پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۳۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۰۸۳
سیاست داخلی

درباره دعوت به ابراز تنفر از زنان بدحجاب / بنزین روی آتش نریزید آقای امام جمعه!

تشویق علم الهدی به نفرت پراکنی,نفرت علیه زنان
نفرت جاده ای دو طرفه است و وقتی نسبت به افرادی نفرت پراکنی می شود، آنها و اطرافیان شان نیز نفرت متقابل ایجاد می کنند. چند روز قبل، حجه الاسلام محمدرضا زائری فاش ساخت که به خاطر لباس روحانیتی که بر تن دارد، مدام به او در خیابان توهین می شود و اخیراً نیز فیلمی از آزار یک روحانی در فضای مجازی پخش شد. قطعا توهین به هر انسانی و از جمله روحانیون ناروا و محکوم است اما آیا دستکم بخشی از این رفتارها، ریشه در همین نفرت افکنی هایی ندارد که متاسفانه برخی خطیبان مرتکب اش می شوند؟

به گزارش عصر ایران، حجه الاسلام سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد گفته است: یک خانم بدحجاب باید احساس کند مردم از او متنفر هستند و ابراز نفرت از زن بدحجاب برای مردم یک تکلیف الهی است و برای این منظور به حرکت مردمی نیاز است.(ایرنا، خبرگزاری رسمی دولت)

"دعوت به تنفر" ، آن هم در جامعه ای که به دلایل متعدد، دچار چند پارگی و تشتت شده است، همانند ریختن بنزین بر روی آتش است، غافل از این که آتش شعله ور شده، خود بنزین پاش را نیز بی رحمانه خواهد بلعید! این، دقیقاً همان کاری است که حجه الاسلام علم الهدی می کند.

مشخص است که او به عنوان یک روحانی، دغدغه فریضه حجاب را دارد ولی مشخص نیست بر اساس کدام آموزه دینی، مردم را به نفرت افکنی دعوت می کند؟!

حتی شرط امر به معروف و نهی از منکر هم این است که فرد آمر یا ناهی، احتمال اثرگذاری دهد و الا نباید امر به معروف یا نهی از منکر کند. این یک حکم دینی است ولی با کمال تعجب می بینیم که یک خطیب جمعه، فراتر از احتمال تاثیر، به مردم می گوید که نسبت به زن بدحجاب، ابزار تنفر کنند! گو این که جناب ایشان تصور می کند با ابراز تنفر نسبت به یک زن بدحجاب، او محجبه خواهد شد!

چند روز قبل، سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی بود. بد نیست نوع نگاه آن شهید بزرگوار به همین موضوع را بررسی کنیم. این سخنان او را بخوانید:

"اینکه در جامعه مدام بگوییم او بی حجاب و این باحجاب است یا اصلاح طلب و اصولگراست، پس چه کسی می‌ماند؟ اینا همه مردم ما هستند. آیا همه بچه های شما متدین‌اند؟ آیا همه مثل هم هستند؟ نه. اما پدر، همه اینها را جذب می‌کند و جامعه هم خانواده شماست. اینکه بگوییم من هستم و بچه های حزب اللهی خودم، اینکه نمی‌شود حفظ انقلاب./ من اصلاً قبول ندارم در بین بچه‌حزب‌اللهی‌ها بگیم این آدم با اون شکل و قیافست...! همان دختر کم‌حجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه‌ ماست."

تشویق علم الهدی به نفرت پراکنی,نفرت علیه زنان

می بینید؟ یکی می گوید بین مردم خط نکشید، بی حجاب و باحجاب نکنید و تصریح می کند که دختر کم حجاب هم دختر همه ما و دختر همین جامعه است و دیگری با لباس روحانیت، مردم را دعوت به تنفر پراکنی می کند و می گوید: ابراز نفرت از زن بدحجاب برای مردم یک تکلیف الهی است!

وای که چقدر فاصله است بین آن نگاه پدرانه و این نگاه پر از تنفر!

نتیجه نگاه پدرانه و عاقلانه شهید سلیمانی این می شود که مردم او را "سردار دل ها" می نامند و بعد از شهادتش نیز تشییع میلیونی می شود و نتیجه دیدگاه علم الهدی، خلوت تر شدن مساجد و نمازهای جمعه.

ای کاش موضوع به همین خلوتی مساجد و مصلی ها ختم می شد. نفرت جاده ای دو طرفه است و وقتی نسبت به افرادی نفرت پراکنی می شود، آنها و اطرافیان شان نیز نفرت متقابل ایجاد می کنند. چند روز قبل، حجه الاسلام محمدرضا زائری فاش ساخت که به خاطر لباس روحانیتی که بر تن دارد، مدام به او در خیابان توهین می شود و اخیراً نیز فیلمی از آزار یک روحانی در فضای مجازی پخش شد.

قطعا توهین به هر انسانی و از جمله روحانیون ناروا و محکوم است اما آیا دستکم بخشی از این رفتارها، ریشه در همین نفرت افکنی هایی ندارد که متاسفانه برخی خطیبان مرتکب اش می شوند؟ و تاوانش را نیز در وهله اول، آن دسته از هم لباسان خودشان می دهند که در قدرت نیستند و در بین مردم تردد می کنند و بی حرمتی می بینند.

این که یک روحانی مردم را ملزم کند که نسبت به زنان بدحجاب ابزار تنفر کنند، دقیقاً خلاف سیره نبوی (ص) و علوی (ع) است که همواره با مردم و حتی مخالفان خود رفتاری انسانی و مهربانانه داشتند و اتفاقاً راز گسترش اسلام در همین حسن سلوک و رواداری با مردم و مهرآفرینی بود و الا اگر رسول خدا (ص) همانند علم الهدی می اندیشید؛ اسلام در همان شبه جزیره که نه، در همان مکه می ماند و از بین می رفت.

سخنان نماینده رهبری در خراسان رضوی درباره لزوم نفرت افکنی نسبت به زنان بدحجاب، دقیقاً مخالف بیانات رهبر انقلاب است که اتفاقاً در سفر سال ۱۳۹۱ شان به استان خراسان اظهار داشتند. بخوانید:

"بعضى از همین هائى که در استقبالِ امروز بودند و شما - هم جناب آقاى مهمان‌نواز، هم بقیه‌ى آقایان - الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانم هائى بودند که در عرف معمولى به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته‌ى به این اهداف و آرمانهاست.

او یک نقصى دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهاى این حقیر باطن است؛ نمى‌بینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویى هستم / آیا تو چنان که مینمایى هستى؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت."

می بینید؟ رهبر انقلاب تصریح می دارند که نسبت به زنان بدحجاب ایجاد تنفر نکنید ولی حجه الاسلام علم الهدی نه تنها ابزار تنفر را تجویز می کند که پا فراتر می گذارد و آن را "تکلیف الهی" می داند! یا للعجب!

جا دارد جناب ایشان در اولین فرصت نسبت به اصلاح این خبط و خطای فاحش و نفرت پراکنی غیرمسؤولانه اقدام کند و به مسیر رهبری و مکتب شهید سلیمانی بازگردد.

بعد از تحریر:

همین دو روز قبل بود که خانم جمیله علم الهدی - دختر حجه الاسلام سید احمد علم الهدی و همسر سید ابراهیم رئیسی - از این که کتاب هایی با موضوع زن از دیدگاه اسلام به زبان های خارجی وجود ندارد تا به وسیله آنها مهمانان زن خارجی را با مقام زن از منظر اسلام آشنا کند، ابراز تاسف کرده و حتی گفته بود: صد روز دیگر همسر رئیس جمهور زیمباوه قرار است بیاید و کتابی که بتواند از زبان معصومان یا قرآن در این حوزه باشد نداریم.

خطاب به ایشان می گوییم کتاب زن از زبان معصومان(ع) و قران به زبان خارجی پیش کش! فعلاً مراقبت کنید تا مبادا ترجمه سخنان ابوی گرام به گوش مهمانان زن و از جمله همسر رئیس جمهور زیمباوه برسد که اگر برسد و فکر کنند ابراز نفرت به زن بدحجاب، بخشی از فرهنگ اسلامی و ایرانی است، هم ایران آسیب می بیند و هم اسلام.

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
از وقتی که یک خانوم در مترو به تمامی مقدسات بد و بیراه گفت از هر چه بیحجاب است نفرت دارم. بیحجاب باشی و عفت و ادب هم نداشته باشی واویلاست.
از وقتی که یک خانوم ...
علت اون توهین ها قانون اجباری حجاب و دخالت در خصوصی ترین مسائل مردمه. شما اگه دوست نداری خب نگاه نکن. به کار خودت برس و خودت (چه مرد و چه زن) حجابت رو رعایت کن. بله، حجاب باعث سلامتی اخلاقی جامعه میشه، اما به هیچکس ربطی نداره دیگران چی می پوشن چی نمی پوشن. به منم گیر اضافه بدن همه چی رو می زنم منهدم می کنم مخصوصا توو این وضعیت کشور که صبح تا شب فقط کار می کنم باز هیچی ندارم حالا فکرشو بکن یکی بیاد وسط مترو بهم گیر هم بده. شما که متنفر هستی از خونه بیرون نیا. دیگران نمی تونن بر اساس اعتقادات تو زندگی کنن. منم از افرادی که در مسائل دیگران دخالت می کنن متنفرم... اما این اعتقاد خودمه و بقیه نمی تونن بر اساس اون زندگی کنن. باید یاد بگیریم که سرمون رو بندازیم پایین به کار خودمون برسیم و زندگی خودمون رو پیش ببریم.
اگه عرضه شو دارید کاری کنید زنان حجابو دوست داشته باشن و خودشون حجابو رعایت کنن نه با زور و نفرت پراکنی
خیلی ممنون بابت این متنی که انتشار دادین ولی افسوس که هنوز باور غلط استفاده از زور و نفرت رواج داره و به این راحتی و با افتخار از بقیه هم دعوت به انجام میشه کی میخواهید متوجه بشین که استفاده از زور و روشهای خشن برای بدحجابی نتیجه عکس میده
خیلی ممنون بابت این ...
۱۰۰۰ در صد با نظر شما موافقم
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش