در طی یک هفته گذشته حواشی متعدد در خصوص مالکیت اسنپ مطرح شده است حواشی که از ماجرای دختر مسافر آغاز شد و با دیدار های متعدد راننده معروف به ( آمر به معروف و ناهی از منکر) حاشیه های بیشتری پیدا کرد. حاشیه های که فراتر از مرزها رفت و مسئله سرمایه گذار و مالک این تاکسی اینترنتی را مطرح کرد. مسئله ای که با حضور گسترده رسانه ای سعید عابد (راننده اسنپ ) هر روز تازه تر می شود.
پس از استقبال عموم مردم از اپلیکیشنهای جابجایی درون شهری، شاهد بودیم که برخی از شبکههای اجتماعی و سایت های غیررسمی، سپاه را به عنوان مالک شرکت اسنپ معرفی کردند؛ ادعای نادرستی که در گذشته نیز پس از شکوفایی برخی از استارت آپ ها، مسبوق به سابقه بود؛ البته ادعای اخیر در همان ابتدا توسط مدیر شرکت تاکسیهای اینترنتی اسنپ رد شد. اسنپ طی مصاحبهای در خصوص شایعاتی که در مورد سرمایه گذاران و وابستگی این شرکت به سپاه مطرح میشود این اظهارات را تکذیب کرد.
پس از این اظهارات بود سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتوگو با میزان، در خصوص شایعاتی که در مورد تصدی گری سپاه در بخشهای خصوصی اقتصاد کشور مطرح میشود، گفته بود: برخلاف تبلیغاتی که صورت میگیرد سپاه به دنبال کار اقتصادی نیست بلکه به دنبال کار سازندگی در کشور است و اینکه دشمن این حرفها را میزند امری طبیعی است.
وی با بیان اینکه اگر دشمن در راستای ضربه زدن به سپاه، بر روی موضوعاتی مثل پهپاد، رادار، موشک و شناورهای تندرو زوم کند، مردم از او نخواهند پذیرفت، تاکید کرد: دشمن فکر میکند که اگر در موضوع رقیب بودن سپاه با بخش اقتصادی تبلیغ کند افکار عمومی با او همراهی میکنند.
مالک واقعی
«گروه اینترنت ایران» بزرگترین گروه کسب و کار اینترنتی در ایران است که در حال حاضر پنج کسب و کار اینترنتی را راهبری میکند و در حقیقت مالک آنها به حساب میآید؛ پس از تاسیس در سال ۱۳۹۳، این گروه توانسته است تحولی بزرگ در روش خرید کاربران در کشور ایجاد کند. این گروه در حال حاضر علاوه بر «اسنپ»، «بامیلو» و «زودفود»، سامانه رزرو آنلاین هتلهای ایران «پینتاپین» و سامانه جستوجوی هوشمند ملک «اسکانو» را نیز مدیریت میکند.
محمد رازینی، مدیر عامل اسنپ است.
محمد رازینی، فرزند علی رازینی، روحانی و رییس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور است. او پیش از این دادستان انقلاب تهران، رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رییس کل دادگستری استان تهران از ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸، رییس دیوان عدالت اداری از ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸، نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۸۵–۱۳۹۵)، رییس دادگاه ویژه روحانیت و معاون حقوقی رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی بوده است.
بر اساس آگهی روزنامه رسمی شرکت ایدهگزین ارتباطات روماک مندرج در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه سال ۹۶،شهرام شاهکار، نایب رییس هیات مدیره شرکت ایده گزین ارتباطات روماک (اسنپ) است و مدیرعامل اسنپ محمد رازینی اعلام شده است.
شهرام شاهکار از زمان فعالیتش تا امروز در محافل رسانهای با سمت «مدیرعامل» معرفی شده و هیچ گاه به محمد رازینی به عنوان مدیرعامل اصلی اسنپ اشاره نشده است.
- 31
- 12