دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۶ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۱۵۷۶
نفت و انرژی

در تمام میادین مشترک بزرگ نفتی از همسایگان جلوتریم/ صعود نفت در آستانه دیدار روسای اوپک پلاس

ادعای زنگنه: در شرایط تحریم حتی یک دکل و یک نفر بیکار نشده است!/ محموله توقیف شده از سوی آمریکا به مشتری فروخته شده بود

افزایش قیمت نفت,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی
وزیر نفت با اشاره به این که در توسعه و گسترش میادین نفتی معطل خارجی ها نمی مانیم، خاطرنشان کرد:در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.

بیژن زنگنه امروز (دوشنبه) در مراسم امضای قراردادهای مرحله دوم طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت، افزود: در صنعت جهانی نفت بر سر این اجماع است که رکن اصلی در فعالیت های بالادستی نفت،  افزایش ضریب بازیافت است.

وی با بیان اینکه بخش های عملیاتی به توسعه فناوری کمک می کنند، ادامه داد: یک درصد افزایش ضریب بازیافت به معنای افزایش هفت میلیارد بشکه نفت به تولید ایران است که درآمد ۳۰۰ میلیارد دلاری را به دنبال دارد.  

زنگنه با اشاره به اینکه رقابت در بازار تحول ایجاد کرده است،  گفت: بازار رقابت به کسی رحم نمی کند. برای بقا به رقابت نیاز است و برای رقابت نیاز به افزایش تکنولوژی است تا قیمت پایین آمده و کیفیت افزایش پیدا کند.  

وزیر نفت با بیان اینکه برای اینکار در اولین گام با دانشگاه ها تعامل کردیم،  افزود: در هفته های آینده شاهد امضای قراردادهای جدید با دانشگاه ها برای افزایش تولید خواهیم بود.

وی تاکید کرد: شرکت های اکتشاف و تولید یک رکن اصلی برای افزایش توانمندی در بخش افزایش ضریب بازیافت هستند.  

زنگنه با بیان اینکه برای اجرای پروژه های بالا دستی نفت چند طرح و تجربه داریم، گفت: قراردادهای بیع متقابل، سنتی است که همچنان اجازه داریم از آن استفاده کنیم.

وی افزود: روش بعدی قراردادهای جدید نفتی است که در شکل مانند بیع متقابل است و عملکرد پیمانکار به میدان واگذار می شود و در بازپرداخت پیمانکار، موثر است.  

وزیر نفت تاکید کرد: در چند ماه آینده قراردادهای جدید با شرکت های ایرانی اکتشاف و تولید به امضا می رسد که در صنعت نفت تحول به شمار می رود.

به گفته زنگنه، روش دیگر برای توسعه میادین نفتی، قراردادهایی است که امروز ۱۳ مورد آن امضا می شود و مسوولیت مخزن بر عهده ماست و قرارداد یکپارچه خواهد بود.  

وی با بیان اینکه اینکار از سال ۹۵ آغاز شد و در سال ۹۷ مصوبه شورای اقتصاد را گرفت، افزود: از تمام روش ها برای افزایش ظرفیت تولید استفاده می کنیم.  

زنگنه مزیت ها در این روش را زمان‌بندی قابل پیگیری و کنترل هزینه ها دانست و ادامه داد: مزیت دیگر امکان بهره گیری از بازار سرمایه برای تامین مالی است.

وزیر نفت تاکید کرد: اگر این طرح ها را نداشتیم کار نفت متوقف می شد اما با اینکار فعالیت ها ادامه پیدا می کند و اشتغالزایی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح ها یک پیام است مبنی بر اینکه در شرایط تحریم کار می کنیم،  گفت: تحریم و بانیانش رفتنی هستند و ایران ماندنی است.

زنگنه ادامه داد: باید برای ظرفیت سازی کار کنیم زیرا قدرت یک کشور در مخازن نیست بلکه ظرفیت تولید است.

وی با اشاره به اینکه اگر در شرایط تحریم نتوانیم ظرفیت سازی کنیم با رفع تحریم نمی توانیم سهم خود را از بازار پس بگیریم، افزود: باید در کمتر از سه ماه به ظرفیت پیش از تحریم باز گردیم و با قدرت وارد بازار شویم.

زنگنه تاکید کرد: ایران باید یک تا دومیلیون بشکه ظرفیت مازاد داشته باشد تا در شرایط خاص وارد بازار شود.  

به گفته وزیر نفت در شرایط تحریم حتی یک دکل و یک نفر بیکار نشده است و در تلاشیم تا پیمانکاران ضعیف محلی، تقویت شوند.  

وی ادامه داد: «منتظر خارجی ها نمی شویم تا اگر آنها نیامدند رو به قبله شویم. بیگانه، بیگانه است و هر کسی دنبال منافع خود است. خارجی نامحرم است. ما کار خود را بدون خارجی‌ها ادامه می دهیم، البته در صورت حضور آنها کار تسریع می شود.» 

وزیر نفت با اشاره به اینکه از هر روشی برای توسعه کشور استفاده می کنیم، افزود: در تمامی میادین مشترک بزرگ نفتی و گازی در ظرفیت تولید از همسایگان جلوتر هستیم.  

وی تاکید کرد: در دسته اول قراردادهای نگهداشت تولید در فضای کسب و کار با مشکلاتی رو برو شدیم که این مشکلات را در قراردادهای جدید اصلاح کردیم.  

صعود نفت در آستانه دیدار روسای اوپک پلاس

قیمت نفت روز دوشنبه در بازار نیویورک در آستانه دیدار کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس به منظور ارزیابی این پیمان، به بالای ۴۲ دلار در هر بشکه صعود کرد.

افزایش قیمت نفت,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی

به گزارش ایسنا، نشست کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس قرار است روز چهارشنبه برگزار شود. اوپک پلاس تسهیل کاهش تولید خود از رکورد تاریخی ۹.۷ میلیون بشکه به ۷.۷ میلیون بشکه در روز را از ابتدای اوت آغاز کرده است.

نفت پس از بهبود سریعی که از ریزش قیمت کم سابقه در آوریل داشت و رسیدن به محدوده ۴۰ دلار، روند رشد بسیار کندی پیدا کرده است. بازارها همچنان با موانعی شامل رشد موارد ابتلا به ویروس کرونا و تشدید تنشهای آمریکا و چین روبرو هستند که احیای تقاضا برای نفت را به خطر می اندازند.

به گفته واندانا هری، موسس واندا اینسایت، دیدار کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس برای نحوه رسیدگی این گروه به موضوع مازاد تولید نیجریه و عراق به دقت از سوی بازار دنبال می شود با این حال انتظار نمی رود روی فضای بازار تاثیر قابل توجهی داشته باشد. در حال حاضر به جز ضعیف شدن ارزش دلار و تقاضا برای خرید ارزان، عامل تاثیرگذار دیگری برای رشد قیمت نفت دیده نمی شود.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در سپتامبر با ۰.۸ درصد رشد، به ۴۲ دلار و ۳۴ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص روز جمعه ۱.۶ درصد سقوط کرده بود.

بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در اکتبر با ۰.۷ درصد افزایش، به ۴۵ دلار و ۹ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص جهانی روز جمعه ۰.۴ درصد کاهش داشت.

بهای نفت در بورس انرژی بین المللی شانگهای پس از رشد ۰.۲ درصدی در هفته گذشته، ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۲۷۹.۷ یوان در هر بشکه رسید.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آمار شرکت بیکرهیوز نشان داد شمار دکلهای حفاری نفت فعال آمریکا هفته گذشته چهار حلقه کاهش پیدا کرده و به ۱۷۲ حلقه رسید که پایینترین میزان از ژوییه سال ۲۰۰۵ و پیش از آغاز دوران شکوفایی نفت شیل بود.

چین در آستانه بازبینی توافق تجاری میان واشنگتن و پکن، قصد دارد حجم بالایی از نفت آمریکا را در اوت و سپتامبر وارد کند. شرکتهای نفتی دولتی چین نفتکشهایی را برای واردات حداقل ۲۰ میلیون بشکه نفت آمریکا برای اوت و سپتامبر کرایه کرده اند.

واردات بالای چین و کاهش محدودیتهای قرنطینه ویروس کرونا به بهبود قیمتهای نفت کمک کرد. گروه بانکی ANZ برآورد کرده که تقاضا برای نفت طی چهار ماه گذشته به ۸۸ میلیون بشکه در روز بهبود یافته اما همچنان ۱۳ میلیون بشکه در روز پایینتر از مدت مشابه سال گذشته است.

«بیژن زنگنه» امروز (دوشنبه) در حاشیه مراسم امضای ۱۳ قرارداد نگهداشت و افزایش تولید نفت، تاکید کرد: آمریکا ادعا کرده که محموله بنزین ایران را توقیف کرده است اما این در شرایطی است که اگرچه محموله ها از ایران رفته بود اما نه کشتی ها ایرانی بود نه محموله برای ایران بود.

وی خاطرنشان کرد: محموله، بنزین ایران بود که به مشتری فروخته شده بود.

زنگنه به اعتراضات از سوی برخی کارگران صنعت نفت اشاره کرد و افزود: یک سری اعتراضات بود که مربوط به پیمانکاران دست دوم نفت می شد. البته باید توجه شود به عنوان وزیر نفت با قدرت می گویم از حقوق کارگران دفاع می کنم.

وزیر نفت با رد شایعه امتیاز به ترکمنستان در دریای خزر بر سر صادرات گاز نیز گفت: «من امتیاز می‌دهم؟»

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
ویژه سرپوش