جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۵۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۲۱۹
محیط زیست و گردشگری

جذب سرمایه گذاری خارجی نیازمند تغییر ساختارهای بانکی کشور است

 اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست,گردشگران ایران

دبیرکل کنفرانس بین المللی ایران ۱۴۰۴ مهمترین راهکار برای رونق تولید و گسترش اشتغال را جذب سرمایه های بین المللی دانست و گفت: برای تحقق این موضوع نیازمند تغییر رویکردها، ساختارهای بانکی و شفاف سازی مالی در سرزمین اصلی و مناطق آزاد هستیم.

همایون حیدری روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا درمورد جزئیات برگزاری کارگاه آموزشی و تخصصی 'تامین مالی بین المللی و جذب سرمایه گذاری بین المللی' که سوم و چهارم خردادماه در کیش برگزار می شود، افزود: این کارگاه برای نخستین بار ویژه مدیران شرکت های خصوصی و دولتی که در برنامه توسعه ششم به نحوی با کمبود سرمایه مواجه هستند، برگزار می شود.

 

وی هدف از برگزاری این کارگاه و سمینار آموزشی را توانمندسازی بنگاه ها و مدیران برای افق ۱۴۰۴ عنوان و اظهارکرد: با توجه به محدود بودن ارتباط مالی با بازارهای بین المللی و تامین سرمایه در حدود ۱۲ سال گذشته، اقدامات خاصی در حوزه جذب سرمایه خارجی صورت نگرفته و استانداردها، معیارها و اعتباردهی های امروز با گذشته تفاوت کرده است.

 

دبیرکل کنفرانس بین المللی ایران ۱۴۰۴ گفت: در سمینار تخصصی تامین مالی بین المللی و جذب سرمایه گذاری خارجی، شرکت کنندگان با آخرین روش های جذب سرمایه، فنون و راهبرد مذاکرات و مدل های تامین مالی آشنا می شوند تا سازمان ها و شرکت های آنها از لحاظ اعتباری در حد قابل قبول قرار گیرند تا سرمایه گذار خارجی مشتاق به سرمایه گذاری در کشور شود.

 

حیدری محورهای اصلی این سمینار را جذب سرمایه بین المللی و ایجاد تسهیلات برای سرمایه گذاران خارجی عنوان کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم این است که مدیران بدانند چه پیش نیازی باید تامین شود تا طرح ها و بسته های سرمایه گذاری کشور برای سرمایه گذاران خارجی به صورت بسته ای قابل قبول درآیند.

 

وی به نامگذاری سال با عنوان 'اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال' از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: مهمترین راهکار برای رونق تولید و گسترش اشتغال جذب سرمایه های بین المللی است.

 

حیدری اظهارکرد: از آنجا که در داخل کشور با کمبود سرمایه مواجه هستیم، برای تحقق رشد هشت درصدی اقتصادی در برنامه ششم توسعه به ۸۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی نیاز داریم .

وی افزود : برای اینکه بتوانیم در هر سال ۸۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم نیازمند جذب سرمایه گذاری خارجی هستیم که تحقق آن وابسته به آشنایی مدیران با روش ها و فنون جذب سرمایه است .

 

دبیرکل کنفرانس بین المللی ایران ۱۴۰۴ به امنیت و ثبات سیاسی موجود در کشور نسبت به کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: این ثبات به حدی است که ایران می تواند بیشترین جذب سرمایه گذاری خارجی در منطقه و جنوب غرب آسیا را داشته باشد .

 

حیدری در مورد اینکه مدیران شرکت های خارجی برای آشنایی با بسترهای سرمایه گذاری در ایران در کارگاه و سمینار کیش حضور خواهند داشت؟ اظهار کرد: این سمینار مقدمه ای برای برگزاری سمینار اصلی ایران ۱۴۰۴ است که ۲۳ آبان ماه امسال در سالن اجلاس سران تهران برگزار می شود.

 

وی گفت: مدیران در این سمینار با فنون و راهکارهای جذب سرمایه گذاری خارجی آشنا می شوند تا در کنفرانس اصلی که همه مدیران شرکت ها و سازمان های بین المللی که علاقه مند به سرمایه گذاری در ایران هستند، بتوانند با طرف ها و شرکای خارجی به خوبی وارد مذاکره شوند و کنفرانس کیش بستری مناسب برای کسب توانمندی های لازم در این راستا خواهد بود.

 

حیدری اظهار کرد: در این سمینار علاوه بر حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیران اقتصادی تمام مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیران سرمایه گذاری و شرکت ها حضور دارند، شرکت ها و بانکهایی که با موضوع جذب سرمایه گذاری و تامین مالی در حوزه بین المللی ارتباط دارند نیز می توانند در این رخداد اقتصادی حضور پیدا کنند.

وی در مورد سخنرانان اصلی این سمینار گفت : علاوه بر میهمانان مدعو، پیمان مولوی دانش آموخته یکی از دانشگاههای انگلیس و سرمایه گذار در کشورهای اروپایی در مورد سیستم رتبه بندی اعتباری بین المللی، تامین مالی چند وجهی و ترکیبی ، هزینه تامین مالی طرح ها، نقش هزینه سرمایه در تعیین استراتژی های تامین مالی و سرمایه گذاری بین المللی، مهندسی فاینانس و ادغام و تملک های بین المللی در جذب سرمایه گذاری خارجی سخنرانی خواهد کرد.

 

وی گفت : همچنین در خصوص طرح های موردی موفق پروژه های قطر و کره جنوبی برای مدیران ایران مدل هایی بازگو می شود، مباحث تخصصی تامین مالی و جذب سرمایه گذاری بین المللی برای شرکت های ایرانی موضوعات روز دوم سمینار است .

 

حیدری در پاسخ به سئوال ایرنا در مورد مشکلات بانک های آف شور در کشور و فعالیت بانکهای خارجی و اطمینان بخشی به سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در ایران گفت: بحث سرمایه گذاری یکی از محورهای اصلی در این سمینار است و سرمایه خارجی تنها از طریق بانک ها می تواند وارد کشور شود. 

 

«آف شور بانک به عملیات بانکی اطلاق می شود که توسط یک بانک واقع در منطقه یا سرزمینی غیر از سرزمین اصلی که اغلب جزایر متعلق به دولت حاکم بر سرزمین اصلی به شمار می روند با اشخاص غیرمقیم و با پول خارجی و در مقیاس بزرگ انجام می شود».

 

وی با تاکید بر اینکه برای تحقق چنین هدفی بانک های ما در سرزمین اصلی و مناطق آزاد باید رویکردها و ساختارهای خود را تغییر دهند، افزود: شفاف سازی سیستم مالی و ارتقا آن یکی از موضوعات مورد توجه است.

دبیرکل کنفرانس بین المللی ایران ۱۴۰۴ تاکید کرد: در این سمینار دو روزه بر این موضوع که بانک ها باید چه شرایطی در داخل و ساختار خود داشته باشند تا بانکهای خارجی به آنها اطمینان کنند و انتقال سرمایه انجام دهند، بحث خواهد شد .

 

وی تصریح کرد: در مناطق آزاد و برای ایجاد بانک های آف شور در سال گذشته محدودیتی ایجاد شد که میزان سرمایه ایجاد این بانک های خارجی در مناطق آزاد به یکباره ۱۰ برابر شد که با این اقدام رغبت حضور بانکهای بین المللی در مناطق آزاد کاهش یافت .

 

حیدری گفت: دبیر شورای عالی مناطق آزاد و همکاران آنها در شورای عالی اقتصاد بدنبال اصلاح آن هستند که امیدواریم این موضوع عملی شود.

 

وی ابراز امیدواری کرد که تا شروع کنفرانس اصلی در تهران این اتفاق رخ دهد و شاهد تاسیس و حضور چند بانک بین المللی در مناطق آزاد باشیم .

 

به گزارش ایرنا، کارگاه آموزشی و تخصصی تامین مالی بین المللی و جذب سرمایه گذاری خارجی در کیش روزهای سوم و چهارم خرداد ماه با همکاری مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار می شود.

 

در پایان این دوره آموزشی، برای شرکت کنندگانی که کامل در دوره حضور داشته اند، گواهینامه بین المللی تامین مالی و سرمایه گذاری صادر می شود.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش