شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۳۸ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۱۲۴۷
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

غیر فعال شدن قابلیت جستجوی آنلاین برای درایورها در Device Manager ویندوز ۱۰

قابلیت جستجوی آنلاین برای درایورها در Device Manager ویندوز 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
قابلیت جستجوی آنلاین برای درایورها در Device Manager ویندوز ۱۰ غیرفعال شد.

بخش دیوایس منیجر کنترل پنل در جديدترين به روزرسانی ویندوز ۱۰ توانایی جست و جوی آنلاین برای درایورهای به روز شده را از دست داده و این قابلیت به منوی تنظیمات منتقل شده است.

کنترل پنل، یکی از قدیمی ترین بخش های ویندوز به حساب می آید و سال های سال است در نقش اصلی ترین راه برای اعمال تنظیمات روی سیستم عامل محبوب مایکروسافت (Microsoft) کاربرد دارد. با این حال در ویندوز ۱۰ شاهد معرفی اپلیکیشن مجزای تنظیمات (Settings) بودیم که ظاهری مدرن تر دارد و از دسته بندی منظم تری استفاده می کند.

کنترل پنل بعد از سالها، هنوز هم بخشی از ویندوز ۱۰ است؛ ولی مایکروسافت مدت ها است تلاش می کند قابلیت های کنترل پنل را به مرور زمان به منوی تنظیمات منتقل کند. حذف کردن ناگهانی کنترل پنل، کار ساده ای نیست. هنوز هم افرادی پیدا می شوند که به کنترل پنل متکی باشند، اما مایکروسافت تقریبا تمامی گزینه های کنترل پنل را به منوی تنظیمات آورده تا کم کم همه ی کاربران از کنترل پنل بي‌نياز شوند. دقیقا به همین دلیل است که گفته می شود کنترل پنل در حال رسیدن به روزهای پاياني عمرش است.

مایکروسافت همواره در تلاش بوده نه تنها قابلیت های کنترل پنل را به منوی تنظیمات بیاورد بلکه شماری از قابلیت ها را بطور کلی از کنترل پنل حذف کند تا کاربر بیش ازپیش به استفاده از منوی تنظیمات ترغیب شود. مایکروسافت به تازگی اقدامی جدید در همین راستا انجام داده است که به احتمال زیاد کاربران قدیمی ویندوز ۱۰ را ناراحت می کند. در جديدترين به روزرسانی نسخه ی ۲۰۰۴ ویندوز ۱۰ (بیلد ۱۹۰۴۱٫۴۲۳) که اولین بار توسط رسانه ی ویندوز لیتست جزئیات آن کشف شد، یکی از بخش های پرکاربرد کنترل پنل حذف شده است.

ویندوز ۱۰ به روش های مختلف، کاربران را قادر می سازد درایورهای قطعات رایانه ی مجهز به ویندوز ۱۰ را دانلود، نصب و به روزرسانی کنند. امکان به روزرسانی درایورها به صورت دستی وجود دارد که در این روش می توانید از دیوایس منیجر، بخش ویندوز آپدیت یا ابزارهایی که شرکت هاي متفرقه ارائه می‌دهند استفاده کنید. به روزرسانی کردن درایورها ازطریق ویندوز آپدیت امکان دارد اندکی بیشتر طول بکشد، زیرا تولیدکنندگان قطعات سیستم شما دیرتر بسته های نرم‌افزاری جدید را برای ویندوز آپدیت ارائه می دهند. همچنین در هنگام استفاده از ویندوز آپدیت امکان دارد فرایند نصب درایور دچار خطا شود.

یکی دیگر از روش هایی که مایکروسافت مدتها است برای به روزرسانی درایورها ارائه می دهد، بخش دیوایس منیجر است. دیوایس منیجر در حالت عادی دو گزینه پیش روی شما قرار می دهد: جست وجوی خودکار برای درایورهای به روزرسانی شده یا جستجو در داخل حافظه ی رایانه برای پیدا کردن فایل به روزرسانی درایور. گزینه ی اول شما را قادر می سازد به صورت مستقیم ازطریق سرورهای مایکروسافت، درایورهای جدید را دانلود و نصب کنید. با‌این‌ وجود در روش دوم باید خودتان به روزرسانی را از سایت دانلود و در حافظه ی رایانه ذخیره کنید و سپس به دنبالش بگردید.

براساس آنچه رسانه ها می گویند، مایکروسافت در جدیدترین به روزرسانی ویندوز ۱۰ نسخه ی ۲۰۰۴ تصمیم گرفته امکان جست وجوی آنلاین برای به روزرسانی درایورها ازطریق Device Manager را از بین ببرد. این یعنی Device Manager از این پس صرفا درایورهایی را به روزرسانی می کند که پیش تر روی رایانه ی شخصی نصب شده یا کاربر آن ها را روی رایانه دانلود کرده است. بیلد جدید ویندوز ۱۰ ارتباط دیوایس منیجر با سرورهای مایکروسافت ازطریق اینترنت را مسدود می کند. از این پس هرگاه روی گزینه ی اول کلیک کنید، ویندوز ۱۰ به صورت خودکار در حافظه ذخیره سازی سیستم به دنبال به روزرسانی درایور می گردد.

قابلیت جستجوی آنلاین برای درایورها در Device Manager ویندوز 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

بدین ترتیب طبق گفته ی رسانه ی ویندوز لیتست، از این پس به منظور دانلود درایورهای به روزرسانی شده از سرورهای مایکروسافت باید به مسیر زیر بروید:

Settings> Update and Security> Windows Update> View Optional Updates> Driver Updates

تصویری از صفحه ی جدید تنظیمات ویندوز ۱۰ را می توانید در ادامه مشاهده کنید:

قابلیت جستجوی آنلاین برای درایورها در Device Manager ویندوز 10,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در نظر داشته باشید که بسياري از کاربران هرگز درایور قطعات سیستم را به روزرسانی نمی کنند، بنابراین تغییری که در کنترل پنل رخ داده در نگاه اول مشکل خاصی بهمراه نمی آورد؛ با همه ی این ها، هنوز هم کسانی پیدا میشوند که درایور سیستم را به روزرسانی کنند و به احتمال زیاد تصمیم مایکروسافت به مذاق شان خوش نخواهد آمد. این کاربران باید به رابط کاربری جدید بخش به روزرسانی درایور در منوی تنظیمات عادت کنند.

در به روزرسانی جدید ویندوز ۱۰، شاهد اعمال بعضی تغییرات جزیی در صفحه ی ویندوز آپدیت هستیم. به تازگی گزینه ی View Optional Updates به صفحه ی ویندوز آپدیت اضافه شده است که با کلیک روی آن، مستقیما به صفحه ای منتقل می شوید که میتوانید به روزرسانی درایورها را مدیریت کنید. در این صفحه هر درایور در زیر نام تولیدکننده اش فهرست می شود.

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش