شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۴۰۰۷۲

پوستی زیبا ، شفاف و یکنواخت با کمک فوندیشن

اشتباهات استفاده از فوندیشن,انواع فوندیشن ها,بهترین فوندیشنفوندیشن چیست
پوست سالم درخشان و صاف از مهمترین ملاک های زیبایی است که بسیاری از بانوان برای رسیدن به آن هزینه های گزافی را می پردازند، در صورتی که شما جزء افرادی هستید که پوست سالمی ندارید می توانید با استفاده از لوازم آرایشی به روش فوندیشن این موضوع را برای خود فراهم کنید.

فوندیشن چیست؟

در واقع فوندیشن ها محصولات آرایشی هستند که به شما کمک می کنند پوستی شفاف و زیبا داشته باشید، این محصولات با پوشاندن و ناپدید کردن جوش ها, لکه ها, قرمزی, کبودی, ضایعات و فرو رفتگی های پوست صورت، به عنوان یک معجزه آرایشی عمل می کند، به همین دلیل امروزه از آنها استفاده زیادی می شود.

کرم پودرها هم به عنوان فوندیشن عمل می کنند و می توانند برای زیرسازی آرایش استفاده شوند، در حقیقت اولین چیزی که شما برای داشتن یک آرایش زیبا و دلنشین به کار می گیرید؛ فوندیشن و کرم پودر است. جلای بی عیب و نقصی که برخی کرم پودرها به صورت می دهند می تواند زیربنای آرایش را بسازد البته شرط این موضوع است که از اصول آرایشی آگاهی کامل داشته باشید. 

با استفاده از فوندیشن می توان رنگ چهره را یکنواخت کرد، به پوست جلا داد، همچنین لک و نواقص پوست را پوشاند، بنابراین برای رسیدن به این اهداف بهتر است از کرم پودری استفاده کنید که همرنگ با پوست باشد، در غیر این صورت صورت فرمی غیرطبیعی به خود خواهد گرفت. در استفاده از فوندیشن باید توجه داشت که به صورت یکنواخت روی پوست بکشید تا حالت براق ایجاد نشود.

در صورتی که از رنگ اشتباهی در فوندیشن استفاده کنید؛ رنگ پوست حالت طبیعی خود را از دست خواهد داد، همچنین ممکن است چهره حالت خسته و پیر به خود بگیرد، بنابراین باید نوع پوست خود را بشناسید و سپس بهترین کرم پودر را انتخاب کنید.

در صورتی که شما از کرم پودر و فوندیش مناسب، با معیارهای استاندارد و برند مرغوب استفاده کنید؛ نه تنها به پوستتان آسیبی وارد نخواهد شد بلکه مفید نیز خواهد بود، پیشنهاد می شود قبل از استفاده از کرم پورد به پوستتان ضد آفتاب بزنید تا از پوست خود در برابر گرد و غبار و اشعه های مضر خورشید استفاده کنید، برخی از فوندیشن ها در ترکیب خود دارای ضدآفتاب هستند که می توانند یک تیر و دو نشان باشند، بنابراین در انتخاب کرم پودر در کنار ملاک های انتخاب این خصوصیت را نیز مد نظر قرار دهید.

انواع فوندیشن ها:

به طورکلی فوندیشن به سه دسته مایع، پودر و فوم تقسیم بندی می شود که در ادامه این مطلب سرپوش به تفسیر هر کدام از آنها خواهیم پرداخت:

فوندیشن مایع:

این نوع از فاندیشن سبک ترین نوع است که می تواند به خوبی جذب پوست شود. فوندیشن های مایع برای تمام قسمت های صورت از جمله؛ دور چشم و قسمت های نازک پوست مناسب هستند. این محصولات برپایه آب ساخته می شوند در نتیجه به راحتی روی پوست پخش می شوند و ظاهر بسیار طبیعی به خود خواهد گرفت.

فوندیشن پودری:

این نوع از فوندیشن مانند یک پنکک عمل می کند، که خشک هستند و برای پوست های چرب بهترین گزینه هستند، اما نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که قبل از این فوندیشن باید پوست را مرطوب کنید، در غیر این صورت پودر روی پوست صورت به حالت کلوخه در می آید.

فوندیشن چرب یا فومی:

این نوع از فوندیشن دارای چربی زیادی است در نتیجه برای پوست های چرب گزینه مناسبی نیستند، عموما از فوندیشن های فومی برای ترکیب رنگ و سایه ها در گریم استفاده می شود. نکته ای که در استفاده از این نوع فوندیشن باید به آن توجه داشت؛ عدم استفاده از آن در  چین و چروک های زیاد است، مثلا در اطراف چشم ها.

اگر نتوانستید فوندیشن مناسب را برای پوست خود امتحان کنید، آن را در نور آفتاب امتخان کنید، به این صورت که آن را در نزدیکی پوست صورت بگیرید تا از رنگ آن و تناسب با پوستتان اطمینان کسب کنید، در صورتی که امکان تست آن را دارید می توانید روی قسمت پایین صورت بمالید. پوست دست ها به علت تفاوت زیادی که با پوست صورت دارد منطقه مناسبی برای تست فوندیشن نیست.

طریقه استفاده از فوندیشن,استفاده از فوندیشن پودری,پخش کردن فوندیشنفوندیشن؛ استفاده از رنگ مناسب پوست

طریقه استفاده از فوندیشن:

زیرسازی پوست:

برای فاندیشن صورت باید به ترتیب از مرطوب کننده، پرایمر، کانسیلر و فاندیشن و پنکیک استفاده کنید. زمانی که فوندیشن مناسب پوست خود را انتخاب کردید، نوبت استفاده صحیح از این فرایند آرایشی می رسد.

در ابتدا باید بدانید بهترین راه زیرسازی؛ آماده کردن پوست است؛ شما باید پوست خود را با استفاده از پد پاک کننده ی آرایش از هرگونه آلودگی و آرایش پاک کنید، بعد از اینکه پوست را پاکسازی کردید نوبت به مرطوب کردن آن خواهد رسید، برای این کار بهتر است از دست استفاده کنید، مرطوب کننده را روی پوست صورت خود ماساژ دهید تا جذب شود.

طریقه استفاده از فوندیشن,استفاده از فوندیشن پودری,پخش کردن فوندیشناستفاده از فوندیشن پودری

در اینجا باید پرایمر را استفاده کنید. همانطور که اشاره شد فوندیشن در آرایش نقش پایه آرایش را بازی می کند و سبب می شود آرایش با دوام بیشتری روی پوست صورت باقی بماند، اگر پوست چربی دارید از پرایمری استفاده کنید که حالت مات کننده داشته باشد تا بتواند پوست را تا حدی مات کند، بعد از آن نوبت به کانسیلر می رسد که باید با استفاده از برس مخصوص کانسیلر روی  قسمت هایی مانند زیر چشم ها، دور دهان یا پیشانی که نیاز به پوشش بیشتری دارند، منتقل کنید. کانسیلر توانایی دارد چندرنگی پوست شما را از بین ببرد، لکه ها را بپوشاند و پوست صورت را صاف و بدون لک کند.

باید توجه داشته باشید آرایش کردن قانون خاصی ندارد شما می توانید از این ماده آرایشی بسته به مقدار پوششی که نیاز دارید، قبل یا بعد از فوندیشن استفاده کنید.

اشتباهات رایج در استفاده از فوندیشن:

همانطور که قبلا به آن اشاره شد فوندیشن ها محصولات آرایشی هستند که جهت زیرسازی آرایش مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از فوندیشن ها کار سختی نیست، استفاده از این وسایل آرایشی نیاز به دقت بالایی دارد، اما اشتباهاتی رایج در استفاده از فوندیشن وجود دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد:

رنگ نامناسب فوندیشن:

یکی از اشتباهات رایج در استفاده از فوندیشن ها، رنگ نامناسب است که تناسبی با رنگ پوست ندارد، به طور کلی رنگی که برای فوندیشن خود انتخاب می کنید باید به رنگ پوست خودتان بسیار نزدیک باشد، در غیر این صورت چهره شما مصنوعی، خسته و پیرتر به نظر می رسد.

عدم تناسب فوندیشن با نوع پوست:

از اشتباهات رایج دیگر در استفاده از فوندیشن؛ عدم تناسب آن با نوع پوست است، در صورتی که شما پوست چربی دارید بهتر است از نوع فوندیشن پودری استفاده کنید، اگر پوستی معمولی یا خشکی دارید فاندیشن های مایع می توانند گزینه ی مناسبی باشند.

عدم استفاده از پد آرایشی:

یکی دیگر از اشتباهات رایج عدم استفاده از پد آرایشی است، برای پخش کردن فوندیشن باید از یک پد مرطوب استفاده کنید، تا محصول به خوبی روی پوست جذب شود و به شکل یکنواخت روی پوست پخش شود.

استفاده از فوندیشن پودری,پخش کردن فوندیشن,فوندیشن مخصوص استفاده از پد آرایشی برای پخش کردن فوندیشن

کانسیلر قبل از فاندیشن:

ترتیب استفاده از فوندیشن و کانسیلر از اهمیت برخوردار است بنابراین افراد ممکن است در استفاده از آنها دچار اشتباه شوند. در واقع باید بعد از استفاده از پرایمر و یا مرطوب کننده از فوندیشن استفاده کرده و بعد از آن سراغ کانسیلر بروید، در صورتی که قبل از فوندیشن، کانسیلر استفاده کنید آرایش شما غیر طبیعی می شود.

زیرسازی نکردن:

در صورتی که زیرسازی خوبی داشته باشید فوندیشن به خوبی روی پوست می نشیند و جذب پوست خواهد شد، زیرسازی نامناسب می تواند سبب ماسیدگی یا پوسته پوسته شدن فوندیشن بر روی پوست شود.

استفاده زیاد از فوندیشن:

در صورتی که بیش از حد فوندیشن استفاده کنید سبب؛ چرب شدن پوست، ماسیدگی آرایش، تکه تکه شدن فوندیشن روی پوست و... می شود که ظاهر نامناسبی به آرایش شما خواهد داد.

گردآوری: بخش پزشکی سرپوش

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش