جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۵۰ - ۰۳ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۰۶۹۴
حقوقی، قضایی و انتظامی

گرجی‌زاده: سه زندان جدید اصفهان هیچ نیرویی ندارد

زندان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
مدیرکل زندان‌های استان اصفهان با بیان اینکه زندان مرکزی در حال حاضر چهار برابر ظرفیت زندانی دارد، گفت: این تراکم جمعیتی اقدامات اصلاح و تربیتی را دچار اختلال می‌کند.

به گزارش ایمنا، اسدالله گرجی زاده صبح امروز (یکشنبه) در سی و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مسئولان باید برای درک بهتر مشکلات جامعه به زندان مراجعه کنند، اظهار کرد: زندانیان بیانگر  آسیب‌های اجتماعی جامعه هستند و بانک اطلاعاتی خوبی برای رصد آسیب‌های اجتماعی است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر خانواده زندانی بیش از خود مددجو آسیب می‌بیند، اضافه کرد: آسیب‌های زیادی خانواده زندانیان را تهدید می‌کند و از بسیاری از خدمات اجتماعی محروم می‌شوند که مسئولان به آن توجه نمی کنند. انواده زندانیان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی نیستند، از این رو نمی‌توانند از خدمات خوبی بهره ببرند.

 

سال گذشته ۳۲ هزار نفر به زندان‌های استان وارد شدند

وی  به لزوم توجه بیشتر مدیریت شهری به وضعیت زندان‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۳۲ هزار ورودی به زندان‌های استان اصفهان داشتیم و در حال حاضر جمعیت زندان‌های استان به بیش از ۱۵ هزار نفر می‌رسد.

 

گرجی‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر بیش از  یک هزار و ۵۰۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد در زندان‌های استان اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: برای آزادی این زندانیان ۱۵۰ میلیارد تومان نیاز است و با توجه به جمع آوری کمک‌های مردمی در ماه مبارک رمضان ۱۱ میلیارد تومان اعتبار جذب شد. بااین مبلغ ۶۳۰ زندانی از بند رهایی یافتند و امیدواریم این روند ادامه یابد.

 

وی با بیان اینکه دو هزار و ۴۰۰ حافظ قرآن در زندان‌های استان اصفهان وجود دارد، گفت: در بحث کارهای اصلاح و تربیتی زندان استان اصفهان رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

 

مدیرکل زندان‌های استان اصفهان با بیان اینکه در حوزه اشتغال در زندان استان اصفهان وضعیت مناسبی را داریم، گفت: بیش از ۹ هزار نفر در زندان‌های استان آموزش فنی و حرفه‌ای دیده‌اند و هفت هزار شغل در زندان‌های استان ایجاد شده است.

 

زندان مرکزی چهار برابر ظرفیت زندانی دارد

وی با بیان اینکه زندان مرکزی در حال حاضر چهار برابر ظرفیت زندانی دارد، گفت: این تراکم جمعیتی اقدامات اصلاح و تربیتی را دچار اختلال می‌کند.

 

گرجی زاده ادامه داد: بهره‌برداری از زندان جدید اصفهان در دستور کار است و هفته آینده رییس سازمان زندان‌ها برای پیگیری آخرین وضعیت زندان بزرگ اصفهان به این استان سفر می‌کند.

 

وی با بیان اینکه زندانیان استان اصفهان در زلزله کرمانشاه ۸۰ میلیون تومان کمک کردند، افزود: همچنین در جشن گلریزان زندانیان نیز خود زندانیان ۵۰ میلیون تومان کمک کردند. ۹۰ درصد از جمعیت حاضر در زندان نباید در زندان باشند.

 

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان اصفهان گفت: ۷۰ درصد از زندانیان استان اصفهان مهارت‌های فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند، باید توجه داشت زندانیان به مراقبت بعد از آزادی، از جمله وام  اشتغال نیاز دارند که در حال حاضر این حمایت بسیار محدود انجام می شود.

 

کمبود ۸۰۰ نیرو برای اداره زندان‌ها

گرجی‌زاده اظهار کرد: سالانه یک میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در اختیار زندان قرار می گیرد که این مبلغ بسیار کم است و آن طور که باید نمی توان زندانیان را پس از آزادی حمایت کرد.

 

وی با بیان اینکه زندان‌های استان اصفهان با چالش جدی کمبود نیروی انسانی مواجه هستند، افزود: برای زندان‌های استان اصفهان یک هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی تعریف شده است که در حال حاضر تنها ۷۰۰ نیروی فعال در این دستگاه در استان اصفهان داریم.

 

مدیرکل زندان‌های استان اصفهان با بیان اینکه در سال جاری سه زندان جدید به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: این در حالی است که برای این زندان‌ها نیرو نداریم و سعی داریم با عقد قرار داد جدید با نیروهای فعلی این زندان‌ها را اداره کنیم.

 

وی با بیان اینکه ورود ما به دلیل کمبود نیرو به زندان‌ها بسیار کم است، ادامه داد: در سال‌های اخیر سعی داشته‌ایم با استفاده از تجهیزات مناسب نظارت خود را افزایش دهیم به گونه‌ای که قیمت مواد مخدر در زندان ۱۰۰ درصد گران‌تر از بیرون است.

 

گرجی‌زاده همچنین با بیان اینکه زندان فعلی اصفهان ۳۳۰ میلیارد تومان برای فروش قیمت‌گذاری شده است، گفت: امیدواریم با ورود سرمایه‌گذاران و مدیریت شهری این زندان خریداری و اقدامات اجرایی برای بهره برداری از زندان جدید اصفهان در دستور کار قرار گیرد.

 

وی همچنین در خصوص محل هزینه ۳۰۰ میلیون تومانی کمک شورای شهر به آزادی زندانیان اظهار کرد: این هزینه صرف اجرای برنامه یک شهر ضیافت شده و به صدا و سیما پرداخت شد.

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش