شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۱۴ - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۳۳۹۸
سیاست داخلی

انتقادها به حسن‌روحانی و كابينه‌اش برای ژست‌های دلواپسانه ای که می گیرند ادامه دارد

ارباب وعده ها

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

دولت روحاني خواسته يا ناخواسته براي احقاق حقوق شهروندان آنگونه كه بايد تلاش نمي‌كند و اين موضوعي است كه امروز توجه همه جريان‌هاي سياسي را به خود جلب كرده‌است و حتي آن‌ دسته از افرادي كه زماني حامي اصلي دولت بودند امروز به ناتواني آن‌ها اذعان دارند. ولي براي اين سقوط چه بايد كرد؟! آيا هر روز با سخنراني‌ها و غم‌نامه‌خواندن‌ها مي‌توان مردم را به آينده اميدوار نگه‌داشت؟! بي‌شك اين راهي كه برخي در دولت پيش گرفته‌اند آينده خوشي در بر ندارد و بايد منتظر يك رخداد ناخوشايند بود. مردم حركت بر مدار منفعت را برنمي‌تابند و روزي ضربه خود را به بانيان اين تفكر خواهند زد.

 

ملت بچه نيستند!

در همين راستا صادق زیباکلام ، با نقد بر صحبت‌های اخیر ريیس‌دولت در خصوص ناامیدی وزرا گفت: اینکه روحانی کلی و مبهم می‌گوید برخی از وزرا ایجاد یأس و ناامیدی می‌کنند و می‌گوید اگر رویه خود را تغییر نمی‌دهند استعفا دهند، این بدین معناست که حقایق را به مردم نگویید. صرف نظر از اینکه وزرا چه گفتند ، شاید حرف‌های آنان واقعیت‌های کشور بوده است.

 

وی افزود: آنچه از روحانی انتظار می‌رفت و در گفت‌وگوهای زنده در صدا و سیما هم از آن‌ها حرف زده بود بازگویی واقعیت‌های کشور بود. روحانی با مردم مانند اطفال صحبت ‌کرده و فکر می‌کند مردم با حرف‌های زیبای او سرگرم خواهند شد. جملاتی مثل اوضاع بهتر خواهد شد، مشکلاتی هست شایسته سالاری ضروری است، توجه به جوانان در اولویت است و.. برای مردم تکراری شده است. درواقع برخلاف گفته‌های روحانی کار درست را وزرایی می‌کنند که مشکلات و چالش‌های کشور را با مردم در میان می‌گذارند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با ايلنا خاطرنشان کرده‌است: بنده ظرف ۱۰ ماه گذشته که روحانی دولت دوم خود را تشکیل داده بارها از او تقاضا کردم که اگر بر فرض درآمد کشور در سال گذشته یکصد تومان بوده، چقدر از این درآمد در اختیار او به عنوان ريیس قوه مجریه بوده و چه مقدار دیگر در اختیار نهاد‌ها و افراد غیر قرار گرفته است.

 

نباید به مردم امید واهی بدهیم و دل آن‌ها را بی‌جهت خوش کنیم چرا که این روش نتیجه‌ای ندارد. وی در انتها با تاکید براینکه ريیس‌جمهور باید تغییر روش بدهد و با مردم صادق باشد، گفت: روحانی به جای سرزنش مسئولان و وزرا باید از بقیه مدیران هم بخواهد مردم را جدی بگیرند.

 

چراکه مردم ایران رشد یافته هستند و نمی‌توان آن‌ها را با امیدهای واهی قانع کرد.تا چند سال این روش قرار است ادامه پیدا کند؟ نباید به مردم بگویید خزانه کشور خالی است؟ نباید بگویید بهترین فارغ ‌التحصیلان کشور در صف خروج از کشور هستند؟ کشور برای بحران آب هیچ راهکار از پیش تعیین شده‌ای نداشته است. چگونه می‌توان با پنهان کردن مشکلات کلان کشور، رو به جلو پیش رفت؟ بهتر است مردم را به همان شکل که هستند فرهیخته و عالم به شرایط بدانید.

 

دورويي ممنوع!

عبدا... ناصری نيز‌ درباره انتقاد ريیس‌جمهور نسبت به برخی از مدیران و وزرا که روزه سکوت گرفته‌اند و در برخی مواقع حتی سخنان ناامیدکننده بر زبان می‌آورند و اینکه آیا این انتقادات می‌تواند زمینه‌ساز تغییرات در کابینه باشد،‌ گفت: تا حدودی می‌شود این تصور را داشت، البته رفتار پنج سال گذشته آقای روحانی این را تایید نمی‌کند زیرا چندین بار برخوردهایی را داشته اما اتفاقی نیفتاده است. وی خاطرنشان کرد: جامعه انتظار تحول کم‌ هزینه را که منجر به تحول،‌ نشاط اجتماعی و امید شود ، دارد. باید یک جراحی قابل توجه در کابینه و مدیران در سطح ارشد اتفاق بیفتد.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: اگر آقای روحانی این کار را انجام دهد علاوه بر اینکه آینده سیاسی سه‌ساله پیش روی دولت تقویت می‌شود، به نقشش هم بسیار کمک می‌کند. وی ادامه داد: اگر ريیس‌جمهور اقدامی غیر از این انجام دهد علاوه بر اینکه هزینه را برای خودش بالا برده نگاه منفی را هم تقویت می‌کند،‌ یک ناامیدی در سطوح مختلف جامعه از نخبگان و الیت‌ها گرفته تا کارگران به وجود می‌آید که این برای آینده خوب نیست.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در خصوص فیلترینگ پیام ‌رسان تلگرام و منافات آن با حقوق شهروندی که رييس‌جمهور در زمان مبارزات انتخاباتی وعده داده بود،‌ گفت: آقای روحانی به طور صریح می‌تواند در این باره سخن بگوید. معتقدم ريیس‌جمهور باید بگوید که این امر جمع‌بندی کل نظام و به نوعی یک دستور بوده است. ناصری ادامه داد: بعداز حوادث دی ماه بیان شد که تلگرام فیلتر شود،‌ ريیس‌جمهور باید این را بیان کند. وی خاطرنشان کرد:‌ این درست نیست که ريیس‌جمهور در ظاهر موضع جانبدارانه در این خصوص دارد اما خودش، معاون اول یا سایر وزارتخانه‌ها کانال‌های خود را از این پیام‌رسان حذف می‌کنند و از پیام‌رسان‌های دیگری استفاده می‌کنند. ناصری در خاتمه گفت: آقای روحانی با بیان واقعیت باید موضع خود را مشخص کند که موافق فیلترینگ است یا خیر.

 

بي‌دستاوردترين دولت قرن اخير

بي‌شك مي‌توانيم دولت دوازدهم را بي‌دستاوردترين دولت قرن اخير بناميم. دولتي كه نه تنها تا كنون دستاوردي نداشته بلكه تلاش‌هاي دولت‌هاي پيشين را نيز برباد داده‌است. همه مردم ايران به خاطر دارند كه حل چند موضوع و مساله را دولت روحاني مدعي آن ها بود. رفع حصر، حمايت از فضاي‌مجازي، مقابله با رانت‌خواري‌هاي لايه‌ قدرت، بازگشت اعتبار به پول ملي و اعتبار پاسپورت ايراني، رفع مناقشات با همسايگان و كشورهاي جهان، حل مساله هسته‌اي و ... همه از ادعاهايي بود كه شخص حسن‌روحاني سينه سپر مي‌كرد و ژست ناجي را در زمينه حل اين مسائل به خود مي‌گرفت ولي امروز وضعيت چگونه است؟!

 

وضعيت حصر مشخص و حال و روز فضاي مجازي دست كمي از حصر ندارد؛ لايه‌هاي قدرت هم كه همان وضعيت گذشته را داشته و تنها ژست مقابله با آن‌ها در دستور كار است؛ وضعيت ارتباط با كشورهاي مختلف نيز كه نيازي به صحبت درباره آن نيست و حتي مغرب و جيبوتي براي ايران خط و نشان مي‌كشند؛ درباره پول ملي و ارزش پاسپورت ايراني هم وضعيت به گونه‌اي است كه ديگر برادران افغان ما نيز براي فعاليت در ايران ميلي ندارند؛ برجام نيز با اين وضعيت امروز نفس‌هاي آخر را مي‌كشد!

 

تنها فايده دولت روحاني

سرخوردگي و سرافكندگي مردم تنها دستاورد دولت روحاني به حساب مي‌آيد؛دولتي كه بيشتر وعده‌ها و سخنراني‌ها را داشته ولي امروز دستانش تهي است. بنابراين شخص حسن‌روحاني به جاي آنكه ژست دلواپس گرفته و بالاي منبر برود و براي مردم سخنراني كرده و مشكل را به گردن ديگران بيندازد، دلايل اين بحران‌هايي كه اذهان عمومي را درگير كرده است بيان كند.

 

البته مدت‌هاست كه اين نوع عملكرد خواسته بسياري از مردم و دلسوزان كشور است و اگر روحاني و تيمش با لايه‌هاي قدرت كه مردم براي آن‌ها تعريف مشخصي دارند، روابط خاصي ندارد بايد پيش قدم شود و اگر نيت او با ادعاهاي مطرح شده در سخنانش تفاوت دارد بداند كه اين نوع رويه در آينده‌اي نه‌چندان دور باطل خواهد شد و در آن زمان ديگر آب و صابون هم براي شستن صورت برخي كارآمد نخواهد بود.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۵
غیر قابل انتشار: ۱۷
جدیدترین
قدیمی ترین
برادر انصاف داشته باشید! علی رغم مخالفتهای آقای علم الهدی، همین چدوقتی کلی کنسرت تو مشهد برگزار شده. این کم دستاوردیه؟
برادر انصاف داشته با...
از برجام چه خبر؟ تحریما تومو شدن؟ از زمستان یورت و کانکسهای مردم کرمانشاه چی خبر داری؟
برادر انصاف داشته با...
داداش دلار چنده الان؟
صد رحمت به احمی نژاد یه ذره جنم داشت تو که هیچی نداری
لطفا استعفا بده اقای روحانی با اون کلیدهای پوشالی
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش