جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۲۹ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۰۴۱
موبایل و تبلت

اسنشال پروداکت (Essential Products) واگذار می‌شود

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

خبرگزاری بلومبرگ با انتشار یک گزارش جدید، از فروش استارتاپ اسنشال به یک شرکت دیگر خبر داده و ادعا می‌کند توسعه جانشین اسنشال فون لغو شده است.

 

براساس اطلاعاتی که اخیراً به نقل از منابع مطلع منتشر شده است، استارتاپ اسنشال پروداکت (Essential Products) به سرپرستی اندی رابین که اولین گوشی‌هوشمند خود را یک سال پیش معرفی کرد؛ تصمیم گرفته است تا خود را به یک شرکت دیگر واگذار کند و توسعه جانشین اسنشال فون را متوقف کرده است. این گزارش در حالی‎ منتشر شده است که مدتی پیش، سرپرست بخش طراحی صنعتی در اسنشال از بهبود دوربین در جانشین اسنشال فون پی‌اچ-وان خبر داده بود. 

 

گفته می‌شود مقامات اسنشال تصمیم گرفته‌اند تا استارتاپ تازه نفس را واگذار کنند؛ همین موضوع باعث شده است تا مشاورانی از مؤسسه Credit Suisse Group AG به خدمت گرفته‌ شوند تا خریداران احتمالی شناسایی شده و مورد ارزیابی قرار بگیرند.بلومبرگ مدعی شده که در حال‌حاضر، حداقل یک شرکت علاقه‌مند است تا استارتاپ اسنشال را تصاحب کند. گفته می‌شود اسنشال در صورت فروش، به صورت کامل واگذار خواهد شد؛ این موضوع بدین معنی است که تمامی محصولات و ایده‌های اسنشال از جمله محصولات سخت‌افزاری و پتنت‌های احتمالی‌اش واگذار خواهند شد.

 

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

گفته می‌شود اسنشال از شرکت‌های مختلف، کمک مالی دریافت کرده است؛ به‌نظر می‌رسد آمازون، هلدینگ تنشنت (Tencent) و ردپوینت ونچر (Redpoint Ventures) در این شرکت نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند. براساس ارزیابی‌هایی صورت گرفته، استارتاپ اسنشال در سال گذشته نزدیک به ۹۰۰ میلیون تا یک میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است.

 

همچنین ادعا می‎شود که استارتاپ اندی‌ رابین، کمک‌هایی را از Hon Hai Precision Industry (که با نام فاکس‌کان شناخته می‌شود) دریافت کرده است؛ فاکس‌کان، تولیدکننده گوشی اسنشال فون است که سال گذشته وارد بازار شد. ضمن اینکه اپراتور اسپرینت (Sprint) کمپین بازاریابی را برای گوشی جدید اسنشال به راه انداخت و امیدوار بود که بتواند از فروش این گوشی، سود قابل‌توجهی به دست آورد. گفته می‌شود که اسنشال برای توسعه اولین گوشی خود، نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار هزینه کرده است.

 

به دنبال انتشار این گزارش از سوی بلومبرگ، اندی رابین با انتشار یک توئیت جدید به شایعات موجود مبنی بر واگذاری اسنشال به یک شرکت دیگر واکنش نشان داده است؛ البته مؤسس این استارتاپ تازه تأسیس، گزارش بلومبرگ را تکذیب یا تأیید نکرده و تنها این موضوع را تشریح کرده است که شرکت اسنشال همواره محصولی را برای عرضه به بازار در دست ساخت دارد. اندی رابین ادعا می‌کند که شرکت متبوع‌اش، «ممکن است محصولاتی را از مرحله توسعه خارج کرده و محصولات دیگری را که گمان می‌رود بازخورد بهتری دریافت خواهند کرد، با آن‌ها جایگزین کند».

 

به همین جهت، ممکن است بلومبرگ در تأیید اینکه توسعه گوشی جدید اسنشال لغو شده؛ اشتباه نکرده باشد. صرف‌نظر از اینکه اسنشال به شرکت دیگری واگذار خواهد شد یا خیر، سازنده این استارتاپ مدعی است که شرکت متبوع‌اش به سختی تلاش می‌کند تا محصولاتی نوآورانه و خلاقانه توسعه دهد که روند کنونی را تغییر خواهند داد؛ این محصولات شامل لوازم خانگی (هوشمند) و گجت‌های قابل‌حمل هستند.

 

گوشی اسنشال,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

از آنجایی‌که اندی رابین مدعی توقف فعالیت‌های شرکت اسنشال نشده است، بعید می‌دانیم گوشی دیگری توسط این استارتاپ عرضه نشود؛ البته به جزء مدلی که تولید آن متوقف شده است. باید منتظر ماند و دید که محصولات آینده اسنشال از جمله گوشی پرچم‌دار جدید این شرکت، سبب شکل‌گیری انقلابی در بازارخواهند شد یا مانند اسنشال پی‌اچ - وان شکست می‌خورند. بد نیست اشاره کنیم که فروش شرکت اسنشال، هنوز نهایی نشده و بلومبرگ در گزارش خود به این موضوع اشاره کرده است.

 

برای ارزیابی بهتر وضعیت اسنشال، باید به میزان فروش اولین گوشی پرچم‌‍دار این شرکت با نام پی‌اچ وان (PH-1) اشاره کرد که در ابتدا با قیمت ۶۹۹ دلار عرضه شده بود. با اینکه قیمت نهایی این گوشی، کم‌تر از پرچم‌داران دیگر بوده است؛ استقبال خوبی از اسنشال فون صورت نگرفت و شرکت سازنده ناچار شد برای چندین‌بار، قیمت اولین گوشی خود را کاهش دهد؛ به‌روزرسانی‌های مختلفی را برای آن منتشر کند تا بدین وسیله، مشکلات اسنشال فون را کاهش دهد و رنگ‌های جدیدی را برای این مدل بدون حاشیه معرفی کند. البته تمامی این تلاش‌ها، بدون نتیجه بوده است و کاربران همچنان از خرید محصولات اسنشال اجتناب می‌کنند؛ به طوری‌که تنها ۱۵۰ هزار واحد از گوشی اسنشال فون به فروش رسیده است. 

 

باید اشاره کرد که اولین گوشی استارتاپ اسنشال، زمینه‌ساز شکل‌گیری تغییر در طراحی گوشی‌های هوشمند امروزی شده است؛ با اینکه بسیاری از آیفون ۱۰ به عنوان زمینه‌ساز تِرِند شدن ناچ در گوشی‌های هوشمند یاد می‌کنند اما اسنشال فون اولین محصولی است که چنین طراحی داشت. همین موضوع باعث شده است تا پرچم‌دار اسنشال فون، همچنان محصول جذابی باشد؛ حتی اگر استقبال خوبی از آن صورت نگیرد!

 

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش