دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۵۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۲۵۱۱
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

سقوط آزاد «تردز»/ تعداد کاربران فعال در دو هفته ۷۰ درصد افت کرد

برنامه تردز,سقوط برنامه تردز
شواهد نشان می‌دهد که پروژه پر‌سر‌و‌صدای «تردز» هر لحظه به شکست نزدیک‌تر می‌شود و دیر به‌نظر نمی‌رسد که «زاکربرگ» از شکستش به صورت علنی صحبت کند، همان‌طور که افول «متاورس» را پذیرفت.

به گزارش جهان صنعت، شبکه اجتماعی «تردز» که شروعی حیرت‌آور داشت و حتی رکورد ChatGPT را شکست، با افت شدید کاربران دست‌و‌پنجه نرم می‌کند. ظاهراً پس از رشد انفجاری در روزهای اول، تردز شرایط جالبی سپری نمی‌کند و کاربران در حال خروج از شبکه اجتماعی جدید متا هستند. خبرگزاری وال‌استریت ژورنال به‌ نقل از سنسورتاور می‌نویسد، تعداد کاربران فعال روزانه تردز ۷۰ درصد افت کرده و به ۱۳ میلیون نفر رسیده است.

هفته گذشته موسسه «سیمیلاروب» در گزارشی جداگانه گفته بود که در عرض تنها یک هفته، تعداد کاربران فعال روزانه «تردز» از ۴۹ میلیون به ۶/۲۳ میلیون نفر رسیده است. ترکیب داده‌های «سنسورتاور» و «سیمیلاروب» نشان‌دهنده افت ۴۵ درصدی کاربران «تردز» در هفته اخیر است. حتی کاربرانی که در Threads فعال هستند نیز زمان کمتری در این شبکه اجتماعی سپری می‌کنند. «سنسورتاور» می‌گوید، میانگین زمان سپری‌شده کاربران آیفون در تردز از روزانه ۱۹ دقیقه به چهار دقیقه و زمان سپری‌شده کاربران اندروید از ۲۱ دقیقه به پنج دقیقه رسیده است. کاربران وب فعلا نمی‌توانند به تردز دسترسی پیدا کنند. آمار فاجعه‌بار تردز در حالی ثبت می‌شود که «توئیتر»، اصلی‌ترین رقیب این شبکه اجتماعی، همچنان ۲۰۰ میلیون کاربر فعال روزانه دارد.

مارک زاکربرگ دوشنبه هفته گذشته گفته بود که کاهش محبوبیت «تردز» قابل ‌پیش‌بینی بوده است، اما تعداد کاربران «تردز» در ماه‌های آینده به آمار باثبات می‌رسد. او نوشت: «رشد اولیه فراتر از حد انتظار بود، اما نکته مهم‌تر این است که ده‌ها میلیون کاربر روزانه به تردز برمی‌گردند.» زاکربرگ می‌گوید: متا در ادامه تلاش می‌کند که «تردز» را بهبود دهد. «آدام موسری» رییس اینستاگرام پنجشنبه گذشته گفت: تردز قرار است به قابلیت‌های جدیدی مثل ویرایش پست، فید افراد فالوشده و جست‌و‌جو در بین پست‌ها و هشتگ‌ها مجهز شود. «تردز» به‌‌زودی از طریق وب نیز قابل‌دسترس خواهد بود.

تفاوت «تردز» و «توئیتر»

«تردز» برای رقابت با توئیتر به قابلیت‌های بیشتری نیاز دارد. یکی از بزرگ‌ترین نقص‌های «تردز»، نبود بخش دایرکت است. بدین ترتیب در نسخه فعلی همه ‌چیز به ‌صورت عمومی قابل‌ مشاهده خواهد بود. درحالی‌ که اکثر کاربران، اینستاگرام تردز را قدرترین رقیب و جایگزین توئیتر می‌بینند، رییس اینستاگرام اظهار کرده است که هدف «تردز» چنین نیست. هدف این است که کاربران اینستاگرامی که هرگز به سراغ توئیتر نرفته‌اند یا کاربران توئیتر و سایر پلتفرم‌هایی که به محیطی با خشم کمتر برای تعامل علاقه دارند، به مکانی مناسب برای تعامل دست یابند.

مدیریت حساب

«تردز» به ‌شدت به اینستاگرام وابسته است، به ‌طوری‌که شما بدون داشتن حساب اینستاگرام نمی‌توانید وارد برنامه تردز شوید. به‌نظر نمی‌آید این مورد در آینده نزدیک قابل تغییر باشد؛ زیرا به این روش تردز به سیر صعودی تعداد کاربران اینستاگرام نیز کمک خواهد کرد. در مقابل، توئیتر به پلتفرم رسانه اجتماعی دیگری وابسته نیست، بنابراین شما می‌توانید به‌ طور مستقل با استفاده از اطلاعات مورد‌نظر خود ثبت‌نام کنید. به دلیل استقلال توئیتر، می‌توانید هر زمان که بخواهید حساب توئیترتان را حذف کنید، بدون اینکه برای سایر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی‌تان، پیامدی به‌دنبال داشته باشد.

هزینه

دانلود و استفاده از «تردز» کاملا رایگان است، بنابراین دسترسی به هیچکدام از ویژگی‌‌های آن وابسته به پرداخت هزینه نیست. فعلا هیچ تبلیغاتی در «تردز» وجود ندارد که احتمالا با توجه به آنچه اینستاگرام پشت‌سر گذاشته است، این‌ موضوع به مرور برای این اپلیکیشن متا هم دستخوش تغییر خواهد شد. توئیتر هم تبلیغات دارد؛ اما تعدادی از ویژگی‌های آن برای مشترکین «توئیتر بلو» در نظر گرفته شده است.

Twitter Blue در ماه ۸ دلار یا سالانه ۸۴ دلار هزینه دارد.

محدودیت پیام‌های متنی

هدف اصلی استفاده از توئیتر و تردز یکسان است؛ اشتراک‌گذاری پیام‌های کوتاهی که سایر کاربران می‌توانند مشاهده کنند و با آنها تعامل داشته باشند. این پیام‌ها می‌توانند به شکل جوک، مسائل روزمره زندگی، شکایت، متن آهنگ و هر چیزی که ممکن است در ذهن‌تان بگذرد یا مربوط به افرادی باشد که شما را دنبال می‌کنند، باشد. تفاوت اصلی بین تردز و توئیتر در تعداد کاراکترهایی است که می‌توانید وارد کنید. این محدودیت برای تردز ۵۰۰ کاراکتر و برای توئیتر ۲۸۰ کاراکتر است که یعنی می‌توانید تردهای طولانی‌تری نسبت به توئیت‌ها به اشتراک بگذارید، اگرچه این محدودیت توئیتر به‌ نوعی تسلط و مهارت کسانی‌ که هنر ایجاد پیام‌های کوتاه دارند را نمایش می‌دهد. با وجود تمام این توضیحات، شاید زمان باید ثابت کند که آیا «تردز» فقط نسخه‌ای غیرخلاقانه از «توئیتر» است یا یک رقیب باارزش.

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش