دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۴۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۳۸۴۸
سیاست داخلی

رسول منتجب نیا با تاکید بر ضرورت انجام «گفت و گو ملی» مطرح کرد؛

تخریب پیروز انتخابات، انتقام گیری از مردم است/ تخریب ها به صورت اورژانسی متوقف شود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,رسول منتجب نیا

علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی طراح "آتش‌بس یک‌طرفه " در آستانه عقد قرارداد نفتی ایران با شرکت توتال فرانسه که اولین قرارداد سرمایه‌گذاری خارجی پس از برجام محسوب می‌شود، اعلام کرد که «اینجا موضوعی اصلی است نه فرعی، وقت آتش به اختیار، فریاد کشیدن و اقدام مناسب است و آتش‌بس، هرچند یک‌طرفه جایز نیست؛ پس بسم‌الله.»

 

در ابتدای هفته گذشته در یادداشتی که زاکانی در کانال تلگرام خود منتشر کرده بود، با اشاره به شرایط سیاسی کشور پس از اتمام انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم و مقایسه اوضاع امروز با آنچه در سال‌های پایانی دهه ۷۰ شاهد بودیم، نوشته بود که نیاز است اصولگرایان و منتقدان دولت به خاطر مصالح و منافع ملی، حتی اگر شده «به‌صورت یک‌طرفه آتش‌بس» اعلام کنند.

 

اما با توجه به شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای و تلاش‌هایی که برای تحریم ملت ایران و اعمال فشارهایی به شرکت‌های خارجی برای منصرف شدن آن‌ها از همکاری با ایران انجام می‌شود، مشخص نیست به کدام دلیل عقد قرارداد با یک شرکت معتبر خارجی که به‌وضوح شکست کوشش‌های دولت تازه‌کار آمریکا را نشان می‌دهد، دلواپسان را چنین عصبانی کرده که به‌سرعت پا بر پیشنهاد خود می‌گذارند؟

 

رسول منتجب نیا، قائم‌مقام حزب اعتماد ملی، در گفت‌وگو با رویداد۲۴ درباره دلایل طرح آتش بس از طرف اصولگرایان و نقض آن بعد از دو روز گفت: اصولگرایان باید تکلیف خود را روشن کنند. در انتخابات مجموعه‌ای از اصولگراها که از نیروهای شاخص و اثرگذار آن‌ها بودند مانند آقایان ناطق نوری یا علی لاریجانی و شخصیت‌های دیگر از آقای دکتر روحانی حمایت به عمل آوردند، یک تعدادی هم که خود را اصولگرا می‌دانند جزء کسانی بودند که دست به تخریب و مخالفت زدند. مجموعه‌ای هم از این طیف سیاسی که کمتر مشاهده شد به تخریب رو آورند از آقای رئیسی حمایت کردند.

 

وی در ادامه اضافه کرد: این سه دسته در اصولگراها وجود داشت، آن‌هایی از کاندیدا این طیف سیاسی حمایت کردند یا نکردند، تکلیفشان روشن است ولی دسته دوم که به بهانه انتخابات دولت را آماج حملات قراردادند و برای تخریب شخص آقای روحانی از توهینی گذر نکردند همچنان بر طبل خود می‌کوبند.

 

منتجب نیا اظهار داشت: این کار در دوران انتخابات هم خلاف شرع و قانون به‌حساب می‌آمد، اما آن دوران به پایان رسید و آقای دکتر روحانی بارأی بسیار بالا مورد تائید مردم قرار گرفت و مجدد به پاستور راه یافت، اما اکنون دامن زدن به اختلافات و طرح مسائل انتخاباتی هیچ‌گونه توجیه عقلانی، اخلاقی، سیاسی و عرفی به دنبال ندارد. امروز اگر جناح شکست‌خورده در انتخابات با دست‌وپا زدن درصدد برآید جناح پیروز را تخریب کند به‌جز مقابله و انتقام‌گیری از مردم هیچ توجیهی برای او نمی‌توان آورد و بدون شک این کارها ضربه زدن به‌نظام محسوب می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: رفتار این آقایان با چند زیان همراه است. اولین آن همان ضربه به‌نظام است که درنتیجه آن در دنیا مطرح می‌شود مسئولان جمهوری اسلامی همیشه آماج حملات و اعتراضات قرار دارند. دومین بحث دراین‌باره دهن‌کجی به مردم و مخالفت با اکثریت به‌حساب می‌آید، سومین زیان هم مغشوش و مشغول نگه‌داشتن حواس رئیس‌جمهوری به این مسائل است و مسئله چهارم آلوده کردن فضای جامعه به بداخلاقی، دشمنی و عداوت است زیرا در انتخابات اخیر مشاهده شد منازعه‌ها به نام مناظره به وجود آمد و در آن نزاع، کشمکش و تخریب به تصویر کشیده شد که همین مسئله در روحیه مردم اثر منفی گذاشت و آن‌ها را مضطرب ساخت. گروه مورداشاره می‌خواهند این اضطراب و التهاب در میان مردم حفظ و آرامش از آن‌ها گرفته شود که ضرر آن به‌کل نظام برمی‌گردد.

