دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۸۰۰۸۸

بیوگرافی شهید حسین کیانی و وصیت نامه ی او (+ تصاویر)

شهید حسین کیانی,بیوگرافی شهید حسین کیانی,زندگینامه شهید حسین کیانیشهید حسین کیانی، انسانی مؤمن، باتقوا بود
شهید حسین کیانی در زمان فعالیت در سپاه، بیشتر از گذشته مطالعه می كرد و كتاب های دینی، مذهبی و تاریخی می خواند. او لباس مقدس پاسداری را در زمان شروع جنگ تحمیلی، بر تن نمود. او در جبهه در ابتدا به صورت بسیجی و سپس بعنوان پاسدار رسمی حضور یافت. در این مطلب از سرپوش زندگینامه شهید حسن کیانی آورده شده است.

چکیده ای از بیوگرافی شهید حسین کیانی

نام:حسین كیانی

زاده:دوم شهریور ۱۳۳۰

زادگاه:روستای كیان شهرستان نهاوند

ملیت:ایرانی

محل شهادت:خرمشهر

شهادت:۲۴ دی۱۳۶۵

بیوگرافی شهید حسین کیانی

شهید حسین کیانی در خانوده ای مقید به اسلام در سال ۱۳۳۰ه ش در روستای کیان نهاوند، دیده به جهان گشود. او به پدرش از همان زمان کودکی در امور کشاورزی و باغداری کمک میکرد. او در مدرسه حافظ در روستای كیان، دوره ابتدایی خود را سپری کرد و چون با مشکلات متعدد و کمبود امکانات، مواجه شد؛ ترك تحصیل کرد تا به پدرش بیشتر كمك کند. شهید حسین کیانی علاقه ای به تنبلی و بیكاری نداشت بلکه بسیار فعال، پركار و زحمتكش بود.

شهید حسین کیانی، نماز خواندن را از نوجوانی و قبل از سن بلوغ، شروع كرد و دائم الوضو بود. وی حضور فعالی در همه ی برنامه های مسجد محل و مراسم های مذهبی داشت. شهید حسین کیانی در هیئت مسجد در ماه های رمضان و محرم و روزهای عاشورا و تاسوعا شرکت میکرد. حسین با این که به درس، علاقه مند بود اما مشکلات زیادی را تحمل کرد تا به تحصیلات خود در نهاوند ادامه دهد.

شهید حسین کیانی، دوران دبیرستان را سپری میکرد که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. او پس از پیروزی انقلاب، ترک تحصیل کرد و به بسیج و سپاه رفت تا از دستاوردهای انقلاب اسلامی مراقبت کند.

فعالیت های شهید حسین کیانی,عکس شهید حسین کیانی,نحوه شهادت حسین كیانیشهید حسین کیانی در همه مراسم‌های مذهبی شرکت می‌کرد

ازدواج شهید حسین کیانی

شهید حسین کیانی با افسر كیانی در سال ۱۳۵۷ ازدواج كرد و صاحب سه فرزند، پس از ۸ سال زندگی مشترک شدند و نام های روح الله، سجاد و میثم را برای آن ها انتخاب کردند. او احترام زیادی برای همسرش قائل بود. شهید حسین کیانی به دین اسلام ، ایمان داشت و مراسم عقد و ازدواج آن ها برطبق گفته ی پدرش، بسیار ساده برگزار شد؛ یعنی خیلی از مراسم هایی که در آن زمان ، مرسوم بود را انجام ندادند. 

فعالیت های شهید حسین کیانی

شهید حسین کیانی، بلافاصله پس از رسیدن به سن قانونی در زمان مبارزات انقلابی مردم ایران به خدمت سربازی رفت. او پس از گذراندن شش ماه از خدمت سربازی اش به دستور حضرت امام( ره) از پادگان فرار كرد.

شهید حسین کیانی، چند وقتی به شغل رانندگی برای تامین نیازهای مالی خود مشغول بود و نیازهای مالی اش را از راه مسافر کشی تامین می کرد. حسین نیز عضو بسیج بود و به فعالیت در پایگاه بسیج در امر مبارزه با موادمخدر می پرداخت و با منافقان نیز مبارزه می كرد. او در زمان فعالیت در ستاد مبارزه با موادمخدر، چند نفر قاچاقچی را تا پای اعدام كشاند.

زمانیکه جنگ تحمیلی شروع شد؛ شهید حسین کیانی از سوی سپاه همدان در جبهه شرکت کرد و برای نخستین بار بمدت ۳ ماه در جبهه بود و مجددا به همدان برگشت ولی نمیتوانست از جبهه دوری کند؛ به همین خاطر به جبهه برگشت. او در سال ۱۳۶۰ که اوایل جنگ تحمیلی بود به جبهه رفت تا این که در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در جبهه ها حضور مستمر و تأثير گذاری داشت.

او در ابتدا به عنوان فرمانده گروهان و سپس در سمت معاون گردان، فعالیت کرد. شهید حسین کیانی به عنوان معاون گردان ۱۵۲ لشكر انصار در عملیات كربلای ۵ شناخته میشد.

شهید حسین کیانی دو مرتبه در منطقه دچار جراحت شد. او بهمراه برادرش در منطقه چنگوله در جبهه حضور داشتند كه از ناحیه پا زخمی شد درحالیکه برادرش شهید شد.

پدر شهید حسین کیانی درخصوص فرزندش می گوید:پس از بستری شدن حسین در بیمارستان تهران، به عیادت او رفتم و گفتم:ما از بابت زنده ماندنت خوشحالیم با اینكه عباس شهید شده است. حسین گفت:پدر، این حرف ها را نزنید، اگر عباس شهید شده و من مجروح شده ام، به این خاطر میباشد كه شیری كه عباس خورده، پاکتر از شیریست كه من خورده ام.

شهید حسین کیانی,ازدواج شهید حسین کیانی,وصیت نامه شهید حسین کیانیشهید حسین کیانی عضو بسیج نیز بود

پدرش گفت:به حسین گفتم برای این که پیش من و مادرت بمانی به جبهه نرو، چون عباس شهید شده است. او در جواب گفت:پدر، به خدا قسم تا جنگ و امام است، من از جبهه دست برنمی دارم. او دوباره با چنین وضعیت جسمی به جبهه رفت.

شهید حسین کیانی در زمان مرخصی اش به پایگاه مسجد و یا نزد خانواده های شهدا می رفت. از دیگر کارهایی که وی انجام میداد شامل عبادت و خواندن نماز و نماز شب و یا تلاوت قرآن بود. 

پدر شهید حسین کیانی به او می گفت:این چند روز را در کنار خانواده ات سپری کن ولی حسین می گفت:پدر، دیدار با خانواده شهدا واجب تر از شماست. پدرش نیز میگوید:هر وقت به حسین می گفتیم بخاطر زن و بچه ات، كمتر به جبهه برو، در جواب به ما می گفت:مگر امام حسین( ع) یا حضرت عباس( ع) دارای همسر و فرزند نبودند، چرا چنین حرف هایی می زنید؟

شهید حسین کیانی، علاقه ی وافری به خانواده های شهدا، فرزندان شهدا و رزمندگان جانباز داشت.

اظهارات همسر شهید حسین کیانی به این شرح میباشد :هر وقت به حسین می گفتم که چند تا بچه دارید، به فكر ما هم باشید؛ در جواب به من می گفت:من به جبهه می روم و تو از بچه ها نگهداری كن، نصف ثوابش را من به تو می دهم. من با شنیدن این حرف ها دلگرم می شدم.

شهید حسین کیانی همیشه نماز شبش را در جبهه میخواند و به فکر حقوق و مزایا نبود. سپاه، یک زمین در نهاوند را به حسین داد ولی او زمین را نگرفت و گفت مگر هدف من از حضور در جبهه بخاطر زمین است. او هر سال، خمس و وجوهات شرعی را می پرداخت.

شهید حسین کیانی حساسیت خاصی نسبت به بیت المال داشت. حتی زمانیکه همسرش را با خود به نهاوند برد، بجای استفاه از ماشین سپاه، ماشینی را كرایه كرد و ماشین سپاه را در حیاطشان گذاشت.

شهادت حسین كیانی

در تاریخ ۲۴ دی۱۳۶۵  حاج حسین كیانی در منطقه شلمچه به علت اصابت تركش به گلو و سر، شهید شد. بعد از این که پیكر پاكش را به زادگاهش منتقل کردند؛ در گلزار شهدای روستای كیان نهاوند دفن شد.

وصیتنامه شهید حسین کیانی

وصیت نامه ی شهید حسین کیانی به این شرح میباشد :سلام به مادر مهربانم، مادری كه به او از جان و دل عشق می ورزم، مادری كه حتی یك لحظه تحمل دوری او را ندارم اما چه باید كرد كه اسلام، عزیزتر از مادر است .

مادرم، درصورت شهادت من، صبور باش. همانطور كه زینب( س) دربرابر شهادت برادر و فرزندانش صبر كرد و دنیا بخاطر او، پایدار مانده است. همسرم، ان شاء الله که خداوند، صبرتان بدهد.

من توصیه میکنم كه فرزندم روح الله، را به جبهه بفرستی كه اسلحه ام بر روی زمین نماند. برادران، شعار ندهید، عمل نمایید. ما در قبال خون شهدای اسلام، مسئول هستیم. راهی كه همه ی افراد باید از آن عبور كنند، مرگ می باشد؛ پس چه بهتر كه مرگ در راه خدا باشد. فرهنگ ما، فرهنگ شهادت است. زنده ماندن ما صرفا با یاد حسین( ع)، راه حسین( ع) و خون حسین( ع) است.

ای ملت شهید پرور، همواره پشتیبان امام باشید که اگر رهبری تضعیف شود، این انقلاب با شكست رو به رو میشود. پشتیبان ولایت و یاران امام باشید و برای سختی های زمان آينده مهیا باشید.

وصیت نامه شهید حسین کیانی,زندگینامه شهید حسین کیانی,بیوگرافی شهید حسین کیانیشهید حسین كیانی در منطقه شلمچه بشهادت رسید

گردآوری: بخش مذهبی سرپوش

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش