شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۱۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۴۲۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

جانشین فرمانده ناجا:

هیچ کشور ناامنی، نمی‌تواند پیشرفته باشد

سردار مومنی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد که امروزه هیچ کشوری را نمی‌توان پیدا کرد که ناامن باشد، اما جزو کشورهای پیشرفته نیز محسوب شود.

به گزارش ایسنا، سردار اسکندر مومنی در آیین اختتامیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پلیس که بعدازظهر امروز در مصلای تهران برگزار شد، گفت: موضوع امنیت در همه جوامع به عنوان یک فضا، بستر و زیرساخت مطرح می‌شود و در واقع همان طور که یک انسان برای زنده ماندن به اکسیژن و تنفس نیاز دارد، جامعه نیز برای ادامه حیات نیازمند امنیت است.

 

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه امنیت بستری است که هر گونه رشد در آن صورت می‌گیرد، اظهار کرد: امنیت یک زیرساخت حیاتی است، در تمام کره خاکی نمی‌توان کشوری را یافت که ناامن باشد، اما پیشرفت نیز در آن رخ داده باشد؛ چرا که امنیت یک زیرساخت حیاتی است و بدون آن هیچ رشدی در جوامع صورت نمی‌گیرد.

 

مومنی با اشاره به ویژگی‌های مختلف نمایشگاه ایپاس اظهار کرد:‌ این نمایشگاه ویژگی‌های مختلفی داشت که از جمله آن می‌توان به حمایت از نخبگان، محققان و تولیدکنندگان اشاره کرد.

 

جانشین رئیس پلیس کشور با اشاره به سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت حمایت از نخبگان، محققان و تولیدکنندگان و حرکت کشور از مونتاژمحوری به ابتکار و خلاقیت اظهار کرد:‌ تأکیدات معظم‌له در جلسه دیروز حقیقتا مناسب با حال و هوای امروز نمایشگاه و این جلسه است و راه پیشرفت در عرصه ملی و بین‌المللی همین‌هایی است که مقام معظم رهبری فرمودند.

 

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به بازدیدش از نمایشگاه خاطر نشان کرد:‌ این نمایشگاه باید استمرار پیدا کند، چرا که اقدامات بزرگی در آن انجام شده است.

 

مومنی با تاکید بر اینکه امروز بدون استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های روز نمی‌توان ایمنی، امنیت و آرامش را در جامعه برقرار کرد، افزود: توسعه فناوری‌ها نقش مستقیمی در ایجاد امنیت و آرامش در جامعه دارد. تکنولوژی حتی به فرهنگ‌سازی و نهادینه شدن رفتارهای قانونی نیز کمک می‌کند. امروزه چالش‌هایی در جامعه وجود دارد که به جز روش‌های نوین و با استفاده از تکنولوژی نمی‌توان آن را حل کرد.

 

وی با اشاره به استفاده از تجهیزات و فناوری‌های جدید و تأثیر آن در فرهنگ‌سازی اظهار کرد: به عنوان مثال زمانی که سامانه‌های هوشمند را برای کنترل ترافیک نصب کردیم در روزهای نخست حدود ۱۰ تا ۱۱ درصد خودروها مرتکب تخلف می‌شدند. اما حدود یک سال بعد میزان سطح تخلفات به پنج درصد رسید و پس از آن و در حال حاضر تخلفاتی که به وسیله این سامانه‌ها ثبت می‌شود، کمتر از یک درصد و حدود هفت دهم درصد است.

 

جانشین فرمانده ناجا افزود: جالب است حتی زمانی که این تجهیزات از کار می‌افتد، باز هم تخلفات افزایش پیدا نمی‌کند؛ چرا که مردم به رعایت قوانین عادت کرده‌اند. مثال دیگر پل صدر است که رفتار ترافیکی رانندگان بر روی این پل با زیر پل بسیار متفاوت است.

 

جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه مردم از ما می‌خواهند و  ما نیز از نیروهایمان می‌خواهیم که به مطالبات مردم رسیدگی کنند، گفت: سه اصل سرعت در کار، دقت در کار و صحت و درستی کار موضوعات مهمی هستند که ما از نیروهایمان می‌خواهیم که به آن در عمل توجه داشته باشند. در همین راستا نیز فناوری‌های نوین می‌تواند امکان تحقق این سه اصل را برای ما فراهم کند.

 

مومنی با بیان اینکه امروزه به دلیل افزایش مطالبات و پیشرفت جوانان و همچنین تراکم خواسته‌ها امکان اداره سنتی جوامع وجود ندارد، گفت: اگر دقیق‌ترین افراد را در جایی بگذاریم و بخواهیم که شرایط و مثلا تخلفات خودرویی در محوری را ثبت کنند، این افراد حداکثر چند تخلف را می‌توانند به ثبت برسانند، اما اگر از تجهیزات و فناوری‌های جدید استفاده کنیم، قطعا تمام تخلفات در تمام ساعات و شرایط قابل ثبت خواهد بود.

 

مومنی با تقدیر از توجه به شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد:‌ پیشرفت تکنولوژی و فناوری اتفاقی است که در گذشته صفت روزافزون به آن می‌دادند، اما امروز باید بگوییم که این پیشرفت‌ها دم افزون است. بنابراین ما نیز باید همگام با آن حرکت کنیم. امروزه اگر یک گوشی تلفن همراه در دست داشته باشیم و امکانات این گوشی آخرین مدل باشد، کمتر از دو سال بعد نمی‌توان به آن گفت آخرین مدل بلکه از واژه قدیمی برای آن استفاده می‌شود. ما نیز باید در اقدامات‌مان همین طور باشیم و از فناوری‌ها استفاده کنیم.

 

وی با تأکید بر اینکه مبتکران و مخترعان ما باید عرصه‌های جدید را شناسایی کرده و برای آن ایده‌های جدید و راهکارهای جدید بدهند، گفت: ما نیز باید از این ایده‌ها حمایت کرده و امکان اجرایی شدن آن را فراهم کنیم.

 

جانشین فرمانده ناجا در پایان تأکید کرد که نگاه به فناوری باید نگاهی انسان محورانه باشد و تمامی این اقدامات برای پیشرفت انسان و امنیت و آسایش جوامع انجام شود.

 

 

 

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش