جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۱۶ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۷۳۸۲
بین الملل

ترامپ بر لبه پرتگاه!

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

دونالد ترامپ به دلیل اقداماتی که تاکنون در مسند ریاست‌جمهوری انجام داده حواشی زیادی را ایجاد کرده اما شاید وی بتواند تاریخ‌ساز شده و به عنوان اولین رییس‌جمهور ایالات متحده که استیضاح شده، لقب بگیرد‌. البته پیش از ترامپ سه رییس‌جمهور ایالات متحده با خطر استیضاح مواجه بودند، اما روندی که در رابطه با آنها طی شد، در نهایت به نتیجه نرسید‌.

 

موضوع استیضاح ترامپ پس از حوادث شارلوتزویل و نحوه واکنش وی جدی‌تر شد و استیو کوهن، نماینده دموکرات کنگره از ایالت تنسی آمریکا اعلام کرد می‌خواهد به دلیل حمایت ترامپ از نژادپرستان طرحی را برای استیضاح وی به کنگره ارائه کند‌. وی چند روز بعد تهدید خود را عملی و این موضوع را در کنگره مطرح کرد و اکنون برای آنکه این طرح در مجلس نمایندگان به رای گذاشته شود تنها به شش رای موافق دیگر نیاز دارد‌. البته پیش از وی برد شرمن از دیگر نمایندگان دموکرات در کنگره آمریکا هم موضوع استیضاح ترامپ را مطرح کرده بود‌. 

 

از طرفی آسوشیتدپرس در مصاحبه‌هایی با بیش از ۲۰ مقام و سیاستمدار برجسته حزب جمهوریخواه آمریکا گزارش کرده که تعداد زیادی از این جمهوریخواهان نسبت به رفتار و کفایت دونالد ترامپ برای ریاست‌جمهوری دچار تردید شده‌اند‌. در این مصاحبه‌ها چندین سیاستمدار بانفوذ دیگر جمهوریخواهان علاوه بر جمهوریخواهانی که واکنش چند روز پیش ترامپ به خشونت‌های نژادپرستانه شارلوتزویل را محکوم کردند نگرانی‌های جدی نسبت به ریاست‌جمهوری ترامپ ابراز کردند‌. 

 

۲۵ سیاستمدار،‌ مشاور، حامی و عضو حزب جمهوریخواه آمریکا در ۹ ایالت در گفت‌وگو با آسوشیتدپرس گفته‌اند که نگران هستند ترامپ انضباط شخصی و قابلیت ریاست‌جمهوری موفق را نداشته باشد‌. اریک کانتور، رهبر سابق اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا از ویرجینیا گفت: جمهوریخواهان در روزهای اخیر این پیام را داده‌اند که رفتار ترامپ در قبال اعتراضات شارلوتزویل فراتر از یک حواس‌پرتیبوده است‌. 

 

چیپ لیک، یک عضو حزب جمهوریخواه در ایالت جورجیا که در انتخابات به ترامپ رای نداد دورنمای کنار رفتن ترامپ از ریاست‌جمهوری پیش از پایان دوره‌اش را مطرح و تاکید کرد: این غیرممکن است که در وضعیت فعلی ریاست‌جمهوری ترامپ یک دوره چهار ساله را تاب بیاورد‌. 

 

واکنش ترامپ به خشونت‌های شارلوتزویل ریاست‌جمهوری او را به لرزه درآورده و پس از آن رهبران تجاری و رهبران نظامی تلاش داشتند از ترامپ فاصله بگیرند. حتی بعضی اعضای تیم خود ترامپ هم از واکنش وی به این خشونت‌ها ناخرسند شده‌اند‌. برخی از جمهوریخواهانی که مصاحبه کردند اظهار امیدواری کردند که تغییرات اخیر در مشاوران کاخ سفید به ترامپ کمک کند که کنترل دستور کار جمهوریخواهان را به دست بگیرد‌. 

 

سناتور باب کورکر، رییس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا و یک هم‌پیمان سیاست خارجی دولت ترامپ شدیدترین انتقاد را از وی داشت و اعلام کرد: ترامپ هنوز نتوانسته ثبات یا کفایت لازم برای مدیریت بحران‌ها را از خود نشان دهد‌. جمهوریخواهانی که مصاحبه کردند نیز نظراتی مشابه کورکر داشتند اما تعدادی از آنها هم بدون ملاحظه از ترامپ دفاع کردند‌. هنری مک‌مستر، فرماندار کارولینای جنوبی و از حامیان اولیه ترامپ گفت با افتخار کنار ترامپ می‌ایستد و او باوجود حملات منفی چپ در حال موفق شدن است‌. 

 

کاهش حمایت‌ از ترامپ در ۳ ایالت کلیدی

حمایت از رییس‌جمهور آمریکا در سه ایالت مهم پنسیلوانیا، ویسکانسین و میشیگان به زیر ۴۰ درصد رسیده است‌. این ایالت‌ها سال ۲۰۱۶ در ورود ترامپ به کاخ سفید نقش مهمی ایفا کردند‌. 

 

نظرسنجی جدید شبکه خبری ان‌بی‌سی و ‌کالج ماریست نشان می‌دهد ۳۶ درصد شرکت‌کنندگان از ایالت میشیگان دید مثبتی به دونالد ترامپ دارند و این آمار در ایالت پنسیلوانیا و ویسکانسین به ترتیب ۳۵ و ۳۴ درصد است‌. 

 

این نظرسنجی از یکشنبه گذشته، یک روز پس از کشته شدن یک زن در جریان درگیری نئونازی‌ها و مخالفان آنها در شارلوتزویل ویرجینیا، آغاز شد و دو روز بعد از کنفرانس خبری جنجالی ترامپ در روز پنجشنبه به اتمام رسید‌. ترامپ در اظهاراتش که به شدت مورد انتقاد قرار گرفت، دو طرف را مقصر دانسته بود‌. 

 

در ایالت ویسکانسین، ۵۶ درصد دیگر از رای‌دهندگان تاکید کردند که دید مثبتی به ترامپ ندارند‌. ۵۵ درصد از شرکت‌کنندگان در ایالت میشیگان و ۵۴ درصد در ایالت پنسیلوانیا هم چنین نظری داشتند‌. 

 

از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی همچنین این سوال پرسیده شد که آیا اقدامات ترامپ مایه افتخار یا خجالت آنهاست‌. در سه ایالت مذکور بیش از ۶۰ درصد تاکید کردند که ترامپ مایه خجالت و سرافکندگی آنهاست؛ در میشیگان و ویسکانسین ۶۴ درصد از مردم چنین احساسی داشتند‌. در ایالت پنسیلوانیا این میزان ۶۳ درصد بود‌. 

 

از طرف دیگر، ۲۵ درصد شرکت‌کنندگان از ایالت پنسیلوانیا و ویسکانسین می‌گویند از رفتار ترامپ احساس افتخار می‌کنند‌. در میشیگان آمارها ۲۸ درصد را نشان می‌دهد‌. از نظر این رای‌دهندگان عملکرد اقتصادی ترامپ مثبت بوده است‌. در میشیگان ۴۲ درصد معتقدند که اقتصاد آمریکا در دوران ترامپ تقویت شده است؛ ۴۵ درصد از شرکت‌کنندگان از ایالت پنسیلوانیا و ۴۱ درصد از ایالت ویسکانسین با این عقیده موافقند‌. با این وجود، از هر ۱۰ شرکت‌کننده شش نفر در هر سه ایالت معتقدند که در دوران رهبری ترامپ نقش آمریکا در جهان تقلیل یافته است‌. 

 

نتایج این نظرسنجی تاکید دارد که میزان محبوبیت اندک ترامپ در این سه ایالت کلیدی بیانگر آن است که دموکرات‌ها می‌توانند در سال ۲۰۱۸ عملکرد موفقی در این ایالات داشته باشند‌. شرکت‌کنندگانی از ایالت میشیگان در پاسخ به این سوال که ترجیح می‌دهند سال ۲۰۱۸ کدام حزب کنترل کنگره را به دست گیرد، ۱۳ درصد دموکرات‌ها را به جمهوریخواهان ترجیح دادند‌. رای‌دهندگان ایالات پنسیلوانیا و ویسکانسین هم به ترتیب با ۱۰ درصد و ۸ درصد اختلاف، دموکرات‌ها رارجیح دادند‌. 

 

خالی ماندن ۷۴ درصد پست‌های وزارت دفاع

دولت آمریکا که به خاطر کند بودن در یافتن کارمندان برای پست‌های اصلی دولت فدرال به شدت مورد انتقاد قرار دارد،‌ هنوز ۷۴ درصد از پست‌های وزارت دفاع را پر نکرده است‌. 

 

تاکنون، سنای آمریکا به اتفاق آرا ۶۵ کاندیدای پست‌های وزارت دفاع را که از سوی دونالد ترامپ معرفی شده‌اند،‌ تایید کرده که شامل الن لورد، مدیر اجرایی Textro- در سمت معاون تجهیزات، تکنولوژی و امور لجستیکی و ریچارد اسپنسر، بانکدار در سمت فرمانده نیروی دریایی می‌شود‌. پست‌های اصلی و کلیدی شامل رییس ارتش، معاون وزیر دفاع در امور پرسنل و آمادگی نظامی و معاون سیاست‌گذاری دفاعی هنوز در انتظار تایید سنا هستند‌. 

 

همچنین چهار فردی که از سوی ترامپ برای پنتاگون کاندیدا شده بودند، از روند رای اعتماد پیش از تعطیلات تابستانی کنگره حذف شدند که شامل دیوید جوئل تراچنبرگ برای سمت دستیار معاون سیاست‌گذاری دفاعی،‌چارلز استیمسون برای سمت مشاور عمومی نیروی دریایی، اون وست برای سمت دستیار وزیر دفاع در امور عملیات ویژه و درگیری‌هایی با شدت کم و جان اچ‌. گیبسون دوم برای سمت معاون افسر ارشد مدیریت وزارت دفاع می‌شوند‌. 

 

در همین حال ژنرال آرنولد پونارو، مدیر سابق کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا با دفاع از دولت آمریکا، ایجاد تاخیر در تایید افراد مد نظر را به دلیل کارشکنی‌های دموکرات‌های سنا دانست‌. بسیاری از کمپانی‌های دفاعی آمریکا تاخیر در تکمیل پست‌های وزارت دفاع را عامل تاثیرگذاری منفی بر تجارت‌شان اعلام کرده‌اند‌.

 

 

 

 

jahanesanat.ir
  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش