جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۱۳ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۸۳۲
شهری و روستایی

سفر امن بر بال طرح امداد و نجات زمستانی

امداد و نجات زمستانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
با همکاری و هماهنگی مجموعه ای از دستگاه های خدمات رسان آذربایجان شرقی با هدف فراهم کردم امکان سفر امن برای مردم در جاده های استان از امروز سه شنبه آغاز شد.

به گزارش ایرنا، طرح 'امداد و نجات زمستانی' در آذربایجان شرقی با همکاری و هماهنگی پلیس راه، اداره کل راه و شهرسازی، جمعیت هلال احمر، اورژانس و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اجرا می شود و با اجرای آن علاوه بر تسهیل تردد امن مردم در شریان های ارتباطی استان، خطر سفر در روزهای سرد زمستان نیز برای آنان به حداقل می رسد. 

 

طرح 'امداد و نجات زمستانی' در آذربایجان شرقی از امروز آغاز می شود و تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت و مروری بر اجرای آن در سال های گذشته، نشان می دهد که چه بسیار شهروندانی که از قبال آن از خطر مرگ در جاده های یخ بسته و سرد استان رها شده اند. 

 

** استقرار پلیس راه در ۸ گردنه برف گیر

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی در این خصوص به ایرنا گفت: پلیس راه استان در این طرح با استفاده از تمامی امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی نسبت به اجرای ماموریت های طرح زمستانی با هدف تسهیل در عبور و مرور و ایمنی وسایل نقلیه در همه معابر در زمان تغییرات جوی و بارش ها و مدیریت بر حوادث احتمالی ترافیکی با همکاری و هماهنگی سایر سازمان ها و دستگاه های ذی ربط اقدام خواهد کرد.

سرهنگ جواد ناموران با اشاره به استقرار شبانه روزی پلیس در ۸ گردنه برف گیر استان افزود: در مدت اجرای طرح، نیروهای پلیس راه در گردنه های شیبلی، یام، صایین، گویجه بیل، نصیرآباد، آتاجان، سرچم و نظرکهریز به صورت شبانه روزی حضور خواهند داشت.

 

وی رسیدگی سریع به تصادفات و جلوگیری از هرگونه انسداد راه در محورهای مواصلاتی استان، روان سازی ترافیک و همکاری و تسهیل در عبور و مرور به ویژه هنگام بارش نزولات آسمانی را از جمله وظایف این پلیس برشمرد.

سرهنگ ناموران تاکید کرد: با استفاده حداکثری از توان پرسنلی، خودروئی و تجهیزات پلیس راه برای محور های مواصلاتی استان به ویژه در مناطق کوهستانی و سردسیر در خدمت مردم هستیم.

 

** آماده باش نیروی نجاتگر هلال احمر در ۴۰ پایگاه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی نیز در این خصوص به ایرنا گفت: در این طرح ۲۰۰نفر روز نیروی نجاتگر با بکارگیری ۱۰۴ خودروی عملیاتی و یک فروند بالگرد فعالیت خواهند کرد.

 

سعید کنعانی افزود: همه‌ ساله در آستانه فرا رسیدن فصل زمستان، جمعیت هلال‌احمر در دو بخش نجات و امدادرسانی به آسیب‌دیدگان حوادث ترافیکی و جاده‌های برون‌شهری خدمات می دهد.

 

وی اظهار کرد: این خدمات شامل رهاسازی و نجات مصدومان محبوس در خودروهای آسیب‌دیده، ارایه کمک‌های اولیه سرپایی و همکاری با سازمان‌های همکار ازجمله پلیس راهور، سازمان راهداری و همچنین اورژانس در انتقال مصدومان ناشی از تصادفات به نزدیک‌ترین مراکزدرمانی و اسکان و تغذیه اضطراری آسیب‌دیدگان و در راه‌ماندگان می باشد. 

 

وی ادامه داد: در این طرح ۲۰۰ نفر روز از نیروهای نجاتگر جمعیت هلال‌احمر استان به ‌صورت روزانه در ۴۰ پایگاه امدادی ثابت، موقت و سیار بین‌شهری و کوهستان نسبت به ارایه خدمات امدادی به هموطنان اقدام می‌کنند.

کنعانی اظهار کرد: این نیروها با بکارگیری ۱۰۴ خودروی امدادی اعم از آمبولانس، خودروی پشتیبانی کمک‌دار، خودروی نجات، خودروی عملیاتی آرگو، خودروی فرماندهی ارتباطات و مخابرات، موتورسیکلت امدادی (پیشرو)، موتورسیکلت آمبولانسی، تجهیزات مخابراتی و ارتباطات رادیویی دیجیتال و ۱فروند بالگرد آماده ارایه خدمات امدادی در محورهای پرتردد و مبادی ورودی شهرها به‌ منظور اجرای سریع عملیات نجات و امدادرسانی در حوادث جاده‌ای و سایر حوادث احتمالی در محدوده عملیاتی پایگاه‌ها هستند.

 

وی یادآور شد: هموطنان عزیز می توانند در صورت مواجه شدن با حوادث با شماره ملی امداد و نجات (١١٢) تماس گرفته و نیروهای هلال احمر را در جریان قرار دهند.

 

امداد و نجات زمستانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

** آماده باش ۶۰۰ نیروی اورژانس با تمامی امکانات

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان شرقی نیز گفت: همه نیروهای این مرکز همچون سال های گذشته در کنار سایر نیروهای امدادی و خدمات رسان در آماده باش کامل می باشند.

 

فرزاد رحمانی افزود: همه ۱۰۵ پایگاه جاده ای و درون شهری اورژانس استان در مدت اجرای طرح 'امداد و نجات زمستانی' فعال می باشند که از این تعداد ۲۴ پایگاه ثابت در تبریز و ۸۱ پایگاه در سایر شهرستان ها و در کنار جاده ها مستقر هستنند.

 

وی ادامه داد: همه ۶۰۰ نیروی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان برای ارائه خدمات امدادی در آماده باش کامل هستند.

 

رحمانی اظهار کرد: حضور به موقع گروه های امدادی در صحنه حوادث بسیار مهم است و این امر علاوه بر نجات جان مردم، موجب افزایش رضایتمندی از خدمات دولتی شده و این افزایش حس اعتماد و امنیت روانی مردم از جمله عوامل توسعه کشور است.

 

** تجهیز ۶۷۱ دستگاه ماشین آلات برای راهداری زمستانی 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: ۶۷۱ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین برای عملیات راهداری زمستانی در استان برای ارائه خدمات در مدت اجرای طرح 'امداد و نجات زمستانی' تجهیز شده است.

 

امداد و نجات زمستانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

منوچهر سلمان زاده افزود: این دستگاه ها شامل بلدوزر، لودر، گریدر، کامیون، برف خور، نمک پاش و تراکتور است که در عملیات راهداری زمستانی در راه های ارتباطی استان به مسافران خدمت رسانی می کنند.

وی اظهار کرد: علاوه بر این تجهیزات، ۹۲۲ نفر از عوامل راهداری زمستانی شامل نیروی انسانی ثابت، فصلی و پشتیبان نیز با استقرار در ۵۰ باب راهدارخانه ثابت و ۹۱ گروه راهداری برای خدمات رسانی به کاربران جاده ای ساماندهی شده اند.

 

مدیرکل راهداری آذربایجان شرقی، راه های تحت پوشش برف روبی استان را ۱۴ هزار کیلومتر اعلام و یادآوری کرد: این اداره کل در راستای وظایف ذاتی خود با بسیج همه جانبه نیروها، به کارگیری تمامی امکانات، استقرار در مسیرهای حوزه استحفاظی و افزایش گشت های راهداری به ویژه در محورهای پرتردد به رانندگان و مسافران جاده ای خدمات می دهد.

 

سلمان زاده، با اشاره به آماده سازی و تجهیز راهدارخانه ها در محورهای اصلی و فرعی برای امدادرسانی و ارایه خدمات به موقع به مسافران و کاربران راه ها ادامه داد: این اداره کل برای افزایش ایمنی عبور و مرور در راه های ارتباطی با نهادهای ذیربط در این خصوص همکاری می کند.

 

وی گفت: این اداره کل با شماره تلفن گویای ۱۴۱ به شکل شبانه روزی در خصوص وضعیت راه ها و شرایط آب و هوایی استان به مردم اطلاع رسانی می کند.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش