پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۴۸ - ۱۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۲۶۹۶
موبایل و تبلت

از اپل آیفون X تا سامسونگ گلکسی نوت ۸

معرفی بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

تکراتو/ کیفیت فیلمبرداری یکی از فاکتورهای موثر در خرید یک گوشی هوشمند است. در این نوشتار به معرفی بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ پرداخته‌ایم.

 

سال ۲۰۱۷ تمام شد و حال می‌توانیم بگوییم کدام یک از گوشی‌هایی که در این سال وارد بازار شدند از نظر کیفیت و قدرت فیلمبرداری نسبت به سایر محصولات موجود در بازار حرف‌های بیشتری برای گفتن دارند.

 

با این حال آنچه که در این مطلب می‌خوانید تنها به قابلیت فیلمبرداری به معنوان معیار اصلی انتخاب یک محصول تکیه دارد. برخی از گوشی‌های معرفی شده در این لیست می‌توانند به کمک دوربین سلفی خود هم کیفیت فیلمبرداری خوبی را ارائه کنند.

 

بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷

 

ال جی وی ۳۰: گل سرسبد سازنده کره‌ای در زمینه قابیت‌های رسانه‌ای!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

این گوشی هوشمند به طور خاص برای برآورده کردن نیاز کاربرانی ساخته شده است که علاقه زیادی به سر و کله زدن با فایل‌های چند رسانه‌ای دارند. گوشی‌های سری وی “V” ال جی همیشه از نظر قابلیت‌های فیلم برداری، مخصوصا در زمینه فیلمبرداری دستی، به عنوان برترین محصولات موجود در بازار معرفی شده‌اند.

 

سازنده مشهور کره‌ای در این سری از محصولاتش قابلیت ضبط صدای جهتی (Directional audio recording) را ارائه نکرده است. در این گوشی هوشمند کاربر همچنین می‌تواند نرخ فریم، بیت ریت (Bit Rate) ، سرعت شاتر و میزان پایدارسازی بصری تصاویر، سفیدی تصویر و فوکوس تصویر را تنظیم کند. بد نیست بدانید که همه گوشی‌های موجود در بازار نمی‌توانند چنین ابزارهایی را برای فیلمبرداری دستی در اختیار شما بگذارند و این امر همان مشخصه‌ای است که وی ۳۰ را به یک گوشی خاص تبدیل می‌کند.

 

ویژگی Cine mode یکی از قابلیت‌های فیلمبرداری منحصر بفرد گوشی پرچمدار ال جی وی ۳۰ است. این ابزار ۱۵ حالت رنگ پردازی را در اختیار شما می‌گذارد تا بتوانید عکس یا فیلم مورد نظر خود را با ترکیب رنگ خاصی که مد نظر دارید، ضبط کنید و علاوه بر این کاربر را قادر می‌سازد تا آثار هنری خود را رده بندی کند.

 

بزرگ نمایی نقطه‌ای (Point zoom) یکی دیگر از ابزارهای کارآمد وی ۳۰ در زمینه فیلمبرداری محسوب می‌شود. ال جی این فیلتر را اضافه کرده است تا کاربر بتواند یک رخداد از یک قطعه فیلم یا عکس را بزرگ‌تر کند. وجود این ابزارها باعث شده است که گوشی پیشرفته ال جی بتواند در زمینه فیلمبرداری کارایی بسیار خوبی را ارائه کند. سنسور دوربین اولترا واید و توانایی فیلمبرداری با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی ۶۰ فریم بر ثانیه از دیگر ویژگی‌های برجسته ال جی وی ۳۰ هستند که آن را به یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ تبدیل کرده‌اند.

 

متاسفانه این گوشی هوشمند نمی‌تواند فیلم‌های ۱۰۸۰ پیکسلی و ۴ کی خود را که با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه گرفته شده‌اند، پایدارسازی کند به این معنی که تنها فیلم‌هایی را که با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کرده است، پایدارسازی می‌کند با این حال می‌توان انتظار داشت که ال جی این دو قابلیت را نیز به گوشی‌های سری وی بعدی خود اضافه کند.

 

سونی اکسپریا ایکس زد ۱: توانایی فیلمبرداری با نرخ تقریبی ۱۰۰۰ فریم بر ثانیه!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

اکسپریا ایکس زد ۱ حقه خاصی را برای فیلمبرداری در آستین خود دارد؛ این گوشی هوشمند می‌تواند قابلیت فیلمبرداری فوق آهسته را در اختیار شما بگذارد. به کمک این سامورایی ژاپنی کاربر می‌تواند به مدت ۰.۱۸ ثانیه از منظره مورد نظر خود با رزولوشن ۷۲۰ پیکسلی و نرخ ۹۶۰ فریم بر ثانیه فیلم ضبط کند. ۰.۱۸ ثانیه شاید در نگاه اول زمان بسیار محدودی به نظر برسد اما منظره منفجر شدن یک حباب یا حرکت کردن یک حیوان سریع را با سرعت آهسته به شما نشان می‌دهد.

 

اکسپریا ایکس زد ۱ سونی از نظر قابلیت‌های فیلمبرداری عادی هم می‌تواند کارایی بسیار خوبی را ارائه کند. این محصول برای مثال می‌تواند فیلم‌های ۱۰۸۰ و ۲۱۶۰ پیکسلی بسیار زیبایی را در اختیار کاربرش بگذارد. این گوشی زیبا امکان انتخاب بین دو کدک (Codec) خاص H.264 و H.265 را نیز برای شما فراهم می‌سازد و یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری سال ۲۰۱۷ به حساب می‌آید.

 

اپل آیفون X: محصولی با نرخ فریم خاص!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

سازندگان گوشی‌های همراه امکان فیلمبرداری با نرخ‌های فریم بسیار بالا را در محصولات خود ایجاد کرده‌اند و آیفون‌های اپل نیز از این نظر زبان زد خاص و عام هستند. گواه چنین ادعایی این است که آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون X سازنده آمریکایی تنها گوشی‌هایی هستند که می‌توانند در دو رنج فیلمبرداری با رزولوشن ۱۰۸۰ و ۲۱۶۰ پیکسلی و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم‌های بسیار با کیفیتی را ارائه کنند.

 

بد نیست بدانید که آیفون ۱۰ اپل همچنین می‌تواند امکان انتخاب بین دو کدک (Codec) کاربردی H.264 و H.265 را نیز برای شما فراهم سازد و علاوه بر این توانایی فیلمبرداری با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی و نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه را نیز در اختیار خریدارش بگذارد.

 

مشخصه مثبت دیگری که باید در رابطه با توانایی‌های فیلمبرداری آیفون X اپل مد نظر قرار گیرد این است که این گوشی هوشمند همچنین می‌تواند با نرخ ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم‌های ۱۰۸۰ پیکسلی بسیار باکیفیتی را ضبط کند در حالی که بسیاری از گوشی‌های معرفی شده در این لیست تنها در زمینه ارائه فیلم‌های دارای رزولوشن ۴ کی و فول اچ دی حرف‌هایی برای گفتن دارند.

 

آیفون X اپل به عنوان یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ علاوه بر این می‌تواند قابلیت پایدارسازی بصری و الکترونیکی تصاویر را به واسطه هر دو لنز خود (تله فوتو و واید انگل) در همه کیفیت‌ها و نرخ‌های فیلمبرداری در اختیار شما بگذارد.

 

گوگل پیکس ۲ (XL): ساده ولی کارآمد!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

پیکس ۲ و برادر بزرگش، پیکسل ۲ ایکس ال، تقریبا از هر نظر گوشی‌های منحصر بفردی هستند. این دو گوشی هوشمند فاقد توانایی ضبط صدا با کیفیت خاص و همچنین حالت فیلمبرداری سرعت آهسته دارای رزولوشن بالا و فیلمبرداری دستی هستند. اما می‌توانند از مناظر مورد نظر شما فیلم‌های ساده بسیار خوبی را ضبط کنند.

 

این دو برادر همچنین می‌توانند قابلیتی به نام پایدارسازی ترکیبی فیلم (Fused video stabilization) را نیز در اختیار شما بگذارند. این ابزار توانایی ارتقاء کیفیت فیلم‌های دارای رزولوشن ۴ کی دو گوشی جدید گوگل را هم دارد و گوگل پیکس ۲ را در جمع بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری سال ۲۰۱۷ قرار می‌دهد.

 

سامسونگ گلکسی نوت ۸: کارآمد از هر نظر!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گلکسی نوت ۸ سامسونگ یکی از آن دسته گوشی‌هایی است که می‌تواند فیلم‌های باکیفیتی را ضبط کند. این فبلت پرچمدار همه ابزارهای اصلی و پایه فیلمبرداری را از جمله دوربین تله فوتو، امکان انتخاب بین کدک H.264 وH.265 و توانایی پایدارسازی الکترونیکی و بصری تصاویر برای فیلم‌های دارای رزولوشن ۴ کی را در اختیار کاربرش می‌گذارد.

 

نوت ۸ سازنده کره‌ای نمی‌تواند با گوشی‌های ۲۰۱۷ اپل در زمینه فیلمبرداری با نرخ فریم و رزولوشن بالا رقابت کند با این حال می‌تواند کارایی خوبی را در این زمینه ارائه سازد و یکی از مناسب ترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ به حساب می‌آید.

 

اچ تی سی یو ۱۱ پلاس: قدرتمند و اقتصادی!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

یو ۱۱ پلاس از آن دسته گوشی‌هایی است که سخت افزارهای بسیار قدرتمندی ندارد اما می‌تواند کیفیت فیلمبرداری خوبی را ارائه کند. این گوشی هوشمند توانایی پایدارسازی فیلم‌های دارای رزولوشن ۴ کی را ندارد و تنها می‌تواند کدک H.264 و نرخ بیت صوتی ۹۶kbps را ارائه کند.

 

اما یو ۱۱ پلاس به عنوان یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ این توانایی را دارد که فناوری صوتی Hi – Res و یک قابلیت فوکوس صوتی خاص را در اختیار شما بگذارد.

 

هواوی میت ۱۰ پرو: با کیفیت ۴ کی فیلمبرداری کن و خوشحال بمان!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

هواوی تغییرات خاصی را در گوشی‌های سری میت ۱۰ خود اعمال کرد و توانست از این طریق در ارائه برخی از ویژگی‌ها از اپل پیشی بگیرد. میت ۱۰ پرو این سازنده چینی هم اکنون می‌تواند فیلم‌های ۴ کی را با کدک H.265 و فیلم‌های ۱۰۸۰ پیکسلی را با کدک H.264 ضبط کند؛ اگرچه که امکان انتخاب این دو کدک برای کاربر وجود ندارد.

 

فیلم‌های ۱۰۸۰ پیکسلی این گوشی هوشمند کیفیت نسبتا خوبی دارند اما باید اعتراف کرد که فیلم‌های ۲۱۶۰ پیکسلی این محصول از هر نظر برجسته هستند و آن را در فهرست بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ قرار می‌دهند. میت ۱۰ پرو متاسفانه توانایی پایدارسازی فیلم‌های ۴ کی خود را ندارد.

 

شیائومی می ای ۱: فیلمبرداری با رزولوشن ۴ کی برای همه!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

می ای ۱ شیائومی یک گوشی خاص است. این محصول قیمتی کمتر از ۲۳۵ دلار دارد و یک گوشی اقتصادی محسوب می‌شود اما می‌تواند با کیفیت ۴ کی فیلمبرداری کند و نشان دهد که گوشی‌های هوشمند اقتصادی تا چه حدی می‌توانند کارآمد باشند. می ای ۱ شیائومی می‌تواند قابلیت پایدارسازی الکترونیکی تصاویر را برای فیلمبرداری با کیفیت ۱۰ پیکسلی ارائه کند.

 

این گوشی اقتصادی تنها می‌تواند فیلم‌های دارای رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی را با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند و در این زمینه کیفیت صوتی بسیار بدی را ارائه می‌کند اما فیلم‌های ۲۱۶۰ پیکسلی بسیار زیبایی را در اختیار شما ‌می‌گذارد و به عنوان یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری سال ۲۰۱۷ شناخته می‌شود.

 

موتو زد ۲ فورس: یک گوشی هوشمند با قابلیت‌های فیلمبرداری خوب!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

موتو زد ۲ فورس گوشی پرچمدار کاربردی موتورولا است و می‌تواند با کیفیت بسیار خوبی از مناظر مورد نظر شما فیلم‌های دارای رزولوشن ۴ کی ضبط کند. قابلیت بزرگ نمایی و پایدارسازی موتو زد ۲ فورس در فیلم‌های دارای رزولوشن ۲۱۶۰ پیکسلی چندان خوب نیست اما باید اعتراف کرد که این گوشی زیبا توانایی‌های بسیار خوبی در کاهش نویز و نشان دادن رنگ‌ها و جزییات دارد و قابلیت حضور در جمع بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ را دارد.

 

وان پلاس ۵ تی: یک گوشی پرچمدار اقتصادی با قابلیت فیلمبرداری ۴ کی!

 

بهترین گوشی‌های 2017,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

وان پلاس ۵ تی نیز یک گوشی ویژه است. این محصول می‌تواند فیلم‌های ۴ کی بسیار خوبی را ضبط کند و علاوه بر این به واسطه قابلیت پایدارسازی الکترونیکی خود کیفیت آن‌ها را تا حد زیادی افزایش دهد. وان پلاس ۵ تی همچنین این توانایی را دارد که فیلم‌های ۱۰۸۰ پیکسلی بسیار خوبی را نیز در نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند و از این نظر یکی از بهترین گوشی‌ها برای فیلمبرداری در سال ۲۰۱۷ به حساب می‌آید.

 

مجتبی ذکایی

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ویژه سرپوش