پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۶۸۸
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

آشنایی با ثروتمندترین زنان ایرانی خارج از کشور + عکس

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

با نگاهی به لیست میلیاردرهای دنیا می‌توان نام ایرانی‌های زیادی را دید که در حوزه‌های صنعت، تکنولوژی و تولید فعالیت می‌کنند و موفق شده‌اند با تلاش و پشتکار به ثروت زیادی دست پیدا کنند. تعدادی از این ایرانی‌های ثروتمند، زنانی هستند که با فعالیت در زمینه‌های مختلف مانند مد و پوشاک و یا تکنولوژی، نام خود را در بین ثروتمندترین و موفق‌ترین افراد ایران و جهان ثبت کرده‌اند. در این مطلب قصد داریم با ۷ مورد از ثروتمندترین زنان ایرانی که در خارج از کشور سکونت دارند آشنا شویم. این رده‌بندی بر اساس میزان ارزش دارایی افراد تنظیم شده است.

 

 

۷. ثریا دارابی

ثریا دارابی در سپتامبر سال ۱۹۸۳ میلادی (شهریور ۱۳۶۲) به دنیا آمد و اکنون یکی از موفق ترین ایرانی‌تبارهای ساکن آمریکاست. وی در رشته تاریخ هنر از دانشگاه جرج تاون فارغ‌التحصیل شد. دارابی یکی از سه موسس وب‌سایت موفق Foodspotting و بنیان‌گذار موسسه زادی (Zady) در صنعت مد و پوشاک است و در حال حاضر با ثروت ۱۰ میلیون دلار به عنوان یکی از ثروتمندترین زنان ایرانی شناخته می‌شود. نشریه Fast Company در سال ۲۰۱۰، این زن موفق ایرانی را یکی از افراد خلاق برتر در جهان معرفی کرد.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

۶. سیما ضرغامی

سیما ضرغامی، مدیر ایرانی-آمریکایی شبکه های تلویزیونی و رئیس شرکت تلویزیون‌های کابلی نیکلودین است. وی از پدری ایرانی و مادری اسکاتلندی در استان خوزستان متولد شد و بعدها خانواده او ابتدا به کانادا و سپس به نیوجرسی آمریکا مهاجرت کردند.

 

سیما ضرغامی در سال ۱۹۸۰ به دانشگاه ورمانت برلینگتون رفت اما تحصیلاتش را نیمه تمام گذاشت. سال‌ها بعد این دانشگاه، لیسانس افتخاری را به وی اهدا کرد. ضرغامی از سال ۲۰۰۴ میلادی در سمت رئیس شبکه نیکلودین و گروه خانواده و کودک شبکه ام تی وی فعالیت می‌کند و در سال ۲۰۰۶ میلادی نیز به عنوان زن سال در بخش «زنان در ارتباطات کابلی» انتخاب شد.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

۵. رکسانا ورزا

رکسانا، مدیر Station F، بزرگترین پردیس جهانی استارت اپ‌ها و مدیر استارت اپ های مایکروسافت در فرانسه است. همچنین وب‌سایت بیزینس اینسایدر، رکسانا ورزا را به عنوان ششمین بانوی موفق زیر ۳۰ سال در حوزه تکنولوژی معرفی کرده است. وی حتی یک بار به دیدار با رئیس جمهور فرانسه دعوت شده تا از مشکلات استارت اپ‌ها بگوید.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

رکسانا ورزا در آمریکا به دنیا آمد و تحصیلاتش در زمینه زبان فرانسوی و اقتصاد سیاسی بود اما در ادامه زندگی، مسیر او به سمت استارت اپ کشیده شد. البته او فارسی را نیز خیلی خوب حرف می‌زند و پیش از این در یک مصاحبه گفته بود: من همیشه به ایرانی بودم افتخار می‌کنم. راستش را بخواهید آمریکا با همه امکاناتش دل آدم را می‌زند چون مردم آنجا مانند ماشین هستند.