 

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی بیان کرد: امروز در کشور با توجه به اینکه دولت آمریکا در حال شاخه شانه کشیدن است و برخی از کشورهای همسایه به‌خصوص صهیونیست‌ها در برابر ما ایستاده‌اند، نیاز به وحدت و اقتدار بیشتر احساس می‌شود زیرا آن‌ها چپ و راست متوجه نمی‌شوند و بین اصولگرا و اصلاح‌طلب و دولت‌ها فرقی نمی‌بینند باکلیت نظام و ملت مخالفت دارند و دقیقاً در این موقعیت که نیاز به وحدت داریم درصورتی‌که مسائل تفرقه‌آمیز مطرح شود نه‌تنها هیچ‌گونه نتیجه‌ای ندارد، بلکه ضرر زیادی به اقتدار، وحدت و انسجام ملی وارد خواهد شد و تعجب ازآنجاست که با این شیوه رفتاری شعار حمایت از نظام، ولایت‌فقیه، انقلاب و به‌خصوص حمایت از محرومان و مقابله با استکبار هم سرمی دهند.

 

منتجب نیا یادآور شد: گروه موردنظر در عمل در جهت مخالف شعارهای خود حرکت می‌کنند لذا به نظر می‌آید که این آقایان درصورتی‌که توان یاری‌رسانی ندارند، ساده‌ترین کار یعنی سکوت را برگزینند تا این دولت کار خود را انجام دهد. با این اعتراضات به‌طور حتم دولت کناره‌گیری نمی‌کند و تنها نتیجه این است که خود را بیشتر در چشم مردم خوار می‌کنند و مردم در انتخاباتی دیگر مجدد دست رد به سینه آن‌ها خواهند زد.

 

وی در ادامه ضمن اشاره به جمله مقام معظم رهبری "آتش به اختیار " تأکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند منظور من قانون‌شکنی نیست زیرا این کار جرم و خلاف است، اما این عده همین را برای دستیابی به اهداف خود بهانه می‌کنند و در آن نه تفسیر رهبری و نه شخصیت‌ها را نمی‌پذیرند و به همه‌چیز نگاه ابزاری دارند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در خصوص تحقق گفت‌وگو ملی پیش از شکل‌گیری آتش‌بس توضیح داد: گفت‌وگو ملی یک کار زیر بنایی است و نیاز به مقدمات دارد. بیش از ۲۰ سال قبل برخی از دوستان در جناح‌های مختلف پیشنهاد کردند زمینه گفت‌وگو ملی فراهم شود تا درنتیجه آن همگی پای منافع مشترکی بایستند و اجازه ورود خدشه‌ای به آن داده نشود، اما متأسفانه پیگیری صورت نگرفت زیرا لازم بود تمام مسئولان نظام در این زمینه هماهنگ باشند.

 

منتجب نیا در ادامه خاطرنشان کرد: گفت‌وگو ملی باید انجام شود و در تمام کشورها باوجود سلایق، احزاب و جریان‌های مختلف منافع مشترک تعریف‌شده است، ولی ما هنوز این کار را باوجودآنکه دارای قانون اساسی و سند بیست‌ساله و... هستیم، انجام نداده‌ایم که درنتیجه آن زمان رقابت‌ها تیشه را به ریشه یکدیگرمی‌زنیم وبر روی درخت بن و ریشه می‌زنیم و توجه نداریم این کار همه را نابود می‌کند و تنها شامل حال جناح رقیب نمی‌شود زیرا همگی در یک کشتی با منافع مشترک قرار دارند که در صورت بروز اشکال همه باهم غرق خواهند شد.

 

قائم‌مقام حزب اعتماد ملی گفت: گفت‌وگو ملی نیاز به بررسی و تعقل دارد و برای انجام آن به‌صورت اورژانسی جناح‌های مختلف باید از تخریب دست‌بردارند و این شرط اولیه است زیرا درصورتی‌که این کار محقق نشود امکان مذاکره هم وجود نخواهد داشت. وقتی صحبت از آتش‌بس به میان می‌آید بلافاصله باید سلاح‌ها یعنی همان قلم و تریبون‌ها زمین گذاشته شود و همه به دنبال وحدت در عین کثرت روند.

 

 

rouydad24.ir
  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش