سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۱۰۰۰۷۶

جراحی‌های اشتباه الکترونیکی؛ کارهایی که نباید با لپ‌تاپ انجام دهید

نکات مهم برای استفاده از لپ تاپ,شیوه صحیح خشک کردن دستگاه‌های الکترونیکی,روش های استفاده صحیح از لپ تاپ
یکی دیگر از روش‌ها برای خشک کردن دستگاه‌های الکترونیکی، قرار دادن آنها در کیسه برنج است، این ایده البته یک روش نسبتا خوب و امتحان‌شده قدیمی برای خشک کردن موبایل است، اما به نظر می‌رسد این روش برای لپ‌تاپ چندان مفید نیست.

به گزارش ایسنا، امکان دارد کامپیوتر شما به هر دلیلی از کار بیفتد، گاهی این کار به علت این که روی آن مایعی ریخته شده، رخ داده یا هر بلای دیگری می تواند برای وسیله الکترونیکی شما رخ دهد و آنرا از کار بیندازد و این اتفاقی است که هنگام استفاده از دستگاه های الکترونیکی غیرقابل اجتناب است. بعضی از افراد در مواجهه با از کار افتادن دستگاهشان، به گوگل (Google) مراجعه می کنند و البته ممکن است بتوانند مشکل خود را هم حل کنند، برخی دیگر هم برای اطمینان از فردی که در زمینه تعمیر کامپیوتر تخصص دارد، کمک می گیرند و دستگاه خراب خود را نزد چنین افرادی می گذارند که برای تعمیر لوازم الکترونیکی آموزش دیده اند.

اما برخی بدترین راه را برای تعمیر لوازم الکترونیکی خود انتخاب می کنند و تنها هنگامی که دستگاه به مرز نابودی رسیده، به متخصص مراجعه می کنند. وب سایت گیزمودو در گزارش خود با بعضی از آژانس های پشتیبانی فنی ارتباط برقرار کرده تا از بدترین کارهایی که مردم هنگام تعمیر کامپیوترهای خود انجام می‌دهند ، آگاه شود، کارهایی که اگر میخواهید دستگاه الکترونیکی شما سالم بماند، به هیچ وجه نباید انجام دهید.

چسباندن باتری به کابل اترنت

برخی از افراد زمانی که تصمیم به تعمیر کامپیوترهایشان می گیرند، نیت خوبی در سر دارند؛ آن ها به یوتیوب مراجعه کرده و بعضی از ویدیوهای آموزنده آنرا مشاهده می کنند و دست به تلاش می زنند؛ اما در شرایطی که افراد آگاهی و درک پایینی از چگونگی کارکرد دستگاه های الکترونیکی داشته باشند، ممکن است سر و کارشان به راه حل های مسخره ای که در این شبکه اجتماعی قرار داده شده، بیفتد و قربانی ویدیوهایی شوند که صرفا برای انجام یک کار طنز و بامزه در یوتیوب قرار گرفته است.

پیتر لوپز، یک پشتیبان فنی در بروکلین به یکی از نمونه های این مورد برخورد کرده است. زمانی که لوپز به خانه مشتری خود مراجعه نموده است ، متوجه می شود که او چند باطری قلمی را با چسب به کابل اترنت LAN چسبانده است. زمانی که لوپز از مشتری خود می پرسد که چرا چنين کاری انجام داده، مشتری اش این پاسخ را می دهد که شنیده چسباندن باطری به کابل، باعث می شود سرعت اینترنت سه برابر شود و حتی از این نظریه خود هم بسیار دفاع می کند. البته زمانی که لوپز دلیل این اصرار او را جویا می شود، می فهمد که این ایده در یک ویدیو مطرح شده، ویدیویی که تنها برای شوخی بین کاربران دست به دست شده و اما بعضی آنرا جدّي گرفته و تصمیم گرفته اند آن را به کار بگیرند.

اینکه یک شخص لباس مرتب و ظاهر آراسته و موجهی دارد، به این معنی نیست که می توان به او اطمینان کرد. در چنین شرایطی بالاخص اگر آنچه می شنوید چندان با عقل جور درنمی آید، یک جست وجوی ساده در گوگل می تواند به شما کمک کند که کار تعجب برانگیزی انجام ندهید. درمقابل، اگر می خواهید سرعت اینترنت (Internet) خود را افزایش دهید، می توانید تجهیزات بهتری بخرید، جای روتر را عوض کنید یا سرویس دهنده اینترنتتان را تغییر دهید و این راه ها قطعاً در مقایسه با متصل کردن باتری قلمی به کابل اترنت، خاطرجمع تر هستند.

لپ تاپ خیس در فر

نکات مهم برای استفاده از لپ تاپ,شیوه صحیح خشک کردن دستگاه‌های الکترونیکی,روش های استفاده صحیح از لپ تاپ

یکی از راه های عجیبی که برخی برای تعمیر لپ تاپی که خیس شده انجام می دهند ، قرار دادن لپ تاپ در فر است و این داستانی است که یک پشتیبان فنی از شخصی که این کار را انجام داده روایت می کند، با این تصور که قرار دادن کوتاه مدت لپ تاپ در فر راهکاری عالی برای خشک کردن آن است، درحالی که اصلا اینطور نیست و با قرار گرفتن لپ تاپ در فر، نه تنها نمایشگر لپ تاپ از بین رفته و روی بدنه دستگاه هم علائم سوختگی ظاهر شده، بوی پلاستیک سوخته به مدت نصف هفته در سراسر خانه پخش شده است.

البته قرار دادن لپ تاپ در فر، به همین یک مورد هم ختم نمی شود. یک پشتیبان فنی در تگزاس درباره تجربه مشابهی که با آن روبرو شده می گوید:« یک مشتری مادربردش را درفر قرار داد تا چیپ های کامپیوترش را گرم کند که البته این کار قطعا روش بدی برای تعمیر کامپیوتر بود. چنین کاری میتواند منجر به خروج گازهایی سمی از دستگاه شود همچنين ردهایی سمی از لیتیوم در خانه باقی بگذارد که بسیار خطرناک است.» بنابراین اگرچه قرار دادن مادربرد خیس در فر، یکی از راه های شناخته شده برای تعمیر کردن لپ تاپ بدون مراجعه به تعمیرگاه و متخصص محسوب می شود ، چه بسا ممکن است در مواردی هم نتیجه دهد، اما انتشار بخارهای سمی یا احتمال رخ دادن یک انفجار، نشان می دهد این ایده خطرناک برای تعمیر لپ تاپ چندان معقول نیست.

لپ تاپ خیس در برنج

فرها تنها روشی نیستند که مردم برای خشک کردن سریع لپ تاپشان از آن استفاده می کنند. یکی دیگر از روش ها برای خشک کردن دستگاه های الکترونیکی، قرار دادن آنها در کیسه برنج است، این ایده البته یک روش نسبتا خوب و امتحان شده قدیمی برای خشک کردن موبایل است، اما بنظر میرسد این روش برای لپ تاپ چندان مفید نیست. یک پشتیبان فنی به نام ویلیام از پورتلند، به چندین مورد اشاره می کند که برنج ها مسیر فن ها و خروجی های USB را مسدود نموده اند و به همین دلیل به افراد توصیه می کند لپ تاپی که خیس شده را داخل کیسه برنج قرار ندهند.

یکی از کاربران درباره تجربه ناموفق خود نوشته است:« می دانستم که برنج می تواند به خشک کردن گوشی کمک کند اما در مورد لپ تاپ مطمئن نبودم. حالا می دانم از عهده خرید یک کیسه برنج دیگر برمی آیم، اما بعید می دانم بتوانم یک لپ تاپ دیگر بخرم.» هرچند برنج به عنوان ماده ای خشک ساز شناخته می شود، در چنین شرایطی لزوما نمی تواند کمک کند. باید توجه داشت که برنج شاید نتواند آسیب زیادی به موبایل وارد کند، زیرا گوشی های موبایل ورودی هایی چندان درشتی ندارند، اما چنین موضوعی برای لپ تاپ ها صادق نیست، زیرا لپ تاپ ها خروجی های هوا، پورت ها و درگاه های درشتی از جمله فاصله میان کیبوردها دارند و قرار دادن آنها در کیسه برنج می تواند باعث فرو رفتن دانه در این درگاه ها شود.

عمر پرز از پشتیبانی فنی مایکروسافت (Microsoft) معتقد است فرآیند قرار دادن لپ تاپ در برنج برای خشک کردن آن، کاری احمقانه است و می گوید:« بیرون کشیدن رطوبت از لپ تاپ های بزرگ، بدون باز کردن و خشک کردن شان به صورت دستی عملا غیرممکن است.» بنابراین برنج، خشک کننده خوبی برای لپ تاپتان که در معرض رطوبت زیادی قرار گرفته نیست، به جای این کار، بهتر است سریعا لپ تاپتان را خاموش کنید، از برق بکشید و اگر ممکن بود، باتری را از آن خارج کنید. بعد از آن رطوبت را تا جای ممکن با یک حوله جذب کنید و اجازه دهید دستگاه برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک شود. اگر همه چیز خوب پیش برود، دستگاهتان می تواند به عمر خود ادامه دهد و اگر همه چیز آنطور که مطابق میلتان بود پیش نرفت، بهتر است سراغ یک متخصص پشتیبانی فنی بروید، تا بدون اینکه این افراد مجبور شوند دانه های برنج را از دستگاهتان خارج کنند، دست به تعمیر بزنند.

هارد درایو خراب در فریزر

زمانی گذاشتن هارد درایو در فریزر، راه خوبی برای احیای کوتاه مدت آن بود، البته صرفا تا اندازه ای که بتوان اطلاعات مهم را از آن استخراج کرد. ایده کلی این بود که خنک کردن هارد درایو باعث می شود صفحات فلزی داخلش آنقدر منقبض شوند که به اندازه یک بک آپ گیری ساده بکار خود ادامه دهند. اما با تغییرات اساسی که در طراحی هارد درایوها رخ داده است و افزایش روزافزون درایوهای حالت جامد( SSDها) که هیچ صفحه فلزی ای ندارند، باعث شده این روش های قدیمی دیگر کاربرد سابق را نداشته باشند.

نکات مهم برای استفاده از لپ تاپ,شیوه صحیح خشک کردن دستگاه‌های الکترونیکی,روش های استفاده صحیح از لپ تاپ

با وجود این به نظر می رسد این تغییرات هنوز هم مانع از این نیست که مردم هارد درایو خود را درون فریزر قرار دهند. یک پشتیبان فنی در تگزاس می گوید:« یکی از مشتریان مقاله ای در اینترنت (Internet) خوانده بود که می گفت با قرار دادن هارد درایو در فریزر، میتواند اطلاعات آنرا احیا کند و تصمیم می گیرد برای صرفه جویی در هزینه هایش، بدون مراجعه به یک متخصص، همین روش را به کار بگیرد، اما در نهایت قرار دادن هارد درایو در فریزر هم کمکی به او نمی کند و او مجبور می شود برای دسترسی دوباره به اطلاعاتش، به ما مراجعه کند.»

البته بنظر میرسد این تنها مورد از این روش نبوده است و افراد دیگری هم از این روش استفاده کرده اند. در حالی که باید توجه داشته باشید، لپ تاپ ها برای قرار گرفتن در دمای شدید ساخته نشده اند، دمای گرم و سرد هم تفاوتی ندارد، براین اساس بهتر است آنها را از تمام لوازم خانگی درون آشپزخانه دور نگه دارید.

جراحی های اشتباه الکترونیکی

همه ما دوست داریم تصور کنیم دستگاه های الکترونیکی خود را بطور کامل می شناسیم و اینکه هر مشکلی برای دستگاهمان پیش می آید، با کمی روغن کاری و جست وجویی ساده در یوتیوب قابل تعمیر است، در حالی که این موضوع همیشه هم صادق نیست. اندکی تواضع میتواند مانع از این شود که دستگاهتان را نابود کنید. در یکی از نمونه هایی که خود فرد تصمیم به تعمیر دستگاهش گرفته و سعی داشته منبع برق کامپیوترش را عوض کند، یک آتش سوزی کوچک به راه انداخته است. به همین دلیل بهتر است جراحی کامپیوترها به متخصصان سپرده شود.

رایان، پشتیبان فنی در نیویورک که در مواجهه با یکی از این موارد قرار داشته، می گوید:« یکی از مشتریان قدیمی من که همیشه سعی می کند خودش دستگاهش را تعمیر کند، به پاره کردن سیم ها، نابود کردن کانکتورها و از بین بردن قطعات مختلف عادت دارد. او با من تماس گرفت و ذکر کرد که ریموت رادیو Bose Wave اش بازی درمی آورد، که در پایان مشخص شد او کابل کانکتور داخل دستگاه را از وسط بریده است. او اعتراف کرد که نمی دانسته باید چه کند، هرچند هنوز برایم سوال است که چطور تصور کرده برای حل مشکل دستگاهش، چنین راه حلی جواب می دهد. سرانجام بعد از تعویض باطری سلولی در ریموت و کابلی که آن را نصف کرده بود، دستگاه توانست دوباره کار کند.

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش