شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۱۷ - ۲۴ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۵۹۶
آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش:

بودجه آموزش و پرورش پس از ۹ سال استانی شد / طراحی سامانه کاندیداتوری برای مدیران مدارس

وزیر آموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد:با ساخت هر کلاس، کلانتری‌ها و دادگستری‌ها خلوت‌تر، نزاع و کشمکش‌ها کمتر و آرامش در جامعه بیشتر می‌شود.

به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در آیین افتتاح رسمی پنج پروژه بزرگ آموزشی به همت خیرین مدرسه ساز دزفول که روز جمعه، ۲۴ آذرماه در دبستان طیبه پاطلا دزفول برگزار شد، اظهار کرد: اگر به دنبال رسیدن به جامعه ای هستیم که به دنبال آرامش و آسایش و شادمانی است، راهی جز پرداختن به آموزش و  پرورش و مدرسه سازی به معنای کیفیت کار نداریم. باید خیران مدرسه ساز یقین داشته باشند که با ساختن مدرسه، در آینده کلانتری ها و دادگستری ها کمتر می شوند و آرامش در جامعه بیشتر خواهد شد.

 

وی افزود: با ساختن هر کلاس، شادمانی در جامعه افزایش پیدا می کند و جامعه ای که شادمانی و ایمان در آن رونق داشته باشد، عاقب به خیر خواهد شد. تلاش خیران از این جهت حائز اهمیت است. این حرکت تمدن ساز ایران و انقلاب اسلامی است که مقام معظم رهبری مانند این مضمون را بارها فرموده اند که هر عاملی که مانع استقبال از خیرین برای مدرسه سازی باشد، برطرف شود. هیچ مانعی نباید وجود داشته باشد که یک خیر از مدرسه سازی بر حذر داشته شود.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همه ما در نظام آموزش و پرورش، چه کسانی که رسمی هستند و چه خیران، تلاش می کنیم که آموزش و پرورش ما به سطحی از کیفیت برسد که دانش آموزان انتظاراتی که ما داریم را از آن برخوردار باشند و ده ها هدف تربیتی که در آموزه های دینی آموختیم را بیاموزند و این به معنای آموزش و پرورش مطلوب و باکیفیت است.

 

بطحایی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: این سند تا حدودی مسیر را روشن کرده که نیروی انسانی، مدیریت و فضای مدرسه و ... چگونه باشند تا بتوانیم به اینجا برسیم. در این سند آمده که اگر بخواهیم به این سطح از مسئولیت برسیم، باید از این مسیر حرکت کنیم و برای این کار باید موانعی که اجازه نمی دهد به آن سطح برسیم را برداریم که بخشی از این موانع، موانع سنتی است که از قدیم وجود داشته است. اگر بخواهیم با همان روشی که تاکنون حرکت کرده ایم، ادامه دهیم. این موانع به طور قطع برطرف نخواهند شد. چرا که مسئولان پیش از من نیز همین هدف را داشتند.

 

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش و معاونان او که باید به فکر کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی و پرورشی باشند و فکر کنند چگونه دانش آموز باید مهارت های زندگی را در مدرسه تمرین کند، هنوز به فکر جزئی ترین مسائل در آموزش و پرورش مانند هزینه آب، برق، آسفالت و ... هستند. دانش آموز منطقه محروم که گاهی به دلیل هزینه کرایه یا مدرسه از رفتن به مدرسه بازمی ماند، ولو یک دانش آموز در کشور باشد، غم بزرگی برای من و مسئولان آموزش و پرورش است. اگر درصدد تحول آموزش و پرورش نباشیم، وزیر بعدی قطعا باز خواهد گفت که در اداره آموزش و پرورش با مشکل مواجه هستیم. یعنی در آینده این مشکلات باقی خواهند ماند.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما هر روز به دنبال این هستیم که یک راه جدی برای اداره آموزش و پرورش پیدا کنیم و در این راه مشارکت مردم و همکاران آموزش و پرورش که حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار فرهنگی شاغل و بازنشسته در کشور هستند، می تواند پشتوانه ارزشمندی از تجارب و دانش باشد. مشارکت به این معنا نیست که وظیفه دولت را بر دوش مردم بیاندازیم. هزینه آموزش را دولت ها باید بپردازند اما در اداره آموزش و پرورش، مردم می توانند مشارکت کنند.

 

بطحایی با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا برنامه هایی اجرا کنیم که در سطوح مختلف آموزش و پرورش، مردم بتوانند بیش از گذشته مشارکت کنند، گفت: ما به پشتوانه این تمدن غنی که داریم، می توانیم راه های جدیدی برای اداره آموزش و پرورش پیدا و مردم را در این کار شریک کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: سال آینده بودجه های ما در آموزش و پرورش، استانی خواهند شد. همانطور که ۹ سال پیش نیز این کار انجام شده بود. پیش از این بودجه ها در ستاد به استان ها توزیع می شد اما از سال آینده این اعتبارات در شورای برنامه ریزی استان -با مسئولیت استاندار - قرار خواهد گرفت که می تواند خلاقیت و ظرفیت را در به کارگیری این اعتبارات در استان ها ایجاد کند.

 

طراحی سامانه کاندیداتوری برای مدیران مدارس

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: کار دیگر ما در انتصاب روسا و مدیران مدارس است که سامانه ای طراحی شده که از فروردین سال آینده اجرایی خواهد شد و هر مدرسه ای که نیازمند مدیر باشد، کارکنان می توانند خود را در این سامانه کاندیدا کنند. پس از بررسی صلاحیت آن ها، فرد مناسب انتخاب خواهد شد. ما سعی می کنیم به سمتی برویم که افراد تعلق خاطر بیشتری به آموزش و پرورش پیدا کنند. آموزش و پرورش حق مسلم مردم است و  مردم باید بتوانند به طور مستقیم در آن بخش از آموزش و پرورش که جنبه های تصدی گری دارد، مشارکت کنند.

 

بطحایی با بیان اینکه در کشور ۱۰۵ هزار مدرسه وجود دارد، عنوان کرد: برای تک تک خیرین مدرسه سازی که در پنج پروژه امروز مشارکت داشتند، آرزوی سلامتی می کنم. هر مدرسه ای که توسط خیران ساخته می شود، آجری برای ساختن این تمدن است.

 

وی در ادامه در پاسخ به سوال یک معلم حق التدریس در خصوص وضعیت استخدام نیروهای حق التدریس و حوزه نهضت سوادآموزی، گفت: این امر موضوعی نیست که تنها در اختیار من باشد. ممکن است این حرف من تلخ باشد اما من به عنوان وزیر تنها به اندازه نیاز مجاز به بکارگیری نیروی انسانی هستم. اگر نهضتی ها و حق التدریسی ها، صلاحیت داشته باشند، به طور قطع بر کسانی که می خواهند جدید وارد شوند، اولویت خواهند داشت.

 

وی افزود: نماینده ها اکنون طرحی را بررسی می کنند که آن طرح، تا حدود زیادی وظیفه من مجری را تعیین می کند که چگونه در پاسخ به سوال شما عمل کنیم و به نظر می‌رسد که این طرح تا یکی دو ماه آینده به سرانجام برسد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مطرح کردم که آموزش و پرورش وظیفه ندارد برای همه بیکاران جامعه شغل ایجاد کند که برابر با پایین آمدن کیفیت آموزش و پرورش باشد. اگر در اختیار من باشد، به طور قطع، نهضتی ها و حق التدریسی ها که امتحان خود را پس داده اند، انتخاب می شوند.

 

بطحایی گفت: تمام تلاش را می کنیم که این انتخاب اصلح باشد. اگر این اتفاق نیفتد هم، آسمان به زمین نمی رسد و ما در طول شش سال آینده به شدت به نیروی انسانی نیاز خواهیم داشت و این طور نیست که اگر این طرح به سرانجام نرسد، احساس امنیت شغلی نکنید.

 

 

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش