چکیده بیوگرافی نورعلی شوشتری
نام کامل: نورعلی شوشتری
تاریخ تولد: ۱۴ اسفند ۱۳۲۷
محل تولد: نیشابور، خراسان رضوی
حرفه: نظامی
شاخه نظامی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
درجه: سرتیپ پاسدار
تاریخ شهادت: ۲۶ مهر ۱۳۸۸
مدفن: بهشت فضل، نیشابور
بیوگرافی شهید نورعلی شوشتری
نورعلی شوشتری در ۱۴ اسفند ۱۳۲۷ در روستای ینگجه، بخش سرولایت از توابع نیشابور خراسان رضوی به دنیا آمد. ایشان بعد از انقلاب در سال ۱۳۵۷ وارد سپاه پاسداران شد و به عنوان عضو اصلی آنها انتخاب شد.
حضور شهید نورعلی شوشتری در جنگ تحمیلی
سردار شهید نورعلی شوشتری با رزمندگانی مانند شهید باکری و برونسی به دفاع از کشور پرداخت و در بیشتر عملیات ها مسئول فرماندهی ویژه و محورهای عملیاتی محسوب می شد. وی هفت مرتبه به جراحت شدید و رنج و درد زیادی مبتلا شد که حاصل حضور بسیار فعال و دائمی وی به عنوان جانبازی برگ زرین دار در کتاب زندگی او است.
زمانی که عملیات مرصاد پیش آمد براساس توصیه مقام معظم رهبری او مسئولیت این عملیات پرغرور را برعهده گرفت و براساس آنچه شهید صیاد شیرازی می گوید، فرماندهی خوبی را نیز به نمایش گذاشت تاجایی که در تماس مرحوم حاج سید احمد خمینی با وی و ابلاغ گزارش پیشرفت عملیات توسط آن مرحوم به امام خمینی (ره)، حضرت امام خطاب به سردار شوشتری می فرمایند: “در این دنیا که نمی توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد.”
مسئولیت های شهید نورعلی شوشتری
از جمله مسئولیت های این فرمانده سپاهی بزرگ می توان به فرماندهی لشکر پنج قرارگاه نجف، قرارگاه حمزه و جانشینی فرمانده نیروی زمینی سپاه اشاره کرد. ایشان از سال ۱۳۸۸ با حفظ سمت، فرماندهی قرارگاه قدس زاهدان را نیز برعهده گرفت و موفق شد تا با تلاش و پیگیری های زیاد خود به عنوان یک مجاهد بی خستگی معرفی شود. ایشان همچنین بین گروه های شیعه سنی در این استان نیز اتحاد ایجاد کرد.
شهید نورعلی شوشتری سالیان زیادی به عنوان یک خادم افتخاری برای بارگاه امام رضا کار می کرد و دائما به همرزمان خود اعلام می کرد که؛ آرزو دارم در میدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلم در راه خدا تکه تکه شود.
شهادت شهید نورعلی شوشتری
سردار شهید نورعلی شوشتری به عنوان فرمانده قرارگاه قدس در استان سیستان بلوچستان در صبحگاه شنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۸ با یک حمله تروریستی به شهادت رسید. عبدالواحد محمدزاده از اعضای جندالله به عنوان عامل انتحاری شناخته شد. بعد از شهادت ایشان سید علی خامنه ای، در یک پیام به خانواده شوشتری، این واقعه را تسلیت گفتند. بخش از وصیت نامه این شهید به شرح زیر می باشد:
دیروز از هرچه بود گذشتیم- امروز از هرچه بودیم گذشتیم. آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز. دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود.جبهه بوی ایمان میداد و اینجا ایمانمان بو میدهد. آنجا بر درب اتاقمان مینوشتیم یاحسین فرماندهی از آن توست؛ الان مینویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید. الهی نصیرمان باش تا بصیرگردیم، بصیرمان کن تا از مسیر برنگردیم. آزادمان کن تا اسیر نگردیم.
گردآوری: بخش دین و شریعت سرپوش
- 14
- 4