شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۸۰۰۵۱

معرفی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,عکس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,دانشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرماندانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در سال ۱۳۸۶ تاسیس شده است
یک دانشگاه دولتی در شهر کرمان، تحت عنوان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته وجود دارد که زمان تأسیس آن به سال ۱۳۸۶ برمیگردد. در این مطلب از سرپوش با این دانشگاه بیشتر آشنا خواهید شد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

در انتهای بزرگراه هفت باغ علوی، دانشگاهی به نام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در محدوده ای به وسعت ۲۵۰۰ هکتار واقع شده است که در جوار شهر تاریخی ماهان در فاصله ۲۷ کیلومتری کرمان می باشد. این دانشگاه، مشغول به فعالیت در زمینه اموزشی و پژوهشی در مقطع کارشناسی ارشد و مقطع دکتری در پنج دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشکده علوم و فناوری های نوین، دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری، دانشکده مهندسی مکانیک و مواد و دانشکده شیمی و مهندسی شیمی می باشد.

در پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، بخش اعظم فعالیت های پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان صورت می پذیرد. چهار پژوهشکده ی این پژوهشگاه به نام های علوم محیطی، فوتونیک، مواد، انرژی و گروه پژوهشی فناوری اطلاعات است. این پژوهشکده ها فعالیت خود را در زمینه های پژوهشی و اموزشی شروع کرده اند که از آن ها می توان به اجرای طرح های تحقیقاتی، بنیادی و کاربردی، برگزاری سمینارها و کارگاه های اموزشی، ارتباط علمی با مراکز دانشگاهی و پژوهشی داخل و خارج از کشور و پذیرش دانشجو در سطح کارشناسی ارشد و دکتری اشاره کرد. در پارک علم و فناوری، فعالیت های فناوری دانشگاه را انجام می دهند.

تاریخچه دانشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در مساحتی معادل ۲۰۰۰ هکتار، فعالیت خود را در سال ۱۳۸۶ در پردیس دانش ماهان شروع کرد. این پردیس دارای دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، پارک علم و فناوری، پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی است. در حال حاضر ، تنها دانشگاه صنعتی که در منطقه جنوب شرق کشور در مقطع تحصیلات تکمیلی، فعالیت میکند؛ دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته نام دارد.

دانشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

دانشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان عبارتند از:

>> دانشکده مهندسی عمران

>> دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

>> دانشکده شیمی و مهندسی شیمی

>> دانشکده مهندسی مکانیک و مواد

>> دانشكده علوم و فناوری های نوین

پژوهشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,پارک علم و فناوری استان کرمان,عکس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرماندانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در محدوده‌ای به وسعت ۲۵۰۰ هکتار میباشد

>> دانشکده مهندسی عمران:

یکی از رشته های اصلی گروه فنی و مهندسی، مهندسی عمران میباشد که وظیفه دارد برای ایجاد سازندگی و آبادانی از علم استفاده کند. شروع فعالیت دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به سال ۱۳۸۷ برمی گردد. این دانشکده از موفق ترین دانشکده های این دانشگاه محسوب میشود که جمع کثیری از متخصصان کشور را تربیت کرده است.

گرایش های مختلف دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در مقطع کارشناسی ارشد، نظیر مهندسی زلزله، مهندسی سنجش از دور، مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی، مهندسی ژئوتکنیک، مدیریت منابع آب و مهندسی سیستم اطلاعات مکانی است.

>> دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر:

در سال ۱۳۸۷ دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان، فعالیت خود را با رشته های مهندسی برق- قدرت، مهندسی برق- الکترونیک و مهندسی هسته ای شروع کرد. سپس اقدام به پذیرش دانشجو در رشته مهندسی فناوری اطلاعات و معماری کامپیوتر در سال ۱۳۸۸ کرد و از این طریق، گروه مهندسی کامپیوتر به این دانشکده اضافه شد. سپس در سال ۱۳۹۲ گروه مخابرات با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی مخابرات گرایش های سیستم و میدان و موج، بوجود آمد.

اکنون در این دانشکده ۱۹ عضو هیئت علمی تمام وقت، کار می کنند که ۴ تن از آن ها دانشیار هستند و بقیه استادیار می باشند. اینک دانشجویان کارشناسی ارشد در تمامی گروهها تحصیل می کنند درحالیکه در گروه مهندسی قدرت این دانشکده، صرفا دانشجویان دکتری مشغول به تحصیل هستند. این دانشکده با صنایع مختلف برق، مخابرات وکامپیوتر، همکاری های تحقیقاتی متعددی را برقرار کرده است .

>> دانشکده شیمی و مهندسی شیمی:

در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، دانشکده ای تحت عنوان دانشکده شیمی و مهندسی شیمی تأسیس شد. اینک ۱۳ عضو هیأت علمی در این دانشکده حضور دارند که مرتبه ی آن ها استاد، دانشیار و استادیار می باشد. از گروه های اموزشی این دانشکده می توان به گروه شیمی، گروه مهندسی شیمی و گروه مهندسی پلیمر اشاره کرد.

>> دانشکده مهندسی مکانیک و مواد:

در سال ۱۳۹۶ دانشکده مهندسی مکانیک و مواد با همکاری ۱۱ عضو هیأت علمی تمام وقت به دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان افزوده شد و سه گروه مهندسی نظیر مهندسی مواد( سال تأسیس ۱۳۸۶)، مهندسی تبدیل و سیستم های انرژی( سال تأسیس ۱۳۹۱) و مهندسی طراحی کاربردی و ساخت و تولید( سال تأسیس ۱۳۹۲)، در آن تحصیل میکنند.

>> دانشكده علوم و فناوری های نوین:

دانشكده علوم و فناوری های نوین دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته باتوجه به نیاز صنایع گوناگون موجود در کشور، منطقه و به خصوص استان، از سال ۱۳۸۶ در حوزه علوم و فناوری های نوین، فعالیت خود را با تکیه بر اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان توانمند و پرتلاش نسبت به تولید و اشاعه دانش در این حوزه شروع کرد.

از گروه‌های اموزشی این دانشکده می توان به ۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳ رشته دکتری نظیر مهندسی هسته ای، علوم و فناوری نانو، فوتونیک، علوم زمین، ریاضی کاربردی و مهندسی پزشکی اشاره کرد.

پژوهشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

پژوهشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان عبارتند از:

- پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی

- پژوهشکده علوم محیطی

- پژوهشکده فوتونیک

- پژوهشکده مواد

- پژوهشکده انرژی

پژوهشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,پارک علم و فناوری استان کرماندانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در پردیس دانش ماهان فعالیت خود را آغاز نمود

- پژوهشکده علوم محیطی:

از سال ۱۳۸۰ پژوهشکده علوم محیطی، فعالیت های پژوهشی و اموزشی خود را با داشتن موافقت نامه ای قطعی در قالب چهار گروه تخصصی اکولوژی، بیوتکنولوژی، تنوع زیستی و محیط زیست شروع کرد.

- پژوهشکده فوتونیک:

گروه های مهندسی پژوهشکده فوتونیک، شامل مهندسی پلاسما، فوتونیک و نانوفیزیک، فیزیک اتمی مولکولی میباشد که از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را به منظور تحقق اهداف تعيين شده بر مبنای اساسنامه مرکز، با موافق اصولی شروع کرد و موافقت قطعی خود را در سال ۱۳۸۳ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب کرد.

- پژوهشکده مواد:

در سال ۱۳۸۰ پژوهشکده مواد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان با دریافت موافقت اصولی خود از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به فعالیت در سه گروه پژوهشی فلزات، سرامیک و مواد نو پرداخت.

- پژوهشکده انرژی:

شروع فعالیت پژوهشکده انرژی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان به سال ۱۳۸۳ برمیگردد. این پژوهشکده توانست موافقت اصولی خود را در شهریور ماه ۱۳۸۴ از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری دریافت کند و مشغول بکار در سه گروه پژوهشی بهینه سازی و مدیریت انرژی، انرژی های تجدید شونده و تبدیل انرژی، پیل سوختی و هیدروژن شود.

کتابخانه و مراکز اطلاع رسانی

مقاطع تحصیلات تکمیلی به منظور استفاده محققین و دانشجویان، از جدیدترین کتاب ها، مراجع و مقالات علمی و کتابخانه ای با امکانات به روز در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در نظر گرفته شده است. بیش از ۲۲۵۰۰ جلد کتاب در این کتابخانه وجود دارد که نظیر ۱۸۰۰۰ کتاب لاتین و بقیه فارسی، ۲۰۰۰ جلد پایان نامه و گزارش طرح و حدود ۱۵۰۰ حلقه CD می باشد. مجموعه ی کتابخانه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان، تحت وب میباشد و دانشجویان می توانند از طریق سایت اینترنتی این دانشگاه، کتاب مورد نظرشان را رزرو کنند.

پارک علم و فناوری استان کرمان

پارک علم و فناوری استان کرمان با هدف گسترش فعالیت های دانش بنیان و ارتقای سطح فناوری در منطقه در راستای برنامه های توسعه ای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران و در چارچوب مأموریتهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوجود آمده است. پارک علم و فناوری استان کرمان بخاطر خصوصیاتی نظیر وجود ظرفیت های منطقه ای فراوان در استان به ویژه منابع طبیعی سرشار و اقلیم چهارفصل آن، برخورداری از منابع انسانی متخصص در سایهٔ دانشگاه ها و مراکز اموزشی و پژوهشی و پتانسیل بالای صنعتی، معدنی و کشاورزی بعنوان اولین پارک علم و فناوری منطقه جنوب شرق کشور شناخته میشود.

عکس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,تصاویر دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان,دانشکده های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرماندانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان دارای ۵ دانشکده میباشد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش