پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۷ - ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۰۹۸۵
آموزش و پرورش

احتمال برگزاری تکمیل ظرفیت برای آزمون استخدمی آموزش و پرورش | امتحانات نهایی در دو گروه مجزا برگزار می‌شود

امتحانات نهایی و استخدام آموزش و پرورش,وزارت آموزش و پرورش
احمدی گفت: منتظر مجوز از سازمان اداری استخدامی آموزش و پرورش هستیم تا برای ظرفیت های باقی مانده، تکمیل ظرفیت اعلام کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در برنامه چاپ اول درباره آخرین وضعیت جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش اظهار کرد: امسال ظرفیتی معادل ۲۷ هزار و ۳۰۰ نیروی برای جذب از طریق آزمون استخدامی داشتیم که ۷۰ درصد نمره آزمون و ۳۰ درصد نمره مصاحبه آن‌ها مشخص و کار‌ها در حال نهایی شدن است.

او ادامه داد: البته علاوه بر پذیرفته‌شدگانی که وضعیت آن‌ها در حال تعیین تکلیف شدن است، بخشی از ظرفیت باقی مانده است و منتظر مجوز از سازمان اداری استخدامی هستیم تا برای این ظرفیت باقی مانده تکمیل ظرفیت اعلام کنیم.

احمدی لاشکی همچنین به جذب و تعیین تکلیف نیرو‌های نیرو‌های حق التدریس و آموزشیاران نهضت و مربیان پیش دبستانی اشاره کرد و گفت: قانونگذار ما را مکلف کرده بود تا ۸۸ هزار نفر از این گروه‌ها تا پایان برنامه ششم یعنی امسال تعیین تکلیف شوند که تا کنون ۵۵ هزار و ۴۹۷ نفر از این تعداد، تعیین تکلیف شدند و در حال گذراندن دوره مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان هستند؛ حدود ۳۰ هزار نفر باقی مانده اند که به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.

برگزاری آزمون برای آموزشیاران نهضت و معلمان طرح امین

معاون پارلمانی و حقوقی آموزش و پرورش ادامه داد: برای ۶ هزار آموزشیار نهضت و طرح امین هم به زودی آزمون برگزار می‌شود. ردیف استخدامی پابرجاست و اگر تا دو سه سال آینده همین روند را داشته باشیم، مشکل نیروی انسانی رفع خواهد شد.

او با اشاره به اینکه امسال ۲۰ هزار نفر را راهی دوره چهار ساله دانشگاه فرهنگیان کردیم، افزود: در شرایط کنونی آنچه مربوط به تبصره ۱۰ ماده ۱۷ یعنی معلمان ما قبل ۹۱ بوده است، تعیین شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به این موضوع ورود و اعلام کردند که دوره مهارت‌آموزی ماده ۲۸ برای این افراد در نظر گرفته شود. براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در ۱۱ شهریور سال قبل، نیرو فقط از طریق دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی جذب خواهد شد.

معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش درباره تعدد معلمان حق التدریس گفت: این چنددستگی در معلمان خوب نیست، اما متاسفانه این شرایط ایجاد شده است و در شرایط کنونی حدود ۲۰ هزار نفر معلم از طریق خرید خدمات داریم.

احمدی لاشکی درباره اجرای رتبه بندی معلمان تصریح کرد: امیدواریم که این طرح خارج از نوبت در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد و طی جلسه‌ای هم که دیروز با رئیس مجلس داشتیم، آقای حاجی میرزایی این موضوع را مطرح کردند.

به گفته معاون حقوقی و پارلمانی آموزش و پرورش نظام رتبه بندی معلمان باعث می‌شود تا این قشر در طول فعالیت‌های خود درجه بندی شود. این رتبه بندی در ۵ درجه معلم پایه، معلم مربی، معلم حرفه‌ای، معلم سرآمد و معلم راهنما برای معلمان تعبیه شده است.

او تصریح کرد: از طریق این طرح، جایگاه معلمان را افزایش می‌دهیم، در واقع در رتبه بندی نگاه ما به اجرای طرح معنوی است؛ طبیعتا با تغییر رتبه بندی به حقوق معلم هم اضافه می‌شود به طوریکه ۲۵ درصد از حقوق ثابت و فوق العاده مستمر به دریافتی اضافه خواهد شد.

امتحانات نهایی در دو گروه مجزا برگزار می‌شود

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از ۲۷ اردیبهشت تا ٢۴ خرداد امتحانات نهایی در دو گروه مجزای تجربی و ریاضی و گروه علوم انسانی و معارف برگزار می‌شود.

امتحانات نهایی و استخدام آموزش و پرورش,وزارت آموزش و پرورش

خسرو ساکی، معاون وزیر و رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش وزارت آموزش و پرورش در مورد امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم گفت: همان اندازه که حفظ سلامت دانش آموزان مهم است، هدایت تحصیلی و آینده تحصیلی دانش آموزان هم امر مهمی محسوب می‌شود که نباید لطمه و آسیبی به آن بخورد.

او ادامه داد: هدایت تحصیلی دانش آموزان و انتخاب رشته آن‌ها به لحاظ تاثیری که در سرنوشت تحصیلی آنان دارد بسیار حائز اهمیت است و نباید اجازه بدهیم که فضا دوقطبی شود و القا کنیم که دو مقوله سلامت و امتحانات کنار هم رقم نمی‌خورند در صورتی که اگر برخی از شیوه‌نامه‌ها رعایت شود می‌توانیم در جایی که لازم باشد امتحان حضوری سالم را برگزار کنیم.

ساکی با تاکید بر اینکه تعطیل کردن امتحانات حضوری یعنی عدم تفکیک دانش آموزان برای شاخه‌ها و رشته‌های مختلف تحصیلی بیان کرد: تبعات این مهم موجب تورم در یک رشته یا شاخه یا کمبود در رشته و شاخه دیگر می‌شود و بازار کار را نیز در آینده دچار مشکل می‌کند.

او افزود: براساس مصوبه ۹۷۷ مورخه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ شورای عالی آموزش و پرورش در مورد نحوه خدمات آموزشی و تربیتی مدارس در دوره بیماری‌های همه گیر، امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم به جهت تأثیر نتایج آن‌ها در سرنوشت تحصیلی دانش آموزان به صورت حضوری برگزار می‌شود.

ساکی ادامه داد: از ۲۷ اردیبهشت تا ٢۴ خرداد امتحانات نهایی در دو گروه مجزای تجربی و ریاضی و گروه علوم انسانی و معارف برگزار می‌شود.

او افزود: مقرر شده است امتحانات پایه نهم در شرایطی که وضعیت مناطق استان یکسان باشد، سوالات به صورت استانی بر مبنای وضعیت تعیین شده طرح شود و سؤالات هماهنگ پایه نهم برای هر استان و یا منطقه به صورت مجزا طراحی شود و دانش آموزان پایه نهم در مدرسه خود امتحان می‌دهند.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و عوامل اجرایی به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که دانش‌آموزان در گروه‌های مجزا در جلسات امتحان حاضر شوند.

او ادامه داد: امسال دو هزار و ۷۰۰ حوزه برگزاری نسبت به شرایط عادی، افزایش یافته است تا دانش‌آموزان با فاصله دو متر از یکدیگر و در فضایی مناسب که از تهویه کافی برخوردار است روی صندلی قرار گیرند.

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ویژه سرپوش