جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۵۲ - ۲۸ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۷۸۵۷
آموزش و پرورش

چرا امتیاز سختی کار معلمان حذف شد؟

احکام جدید فرهنگیان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
آموزش ‌و ‌پرورش اعلام کرد:‌ در سال ۱۳۸۹ افزایش ۱۲۰امتیاز سختی کار در احکام کارگزینی تمام کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش لحاظ شده بود که این امتیاز فاقد مجوز مراجع بالادستی بوده است. در روزهای اخیر با صدور احکام جدید فرهنگیان، اعتراضاتی نسبت به حذف بند سختی شغل برای کارکنان اداری و مدیران مدارس و کاهش ۳۰درصدی آن برای معلمان از سوی آنها مطرح شده است.

به گزارش آرمان، حذف بند مربوط به سختی کار مدیران مدارس و معلمان به دلیل رأی صادرشده از دیوان محاسبات است و دراین‌باره دیوان پرداخت آن را غیرقانونی می‌داند. بر همین اساس و با توجه به رأی‌ صادره توسط شعبات دیوان‌ محاسبات آموزش‌و‌پرورش مکلف شده است این مبلغ را از حقوق معلمان و مدیران کسر کند.

 

این مبلغ در فیش حقوقی هر فرد حدود ۲۰هزار تومان بوده و اغلب مدیران و معلمان را شامل می‌شود، اگرچه این مبلغ رقم زیادی نیست اما تاثیر روانی آن مشهود است و معلمان و مدیران مدارس مطرح می‌کنند در شرایطی که حقوق آنها افزایش اندکی داشته است و مساله‌ معیشت یکی از دغدغه‌های آنهاست چرا به بهانه‌های مختلف از حقوق آنها کسر می‌شود و این مساله برای آنها آزار‌دهنده است. حال باید دید کسری ۲۰هزارتومانی سختی کار معلمان تا چه میزان سبب گستردگی اعتراض در میان آنها می‌شود و می‌تواند سبب آن شود که مسئولان آموزش و پرورش از تصمیم خود دست بردارند و به همان شیوه قبلی عمل کنند یا خیر.

 

البته اگر اجرای امتیاز سختی کار مغایر با قوانین بالادستی موجود باشد در نهایت باید به آن پایان داده و در راه قانون گام برداشت، اما وقتی امتیازاتی در مدل زمانی به نسبت زیاد در اختیار مردم و اقشار مختلف مانند معلمان گذاشته می‌شود چقدر صحیح است که به دلیل مغایرت قانونی از دست دادن آن امتیازات سر باز بزنیم؟! در واقع هنگامی که معلمان امروز در ارتباط با کمبود میزان دستمزد و مقدار زحمات خود از مسئولان بالادستی شاکی هستند و دستمزد خود را بسیار بیشتر آنچه می‌دانند که به آنها تعلق گرفته است، در این صورت اگر مبلغی هرچند اندک را از جیب آنها خارج کنیم قطعا برای آنها سندی قابل‌اتکا برای اثبات ادعایشان خواهد شد. علاوه بر این دچار این معضل می‌شوند که «مسئولان نه‌تنها به شکایات ما گوش نمی‌کنند، بلکه سایر حقوق ما را نیز از دستمان بیرون می‌آورند.»

 

فاقد مجوز مراجع بالادستی؟

معیشت همواره یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فرهنگیان است، آنها بر این باورند میزان دریافتی‌شان با سختی کار معلمی متناسب نیست. این در حالی است که مسئولان همواره از اهمیت آموزش‌وپرورش سخن می‌گویند اما اوضاع فعلی مدارس دولتی و وضعیت منزلتی و معیشتی معلمان گویای شرایط دیگری است. در ماه‌های اخیر نیز فرهنگیان به حذف برخی بندها از فیش حقوقی خود معترض هستند به گونه‌ای که حق عائله‌مندی دختران مجرد، حق سختی کار معلمان و مدیران از فیش حقوقی آنها حذف شده است.

 

در همین رابطه آموزش‌وپرورش اعلام کرده است: افزایش ۱۲۰امتیاز سختی کار در احکام کارگزینی تمام کارکنان وزارت آموزش‌وپرورش لحاظ شده بود که این امتیاز فاقد مجوز مراجع بالادستی بوده است و دیوان محاسبات اغلب استان‌ها و همچنین ذی‌حسابان برخی ادارات آموزش‌وپرورش به‌عنوان مرجع نظارتی دستور لغو امتیاز مزبور را صادر کرده بودند.

 

از آنجا که تلاش وزارت آموزش‌وپرورش برای اصلاح رأی فوق‌الذکر در دادگاه‌های متعدد و در استان‌های مختلف کارساز نشد و در تمام این دادگاه‌ها آموزش‌وپرورش محکوم شد و نیز در نتیجه پیگیری‌های مکرر دیوان محاسبات برای عدم پرداخت فوق‌العاده مورد بحث، وزارت آموزش‌وپرورش از ابتدای سال جاری به‌منظور تحقق اهداف مراجع نظارتی و جلوگیری از صدور حکم محکومیت در مراجع قضائی، از تاریخ اول فروردین۹۷ مطابق دستور دیوان محاسبات کشور و آرای صادره عمل کرده است.

 

 

  • 14
  • 8
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
برادران مسئولتورم واقعي در جامعه الان دويست درصد است تمام مايحتاج خانواده در بازار از صد درصد هم گذشته است جناب سخنگوي دولت اعلام مي دارند كارمندان چشم به راه افزايش حقوق نباشند چشم به راه افزايش حقوق نيستيم اما چشم به را آنيم تا ببينيم اين بار چه كسي با هزاران ميليارد از بيت و المال كه از ما دريغ كرديد فرار مي كند اگر فراري هاي ميلياردي را خودتان حساب كنيد شايد متوجه ظلمي كه در حق كارمندان شريف ايراني صفت كرده ايد شويد .
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش