تمام دولت ها گفتم که با برجام فقط ۴۰ درصد مشکل حل می شود و باید مابقی را با فعالیت هایی چون اقتصاد مقاومتی حل کرد. 

 

دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: مطمئن باشید روحانی در انتخابات آینده  تمام تخم مرغ ها را در سبد اصولگرایان نمی گذارد.

 

وی درباره احتمال تکرار نتیجه انتخابات مجلس در انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: انتخابات ریاست جمهوری فقط در تهران نیست.

 

البته در انتخابات مجلس هم دیدیم که لیست امید فقط در تهران پیروز شد و نه در کل کشور. 

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: بحث اصلی در حال حاضر این است که باید مردم را به جبهه نیروهای انقلاب جذب کنیم. 

 

باهنر با طرح این سوال که مجلس و فراکسیون امید در مجلس چه کارهایی را تاکنون در مجلس دهم انجام داده اند، بیان داشت: ما در انتخابات آینده ریاست جمهوری به دنبال کسی می رویم که قوی تر باشد.  ما می خواهیم در انتخابات رقابت سالم داشته باشیم و پرونده باز کردن و افشاگری کاری بی اخلاقی است.

 

باهنر در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این موضوع که در سال ۹۲ جبهه اصولگرا نتوانست به یک گزینه واحد برسد، خاطر نشان کرد: روحانی در انتخابات آینده چند مشکل دارد که باید آنها را حل کند تا رای بیاورد. در انتخابات ۹۲ روحانی با رای لب مرز انتخاب شد که تا کنون سابقه نداشته است و اگر میخواهد در آینده نیز رای بیاورد باید کاری که برای مردم موثر باشد.

 

 

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش