چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳
۱۵:۴۸ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۷۵۱۸
شهری و روستایی

سرقت علائم راهنمایی و رانندگی در اهواز

منصور کتانباف,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار اهواز با بیان اینکه علائم ترافیکی اهواز به صورت سازمان‌یافته در حال سرقت است، گفت: متاسفانه به صورت گسترده، تخریب و سرقت اموال عمومی در اهواز در حال انجام است که بخشی از آن عامدانه و برای مبارزه منفی با مجموعه مدیریت شهری است.

به گزارش ایسنا، منطقه خوزستان، منصور کتانباف در همایش استانی حمل و نقل و توسعه پایدار که امروز چهارشنبه (۲۸ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: موضوع حمل و نقل در شورای فرهنگی مطرح و منشاء تصویب شد و این امر نشان می‌دهد که ریشه هر اقدامی باید فرهنگی باشد؛ اگر مسائل فرهنگی به خوبی آموزش داده شود و در اختیار مردم قرار گیرد و مردم نیز خود را ملزم به استفاده از این آموزه‌ها بدانند حتما در زمینه مسائل شهری و زندگی با مشکلات کمتری مواجه می‌شوند. 

 

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در موضوع حمل و نقل، تصریح کرد: باید پیوست فرهنگی همه موضوعات در رأس امور قرار بگیرد. 

 

شهردار اهواز زیرساخت‌های حمل و نقل شهری را یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی دانست و گفت: کشوری می‌تواند در بازار رقابت اقتصادی نقش سازنده داشته باشد که زیرساخت حمل و نقل را داشته باشد. وجود خطوط منظم و باکیفیت و باکمیت مناسب در امور کشتی‌رانی، خطوط ریلی،‌ برخورداری از اتوبان‌ها و جاده‌هایی که بتوانند امکانات لجستیکی را به وسیله ناوگان‌هایی در سطوح برتر جابه‌جا کنند، از جمله زیرساخت‌های حمل و نقل محسوب می‌شوند.

 

کتانباف ادامه داد: زمانی که می‌خواهند توسعه‌یافتگی یک کشور یا شهر را بررسی کنند قطعا به این شاخص‌ها توجه می‌شود. اگر اهواز کلان‌شهر محسوب می‌شود، آیا تنها برخورداری از تعداد جمعیت و مساحت می‌تواند شاخصی برای توسعه‌یافتگی باشد؟

 

وی عنوان کرد: مدل‌های حمل و نقلی که امروزه در دنیا در شهرها استفاده می‌شود حداقل دارای ۱۳ بُعد حمل و نقلی است. در کشور ما و در اهواز چقدر از این بُعدها برخوردار هستیم؟

 

شهردار اهواز تصریح کرد: حداقل امکانات حمل و نقل شهری که در اهواز وجود دارد با پدیده وندالیسم یعنی سرقت، دستبرد زدن و تخریب اموال عمومی مواجه است. هفته گذشته به ناچار مجبور شدم از طریق بیسیم شهرداری اعلام به هشیار بودن کنم زیرا به صورت سازمان‌یافته علائم ترافیکی در حال سرقت هستند که این موضوع نشان از بی‌تفاوتی محض متولیان است و به متولیان امر نیز تذکر داده شده است. 

 

کتانباف با بیان اینکه اموال شهر از محل پرداخت عوارض توسط مردم خریداری می‌شوند، تصریح کرد: متاسفانه به صورت گسترده، تخریب و سرقت اموال عمومی در اهواز در حال انجام است که بخشی از آن عامدانه و برای مبارزه منفی با مجموعه مدیریت شهری است. حساسیت شهروندان می‌تواند این موضوع را مدیریت کند. دستگاه قضایی نیز آمادگی لازم برای برخورد را دارا است به شرطی که متولیان در این زمینه نقش خود را ایفا کنند.

 

شهردار اهواز گفت: به نظر می‌رسد در اهواز به بحث آموزش و استقرار آموزش تخصصی بسیار نیازمندیم. همچنین بازدیدهای میدانی از فعالیت‌های موفق دیگر شهرهای کشور از نیازمندی‌های این شهر است.

 

وی با اشاره به عدم حضور برخی مدیران حمل و نقل و ترافیک مناطق شهری شهرداری اهواز در این همایش، بیان کرد: آنچه امروز برای شهرداری اهواز ایجاد شده است، موضوع عدم تعهد است زیرا کسانی منصوب شده‌اند که به آنها اعتماد نداشتیم. افرادی به ما تحمیل شد که نباید این کار را انجام می‌دادیم و حتما اصلاحات لازم در چند روز آینده انجام خواهد شد. کسانی که لیاقت مسئولیت ندارند، نباید در مجموعه باشند و این کار با هر هزینه‌ای انجام خواهد شد. نمی‌شود همایش حمل و نقل و ترافیک برگزار شود، و یک مدیر در این همایش نباشد و این موضوع نشان از عدم مسئولیت است.

 

شهردار اهواز با اشاره به کمبودهای اهواز در زمینه حمل و نقل تصریح کرد: چرا نباید در طول چهار سال حتی یک اتوبوس خریداری شود؟ چرا شهروندان باید ۴۰ تا ۵۰ دقیقه منتظر اتوبوسی با کیفیت پایین باشند؟

 

کتانباف عنوان کرد: از سال ۹۰ اعلام کردم که اهواز حدود ۳۰ کیلومتر ریل دارد. در برنامه‌ای که به شورای سوم ارائه شد، اعلام شد که می‌شود از این ریل در حمل و نقل عمومی شهری استفاده کرد و در این دوره پیگیر این موضوع شدم که زیرساخت آن مهیا شد و ۱۳ ایستگاه در اهواز پیش‌بینی شده است که باید این کار در اولویت‌ها قرار بگیرد.

 

وی بیان کرد: باید به سمت و سوی تمکین از قانون برویم. عدم تمکین از قانون در اهواز موجب بی‌انضباطی و بی‌نظمی موجب هرج و مرج می‌شود که امیدواریم به مرحله پس از هرج و مرج نرسیم که متاسفانه در این آستانه قرار داریم. باید به نظم و تمکین از قانون عمل شود. 

 

شهردار اهواز با اشاره به مشکلات ساختاری که در کشور و به تبع آن در اهواز وجود دارد، گفت: پلیس راهور و شهرداری هر دو به نوعی زیرمجموعه وزارت کشور هستند. به سختی دوربین خریداری و نصب می‌شود اما به دلیل اینکه مشخص نیست سرور باید در چه جایی قرار بگیرد، راه‌اندازی نمی‌شود و در این مدت گارانتی دوربین از بین می‌رود و خساراتی به آن وراد می‌شود این در حالی است که اگر با استفاده از دوربین‌ها بتوانیم یک فقره تصادف را هم کاهش دهیم جزو افتخارات است.

 

وی با اشاره به بحث ترویج دوچرخه‌سواری در اهواز، بیان کرد: درست است که باید به سمت و سوی استفاده از دوچرخه‌سواری حرکت شود اما به دنبال این موضوع در جلسات و شعار دادن نیستیم. این موضوع باید از طریق فرهنگ‌ساری ایجاد شود همانطور که در گذشته همه با دوچرخه رفت و آمد می‌کردند. استفاده از دوچرخه‌سواری در محلات راه نمی‌افتد مگر با فرهنگ‌سازی. 

 

کتانباف اکثر دور برگردان‌های اهواز را غیراستاندارد دانست و  عنوان کرد: بزرگ‌ترین مرکز هزینه شهرداری اهواز، مرکز هزینه حمل و نقل عمومی در بخش سرمایه‌گذاری و در بخش بهره‌برداری است و یکی از موضوعاتی که امروز در اهواز با آن مواجه هستیم، عدم ایمنی معابر است. مقرر شده بود ۸۰ دور برگردان در اهواز احداث شود که تعدادی از آنها انجام و تعدادی در دست کار است اما باید به این کار سرعت داده شود زیرا جان و مال مردم در معرض آسیب است. 

 

وی تصریح کرد: اگر عمده تصادفات و محل وقوع تصادفات گزارش داده شود مشخص می‌شود که عمده تصادفات در دور برگردان‌ها اتفاق می‌افتد زیرادوربرگردان‌ها غیراصولی و غیرفنی هستند.

 

شهردار اهواز ادامه داد: اگر مردم بدانند مقصر این موارد چه کسی است به راحتی از مقصر نمی‌گذرند و خسارت‌شان را خواهند گرفت. یکی از مشکلات شهروندان این است که به حقوق خود آگاه نیستند و اگر به حقوق خود آگاه بودند شرایط بسیار تغییر می‌کرد. 

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش