شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۱۰۰۰۸۷

تحصیل در خارج از کشور بدون مدرک زبان چگونه است؟

تحصیل در خارج بدون مدرک زبانتحصیل در خارج بدون مدرک زبان
در این مقاله از سرپوش به بررسی امکانات و راهکارهای تحصیل در خارج بدون مدرک زبان پرداخته می‌شود. برخورداری از این امکان می‌تواند برای دانشجویانی که با چالش‌های زبانی مواجه هستند، فرصت مناسبی برای دستیابی به تحصیلات عالی در کشورهای خارجی باشد. با مشاوره و راهنمایی در این مقاله، به تسهیل فرآیند تحصیل در خارج بدون مدرک زبان می‌پردازیم.

تحصیل در خارج از کشور

آرزوی تحصیل در خارج از کشور، برای بسیاری از دانشجویان ایرانی شعله‌ای فروزان است که هر سال، آن‌ها را به جستجو در مسیرهای مختلف سوق می‌دهد. اما یکی از موانعی که اغلب بر سر راه این رؤیا قرار می‌گیرد، آزمون‌های بین‌المللی زبان، مانند آیلتس و تافل است. خوشبختانه، ناامیدی راهی به این مسیر پرماجرا ندارد! در دنیای پهناور آموزش بین‌المللی، دروازه‌ای به روی دانشجویان بدون مدرک زبان نیز گشوده شده است.

تحصیل در خارج بدون مدرک زبان

شاید تا پیش از این، تحصیل در خارج بدون مدرک زبان، بیشتر شبیه یک رؤیا به نظر می‌رسید. اما با افزایش تقاضای دانشجویان بین‌المللی و انعطاف‌پذیری برخی از دانشگاه‌های خارجی، این رؤیا، رنگ واقعیت به خود گرفته است. امروزه، دانشگاه‌های معتبر در کشورهای مختلف، مسیرهای جایگزینی را برای دانشجویان فاقد مدرک زبان ارائه می‌دهند که در صورت طی کردن موفقیت‌آمیز آن‌ها، امکان ورود به مقطع تحصیلی مورد نظر را فراهم می‌کنند.

نحوه تحصیل در خارج بدون مدرک زباندرباره تحصیل در خارج بدون مدرک زبان

چه کشورهایی امکان تحصیل بدون مدرک زبان را ارائه می‌دهند؟

خوشبختانه، گزینه‌های متعددی برای تحصیل در خارج بدون مدرک زبان پیش روی شما قرار دارد. برخی از کشورهای محبوب و شناخته‌شده در این زمینه عبارتند از:

ایرلند:

ایرلند یکی از بهترین کشورهایی است که تعدادی از دانشگاه‌های آن شرط آیلتس را ندارند. بسیاری از دانشجویان بین‌المللی برای مقطع دکترا در این کشور تحصیل و چشم‌اندازی جهانی را برای آینده شغلی خود ایجاد می‌کنند.

با گذراندن دوره‌های پایه‌ای زبان و یا آزمون‌های جایگزین مانند PTE، Duolingo و... می‌توانید دانش خود از زبان انگلیسی را ثابت و تحصیل در دانشگاه‌های ایرلند را آغاز کنید.

آلمان:

بسیاری از دانشگاه‌های آلمان، رشته‌های تحصیلی خود را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهند و برای پذیرش، مدرک زبان الزامی نیست. در صورت نداشتن مدرک، می‌توانید در دوره‌های زبان پیش از آغاز تحصیل شرکت کنید. 

درصورتی که از موسسه آموزشی خود نامه پذیرش مشروط داشته باشید می توانید بدون مدرک برای تحصیل در آلمان اقدام کنید. البته باید اشاره شود که در این صورت احتمال ریجکت بسیار بالا می رود به همین دلیل توصیه می شود حداقل مدرک زبانی که در دست دارید را ارئه دهید تا احتمال رد شدن درخواست شما به حداقل برسد. 

درصورتی که با ویزای کاری وارد آلمان می شوید راه ساده تری نیز برای شما وجود خواهد داشت. بسته به درخواست کارفرما می توانید مدرک انگلیسی یا آلمانی خود را ارائه دهید. 

فرانسه:

کشور فرانسه، با وجود زبان رسمی فرانسوی، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در برخی از دانشگاه‌های خود را فراهم کرده است. علاوه بر این، دوره‌های زبان فشرده در مؤسسات مختلف فرانسه برگزار می‌شوند، البته باید توجه داشته باشید که در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دوره‌هایی که به زبان انگلیسی ارائه می‌شوند، شما نیازمند ارائه مدرک زبان انگلیسی مانند تافل یا آیلتس هستید.

ایتالیا:

برخی از دانشگاه‌های ایتالیا، با توجه به رشته تحصیلی انتخابی، ممکن است نیازی به مدرک زبان نداشته باشند. همچنین، امکان شرکت در دوره‌های زبان فشرده در ایتالیا پیش از شروع تحصیل فراهم است. شما می توانید برای تحصیل بدون مدرک زبان در ایتالیا از یکی از شروط زیر استفاده کنید:

- لیستی از دانشگاه هایی که بدون مدرک زبان ثبت را انجام می دهند پیدا کنید و سپس ثبت نام را انجام دهید. 

- مقطع تحصیلی قبلی خود را به زبان انگلیسی گذرانده باشید. 

- در مصاحبه یا آزمون تصویری دانشگاه شرکت داشته باشید. در این آزمون مقدار تسلط شما به زبان انگلیسی سنجیده می شود در صورت پذیرش در این آزمون به مدرک زبان نیاز نخواهید داشت. 

برخی دانشگاه‌ها نیز امکان تحصیل مشروط را برای افرادی که مدرک زبان انگلیسی ندارند فراهم کرده‌اند. در این دانشگاه‌ها پذیرش بدون مدرک زبان انجام می‌شود، اما تا زمان ارسال مدارک به سفارت باید آزمون زبان خودتان را با موفقیت بگذرانید.

ادامه تحصیل در خارج بدون مدرک زبانامکان تحصیل در خارج بدون مدرک زبان

سوئد:

سوئد از جمله مقاصد محبوب برای ادامه تحصیل است و در رتبه بندی دانشگاه های برتر جهانی دانشگاه لوند سوئد رتبه ۹۲ را به خود اختصاص داده است. بسته به کشور محل زندگی فرد قوانین پذیرش بدون مدرک زبان سوئد متفاوت خواهد بود. در اکثر مواقع زمانی که دوره تحصیلات قبلی شما به زبان انگلیسی تمام شده باشد، می توانید برای پذیرش درخواست خود را ارائه دهید. از جمله دانشگاه های برتر سوئد که به مدرک زبان احتیاج ندارند می تواند به دانشگاه لوند و اوپسالا اشاره کرد.

اسپانیا:

اسپانیا یکی از بهترین کشورهای اروپا برای ادامه تحصیل و زندگی است و انواع مختلفی از محیط های دانشگاهی و ملی را برای دانشجویان بین الملل فراهم می کند. شما می توانید بدون مدرک آیلتس فرصت تحصیل در اسپانیا را داشته باشید. درصورتی که قصد پذیرش از سمت دانشگاه های این کشور را بدون مدرک زبان دارید باید یکی از شرایط زیر را نیز داشته باشید:

- باید مهارت خود در زبان اسپانیایی را نشان دهید.

- یک دوره مقدماتی را به زبان اسپانیایی گذرانده باشید. 

- از یک آموزشگاه به زبان اسپانیایی دیپلم گرفته باشید.

- شما باید برخی دیگر از گواهینامه های مهارت شناخته شده بین المللی را به زبان انگلیسی تهیه کنید.

کشورهای اروپای شرقی:

برخی از کشورهای اروپای شرقی، مانند مجارستان و لهستان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی را در دانشگاه‌های خود ارائه می‌دهند و ممکن است نیازی به مدرک زبان نباشد.

چگونگی تحصیل در خارج بدون مدرک زبانتحصیل در انواع کشورهای خارجی بدون مدرک زبان

مدارک لازم برای اپلای بدون مدرک زبان

جهت اخذ اقامت تحصیلی بدون مدرک زبان به ارائه گواهی های زیر نیاز دارید:

- تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی کشور مقصد

- ترجمه مدارک تحصیلی با ریز نمرات آن

- انگیزه نامه قوی

- توصیه نامه

- مدارک هویتی

- پاسپورت معتبر

- عکس

- گواهی عدم سوء پیشنه

- مدارک مالی لازم

- بیمه نامه

درباره تحصیل در خارج بدون مدرک زبانچگونگی تحصیل در خارج بدون مدرک زبان

سخن پایانی درباره تحصیل در خارج بدون مدرک زبان

تحقق رؤیای تحصیل در خارج بدون مدرک زبان، هرچند چالش‌هایی را به همراه دارد، اما دست‌نیافتنی نیست. با انتخاب مقصد مناسب، بررسی مسیرهای جایگزین، و آمادگی برای شرکت در دوره‌های زبان ضروری، می‌توانید دروازهٔ این فرصت ارزشمند را به روی خود بگشایید. به خاطر داشته باشید، پشتکار، انگیزه، و عزم راسخ، کلیدهای اصلی موفقیت در این مسیر هستند. رقص نور دانش بر فراز مرزهای جغرافیایی، منتظر قدم‌های جسورانهٔ شماست. پس، با گام‌های استوار و چشمانی کنجکاو، قدم به این مسیر پرماجرا بگذارید و رؤیای تحصیل در خارج را، به حقیقتی درخشان تبدیل کنید.

گردآوری: بخش آموزشی سرپوش

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش