دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۱۷۱۵
شهری و روستایی

فاضلاب دوباره در محلات کوت عبدالله طغیان کرد/ ساکنین: کسی به دادمان نمی‌رسد

طغیان فاضلاب در محلات کوت عبدالله,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
مشکل طغیان فاضلاب در محلات کوت عبدالله همچنان ادامه دارد و ساکنان می گویند که کسی به داد آن ها نمی رسد.

مشکل آب گرفتگی و تجمع فاضلاب در سطح خیابان ها و معابر منطقه کوت عبدالله هم چنان به قوت خود باقی است و طی روزهای گذشته بار دیگر سطح خیابان ها و کوچه ها را فراگرفته بگونه ای که علاوه بر مشکلات رفت و آمد برای اهالی، سلامت آن ها را هم چنان تهدید می کند.

به گزارش ایلنا، با وجود گدشت یکسال به رغم اقدامات دستگاه های متولی باز هم آب گرفتگي در منطقه کوت عبدالله اهواز وجود دارد و هنوز زیرساخت های لازم و اقدامات ضروری برای جلوگیری از تکرار طغیان فاضلاب در سطح خیابان ها در این شهرستان صورت نگرفته است.

سید قاسم غرابی یکی از شهروندان کارون در مورد جمع شدن فاضلاب در سطح خیابان های این شهرستان می گوید: چند روز است فاضلاب در سطح ۴ خیابان از کارون جمع شده و شرایط زندگی و تردد عادی در خیابان ها برای مان به شدت سخت شده است.

از شدت فاضلاب در جلوی منزل مان نمی توانیم رفت و آمد کنیم

او افزود: به علت بالا آمدن فاضلاب و آبگرفتگی حتی نمی توانیم رفت و آمد کنیم. ادارات مربوطه در شهرستان هم به دادمان نمی رسند. اینجا فاضلاب راه خروجی ندارد، دستگاه های پمپاژ فاصلاب هم جوابگو نیست به همین دلیل فاضلاب در سطح خیابان ها جمع می شود.

مشکل فاضلاب کارون روباز بودنش است

در ادامه نیز سید محسن موسوی زاده نماینده خوزستان در شورای عالی استان هاگفت:مشکل فاضلاب شهرستان کارون این است که فاضلاب این شهرستان روباز است و بر اثر ریختن زباله در کانال ها باعث گرفتگی و جمع شدن فاضلاب در سطح خیابان ها می شود.

او ادامه داد: تا هنگامی که سیستم فاضلاب این شهرستان روباز باشد هر روز نیاز به لاروبی دارد که فاضلاب در سطح خیابان ها جمع نشود.

در کوت عبدالله ۱۶۰ کیلومتر جوی رو باز داریم

نواب حاجیان سعیدی شهردار شهرستان کارون گفت: در کوت عبدالله ۱۶۰ کیلومتر جوی رو باز داریم که به جای انتقال آب های سطحی خیابان ها و معابر عمومی، فاضلاب و پسماند خانه ها در آن جریان دارد چرا که سیستم فاضلابی در این شهر وجود ندارد و شهرداری مجبور است فاضلاب را از طریق این جوی ها دفع کند. قبلا همین جوی های روباز به وسیله یک جاده به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می شدند که بخش غربی به داخل رودخانه هدایت می شد که این رودخانه به وسیله جاده مسدود شد.

او افزود: بعدها این جوی ها به زمین های خالی منتهی می شدند که این زمین های خالی به مرور زمان ساخته شدند و دفع فاضلاب در مناطق غربی شهر کوت عبدالله را با مشکل رو به رو کرده است. در قسمت شرقی این شهر نیز در گذشته زمین خالی و باغاتی وجود داشت که با ساخت و سازهایی که شکل گرفت دیگر امکان انتقال این پسماند در این منطقه وجود نداشت.

فاضلاب بعد از طی مسافت یک کیلومتری هیچ خروجی ندارد

شهردار کوت عبدالله ادامه داد: با جوی های روبازی که با مساحت ۲۰ در ۲۰ در همین منطقه ایجاد شده فاضلاب دفن می شود که آنهم پس از طی مسافت یک کیلومتری هیچ خروجی ندارد و به داخل خیابان ها و معابر پس می زند و هرچه قدر لایروبی و آهک پاشی کنیم به علت این که خروجی وجود ندارد باز هم در سطح خیابان ها جاری می شود و همین باعث شده مردم از این شرایط به ستوه بیایند و شهرداری را مقصر بدانند.

فاضلاب آسفالت معابر را هم تخریب می کند

او گفت: وقتی فاضلاب در سطح خیابان ها باقی می ماند علاوه بر مشکلات بهداشتی، آسفالت معابر را هم تخریب می کند. برای حل این معضل باید اقدام اساسی و زیرساختی صورت بگیرد. شهرداری وظیفه اش دفع فاضلاب نیست و نهایتا در فصل زمستان برای جمع آوری آب های سطحی اقدام می کند.

مردم حق دارند سیستم فاضلاب مناسب شهری داشته باشند

حاجیان سعیدی اضافه کرد: مردم حق دارند سیستم فاضلاب مناسب شهری داشته باشند. اگر این سیستم در منطقه ایجاد شد ما نیز در شهرداری به بحث بهسازی و روکش آسفالت اقدام خواهیم کرد در غیر اینصورت ما هر چه قدر اقدام به بازسازی کنیم باز این فاضلاب با پس زدن در سطح خیابان ها باعث تخریب آسفالت خواهد شد و این اقدام هزینه گزافی را برای ما در پی خواهد داشت.

او اظهار‌کرد: مهمترین مشکل مردم در حال حاضر عدم برخورداری از سیستم فاضلاب شهری در کوت عبدالله است. با سیل سال ۹۸ در استان خوزستان متأسفانه تمامی زیر ساخت های شهری از بین رفت و خسارت های زيادي به منطقه وارد کرد. خوزستان به دلیل جلگه ای بودن حتی اگر سیل هم نباشد با حفر ۲ متر زمین، آب در دسترس است و با سیل سال گذشته تمامی سفره های زیر زمینی انباشته شدند و با بالا آمدن آب تمامی زیرساخت ها تخریب شد.

طغیان فاضلاب در محلات کوت عبدالله,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

باقری گفت: برای برطرف شدن مشکل فاضلاب کوت عبداالله اعتبار ۵۰ میلیون یورویی صندوق توسعه قابل انجام است. با این اعتبار هم خطوط اصلی جمع کننده فاضلاب انجام می شود و هم به شکل اساسی می شود مسأله را حل کرد. مناقصه این طرح در حال انجام است که این کار به صورت اصولی انجام شود و اگر در سطح شهرستان کارون اجرا شود دیگر مشکلی برای این شهرستان در خصوص فاضلاب به وجود نمی آید. این طرح توسط پیمانکار طبق زمانبندی که در حال انجام است از اوایل آبان ماه آغاز بکار می کند.

شهردار کوت عبدالله گفت: پس از سیل پارسال در ظاهر شاید جاده های ارتباطی مشکلی نداشته باشد ولی هر لحظه احتمال فرونشست آن وجود دارد که میتواند باعث اتفاقات ناگواری شود.

او اظهار‌کرد: برای برطرف کردن این مشکلات باید به شهرداری بودجه بدهند که ما مجددا زیر سازی ها را بازسازی کنیم. خسارت های سیل سال گذشته را جمع بندی و به استانداری ارسال کردیم ولی تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

جمع شدن فاضلاب در سطح خیابان به علت سوختن پمپ

احمد باقری قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز نیز در این مورد اظهار داشت: طی بازدیدی که روز گذشته از وضعیت جمع شدن فاضلاب در سطح خیابان های کوت عبدالله داشتیم به علت  سوختن پمپی که در خیابان بلوار امام رضا بود این اتفاق رخ داد.

تا به حال ۳ دستگاه پمپاژ فاضلاب به کوت عبدالله ارسال کرده ایم

او افزود: ۲ روز پیش به ما اطلاع دادند که این دستگاه پمپاژ از کار افتاده است. در ۳ مرحله ۳ دستگاه پمپ تا به حال به شهرداری داده ایم که در کنار حوضچه نصب کنند. هر ۳ دستگاه از کار افتاده اند و پمپ آخری که ارسال کردیم شهرداری با تاخیر نصب کرد که باعث پس زدن فاضلاب در سطح خیابان ها و باعث مشکلاتی برای مردم شد.

۴ دستگاه مکنده به کوت عبدالله فرستاده ایم

باقری گفت: شرکت آب و فاضلاب استان در کوت عبدالله پروژه ای در دست کار دارد که در حال اجرا است و از یک کیلومتر تا به حال ۶۰۰ متر انجام شده و ۴۰۰ متر دیگر نیز در حال انجام است. پس از اتمام پروژه مشکل این منطقه برطرف می شود. بعد از جلسه ای که روز گذشته در این شهرستان داشتیم ۴ دستگاه مکنده برای جمع آوری فاضلاب در سطح خیابان های کوت عبدالله از مرکز استان ارسال کردیم که فاضلاب ها را جمع آوری کنند. یک تیم بهره برداری نیز به منطقه منتقل شدند که پمپی قویتری نصب کنند که مشکل مردم حل شود و به شهرداری در این مورد کمکی کرده باشیم.

طغیان فاضلاب در محلات کوت عبدالله,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

حفر حوضچه جدید در منطقه برای دفع فاضلاب

او اظهار‌کرد: امروز نیز کارشناسان دفتر فنی شرکت آبفا استان به منطقه رفتند که یک حوضچه جدید در کنار حوضچه قبلی طراحی و حفر کنند آنهم با عمق بیشتر که مشکل فاضلاب منطقه تاحدودی برطرف شود.

قائم مقام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز اظهار کرد: برطرف شدن مشکل فاضلاب کوت عبداالله با اعتبار ۵۰ میلیون یورویی صندوق توسعه قابل انجام است. با این اعتبار هم خطوط اصلی جمع کننده فاضلاب انجام می شود و هم به شکل اساسی می شود مسأله را حل کرد. مناقصه این طرح در حال انجام است که این کار به صورت اصولی انجام شود و اگر در سطح شهرستان کارون اجرا شود دیگر مشکلی برای این شهرستان در خصوص فاضلاب بوجود نمی آید. این طرح توسط پیمانکار طبق زمانبندی در حال انجام است و از اوایل آبان‌ماه آغاز بکار می کند.

مریم بازوند

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش