سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۰۳ - ۲۲ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۰۲۷
محیط زیست و گردشگری

نکته های مهم از سفرهای چند روزه

با آگاهی به دل طبيعت بزنيم

طبيعت گردی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست

بازار تورهاي طبيعت‌گردي اين روزها به شدت داغ است. باتوجه به اينكه ايران كشوري چهارفصل است و در هر زمان از سال امكان طبيعت‌گردي براي گردشگران وجود دارد، پتانسيل بسياري بالايي در اين بخش دارد. اماگاهي اوقات خبرهاي ناگواري از جان باختن تعدادي از طبيعت‌گردان مي‌شنويم. در كنار زيبايي‌ و لذت وصف‌نشدني طبيعت‌گردي، بايد هميشه به اين مساله توجه ويژه داشت كه ملزومات سفر، نكته بسيار مهم و فراموش نشدني است.

 

یکی از فعالیت هایی که امروزه گردشگران علاقه بیشتری به آن نشان می دهند، طبیعت‌گردی است. این اصطلاح به فعالیتی گفته می‌شود که طی آن شما به گشت و گذار در طبیعت برای چند ساعت، یک روز و یا چند روز می پردازید.طبیعت گردی درجات سختی مختلفی دارد که برای آن نیاز به توانایی بدنی متفاوتی دارید. با اینکه طبیعت گردی اشتراک هایی با کوهنوردی دارد اما این فعالیت با کوهنوردی متفاوت است.

 

در اين گزارش به معرفي وسايل و ملزومات طبيعت‌گردي پرداخته‌ايم كه باهم مي‌خوانيم.یکی از مهم ترین نکاتی که برای طبیعت گردی مهم است، چک کردن وضع آب و هوا قبل از رفتن به مقصد می باشد. شما همیشه باید خود را برای بدترین شرایط آب و هوایی آماده کنید و همچنین مهم است که برنامه سفرتان را بر اساس توانایی‌های خود و هم‌گروهی‌های‌تان بچینید. وسایل ضروری برای طبیعت‌گردی در بیشتر سفرها شبیه به هم است اما فراموش نکنید که مطمئنا هر جا با مکان دیگر متفاوت است و این لوازم بسته به نوع سفرتان ممکن است متغیر باشد.

 

یکی از نکاتی که باید در نظر بگیرید این است که یک مسیر جایگزین در مواقعی که هوا بد می شود، دچار جراحت یا مریضی می شوید و … برای سفرتان باید انتخاب کنید. قبل از رفتن حتما از اینکه کسی از جای شما باخبر است مطمئن شوید: کجا می روید؟ با چه کسی می روید و چند نفر هستید؟ و کی قرار است که برگردید؟ همچنین مطمئن شوید که از حمل درست وسایل ضروری برای طبیعت گردی اطلاع دارید.

 

آب

حتما یک یا دو لیتر آب در هر سفری با خود به همراه داشته باشید. نکته مهم این است که در طول مسیر پیاده‌روی‌تان مرتب آب بنوشید تا آب بدن‌تان در طول سفر کم نشود.

 

آتش و روشنایی

در سفرهای طبیعت گردی باید کبریت های ضد آب و فندک به همراه داشته باشید. همچنین وسایلی برای آتش درست کردن نیز برای‌تان لازم است. وسایلی مانند ژل آتش‌زنه، پارچه های الکلی و وسایلی از این قبیل برای روشن کردن سریع آتش به دردتان می خورد. همچنین یک هدلمپ یا چراغ قوه در مسیر لازم است؛ به خصوص اگر طبیعت گردی‌تان در شب نیز ادامه دارد.

 

نقشه و مسیریاب

این وسایل به شما برای پیدا کردن مسیرتان کمک می‌کند. حتی ساده ترین قطب نما هم می تواند جزو وسایل ضروری برای طبیعت گردی باشد که به دردتان می خورد.

 

لوازم بقا در طبیعت

کیسه زباله سنگین برای حفاظت از باران ، سرپناه و وسایل و لباس‌های گرمایش، و یک سوت برای درخواست کمک، از لوازم بقا در طبیعت هستند که به دردتان می‌خورد.

 

کیف کمک های اولیه

شما در کیف کمک های اولیه‌تان باید حداقل مقادیری از داروهای مسکن و ضد درد و تورم مثل پروفن به همراه داشته باشید؛ همچنین یکی باند کشی برای مواقع ضروری و مواد اولیه برای درمان زخم و خونریزی،پماد آنتی بیوتیک، گاز استریل، باند کوچک، چسب های نواری جنس خوب و … مورد نياز است.

 

یک چاقوی خوب یا ابزارهای چند کاره در سفر برای‌تان کمک خواهد بود.از موارد مهم دیگر، کرم ضد آفتاب و عینک دودی است که از ضروریات سفر محسوب می‌شوند.

 

لباس و غذای اضافی

لباس گرم ممکن است در صورت وقوع یک شب غیرمنتظره یا یک مه پیش بینی نشده،مفید باشد. همچنین بهتر است خوراکی های مقوی با خود به همراه داشته باشید که از جمله آن ها می توان به دانه های روغنی، بادام، انجیر خشک و … اشاره کرد.مهم ترین وسیله در طبیعت گردی پاهای‌تان است! شاید این مورد کمی خنده دار به نظربرسد اما باید آن ها را خوشحال نگه دارید و با پاهای‌تان مهربان باشید.

 

از آن ها تشکر کنید و توجه خاصي به پاهاي‌تان داشته باشید.کفش های طبیعت‌گردی، یکی از مهم ترین نکات برای پاهای‌تاناست. آن ها معمولا سبک هستند، تعادل شما را حفظ می کنند و کف پا و قوزک آن را از برخورد با سنگ ها و … محافظت می کنند. معمولا مسیرهای طبیعت گردی سخت است و پر از سنگ و صخره هایی هستند که ممکن است باعث آسیب دیدن پای‌تان شود.

 

یک جفت کفش طبیعت گردی سبک یا در مواقعی کتانی‌های با کیفیت برای طبیعت گردی مناسب است.متاسفانه پاهای مرطوب بسیار مستعد ابتلا به ليز خوردن هستند. جوراب های مناسب طبیعت گردی، رطوبت اضافی پوست شما را از بین می برند و برای شما مثل یک کفپوش عمل می کنند. از پوشیدن جوراب های پنبه ای جلوگیری کنید، زیرا به سرعت خیس می‌شوند، در کفش مرطوب می مانند و خشک شدن آن ها مدت زیادی طول می کشد.

 

نخ را به طور کلی از برنامه های طبیعت گردی پاک کنید. این جنس پارچه به سرعت آب را جذب خودش می کند، زمان زیادی برای خشک شدن آن طول می کشد و در نهایت به شما هدیه می دهد که از سرما خوردگی فرار كنيد.شلوار جین هم بدترین دوست شما در طبیعت گردی است. پیشنهاد ما به شما این است که از جنس پلی استر و نایلونی استفاده کنید.

 

آن ها به سرعت خشک می شوند، رطوبت را در خود نگه نمی دارند و از جنس های طبیعی سبک تر هستند.لباسی که به پلار معروف است(ساخته شده از پلی استر) عایق خوبی برای تان هستند و شما را گرم نگه می‌دارند.پشم نیز الیاف خوبی برای طبیعت گردی است.بدن شما تلاش خواهد کرد که گردن و سرتان را همیشه در دمای ثابتی حفظ کند.

 

بدون عایق، گرما از طریق گردن به مغز شما منتقل می شود و از بین می رود. گرمایی که ممکن است به اندام شما منتقل شود، در عوض با گرمایی که سر شما از دست داده است عوض می شود. یک شال و کلاه گرم، لوازم کوچکی هستند و وزن چندانی ندارند اما حتی از یک ژاکت اضافه در گرم نگه داشتن‌تان موثرتر هستند.از دیگر وسایل ضروری برای طبیعت گردی به‌خصوص در شرایط سرد و مرطوب ،دستکش است. یک جفت دستکش سبک برای‌تان معجزه می کند.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ویژه سرپوش