جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۳۵ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۱۱۱۴
بورس و سهام

تعدیل هیجان بازار پس از انتخابات

سمت و سوی بورس پس از انتخابات / عامل پایداری شاخص در کانال ۸۱ هزار واحدی چیست؟

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,بورس و سهام,بورس
هفته گذشته، بیشترین رشد شاخص از ۱۶ آذر رقم خورد. واکنش مثبت بورس به تداوم دولت روحانی و برجام، شاخص را برای اولین بار از ۲۰ آذر، بالاتر از سطح ۸۱ هزار واحدی قرار داد.

به گزارش تابناک،سمت و سوی بورس پس از انتخابات / عامل پایداری شاخص در کانال ۸۱ هزار واحدی چیست؟شاخص کل بورس تهران پایان آخرین هفته اردیبهشت را در شرایطی که تنها دو روز به برگزاری ریاست جمهوری باقی مانده بود، با رشد ۲۱۵ واحدی (معادل ۲۷/ ۰ درصد) مواجه شد و در ارتفاع ۸۰ هزار و ۳۴۴ واحدی قرار گرفت. امری که به اعتقاد کارشناسان به دلیل خوش‌بینی‌ سهامداران نسبت نتیجه انتخابات رخ داد. 

 

شاخص کل بورس در انتظار نتایج انتخابات، ۷۳۳ واحد رشد داشت

به گزارش تابناک اقتصادی، روز شنبه شاخص کل بورس با رشد ۷۳۳ واحدی (۹/ ۰ درصدی)، بیشترین رشد شاخص از ۱۶ آذر رقم خورد. واکنش مثبت بورس به تداوم دولت روحانی و برجام، شاخص را برای اولین بار از ۲۰ آذر، بالاتر از سطح ۸۱ هزار واحدی قرار داد. همچنین تمامی شاخص های منتخب بورس تهران با رشد همراه بودند. بر اساس این گزارش، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افزایش ۲۵۱ واحدی به رقم ۲۷ هزار و ۷۸۱ واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز با ۲۵۱ واحد رشد، عدد ۱۷ هزار و ۶۷۳ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) ۱۹۷ واحد افزایش داشت و به عدد ۱۳ هزار و ۸۴۱ واحد رسید. شاخص سهام آزاد شناور نیز با رشد همراه بود و با افزایش ۹۶۸ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۵۹۳ واحد دست یافت. شاخص بازار اول نیز با افزایش ۳۷۳ واحدی به رقم ۵۶ هزار و ۱۵۸ واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با رشد ۲۴۰۱ واحدی، عدد ۱۸۰ هزار و ۳۰۹ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص کل بورس در بازار روز شنبه، در ساعت ۱۰:۳۰ بیشترین پیشروی را داشت و در سطح ۸۱ هزار و ۱۳۲ واحد قرار گرفت. از ابتدای ساعات معاملاتی اولین روز هفته مطابق با اعلام اولیه انتخابات ریاست جمهوری و بالا رفتن احتمال پیروزی حسن روحانی، موجی از تقاضای سهام در بازار به وجود آمد و به رشد عمومی قیمت‌ها منجر شد. در ادامه و با اعلام یک آمار دیگر از نتایج انتخابات در ساعات پایانی معاملات که از پیروزی قاطع حسن روحانی و ادامه کار دولت یازدهم حکایت داشت، تداوم روند رشد قیمت‌ها رقم خورد. همچنین در بازار فرابورس نیز شاخص با افزایش ۱۱.۷ واحدی به رقم ۹۲۷ واحد رسید.

 

ادامه رشد پس از اعلام نتیجه نهایی انتخابات

دومین روز هفته، آخرین روز کاری اردیبهشت ماه بود و شاخص کل بورس با رشد ۱۱۶ واحدی (۱۴/ ۰ درصدی) همراه و با ثبت رشد ماهانه ۲/ ۳ درصدی برای دومین ماه صعودی شد. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افزایش ۳۹ واحدی به رقم ۲۷ هزار و ۸۱۷ واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز با ۴۱ واحد افت، عدد ۱۷ هزار و ۶۳۱ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) ۳۲ واحد کاهش داشت و به عدد ۱۳ هزار و ۷۹۹ واحد رسید. ولی شاخص سهام آزاد شناور با رشد همراه بود و با افزایش ۱۰۲ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۶۹۵ واحد دست یافت. شاخص بازار اول نیز با افزایش ۲۷ واحدی به رقم ۵۶ هزار و ۱۸۵ واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با رشد ۵۶۶ واحدی، عدد ۱۸۰ هزار و ۸۷۵ واحد را به نمایش گذاشت. همچنین در بازار فرابورس شاخص بر خلاف روز قبل، افزایشی نداشت و در جایگاه ۹۲۷ واحدی قرار گرفت.

 

عقب نشینی ۶۹ واحدی شاخص کل بورس در شروع خرداد

بالاخره شاخص کل بورس، پس از ۴ روز صعودی، با افت ۶۹ واحدی (۰۹/ ۰ درصدی) همراه شد و به رقم ۸۱ هزار و ۱۲۴ واحد رسید. به غیر از شاخص بازار دوم، دیگر شاخص های منتخب وضعیت قرمز را ثبت کردند. بر این اساس، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با کاهش ۲۳ واحدی به رقم ۲۷ هزار و ۵۸۹ واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز با ۲۷ واحد افت، عدد ۱۷ هزار و ۶۰۴ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) ۲۱ واحد کاهش داشت و به عدد ۱۳ هزار و ۷۶۱ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور نیز با افت همراه بود و با کاهش ۵۳ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۶۴۲ واحد دست یافت. شاخص بازار اول نیز با کاهش ۱۵۹ واحدی به رقم ۵۶ هزار و ۲۵ واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با رشد ۴۷۸ واحدی، عدد ۱۸۱ هزار و ۳۵۳ واحد را به نمایش گذاشت. در بازار فرابورس نیز شاخص با رشد ۱.۴ واحدی به رقم ۹۲۸ واحد رسید.

 

نوسان صفر شاخص کل بورس تهران

شاخص بازار سهام روز سه شنبه بعد از نوسانات زیاد سرانجام بدون تغییر نسبت به روز دوشنبه به کار خود پایان داد و در سطح ۸۱ هزار و ۱۲۴ واحد قرار گرفت. به غیر از شاخص قیمت (وزنی-افزایشی) دیگر شاخص ها با تغییراتی همراه بودند. بر این اساس، شاخص کل هم ‌وزن با ۵۳ واحد رشد، عدد ۱۷ هزار و ۶۵۸ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) ۴۲ واحد افزایش داشت و به عدد ۱۳ هزار و ۷۹۲ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور نیز با رشد همراه بود و با افزایش ۸۶ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۷۲۸ واحد دست یافت. شاخص بازار اول با کاهش ۳۴ واحدی به رقم ۵۵ هزار و ۹۹۱ واحد رسید و شاخص بازار دوم همانند روزهای گذشته در پایان روز کاری بورس، با رشد ۱۹۲ واحدی، عدد ۱۸۱ هزار و ۵۴۵ واحد را به نمایش گذاشت. همچنین در بازار فرابورس شاخص ۲.۷ واحد افت داشت و به ۹۲۵ واحد رسید.

پایان هفته با پایداری شاخص کانال در ۸۱ هزار واحد

نماگر بورس تهران روز چهارنشبه گذشته، با رشد حدود ۲۱ واحدی همراه شد و در سطح ۸۱ هزار و ۱۴۶ واحدی آرام گرفت. همچنین شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افزایش ۷ واحدی به رقم ۲۷ هزار و ۵۱۳ واحد رسید. شاخص کل هم ‌وزن نیز با ۴۴ واحد رشد، عدد ۱۷ هزار و ۷۰۲ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) ۳۴ واحد افزایش داشت و به عدد ۱۳ هزار و ۸۰۳ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور با رشد همراه بود و با افزایش ۲۹ واحدی به رقم ۸۸ هزار و ۷۵۸ واحد دست یافت. شاخص بازار اول نیز با افزایش ۱۹ واحدی به رقم ۵۶ هزار و ۱۰ واحد رسید و شاخص بازار دوم در پایان روز کاری بورس، با رشد ۲۶ واحدی، عدد ۱۸۱ هزار و ۵۷۱ واحد را به نمایش گذاشت. همچنین در بازار فرابورس شاخص بر خلاف روز قبل، افزایش اندک ۱ واحدی داشت و در جایگاه ۹۲۶.۶ واحد قرار گرفت.

 

عامل پایداری شاخص در کانال ۸۱ هزار واحدی چیست؟

پیش از این و در روزهای داغ انتخاباتی بورس تهران به شدت تحت تاثیر فضای سیاسی حاکم بر کشور قرار گرفت و رشد آهسته و پیوسته شاخص سهام را به خود دید؛ به‌طوری که در هفته منتهی به این رخداد مهم سیاسی شاخص کل بورس تهران با رشد بیش از ۲۱۷ واحدی همراه شد. این مهم در حالی به وقوع پیوست که تغییر خاصی در وضعیت بنیادی شرکت‌ها رخ نداده بود. پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و با اعلام نتایج نیز این نماگر با رشد قابل توجهی همراه شد و توانست پس از مدت‌ها از مرز ۸۱ هزار واحدی عبور کند. در روزهای اخیر شاخص کل بورس تهران در حالی به نوسان‌ در این سطح ادامه داده است که با به اتمام رسیدن بهانه سیاسی رشد بورس و در کنار آن نبود دلایل بنیادی و همچنین ثبات نسبی در بازارهای جهانی، انگیزه خاصی برای رشد بیشتر وجود نداشته است.با این حال روز چهارشنبه حمایت حقوقی‌ها در بازار باعث پایداری شاخص در این سطح شد. به نقل از دنیای اقتصاد، این موضوع را می‌توان در بررسی تغییر مالکیت سهام نیز مشاهده کرد. آخرین روز کاری بورس در هفته گذشته، بیش از ۱۳ میلیارد تومان از پرتفوی حقوقی‌ها به سبد سهام حقیقی‌ها منتقل شد.

 

 

 

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش