جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۰۵ - ۰۶ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۱۳۶۲
سیاست داخلی

موضوع شادی برخی جريان ها از وضعیت کنونی دولت چیست؟

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

شايد بتوان دولت دوم روحاني را يكي از دوست‌نداشتني‌ترين دولت‌هاي تاريخ ايران خواند؛ دولتي كه هيچ‌ كدام از جريان‌هاي حال و حاضر ايران ديگر اقبالي نسبت به آن ندارد و اعتراض‌ها نسبت به آن افزايش چشمگيري يافته است.اما نكته‌اي كه در اين بين بيش از ناكارآمدي دولت سبب تامل شده، موضوع شادي برخي جريان‌ها و افراد براي اين انفعال است. آن‌ها به دنبال شكست دولت هستند با توهم اينكه شايد بتوانند قوه مجريه را در دست بگيرند ولي بي‌شك عملي شدن اين آرزو را هيچ‌گاه به چشم نخواهند ديد.

 

دفع روحاني

در همين راستا چندي پيش محمد دهقان نقندر، نماینده طرقبه در صفحه تويیترش با هشتگ‌های دولت، نظام، ملت ایران، سقوط و ناکامی نوشت: «اگر دولت بتواند کشور را اداره کند، افتخاری برای دولت، نظام و ملت ایران است و تاکیدمان این است که دولت به وظیفه‌اش عمل کند اما اگر احساس می‌کند نمی‌تواند کشور را اداره کند، باید کار را به اهلش بسپارند.ما تمایل نداریم که دولت سقوط کرده و با ناکارآمدی زمین بخورد». امیر خجسته، دیگر نماینده منتقد دولت نيز ، برای دولت خط و نشان کشید و گفت: «ما ۱۰ تا ۱۵ روز به دولت فرصت می‌دهیم تا برنامه‌های خود را برای مقابله با توطئه‌های دشمن در جنگ اقتصادی به مجلس ارائه کند و اگر نتواند ما در مجلس استیضاح وزرای اقتصادی دولت و موضوع عدم کفایت ريیس جمهوری را کلید خواهیم زد».

 

نماینده همدان این را هم گفت که «بي‌شك دست‌هایی در کار است که با برخی اقدامات بخواهند نظام و ولایت را به ناکارآمدی برسانند». اين ادعاها با واكنش رسانه‌هاي طرفدار دولت روحاني روبه‌رو شد و در همين راستا نوشتند:« آقای خجسته البته در این باره که آیا کسانی هم هستند که می‌خواهند دولت را به ناکارآمدی برسانند یا آن را القا کنند، سخنی نگفت و توضیح نداد کدام اقدامات یا دست‌های پشت پرده مانع از قرائت گزارش تحقیق و تفحص از بنیاد شهید شده‌اند که ایشان ريیس آن بوده و چند سال است خاک می‌خورد. آقای دهقان نيز گویا فراموش کرده است که سال ۹۲ وقتی اقدامات دولت همسوی با ایشان از تدبیر امور درمانده بودند، این مردم بودند که در انتخابات و از راه صندوق رای کار را به اهلش سپردند».

 

حمله براي تسويه حساب

اما روز گذشته نيز مجتبی ذوالنوری، جانشين پيشين نماينده ولي فقيه در سپاه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امروز کسانی که از دولت و برجام حمایت کردند باید پاسخگوی وضعیت اقتصادی باشند. با پهن کردن یک پلاکارد در مجلس در رابطه با اعتراض مردم به پیوستن به کنوانسیون‌های مبارزه با تامین مالی تروریسم نباید وضعیت اقتصادی دولت بر هم بریزد. ذوالنوری با استناد به ماده ۷۹ و در پاسخ به تذکر بهرام پارسایی در رابطه با همراه شدن مخالفان برجام با آمریکا در ایجاد بی‌ثباتی در نرخ ارز در پایان جلسه علنی امروز، بیان کرد: در رابطه با پارچه‌هایی که در صحن مجلس پهن شد باید بگویم که ما حامل (امضاهای) مردم بودیم و اعتراض مردم را به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم اعلام کردیم و به برجام مرتبط نبود.

 

اینکه عروس بلد نیست برقصد و می‌گوید زمین کج است همان است که موضوعی را به موضوع دیگر که ربطی ندارد ارتباط دهیم. وی در ادامه گفت: آقای پارسایی گفتند که مخالفان برجام با آمریکا همراه شدند، یعنی کسانی که به دولت می‌گفتند راه دشمن کج است نباید به سمت آن رفت و نباید با منافع مردم بازی کرد و حتما باید تضمین گرفته شود آمریکا را همراهی کردند و افراد دیگر که مردم را ول کرده‌اند و به کدخدا چسبیده‌اند در این مساله نقش کم رنگی داشته‌اند.

 

وی افزود: امروز نباید دولتی که جریان و خط آن معلوم است بگوید پلاکاردهایی که در مجلس پهن شده منجر به بی‌ثباتی اقتصادی شده است. اگر اقتدار و برنامه دولت با یک پلاکارد که در آن مردم به کنوانسیون اعتراض داشته‌اند پهن شد خدشه‌دار شود و منجر به نابسامانی اقتصادی در آن شود باید از فردا بی‌کفایتی دولت در مجلس بررسی شود. ذوالنوری تصریح کرد: افرادی که از دولت حمایت کردند امروز باید پاسخگو باشند.

 

زمانی که قیمت ارز در ظرف چند ماه دو برابر می‌شود باید این افراد جواب دهند، مگر این افراد نبودند که می‌گفتند اگر آقای رئیسی رییس‌جمهور شود دلار ۷۰۰۰ تومان می‌شود؟ امروز در برابر قیمت ۹۰۰۰ تومانی دلار چه کسی باید پاسخگو باشد؟ آیا پلاکاردی که ما در مجلس پهن کردیم قیمت ارز را بالا برده است یا عدم مدیریت در این حوزه؟ وی در پایان ابراز عقیده کرد: امروز آقای روحانی با مردم نیست و کسانی که از ایشان حمایت می‌کنند از مردم دور هستند. در سال حمایت از کالای ایرانی آقای رییس‌جمهور با لباس ورزشی برند خارجی در توچال در حال کیف کردن است. مسئولان باید با مردم روی زمین راه بروند و از مردم فاصله نگیرند. چرا وضعیت را گردن یک تیکه پارچه می‌اندازید.

 

پاتك مطهري

اين ادعاهاي ذوالنوري پاسخ داشت و علی مطهری که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر وی، بیان کرد: شما باید در تذکر اصل ۷۹ نسبت سويی را که به شما داده شده است پاسخ دهید. اینکه شما انتقادهایی را به دولت دارید جای خود دارد. مساله پهن کردن تومار در مجلس نیز اگر قرار باشد رسم شود طرف مقابل نیز دو برابر شما تومار دارد که در این صورت ما باید کل صحن را با تومار بپوشانیم و اینکه شما می‌گویید رییس‌جمهور به کوهنوردی رفته است کار خوبی بوده است، چه اشکالی دارد که رییس‌جمهور به کوه برود؟

 

توهم بازگشت

مردم معترضند، انتقاد دارند و دل خوشي از عملكرد روحاني و نيروهايش ندارند ولي اين دليل نمي‌شود عده‌اي كه بي‌شك اقدامات و تفكرات‌شان عامل اصلي معضلات امروز ايران است پرچم دلسوزي براي ملت به دست بگيرند و سعي كنند فضا را به نفع خود و عوامل‌شان عوض كنند. مردم ايران به خوبي مي‌دانند اگر جريان‌هاي سياسي ديگر امروز بر سر كار بودند وضعيت نه تنها از امروز بد‌تر مي‌شد بلكه مانند همان سال‌هايي كه اين جماعت عنان كار را در دست داشتند، آينده اين كشور با مشكل روبه‌رو مي‌شد و آيندگان به ما براي آنكه كشور را در اختيار اين طيف قرار داديم، نفرين مي‌فرستادند.

 

نسلي كه اين روزها پا جاي پاي جوانان دهه‌شصتي مي‌گذارند مانند اين قشر مداراگر نيستند وبراي احقاق حقوق خود تلاش مي‌كنند، بنابراين چه روحاني چه هر فرد ديگري كه در ايران بخواهد بازي‌هاي سياسي سال‌هاي گذشته را اجرا كند به دست همين قشر كنارزده خواهد شد و روزي در برابر آن‌ها بايد پاسخگوي آسيب‌زدن به آينده اين مملكت باشد. اين جماعت خواب بازگشت به قدرت را بايد از سر به دور كنند زيرا اگر بازهم انتخاباتي باشد كه مردم بخواهند بين آن‌ها و افرادي كه اين طيف را قبول ندارند كسي را انتخاب كنند، بي‌شك گزينه مورد نظر اين جماعت و آدم‌شان نخواهد بود، بنابراين اين پنبه را از گوش بيرون آورند و صداي مردم را بشنوند و به جاي سنگ‌اندازي و رقابت با دولت رسمي جمهوري اسلامي رام شده و براي اعتلاي نام ايران با ملت همراه شوند.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 12
  • 9
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش