جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۳۹ - ۰۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۱۸۲
کتاب، شعر و ادب

انتشارات پیرسون، پنگوئن رندوم هاوس، تامسون رویترز و ....

آشنایی با غول های صنعت نشر جهان

به گزارش روزنامه هفت صبح، درآمد فقط یکی از ناشران خارجی در سال گذشته حدود ۲.۵ میلیارد دلار تخمین زده شد و این در حالی است که درآمد کل ناشران نمایشگاه کتاب تهران چیزی نزدیک به ۱۱۰ میلیارد تومان (۲۹ میلیون دلار) بوده است.

 

پیرسون

رمان های برتر جهان

انتشارات پیرسون بزرگترین شرکت رسانه های گروهی بریتانیایی و چندملیتی در سطح دنیا به شمار می رود که در زمینه  نشر روزنامه، مجله و کتاب، همچنین مدیریت بر مدارس و آموزش و پروش فعالیت می کند. نشر کتاب در سال ۲۰۱۲، در سه بخش کسب و کار این شرکت یعنی مدرسه پیرسون، تحصیلات تکمیلی پیرسون و بخش تخصصی انتشارات آن بالغ بر ۹ میلیارد دلار سود به همراه داشت.

 

شرکت پیرسون در سال ۱۸۴۴ توسط ساموئل پیرسون تاسیس شد و در حال حاضر بیش از ۵۰ کشور در سراسر جهان از خدمات آموزشی آن بهره می برند. شرکت پیرسون مالک ۴۷ درصد از گروه پنگوئن، ۱۰۰ درصد از مجله فایننشال تایمز، ۵۰ درصد از بی اسکای بی و ۵۰  درصد از گروه اکونومیست به حساب می آید. دفتر مرکزی این شرکت در شهر لندن قرار دارد و سهام آن در بازار بورس نیویورک و بورس لندن معامله می شود.

 

ناشران بزرگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

پیرسون در ۲۳ ژوییه ۲۰۱۵ اعلام کرد به توافق رسیده است که فایننشال تایمز را به گروه رسانه ژاپنی نیکی به مبلغ ۸۴۴ میلیون پوند یا ۱.۳۲ میلیارد دلار بفروشد. در ماه اوت ۲۰۱۵، پیرسون ۵۰ درصد سهام اکونومیست را به مبلغ ۴۶۹ میلیون پوند فروخت. ۵۰ درصد باقیمانده گروه اکونومیست متعلق به شرودرز، کدبریز و روتس چایلدز است.

 

در تاریخ پنج نوامبر ۲۰۱۵، پیرسون اعلام کرد بازنویسی مجدد، از جمله ایجاد لوگوی جدید با تمرکز صددرصد بر آموزش صورت می گیرد. در سوم ژوییه ۲۰۱۷، شرکت تکنولوژی آموزشی هندی به نام بایجو، آموزش آنلاین تیوترویستا و اجیورایت پیرسون را به دست آورد. در ۱۱ جولای ۲۰۱۷، پیرسون موافقت کرد با فروش ۲۲ درصد سهام در تجارت برتلزمن، سهام آن را در پنگوئن رندوم هاوس به ۲۵ درصد کاهش دهد.

 

رمان های برتر دنیا در لیست کتاب های انتشارات پیرسون می درخشند. این انتشارات در پی بازسازی آموزش جهانی و در حال حاضر، هدف آن ایجاد راهبرد تحقیق جهانی است. این نشر، بر آن دسته موضوعاتی متمرکز خواهدشد که پیرسون را به عنوان رهبر فکری در جنبه های اصلی آموزش و یادگیری در سطح جهان نشان خواهدداد.

 

به همین منظور، هدفش ایجاد گفت و گو در زمینه آموزش و پروش خواهدبود. صندوق آموزش مقرون به صرفه پیرسون در جولای ۲۰۱۲ پایه گذاری شده و به دنبال سرمایه گذاری در مدارس انتفاعی و خدمات آموزشی به نفع دانش آموزان نیازمند در سراسر دنیا است.

 

آموزش های خصوصی کم هزینه، عنصری مهم و مکمل در آموزش و پروش کشورهای در حال توسعه است و این نشر به دنبال ضمانتی مبنی بر دسترسی همه کودکان به آموزش با کیفیت بالا است. با اجرای تلاش های صورت گرفته، پیرسون توانسته است در مسیر ایجاد نگرشی پویا و صرفه جویانه با هدف نوآوری آموزشی در قرن ۲۱ پیشتاز باشد.

 

پنگوئن رندوم هاوس

ناشر کتاب های فاکنر، جویس، مالرو و...

رندوم هاوس یکی از بزرگترین گروه های انتشاراتی جهان است که در سال ۱۹۲۷ توسط بنت کرف و دونالد کلاپفر تاسیس شد. بنت و دونالد بعد از خرید کتابخانه مدرن نیویورک، رندوم هاوس را تاسیس و هدف از آن را انتشار کتاب هایی به صورت تصادفی در کنار کار کتابخانه عنوان کردند. در سال ۱۹۳۴ اولین مجوز چاپ رمان «اولیس» جیمز جویس برای این نشر صادر شد. درواقع رمان اولیس، منجر به راه اندازی رندوم هاوس شد. رندوم هاوس در طول دو دهه بعد تبدیل به ناشری توانمند شد.

 

در سال ۱۹۳۶ شرکت، اسمیت وهاس را جذب کرد- رابرت هاس تا زمان بازنشستگی و فروش سهام خود به بنت و دونالد در سال ۱۹۵۶، سومین شریک به حساب می آمد- که نویسندگانی از جمله فاکنر، ایسکا دینسن، آندره مالرو، رابرت گر یوز و ژان د. برونوف را با خود همراه  کردند.

 

ناشران بزرگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

رندوم هاوس همچنین سردبیران افسانه ای هری مول، رابرت لینسکات و ساکس کامینز را استخدام نمود، همچنین به دنبال آن ها نویسندگانی مانند سینکلر لوییس و رابرت پین وارن به صحنه آمدند و در سال ۱۹۹۸، رندوم هاوس به زودی به نشری جهانی مبدل شد.

 

در سال ۲۰۰۸، رندوم هاوس برای سازماندهی مجدد همراه با تغییرات گسترده در بخش مدیران و کارکنان اعلام آمادگی کرد و سه بخش راه اندازی شد: گروه انتشاراتی رندوم هاوس، نوف دابل دی و کرون. رندوم هاوس از سال ۱۹۷۴، توزیع کننده نشر شامبلا بوده است که ام اکنون انتشار کتاب های رزولی، نشنال جئوگرافیک، مطبوعات استرفورس و ویزارد آو د کوست و بسیاری از مشهورترین مطبوعات دنیا را به عهده دارد.

 

این انتشارات از سال ۲۰۱۳ به پنگوئن رندوم هاوس مبدل شد که به طور مشترک به رسانه آلمانی برتلزمن و شرکت آموزشی و انتشار جهانی پیرسون پی. ال. اس تعلق دارد. در اکتبر ۲۰۱۲، برتلزمن با همکاری شرکت رندوم هاوس و گروه پنگوئن، وارد مذاکره با رقیبش پیرسون شد.

 

این ادغام در تاریخ یکم ژوییه ۲۰۱۳ تکمیل شد و شرکت جدید، پنگوئن رندوم هاوس نام گرفت. در زمان خرید، شرکت های ترکیبی، ۲۵ درصد از تجارت کتاب را با بیش از ۱۰۰۰۰ کارمند و ۲۵۰ اثر چاپ مستقل و با درآمد سالانه حدود ۳.۹  میلیارد دلار کنترل کردند.

 

پنگوئن رندوم هاوس درآمدی بالغ بر ۲.۶۶ میلیارد ییورو یعنی ۱۶.۴ درصد از مجموع ۱۶.۳۶ میلیارد یوروی برتلزمن در درآمد شرکت ها را از آن خود کرد.  ۵۴.۳ درصد از درآمد انتشارات پنگئون رندوم هاوس در ایالات متحده، ۹.۸ درصد در آلمان، ۲۱.۱ درصد در سایر کشورهای اروپایی، ۰.۴ درصد در فرانسه و ۱۵.۳ درصد در سایر کشورها است. مجموع فروش به علت ادغام با پنگوئن و به دست آوردن سهام باقیمانده، ۲۳.۹ درصد بالاتر از درآمد قبلی بود: درآمد سال گذشته بالغ بر ۲.۱۴ میلیارد یورو تخمین زده شد و در مقایسه با رکورد ۲۰۱۲، این اتفاق نشان دهنده موفقیتی بی نظیر بود.

 

تامسون رویترز

۶۰ هزار کارمند

 تامسون رویترز، شرکت چند ملیتی رسانه های گروهی که در سال ۲۰۱۰ از سوی اینتربرند، به عنوان باارزش ترین برند در کانادا شناخته شد، در سال ۲۰۰۸ در پی خریداری شرکت بریتانیایی رویترز گروپ توسط تامسون کورپوریشن راه اندازی شد و در حال حاضر وودبریج کمپانی که متعلق به خانواده تامسون است، با در اختیار داشتن ۵۳ درصد از سهام تامسون رویترز، مالک اصلی آن به شمار می آید.

 

ریشه های تاسیس تامسون کورپوریشن به سال ۱۹۳۴ باز می گردد، که هربرت تامسون اقدام به راه اندازی روزنامه تیمینز دیلی پرس در انتاریو، کانادا کرد. رویترز گروپ نیز در سال ۱۸۵۱ توسط پل جولیوس رویترز در لندن تاسیس شد.

 

ناشران بزرگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

دفتر مرکزی شرکت تامسون رویترز در منهتن در ایالات متحده آمریکا قرار دارد و سهام آن در بازار بورس نیویورک و بازار بورس تورنتو معامله می شود. شمار کارکنان این شرکت به بیش از ۶۰ هزار نفر می رسد که در دفاتر تامسون رویترز در ۱۰۰ کشور جهان فعالیت می کنند. این شرکت توسط روی تامسون در سال ۱۹۳۴ در انتاریو به عنوان ناشری از تیمینزدیلی پرس تاسیس شد.

 

در سال ۱۹۵۳ تامسون روزنامه ای اسکاتلندی را به دست آورد و سال بعد به اسکاتلند نقل مکان کرد. سرانجام موقعیت رسانه ای خود را در اسکاتلند در سال ۱۹۵۷ تثبیت کرد و به انگلیس رفت. در سال ۱۹۷۱ زمانی که در یک کنسرسیوم برای بهره برداری از ذخایر در دریای شمال شرکت کرده بود، به اکتشاف نفت و گاز نائل شد.

 

در سال ۱۹۸۹، روزنامه تامسون با شرکت تامسون ادغام شد و در ۱۹۹۶ شرکت تامسون به طور موثر دو برابر اندازه آن و به سودآوری در آینده با خرید انتشارات غرب دست یافت. در سال ۲۰۱۲ توماس رویترز، زویا لیمیتد، سرویسی تجاری به منظور ارائه اطلاعات کسب و کار و ابزارهای منحصر به فرد برای متخصصان مالی در خاورمیانه و شمال آفریقا خریداری کرد و سالانه درآمدی بالغ بر ۱۳.۲۷ میلیارد دلار داشت.

 

او در سال ۲۰۱۳ بخش تحصیلات حرفه ای و حسابداری آموزش و پرورش بیسیک و کورتز و آوداس را به دست آورد و پژوهش های علمی خود را گسترش داد. تامسون رویترز در آوریل ۲۰۱۶، معیارهای مبادلات ارزی معامله گر وی ام رویترز را از شرکت دولتی استریت و در سال ۲۰۱۷ کسب و کارهای اووکس و کلارینت را از شرکت سپرده گذاری دی تی سی سی خریداری نمود و هم اکنون از بزرگترین ناشران جهان به شمار می رود.

 

رید الزویر

۲۰ هزار عنوان کتاب

رید الزویر، انتشاراتی هلندی است که در زمینه ارائه اطلاعات علمی، پزشکی، قانونی و تجاری فعالیت می کند.بخشی از سهام این شرکت در بازار بورس یورونکست آمستردام، بازار بورس لندن و نیویورک معامله می شود. شرکت ریدالزویر در سال ۱۹۹۳ با اذعام شرکت الزویر، ناشر علمی هلند و شرکت رید اینترنشنال، ناشر کتب تجاری و مجلات بریتانیا تاسیس شد و یکی از انتشارات موجود در فهرست فایننشال تایمز جهانی ۵۰۰ به شمار می رود.

 

این شرکت در بیش از ۱۸۰ کشور جهان فعالیت دارد و حدود ۵۵ درصد از درآمد آن از ایالات متحده آمریکا، ۲۵ درصد از اروپا و ۲۰ درصد از سایر نقاط جهان است. در سال ۲۰۰۰، دوسوم درآمد آن حاصل از چاپ و فقط یک درصد دیجیتالی بود؛ تا سال ۲۰۱۶، این شماره ها جا به جا شدند. چاپ اکنون فقط ۱۳ درصد از درآمد گروه ریدالزویر را دربر می گیرد.

 

ناشران بزرگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

< در سال ۱۸۸۰، جیکوبز جورج رابرز، انتشارات الزویر را به منظور نشر آثار ادبی کلاسیک و دایره المعارف وینکلرپرنس راه اندازی کرد. رابرز این شرکت را پس از خانواده الزویر، ویرجینای قدیمی هلند نام نهاد که در سال ۱۵۸۷، آثار اراسموس را منتشر کردند.

 

پس از جنگ، موفق به راه اندازی مجله هفتگی الزویر شد که بسیار سودآور بود و به سرعت گسترش یافت. شرکت پست الکترونیک الزویر پرس در سال ۱۹۵۱ در هوستون، تگزاس، ایالات متحده آمریکا آغاز به کار کرد و در سال ۱۹۶۲،  دفاتر چاپ و نشر در لندن و نیویورک افتتاح شد. این شرکت سپس در ژوئن ۱۹۹۷ تجارت رون شیلتون، نشر کسب و کار ایالات متحده را به مبلغ ۴۴۷ میلیون دلار خریداری نمود.

 

از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ میانگین ارزش سالیانه اوراق بهادار آن حدود ۳۰۰ میلیون دلار بوده است. انتشارات رید الزویر برای بهبود نتایج علمی سرمایه گذاران نیز کسب و کار فنی و پزشکی، اطلاعات و ابزار بسیار فراهم می کند. درآمد سالیانه این نشر را تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۶ بالغ بر ۲.۳ میلیارد پوند تخمین می زنند. این شرکت در سال ۲۰۱۶، الزویر ویکلی را در هلند فروخت، قراردادی برجسته با موسسات تحقیقاتی انگلستان امضا کرد و دسترسی دانشگاهیان به تحقیقات منتشر شده در سطح جهان را با هزینه های پایین تر امکان پذیر ساخت.

 

رید الزویر در ژوئن ۲۰۱۷، راول لو، شرکتی قانونی در سانفرانسیسکو را به دست آورد و مجله نیوساینتیست را فروخت. از پایگاه های مهم اطلاعاتی این انتشارات می توان به سانیس دایرکت، پایگاه آنلاین تحقیقات اولیه اشاره کرد که حاوی ۱۳ میلیون سند است، همچنین سکوپوس، پایگاه اطلاعات کتابشناختی که شامل خلاصه ها و نقل قول ها برای مقالات و مجلات علمی و بیش از ۵۰ میلیون آیتم در بیش از ۲۰ هزار عنوان از ۵۰۰۰ ناشر در سراسر جهان را شامل می شود.

 

ولترز کلوور

فعالیت در ۱۵۰ کشور جهان

ولترز کلوور، شرکت چاپ و انتشارات هلندی و خدمات اطلاع رسانی جهانی، ارائه دهنده محصولات تخصصی در حوزه های بهداشتی، مالیاتی، حسابداری، شرکت ها، خدمات مالی، سازمان های قانونی و نظارتی است. نشر ولترز کلوور در سال ۲۰۱۱ درآمدی معادل ۳.۴ میلیارد یورو داشته که این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۴.۳ میلیارد یورو رسیده است. تعداد کارکنان این شرکت، اکنون بیش از ۱۹۰۰۰ نفر در سراسر جهان است.

 

ولترز کلوور در سراسر اروپا، آمریکای شمالی، آسیا، اقیانوسیه و آمریکای لاتین فعالیت می کند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر آلفن آن درین هلند قرار دارد. سهام شرکت ولترز کلوور در بازار بورس یورونکست آمستردام ذکر شده است و نانسی مک کینزتری سمت مدیرعاملی این شرکت هلندی را به عهده دارد.

 

ناشران بزرگ,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

در سال ۱۸۳۶ ژان برند ولترز انتشارات اسکولبوک را در هلند تاسیس کرد و در سال ۱۸۵۸، نشر نووردوف در کنار این انتشارات راه اندازی شد. سپس دو چاپخانه به هم پیوستند و در سال ۱۹۷۲ ولترز نووردوف با اتحادیه اطلاعات و ارتباطات ادغام شد. سپس نام خود را در سال ۱۹۸۳ به ولترز سامسون تغیبر داد. الزویر، بزرگترین انتشارات هلند در سال ۱۹۸۷ اعلام کرد، قصد دارد سهام کلوور را خریداری کند.

 

کلوور با ولترز سامسون ادغام شد و پیشنهاد خرید الزویر را نپذیرفت. این ادغام منجر به تاسیس ولترز کلوور، دومین نشر بزرگ پس از ریدالزویر در هلند شد. پس از ادغام،۳ ولترز کلوور در سال ۱۹۸۹ با خرید انتشارات ایپسوا، کیزر، تکنی پابلیکیشن و تله کنسول گسترش یافت. در پایان سال، ولترز کلوور حضور خود را به اسپانیا، غرب آلمان و فرانسه گسترش داد و در سال ۱۹۸۹، ۴۴ درصد از درآمد شرکت از بازارهای خارجی به دست می آمد.

 

این شرکت در بیش از ۱۵۰ کشور جهان فعالیت می کند. تقریبا ۷۷ درصد از درآمد شرکت در سال ۲۰۱۳ از طریق اینترنت، نرم افزار و خدمات به دست می آمد. ولترز کلوور در آگوست ۲۰۱۴ با خدمات مالی برودریج به مشارکت پرداخت و در ماه سپتامبر، راه اندازی شرکت آپتودیت در آمریکای لاتین تحقق یافت. سپس مشارکت خود را با سرویس درآمد داخلی ایالات متحده گسترش داد. در سال ۲۰۱۶، ولترز کلوور بیش از ۶۰ درصد درآمد خود و سود آن را در آمریکای شمالی سرمایه گذاری نمود.

 

در سال ۲۰۱۷ درآمد انتشارات ولترز کلوور به ۲.۱۷۴ میلیون یورو افزایش یافت. خالص خرید و فروش در سال ۲۰۱۶ و نیمه اول سال ۲۰۱۷، دو درصد افزودن بر درآمد بود و پس انداز سهامش بعد از اخذ مجوز، به میزان ۱۰۰ میلیون دلار افزایش یافت. ولترز کلوور اکنون به عنوان کیکی از بزرگترین شرکت های چاپ و نشر در سراسر جهان به شمار می آید.

 

زهرا نوروزی

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه

انواع ضرب المثل درباره شتر در این مقاله از سرپوش به بررسی انواع ضرب المثل درباره شتر می‌پردازیم. ضرب المثل‌های مرتبط با شتر در فرهنگها به عنوان نمادهایی از صبر، قوت، و استقامت معنا یافته‌اند. این مقاله به تفسیر معانی و کاربردهای مختلف ضرب المثل‌هایی که درباره شتر به کار می‌روند، می‌پردازد.

...[ادامه]
ویژه سرپوش