چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۲:۵۱ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۴۷۹
موبایل و تبلت

گوشی ریل‌می ایکس ۳ سوپرزوم (Oppo Realme X3 SuperZoom) معرفی شد

ریلمی ایکس 3 سوپر زوم اوپو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
ریلمی X3 سوپرزوم با نمایشگر ۱۲۰ هرتز و دوربین پریسکوپی قدرتمند معرفی شد.

X3 سوپرزوم پرچمدار جدید ریل می با برچسب قیمت ۴۹۹ یورویی است که از صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز استفاده می کند و دوربین آن بزرگنمایی ۵ برابری اپتیکال را ارائه می دهد.

ریل می یکی از زیرشاخه های اوپو است و از مدتها پیش به تولید گوشی هوشمند می پردازد. این برند محصولاتی متنوع برای انواع بودجه ها دارد و با همین استراتژی توانسته است از بازاری مهم نظیر بازار هند درامد بسیار خوبی کسب کند. این برند در ابتدا روی گوشی های اقتصادی و میان رده متمرکز بود، ولی با رونمایی X2 Pro نشان داد که تصمیم دارد به شکلی جدّي در بازار گوشی های بالارده نیز ورود کند. گوشی اوپو ریلمی X2 Pro سخت افزاری قوی و طراحی مدرنی داشت و با قیمتی مناسب در دسترس قرار گرفت تا بتوانیم لقب «قاتل پرچمداران» را برازنده ی آن بدانیم. مدتی نگذشته بود که نسل بعدی قاتل پرچمداران ازسوی ریل می با اسم X50 Pro رونمایی شد؛ X50 Pro اولین گوشی ۵G ریل می محسوب می شود و از این رو اهمیتی ویژه دارد. ریل می X50 Pro از تراشه ی اسنپدارگون ۸۵۵ کوالکام استفاده می کرد.

ریلمی ایکس 3 سوپر زوم اوپو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ریل می در راستای معرفی دستگاه های قاتل پرچمداران جدیدا از محصولی جدید پرده برداری کرده است. پرچمدار جدید ریل می در نقش مدل ارتقاءیافته ی X2 Pro ظاهر می شود و تمرکزی ویژه روی بزرگ نمایی سوژه ها ازطریق دوربین پنل پشتی اش دارد. ریل می ایکس ۳ سوپرزوم( Oppo Realme X3 SuperZoom) به عنوان جدیدترین پرچم دار چینی ها به تراشه ی اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس مجهز شده است و در پنل پشتی از دوربینی تله فوتو با مکانیسم پریسکوپی استفاده می کند که پیش تر نمونه ی آن را در گوشی های هواوی پی ۳۰ پرو، اوپو رینو ۱۰ ایکس و شیائومی می ۱۰ یوث دیده بودیم. مدتی پیش اطلاعات متعددی از X3 سوپرزوم فاش شد که ظاهرا بسياري از آنها صحت داشته اند.

ریل می X3 سوپرزوم تا حد زیادی المان های طراحی X50 5G را به ارث برده است و ما را یاد آن گوشی می اندازد، ریل می X50 5G را اوایل امسال برای بازار کشور چین معرفی کرده بود. در X3 سوپرزوم شاهد صفحه نمایشی ۶/۶ اینچ با وضوح فول HD پلاس و پنل LCD هستیم که نرخ نوسازی (رفرش ریت) آن به ۱۲۰ هرتز می رسد. از این صفحه نمایش با شیشه ی گوریلا گلس ۵ کورنینگ محافظت می شود. از آن جایی که X3 سوپرزوم از صفحه نمایش LCD استفاده می کند، امکان بردن حسگر اثر انگشت به زیر صفحه نمایش برای اوپو فراهم نشده است. به همین دلیل ریل می ایکس ۳ سوپرزوم از حسگری اثر انگشت در لبه ی کناری بهره می گیرد که پیش تر نمونه ی آنرا در X50 5G و ریل می ۶ و ریل می ۶ پرو دیده بودیم. ریل می ادعا می کند که حسگر اثر انگشت گوشی میتواند قفل آنرا در عرض ۰/۳ ثانیه باز کند. ریل می تصمیم دارد پرچمدار جدید خود را در رنگ های سفید (Arctic White) و آبی( Glacier Blue) در دسترس قرار دهد.

ریلمی ایکس 3 سوپر زوم اوپو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

جالب توجه ترین نکته درباره X3 سوپرزوم به پنل پشتی آن مربوط می شود، جایی که شاهد استفاده از دوربینی تله فوتو با حسگر ۸ مگاپیکسلی و مکانیسم پریسکوپی هستیم. بر اساس ادعای اوپو، دوربین تله فوتوی ۱۲۲ میلی متری موردبحث بزرگنمایی ۵ برابری اپتیکال را ارائه می دهد و سوژه ها را با اتکا بر نرم‌افزار و البته به کمک حسگر ۶۴ مگاپیکسلی گوشی تا حداکثر ۶۰ برابر بصورت دیجیتالی بزرگنمایی می کند. ریل می X2 Pro از دوربینی تله فوتو با بزرگنمایی ۲ برابری اپتیکال بهره می گرفت و این یعنی X3 پیشرفتی در خور توجه ازلحاظ بزرگنمایی بخود دیده است.

دوربین تله فوتوی دستگاه همینطور از سیستم لرزش گیر تصویر اپتیکال (OIS) بهره می گیرد تا لرزش ویدئوها را کاهش دهد. به لطف این سیستم میتوان ازفاصله ی دور تصاویری با تاریِ کم ثبت کرد. افزون بر دوربین تله فوتو، ریل می X3 سوپرزوم مجهز به حسگر ۶۴ مگاپیکسلی ایزوسل GW1 سامسونگ است و از دوربینی ۸ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض استفاده می کند. درنهایت دوربین چهارم دستگاه را داریم که حسگری ۲ مگاپیکسلی دارد و به لطف لنز ماکرو میتواند از فاصله ی چهار سانتی متری به تصویر‌برداری از سوژه ها بپردازد.

ریلمی ایکس 3 سوپر زوم اوپو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ریل می X3 سوپرزوم در پنل جلویی میزبان دوربین سلفی دوگانه است که در درون حفره ای بیضوی جاي گرفته اند. این گوشی از حسگر ۳۲ مگاپیکسلی IMX616 سونی بعنوان دوربین اصلی سلفی بهره می گیرد. دوربین سلفی دوم حسگری ۸ مگاپیکسلی دارد که در پشت لنزی فوق عریض جاي گرفته است. دوربین اصلی دستگاه از قابلیت Nightscape Selfie استفاده می کند که ازطریق آن امکان ثبت سلفی های باکیفیت در محیط های کم نور فراهم می شود.

دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی گوشی به قابلیت نایت اسکیپ ۴ (Nightscape 4.0) و Pro مجهز شده است. قابلیت Pro به کاربر امکان می دهد به شکلی حرفه ای تر به تصویر‌برداری بپردازد و بصورت دستی مواردی نظیر ایزو، سرعت شاتر، تعادل سفیدی و فوکوس خودکار را تنظیم کند. گوشی جدید ریل می همینطور دارای حالتی تحت عنوان AI Mode است که برای بهبود کیفیت تصاویر به هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) متکی می شود. X3 سوپرزوم حالتی ویژه با اسم Tripod هم دارد.

ریل می از حضور حالتی با اسم Starry Mode در گوشی جدیدش خبر می دهد که بعنوان رقیبی مستقیم برای حالت تصویر‌برداری نجومی گوشی های پیکسل گوگل (Google) از آن یاد می شود. ریل می می گوید قابلیت Starry Mode با اتکاء بر الگوریتم های هوش مصنوعی و پردازش تصاویر چند فریمی، به عکس برداری از آسمان شب می پردازد. بطور دقیقتر، دوربین گوشی از بیش از ۱۰ نوردهی (اکسپوژر) بهره می گیرد و مدت زمان نهایی نوردهی آن به حداکثر چهار دقیقه می رسد.

ریل می ترجیح داده در گوشی پرچمدار جدیدش از اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس استفاده کند. از مدتی پیش می دانستیم چینی ها به دنبال معرفی پرچمدار جدیدشان هستند، به همین انتظار داشتیم X3 سوپرزوم از تراشه ی اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده کند که کوالکام مدتی پیش آنرا معرفی کرده است. بدین ترتیب نبود اسنپدراگون ۸۶۵ در این گوشی کمی عجیب بنظر میرسد، ولی احتمالا اوپو تلاش کرده کمی هزینه ی نهایی را پائین بیاورد و به همین علت به اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس روی آورده است. بررسی ها نشان می‌دهند مودم ۵G به کاررفته در اسنپدراگون ۸۶۵ قیمت بالایی دارد و در نهایت گوشی سازان را ناچار می کند قیمت محصول شان را بالاتر ببرند.

بهره مندی از اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس بدین معنی است که ریل می X3 سوپرزوم از فن آوری ۵G پشتیبانی نمی کند و مخصوص کسانی است که تصمیم دارند بدون پرداخت هزینه ی بسیار زیاد به دستگاهی مدرن با سخت افزار توانمند دست پیدا کنند و اهمیت چندانی برای دستیابی به اینترنت ۵G قائل نیستند. پرچمدار جدید ریل می افزون بر این موارد مجهز به ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی از نوع UFS 3.0 است و برای دستیابی به سرعت انتقال بالاتر از قابلیت های Host Performance Booster (یا HPB) و Turbo Write بهره می گیرد. دو قابلیت یاد شده ریل می X3 سوپرزوم را قادر می سازند نسبت به مدل X2 Pro عملکردی بهتر ازخود نشان دهد و کارها را سریعتر پردازش کند. ناگفته نماند X2 Pro نیز از اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس استفاده می کند. ریل می X3 سوپرزوم برای خنک ماندن به سیستم خنک کننده ی مبتنی بر محفظه ی بخار متکی است.

ریلمی ایکس 3 سوپر زوم اوپو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ریل می X3 سوپرزوم دارای باتری ۴٬۲۰۰ میلی آمپرساعتی است که از فن آوری شارژ سریع ۳۰ وات موسوم به Dart 3.0 پشتیبانی به عمل می آورد. ریل می ادعا می کند این فن آوری شارژ سریع میتواند درصد باتری گوشی X3 سوپرزوم را در عرض تقریباً ۵۵ دقیقه از صفر به ۱۰۰ برساند. گوشی موردبحث موقع عرضه به بازار دارای رابط کاربری Realme UI بر پایه ی سیستم عامل اندروید ۱۰ خواهد بود. بر اساس اعلام رسمی، ریل می X3 سوپرزوم با ۱۲ گیگابایت حافظه ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی ۴۹۹ یورو (تقریباً ۵۴۵ دلار) قیمت دارد. پیش فروش گوشی از روز قبل شروع شده است و روند فروش آن از ۲ ژوئن ۲۰۲۰ (۱۳ خردادماه ۱۳۹۹) شروع خواهد شد. ریل می می گوید این گوشی را بزودی در بازار هند نیز عرضه خواهد کرد. احتمالا X3 سوپرزوم در بازار هند ارزان تر از بازارهای اروپایی باشد.

مشخصات فنی ریلمی ایکس ۳ سوپر زوم اوپو
عرضه
معرفی۲۰۲۰، مه ۲۶
وضعیتعرضه در آینده نزدیک حدودا (۰۲ ژوئن ۲۰۲۰)
نمایشگر
نوعIPS LCD لمسی خازنی، ۱۶ میلیون رنگ
ابعاد۶.۶ اینچ (~۸۴.۷% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل، ۲۰:۹ (~۳۹۹ پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظکورنینگ گوریلا گلس ۵
نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز
بدنه
ابعاد۱۶۳.۸ در ۷۵.۸ در ۸.۹ میلی‌متر
وزن۲۰۲ گرم
ساختجلوی شیشه‌ای (گوریلا گلس ۵)، پشت شیشه‌ای، فریم آلومینیومی
سیم‌کارتدو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال (dual stand-by))
پلتفرم
سیستم‌عامل در زمان عرضه- اندروید ۱۰ - Realme UI
تراشهQualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (هفت نانومتری)
پردازنده مرکزی۸ هسته‌ای (یک هسته‌ی ۲.۹۶ گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته‌ی ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته‌ی ۱.۷۸ گیگاهرتز Kryo 485)
پردازنده گرافیکیAdreno 640 ‪(700 MHz)‬
حافظه
درگاه حافظهخیر
حافظه داخلی۱۲۸ گیگابایت ۸ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت ۱۲ گیگابایت رم
نوع حافظهUFS 3.‎0
دوربین
اصلی۶۴ مگاپیکسل ۱.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۱.۷۶ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/1.8، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) ۸ مگاپیکسل (لنز پریسکوپ ۱۲۴ میلی‌متری تله‌فوتو، f/3.4، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال ۵ برابر) ۸ مگاپیکسل (لنز ۱۶ میلی‌متری فوق‌عریض با پوشش ۱۱۹ درجه، ۱/۴.۰ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل، f/2.3) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4)
قابلیت‌هافلش LED، پانوراما، HDR
فیلم‌برداری۴K@30/60fps، 1080p@30/60fps، 720p@960fps;‎ لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
سلفی۳۲ مگاپیکسل (۰.۸ میکرومتر سایز پیکسل، ۱/۲.۸ اینچ سایز سنسور، لنز واید ۲۶ میلی‌متری، f/2.5) 8 مگاپیکسل (لنز ۱۶ میلی‌متری فوق‌عریض با پوشش ۱۰۵ درجه، ۱/۴.۰ اینچ سایز سنسور، ۱.۱۲ میکرومتر سایز پیکسل)
فیلم‌برداری سلفی۱۰۸۰p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
صدا
جک ۳.۵ میلی‌متریخیر
صدای ۲۴ بیت/ ۱۹۲ کیلوهرتز
باتری
باتریباتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۲۰۰ میلی آمپر ساعت
شارژرشارژ سریع ۳۰ وات (۱۰۰ درصد در ۵۵ دقیقه)
قابلیت‌ها
حسگرهاحسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
شبکه
فناوریGSM ‎/ HSPA ‎/ LTE
اتصالات
شبکه بی‌سیمWi-Fi 802.‎11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث۵.۰، A2DP، LE
GPSبله، با دو بانده A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، QZSS
رادیوخیر
USB۲.۰، Type-C 1.‎0 کانکتور ریورسبل
متفرقه
رنگ‌هاآبی، سفید
حدود قیمت در زمان عرضهحدود ۵۰۰ یورو

  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
ویژه سرپوش