 

در آنجا کسی درباره مسائل مهم زندگی فکر نمی‌کند و مردم کشورهای دیگر دنیا برایشان اهمیتی ندارد. از ۶ سالگی تا به حال معمولا سالی یک بار به ایران آمده‌ام و همیشه با گریه به آمریکا یا فرانسه برگشته‌ام. ایران یک چیز خاص دارد که نمی‌دانم چیست ولی به دل آدم می‌نشیند.

 

پدر رکسانا از دانشگاه استنفورد فارغ‌التحصیل شد و مادرش هم معلم زبان بود. آن‌ها پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ ایران را ترک کردند و رکسانا نیز در کالیفرنیا به دنیا آمد. وی همچنین در سال ۲۰۰۷ به آژانس سرمایه‌گذاری بین‌المللی فرانسه پیوست.

 

۴. پریسا تبریز

پریسا تبریز یکی دیگر از ثروتمندترین زنان ایرانی خارج از کشور است که با لقب شاهزاده امنیت گوگل شناخته می‌شود. وی در سال ۱۹۸۳ میلادی به دنیا آمد و فرزند یک پزشک ایرانی و پرستار لهستانی است. پریسا تبریز در حومه شهر شیکاگو آمریکا بزرگ شد و در سال ۲۰۰۷ به استخدام شرکت گوگل درآمد و به عنوان مدیر و متخصص امنیت در این غول دنیای فناوری فعالیت کرد.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

پریسا تبریز اکنون یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین مهره‌های شرکت گوگل است. کار او هک کردن سیستم‌ها و سرویس‌های گوگل به عنوان یک هکر «کلاه سفید» بوده و در خط مقدم جبهه گوگل علیه هکرهای مجرم یا «کلاه سیاه» مشغول مبارزه سایبری است. وی در سال ۲۰۱۲ میلادی یکی از ۳۰ زن برتر سال از سوی مجله فوربس انتخاب شد.

 

۳. شهرزاد رفعتی

شهرزاد رفعتی، دختر ایرانی مقیم کانادا تا سال ۲۰۰۰ در کشورمان زندگی می‌کرده و سپس به کانادا مهاجرت کرد و حتی یک بار به عنوان برترین زن کارآفرین این کشور نیز معرفی شد. او در دانشگاه بریتیش کلمبیا درس خواند و بعد از آن، شرکت چندرسانه‌ای و تلویزیونی Broadband TV را تاسیس کرد. رفعتی در عرض هزار روز اول کاری خود با ارائه‌دهندگان محتوا در کانادا و کشورهای دیگر شریک شد و اکنون این موسسه، ۳۱۹ میلیون کاربر دارد.

 

Broadband TV یک شرکت رسانه‌ای فناوری است که با اپراتورهای شبکه و فعالان تبلیغات همکاری می‌کند و در عرصه بهینه‌سازی و توزیع محتواهای ویدیوی از راه اینترنت پروتکل و شبکه‌های بی سیم و موبایلی نیز فعالیت دارد.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

 

۲. سحر هاشمی

سحر هاشمی، بنیان‌گذار کافی شاپ‌های زنجیره‌ای ریپابلیک در انگلیس، اکنون با ثروت ۳۵ میلیون دلار به عنوان یکی از ثروتمندترین زنان ایرانی شناخته می‌شود. این کارآفرین ایرانی انگلیسی به همراه برادرش، اولین کافه بارهای به سبک آمریکایی را در انگلیس رواج دادند و اکنون حدود ۱۱۰ شعبه از این کافی شاپ‌ها در بریتانیا تاسیس شده‌اند. وی در سال ۲۰۰۵ نیز برند اسکینی کندی را با تولید شیرینی‌های بدون قند بنیان گذاشت و در سال ۲۰۰۷ سهام آن را به شیرینی فروشی گلیستن فروخت.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

سحر هاشمی همچنین تا به حال چند کتاب پرفروش در زمینه کاری خود نوشته است. وی در سال ۲۰۱۱ به انجمن کارآفرینان بریتانیا دعوت شد تا در مورد تدابیر کارآفرینی به دولت پیشنهاداتی را بدهد. در ژوئن سال ۲۰۱۲ نیز عالی‌ترین رتبه امپراتوری بریتانیا برای خدمت‌رسانی به اقتصاد و خیریه‌های کشور به هاشمی اعطا شد.

 

۱. انوشه انصاری

انوشه انصاری که اکنون ۵۱ سال سن دارد، یکی از مشهورترین زنان ایران است. او بسیاری از اولین‌ها را به نام خود ثبت کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به اولین فضانورد ایرانی، اولین زن مسلمان فضانورد و اولین زن گرشگر فضایی اشاره کرد و در کنار همه این‌ها، وی یک کارآفرین بسیار موفق است.

 

ثروتمندترین زنان ایرانی,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

انوشه انصاری که پیش از ازدواج با حمید انصاری، نام خانوادگی‌اش رئیسیان بود، در شهریور ۱۳۴۵ هجری شمسی (سپتامبر ۱۹۶۶ میلادی) در مشهد به دنیا آمد. خانواده انوشه پس از تولدش به تهران نقل مکان کردند و او در تهران بزرگ شد. در سال ۱۹۸۴ میلادی و وقتی که انوشه ۱۸ ساله بود، خانواده رئیسیان به آمریکا مهاجرت کردند.

 

او خیلی زود به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی مسلط شد و تا حدودی نیز زبان روسی را می‌دانست. انوشه انصاری به دانشگاه جورج میسون ویرجینیا رفت و لیسانس رشته مهندسی برق و علوم رایانه را انتخاب کرد و تحصیلاتش را در دانشگاه جورج واشنگتن در رشته مهندسی الکترونیک ادامه داد.

 

انوشه رئیسیان در سال ۱۹۹۱ با حمید انصاری ازدواج کرد و از آن پس با نام خانوادگی انصاری شناخته شد. او در سال ۱۹۹۳ به همراه همسر و برادر همسرش، شرکت تلکام تکنولوژی (Telecom Technologies) را تاسیس کرد در زمینه تامین ادوات و ارائه خدمات شبکه‌های مخابراتی به فعالیت پرداخت و از همین راه در سال ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱ میلادی به یکی از موفق‌ترین و کارآفرین‌ترین زنان به انتخاب مجله فورچن تبدیل شد.

 

در سال ۲۰۰۱ شرکت Sonus Networks، شرکت تلکام تکنولوژی را از انصاری‌ها خرید و انوشه به معاونت Sonus رسید و مدیریت بخش آی پی هوشمند را در دست گرفت. انوشه انصاری باز هم با کمک همسر و برادر شوهرش در سال ۲۰۰۶ شرکت دیگری به نام Prodea Systems تاسیس کرد که هنوز هم در حال فعالیت است.

 

او که از بچگی به فضا علاقه داشت و رویای سفر به یک کره دیگر را در سر می‌پروراند، سرانجام تصمیم گرفت برای رسیدن به آرزوی دیرینه‌اش و یک سفر فضایی ثبت نام کند. این سفر در تاریخ ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۶ به وسیله کپسول فضایی سایوز TMA روسیه انجام شد و انوشه انصاری پس از ۹ روز اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی و انجام آزمایش‌های علمی به زمین بازگشت.

 

او در لباس فضانوردی خود، پرچم دو کشور ایران و آمریکا را نقش کرده بود. در حال حاضر میزان ثروت انوشه انصاری معادل ۷۵۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود که این بانوی موفق را در صدر فهرست ثروتمندترین زنان ایرانی در خارج از کشور قرار داده است.

 

 

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ویژه سرپوش