سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۴۰۰۳۹

ترفندهای قطعی برای درمان منافذ باز پوست (پوست پرتغالی)

درمان منافذ باز پوست صورت,منافذ باز پوست,پیشگیری از باز شدن منافذ پوستمواد آرایشی نامناسب از اصلی ترین دلایل منافذ باز پوست به شمار می رود
منافذ باز پوست موجب نابودی زیبایی پوست میشود. برای منافذ باز پوست صورت خود را درمان کنید و آن را ببندید میتوانید از ماسک های خانگی و طبیعی استفاده کنید.

منافذ باز پوست

وقتی که پوست برخی از افراد را می بینید روی آن، روزنه های بسیار ریزی دیده میشود که یکدست بودن و زیبایی پوست آنها را از بین میبرد. به این روزنه ها، منافذ پوست گفته میشود که گشاد شده اند و به رنگ تیره روی پوست به وجود آمده اند. منافذ پوست بدین دلیل تیره است که این روزنه ها در واقع پیازهای بسیار ریز مو می باشند که به دلیل باز شدن منافذ از پوست شما بیرون زده اند. در کنار این پیازهای کوچک غدد چربی وجود دارد. پوست پس از ایجاد منافذ در اثر ترشح چربی این غدد، چرب تر میشود و همین چربی بیشتر باعث بوجود آمدن مشکلات بیشتری می شود.

معمولاً افرادی که پوست های چربی دارند، در مقایسه با افراد دارای پوست خشک، منافذ بازتری دارند؛ چنین منافذی بیشتر در اطراف بینی و گونه ها بوجود می آیند و چربی بیشتری دارند. برای این که پوست بی عیب و سالمی داشته باشید، باید با حفظ تعادل صحیح پاک کردن و مرطوب سازی از ایجاد منافذ جلوگیری کنید. منافذ باز پوست، زیبایی پوست را از بین میبرد، بزرگنمایی نیست ولی درواقع منافذ باز پوست صورت، چه با آرایش باشید و چه بدون آرایش، درهردو صورت خودنمایی می کنند.

دلایل باز شدن منافذ باز پوست

مواد آرایشی نامناسب از اصلی ترین دلیل باز شدن منافذ پوست به شمار می رود. پیش از این که هرنوع محصول آرایشی را بخرید و یا استفاده کنید، باید نوع پوست خود را مدنظر قرار دهید. افراد دارای پوست چرب، باید بیشتر این موضوع را در نظر بگیرند. چراکه اگر برای پوست چرب از محصولات چرب استفاده کنید، سطح چربی روی پوستتان بالا رود. درواقع این کار سبب میشود که ترشح چربی از غدد موجود در منافذ پوست افزایش یابد و آنها را بازتر می کند. از دیگر دلایل اصلی باز شدن منافذ پوست، می توان به افزایش سن اشاره کرد. وقتی که سنتان زیاد شود پوست شما به مرور زمان حالت ارتجاعی اش را از دست می دهد و در نتیجه ی آن تولید کلاژن و الاستین به حداقل می رسد. به همین علت، عوامل نگه دارنده پوست و کنترل سطح چربی آن بتدریج نابود می شوند و سرانجام منافذ پوستتان باز و گشاد میشوند.

درمان منافذ باز پوست صورت با میکرودرم,درمان منافذ باز پوست به وسیله میوه ها,دلایل باز شدن منافذ باز پوستمنافذ باز پوست، زیبایی پوست را از بین میبرد

همینطور از عوامل دیگری که در ایجاد منافذ پوست نقش بسزایی دارند، عوامل ژنتیکی و ارثی می باشد. فرد در چنین مواردی از بدو تولد، منافذ مشخصی روی پوستش دارد که معمولاً آن ها روی بینی و گونه ها می باشد. تعرق فراوان و تمیز نکردن صورت پس از عرق کردن باعث میشود که در منافذ پوست، آلودگی بوجود آید و منافذ را بزرگتر کند. از دلایل افزایش سطح چربی پوست و باز شدن منافذ پوستی می توان به مصرف غذاهای چرب و شور یا خیلی شیرین و سبک زندگی نامناسب اشاره کرد.

مواردی که بر اندازه منافذ پوست نقش مهمی دارند شامل مشکلات هورمونی و بیماریها می باشند که آنها را گشادتر از حد معمول میکنند. همچنین روش های مختلف لایه برداری پوست یا درمان جوش های سرسیاه باعث میشود که منافذ پوست شما بازتر شود و به مشکلات دیگری مبتلا شوید. چنانچه در معرض نورخورشید یا آلودگی های محیطی و خشکی پوست قرار بگیرید نیز منافذ پوستتان گشاد میشود.

راه های پیشگیری از باز شدن منافذ پوست

پوشش مناسب پوست صورت در مقابل نور خورشید و استفاده صحیح از کرم های ضد آفتاب از اولین و بهترین راهکارها برای جلوگیری از باز شدن منافذ پوست به شمار میرود ، زیرا آسیبی که در اثر نورخورشید به پوستتان وارد میشود، باعث میشود که کلاژن خراب شود و منافذ بزرگ تر بنظر برسند.

دستورالعملهای مهم برای رفع منافذ باز پوست صورت

- برای این که منافذ باز پوست شما رفع شود در روز باید دو مرتبه چهره ی خود را تمیز کنید.

- درصورت چرب بودن پوستتان، پس از تمیز کردن ، بهتر است از مرطوب کننده استفاده کنید.

- برای رفع منافذ باز پوست و شستن صورتتان از آب سرد به جای آب گرم استفاده کنید.

- به هیچ وجه با آرایش نخوابید، به علت این که پوستتان نمیتواند نفس بکشد و از این طریق منافذ باز می شود.

- از مصرف غذای سرخ شده و چرب بپرهیزید چون موجب تحریک غدد چربی به منظور ترشح بیش از حد چربی پوست میشود.

درمان منافذ باز پوست صورت

اگر در صورت خود، منافذی را دیدید که بیش از حد باز شده اند، برای بهبود این وضعیت روشهایی وجود دارد که میتوانند این وضعیت را بهبود دهند و پوست شما را زیباتر کنند. در ادامه با موثرترین روشهای درمان منافذ باز پوست آشنا شوید:

* لایه بردارهای شیمیایی:

متخصص پوست استفاده از لایه بردار شیمیایی را باتوجه به نوع پوست و میزان عمق و بزرگی منافذ، برای شما توصیه می کند که این ماده باتوجه به نوع پوست شما در بستن منافذ باز پوست موثر می باشد. در‌صورتی‌که منافذ بزرگ ناشی از پوست باشد، برای درمان آن بهتر است از لایه بردارهایی با اسید هیالورونیک استفاده کنید. این مواد شیمیایی شبیه یک لایه بردار هستند و باعث تسریع فرآیند لایه برداری و بهبود قابلیت ارتجاعی میشوند.

درمان منافذ باز پوست با داروهای گیاهی,درمان منافذ باز پوست با میکرودرم,راهکارهای خانگی بستن منافذ باز پوست صورتلایه بردار شیمیایی شبیه یک لایه بردار است و باعث بهبود منافذ باز پوست میشود

* درمان منافذ باز پوست با میکرونیدلینگ:

در میکرونیدلینگ برای تحریک تولید کلاژن در پوست از سوزن های ریز استفاده می کنند. میکرونیدلینگ باعث استحکام و بهبود بافت پوست میشود، بدین ترتیب برای محکم کردن منافذ بزرگ کاربرد دارد. این نوع درمان علاوه بر این که برای درمان پوست پرتقالی مفید است باعث میشود که چاله های جای جوش نیز از بین برود. مثل هر روش دیگری میکرونیدلینگ به صورت سرپایی انجام می شود ولی دارای عوارض جانبی میباشد که از آن ها می توان به تورم موقت، قرمزی و خونریزی اشاره کرد.

* درمان منافذ باز پوست با لیزر:

لیزرها نسبت به لایه برداری از نظر ایمنی بهتر عمل میکند و متقاضیان، تمایل بیشتری به انجام لیزر دارند. برای این که منافذ باز پوستتان را درمان کنید می توانید از یک لیزر با پالس بالا استفاده کنید. مناسب ترین درمان برای منافذ باز پوست، لیزر میباشد زیرا با تحریک پوست به کلاژن سازی باعث میشود سطح کلاژن پوست افزایش یابد و منافذ پوست بهبود یابد.

* آر اف فرکشنال:

برای کوچک شدن منافذ پوست می توانید به انجام آر اف فرکشنال و بهره گیری از امواج رادیوفرکوئنسی در چندین مرحله بپردازید و این روش درمان، ماندگاری بیشتری در مقایسه با سایر روش ها دارد و عوارض احتمالی لیزرها را نیز ندارد.

راهکارهای خانگی بستن منافذ باز پوست صورت

وجود منافذ پوست امری طبیعی و ژنتیکی تلقی میشود ولی باز شدن منافذ، زیبایی پوست را تحت تأثیر قرار می دهد. به همین خاطر برای رفع آن و داشتن پوستی صاف در ادامه چند روش درمان خانگی را معرفی میکنیم:

>> ماسک سفیده تخم مرغ:

سفیده تخم مرغ، اسید آمینه و آنزیم هایی دارد که سبب جوان سازی پوست میشود و منافذ را نابود می کند، سفیده تخم مرغ را روی تمام صورتتان بگذارید و با استفاده از کاغذ بافت دار بپوشانید. پس از خشک شدن ماسک، کاغذ را از پوستتان جدا کنید. این ماسک، باعث میشود که حفره های باز کم تر شوند؛ همچنین باعث پاکسازی پوست و رفع ناخالصی ها و خاک میشود.

>> استفاده از یخ:

یخ باعث میشود که سلول های پوست منقبض شود و همین امر منافذ پوستی را میبندد. این نکته را در نظر داشته باشید که اصلاً یخ را روی پوست خود به صورت مستقیم قرار ندهید زیرا باعث خشکی پوست و تشدید آسیب میشود. برای تهیه ی ماسک یخ، باید درون یک پلاستیک تکه های یخ را قرار دهید و آنرا در یک حوله یا پارچه نازک بپیچید. این ماسک را به صورت مرتب حدود دو تا سه بار در هفته انجام دهید.

درمان منافذ باز پوست,درمان منافذ باز پوست صورت با میکرودرم,درمان منافذ باز پوست به وسیله میوه هایخ باعث میشود که سلول های پوست منقبض شود و همین امر منافذ باز پوست را میبندد

>> ماسک خاک رس:

یک روش سریع برای بستن منافذ باز پوست، کاهش التهاب و از بین بردن جوش سرسیاه بینی، استفاده از ماسک خاک رس می باشد. این ماسک سطح پوست را صاف می کند و چربی های اضافی را بدون خشک کردن پوست حذف می کند و در نهایت موجب آب رسانی پوستتان میشود. پوست ما مستعد آکنه و جوش است.

بعد از این که از ماسک خاک رس استفاده کردید، پوستتان پاکسازی شده و حس سبکی می کنید. این ماسک در رفع سموم و باکتری ها از عمق پوست مؤثر است. ماسک های خاک رس با چسبیدن به ذرات میتوانند آنها را از پوست بیرون بکشند. این ماسک ها را برای پاکسازی پوستتان، دو تا سه بار در هفته استفاده کنید. برای درست کردن ماسک خاک رس باید یک قاشق خاک رس را در آب گرم بریزید، به گونه ای که در نتیجه ی ترکیب این دو باید یک بافت غلیظ حاصل شود. سپس یک لایه ضخیم از ماسک را روی پوستتتان بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه استراحت، آن را بشویید.

>> آلوئه ورا در ترمیم منافذ پوست:

ژل آلوئه ورا سرشار از ویتامین هاییست که موجب رفع آثار لکه و ترمیم پوست و منافذ باز پوست میشود. آلوئه ورا مثل یک مرطوب کننده طبیعی از پوستتان مراقبت می کند. در داروخانه ها فراورده های حاوی آلوئه ورا را میتوان یافت ولی از آلوئه ورای تازه بهتر نتیجه میگیرید. برای پرورش گیاه آلوئه و باید آن را در یک ظرف معمولی و بدون نیاز به مواد شیمیائی بگذاریدو. برای رفع آثار جوش جوانی از آلوئه ورای تازه استفاده کنید. به این منظور قطعه کوچکی از برگ را ببرید و پوسته اش را جدا کنید تا به ژل آلوئه ورا دست یابید. سس آن را با ملایمت روی پوستتان بمالید. برای این که بهترین نتیجه را ببینید، این ژل باید حداقل ۳۰ دقیقه روی پوستتان باشدو بعد پوست را بشویید.

>> ماسک سفیده تخم مرغ:

ماسک سفیده تخم مرغ نیز درمانی مؤثر برای رفع منافذ باز پوست می باشد. بدین ترتیب یک سفیده تخم مرغ را با دو قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و سپس یک لایه ی نازک از این ماسک را روی پوست خود قرار دهید و بعد از خشک شدن ، آنرا آب گرم بشویید.

>> جوش شیرین:

جوش شیرین علاوه بر بستن منافذ باز پوست، مزایای دیگری همچون لایه برداری ملایم پوست، تنظیم ph پوست و چربی آن و تمیز شدن محتوای داخل منافذ پوست را دارد. برای این که با جوش شیرین، منافذ باز پوست خود را ببندید باید یک قاشق چایخوری جوش شیرین را با کمی آب حل کنید وپس از شستن صورتتان با صابون، این محلول را بر روی پوست خود ماساژ دهید و پس از ۲ تا ۳ دقیقه با آب سرد بشویید.

درمان منافذ باز پوست صورت,منافذ باز پوست,پیشگیری از باز شدن منافذ پوست,درمان منافذ باز پوستجوش شیرین علاوه بر بستن منافذ باز پوست، مزایای دیگری همچون لایه برداری ملایم پوست و ... دارد

>> ترکیب ماست و نمک:

نمک برای انواع باکتری های مضر روی پوست به عنوان یک دشمن قوی میباشد و ماست موجب جمع شدن منافذ پوست و حفظ تعادل چربی پوست میشود. برای درست کردن این ماسک ابتدا ۴ قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق غذاخوری نمک ترکیب کنید و به قدری هم بزنید تا دانه های نمک در ماست مشخص نباشند. این ترکیب را میتوانید روی پوستتان بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمالید و بعد انرا بشویید ولی برای این که نتیجه ی بهتری از این ماسک ببینید باید کمی آبلیمو و عسل نیز به محلولتان اضافه کنید. خواص این چهار ماده در کنار هم تأثير فروانی در جمع شدن منافذ پوست دارد.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش