جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۲۰ - ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۶۶۱۰
گجت ها و ابزارهای هوشمند

مقایسه اپل واچ ۴ با اپل واچ ۳ و اپل واچ ۲

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت
مقایسه اپل واچ ۴ (Apple Watch Series 4) با دو نسل قبلی یعنی اپل واچ ۳ و اپل واچ ۲ نشان خواهد داد تفاوت بین ساعت‌های هوشمند سال‌های اخیر اپل چیست. از جمله چیزهایی که در مقایسه اپل واچ سری ۴ با دو نسل پیشین جلب توجه می‌کند، طراحی بسیار زیبای آن است.

روزی روزگاری، ساعت‌های هوشمند اپل را تنها بر روی دست برخی کاربران خاص مشاهده می‌کردیم، اما آن‌ها امروز در دسته‌بندی خود، معروف‌ترین محسوب می‌شوند! انتظار داریم با معرفی اپل واچ سری ۴ باز هم سهم اپل در بازار ساعت‌های هوشمند و در کل گجت‌های پوشیدنی افزایش پیدا کند. در این مطلب به وسیله مقایسه اپل واچ ۴ با اپل واچ ۳ و اپل واچ ۲، ارزش خرید آن به جای ساعت‌های نسل‌های قبل را بررسی می‌کنیم.

 

نکته مقایسه اپل واچ ۴ با اپل واچ‌های پیشین

حین بررسی، با توجه به ویژگی‌های ظاهری و قابلیت‌های این ساعت، ممکن است کمی ذوق زده شده و نسبت به خرید آن متمایل شوید، اما بهتر است برای تصمیم‌گیری نهایی، تا اطلاع از قیمت اپل واچ ۴ دست نگه دارید.

 

طراحی نازک‌تر، نمایشگر بزرگتر

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اپل امسال، ابعاد بدنه و مخصوصا نمایشگر ساعت‌های هوشمندش را افزایش داده است، به همین دلیل کار کردن با گجت پوشیدنی آن از همیشه راحت‌تر و لذت‌ بخش‌تر خواهد بود. برخلاف اپل واچ ۲ و ۳ که در دو اندازه ۳۸ میلی‌متری و ۴۲ میلی‌متری عرضه شدند‌، این اندازه برای نسخه‌های اپل واچ ۴ به ۴۰ میلی‌متر و ۴۴ میلی‌متر افزایش پیدا کرده است.

 

ویژگی منحصربه‌فرد ساعت هوشمند ۲۰۱۸ اپل که با مقایسه اپل واچ ۴ و دو نسل قبلی به آن پی بردیم، افزایش ۳۵ درصدی و ۳۲ درصدی ابعاد نمایشگر دو نسخه ساعت در مقایسه با نسخه کوچک و بزرگ اپل واچ ۲ و ۳ است. از آنجایی که اندازه بدنه فقط چند میلی‌متری افزایش به خود دیده است، زیاد شدن ابعاد صفحه نمایش تا این اندازه را فقط باید مدیون طراحی بدون حاشیه دانست. تاثیر زیاد گرد شدن بیشتر چهار طرف ساعت را نیز نباید دست کم گرفت.

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

افزایش رزولوشن دستاورد دیگری است که به وسیله مقایسه اپل واچ ۴ با اپل واچ ۲ و اپل واچ ۳ به آن پی می‌بریم. البته این موضوع تاثیر چندانی بر روی نحوه کیفیت نداشته و محتواها به همان اندازه زمان نمایش بر روی اپل واچ ۲ و ۳ شارپ هستند، چرا که افزایش رزولوشن در پی زیاد شدن ابعاد نمایشگر رخ داده است. به عبارت دیگر، اگر وضوح تصویر همراه با اندازه نمایشگر زیاد نمی‌شد، شاهد کاهش کیفیت می‌بودیم.

 

از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های اپل واچ سری ۴ در بخش نمایشگر، داشتن حداکثر میزان روشنایی هزار نیتس به شمار می‌رود، به همین دلیل زیر شدیدترین نور آفتاب نیز به سادگی قادر به کار کردن با ساعت هوشمندتان خواهید بود. اپل در ساعت هوشمند ۲۰۱۸ خود از صفحه نمایش‌ LTPO OLED استفاده کرده و به همین دلیل کاهش مصرف انرژی را به ارمغان آورده است.

 

از نظر استاندارد محافظتی، با مقایسه اپل واچ ۴ و اپل واچ ۳ تفاوتی دیده نمی‌شود، به همین دلیل کاربران همچنان می‌توانند همراه با ساعت، در استخر شنا کنند. خوشبختانه کاربران ساعت نسل قبلی، در صورت آپگرید کردن، نیازی به خرید بند جدید نخواهند داشت، چرا که امکان استفاده از بندهای اپل واچ ۳ با ساعت هوشمند سال ۲۰۱۸ اپل نیز وجود دارد. با خرید نسخه هرمس (Hermes) این ساعت، یک بند چرمی بسیار شیک دریافت خواهید کرد.

 

علاوه بر صفحه نمایش، در طراحی بدنه اپل واچ سری ۴ نیز تغییرات ریز و درشتی رویت می‌شود. به عنوان نمونه، دکمه قرار گرفته در سمت راست بدنه ساعت کمتر از قبل قابل مشاهده و در دید است. مهره ساعت (دیجیتال کراون) نیز به بازخوردهای لمسی جواب داده و طوری به کاربر وانمون می‌کند که وی در حال چرخاندن یک عنصر مکانیکی واقعی است.

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

اسپیکرهای قویتر، دریافت سیگنال کاراتر

در اپل واچ ۲ خبری از امکان اتصال به شبکه موبایل نبود، اما شرکت در سال ۲۰۱۷، امکان وصل شدن به شبکه موبایل LTE را در یکی از نسخه‌های ساعت هوشمندش فراهم کرد. به این ترتیب بدون اجبار به اتصال ساعت به گوشی، کاربران می‌توانستند تماس صوتی برقرار کرده و با اتصال به اینترنت، به صورت آنلاین موزیک گوش کنند.

 

مقایسه اپل واچ ۴ و اپل واچ ۳ از بهبود ۵۰ درصدی حجم صدای آن خبر می‌دهد که برای طرفداران موسیقی بسیار خوشحال‌کننده است. یکی دیگر از مزایای مرتبط با قابلیت اتصال موبایل اپل واچ سری ۴، ساخته شدن لبه پایینی آن با سرامیک و یاقوت است، به همین دلیل توانایی ساعت در دریافت امواج موبایل، که جزو نقاط ضعف اپل واچ ۳ به شمار می‌رفت، بهبود یافته است.

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

توان پردازشی بیشتر

تراشه اپل واچ سری ۴ با نام S4 شناخته شده و به ادعای سازنده ساعت، قدرت پردازشی مدل ۲۰۱۸ را نسبت به اپل واچ ۳ دو برابر کرده است! وجود ۱۶ گیگابایت ظرفیت داخلی و پشتیبانی از جی پی اس، از دیگر توانایی‌های سخت افزاری اپل واچ ۴ به شمار می‌رود. به لطف مجهز شدن آن به نوع جدیدی از شتاب‌سنج و ژیروسکوپ، حساسیت ساعت افزایش پیدا کرده و به همین دلیل می‌تواند فعالیت‌های کاربر را با دقت بیشتری دنبال کند. این سنسورها می‌توانند در صورت سقوط و یا حتی لیز خوردن کاربری بر روی زمین، این اتفاق را تشخیص داده و به صورت خودکار، درخواست کمک کنند.

 

مقایسه اپل واچ ۴ با مدل‌های قبلی از به کار رفتن مجدد مانیتور تعداد ضربان قلب اپتیکال خبر داد، به طوری که پیوسته نحوه تپش قلب را بررسی کرده و در صورت نامرتب بودن آن، وضعیت را سریعا به کاربر اعلام می‌کند. دریافت الکتروکاردیوگرافی با قرار دادن انگشت بر روی دیجیتال کراون، ویژگی جدیدی است که به لطف به کار رفتن مانیتور ضربان قلب الکتریکی مهیا شده است. اگرچه این قابلیت تا سال آینده قابل استفاده نخواهد بود، اما داده‌های به دست آمده از الکتروکاردیوگرافی اپل واچ ۴ به حدی دقیق است که می‌توان از آن برای اعمال پزشکی استفاده کرد.

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

نرم افزار

سیستم عامل Watch OS 5 به صورت پیش‌فرض بر روی اپل واچ ۴ نصب شده است، اما این آپدیت سیستم عامل برای مدل‌های قدیمی نیز تا چند روز آینده منتشر خواهد شد. پس مقایسه اپل واچ ۴ با ساعت‌‌های هوشمند قدیمی اپل از نظر نرم افزاری، تفاوتی خاصی را نشان نمی‌دهد. البته، با توجه به ویژگی‌های سخت افزاری فراهم شده بر روی نسل جدید به منظور دریافت الکتروکاردیوگرافی، اپلیکیشن ECG فقط بر روی اپل واچ ۴ نصب خواهد شد.

 

از طرفی دیگر، رابط کاربری Watch OS 5 برای نمایشگر بزرگ اپل واچ سری ۴ بهینه‌سازی شده است و باید دید نحوه نمایش عناصر در آن حین قرارگیری بر روی اپل واچ ۲ و اپل واچ ۳ چگونه خواهد بود.

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

عمر باتری

دوام باتری مدل‌های پیشین حین استفاده مداوم از آن‌ها، ۱۸ ساعت اعلام شده بود. خوشبختانه یا متاسفانه، وضعیت در اپل واچ سری ۴ نیز همین گونه است. پس حتی با خرید جدیدترین نسل ساعت هوشمند اپل، تقریبا هر روز مجبور به شارژ کردن آن خواهید بود. شاید داشتن دوام باتری بسیار پایین علت اصلی عدم ارائه قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن در ساعت‌های هوشمند اپل است.

 

قیمت

 

اپل واچ,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,گجت

در فروشگاه آنلاین شرکت، اپل واچ ۲ دیگر برای سفارش در دسترس نیست، به همین دلیل در بخش قیمت، به مقایسه اپل واچ ۴ و اپل واچ ۳ کفایت می‌کنیم. متاسفانه آپگرید به نسل جدید کار دشواری خواهد بود، چرا که برای خرید ارزان‌ترین نسخه اپل واچ ۴۰ میلی‌متری باید ۳۹۹ دلار پرداخت کنید. در جدول زیر، قیمت نسخه‌های مختلف دو مدل اپل واچ ۴ با دو مدل اپل واچ ۳ مقایسه شده است. در صورت تمایل به خرید بهترین نسخه اپل واچ جدید ۴۴ میلی‌متری، که به بدنه فلزی، جی پی اس و پشتیبانی از شبکه موبایل مجهز شده است، باید ۷۴۹ دلار پرداخت کنید!

 

phonearena

 

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش