سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۱۸ - ۰۵ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۱۴۹۲
علما و مراجع تقلید

اظهارات عجیب پناهیان: به خواستگار کارمند بگویید مگر عرضه کار نداشتی؟

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان,اخبار مذهبی,خبرهای مذهبی,علما
فعال سیاسی اصولگرا گفت: اگر قوه قضائیه بعد از مبارزه با فساد، کار خود را تمام شده نبیند و مدیرانی را که با تصمیم نگرفتن یا بد تصمیم گرفتن کشور را می‌خوابانند مواخذه کند، دیگر دعوای سیاسی نخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان استاد حوزه و دانشگاه در جمع فعالان فرهنگی سیاسی دانشگاه‌های کشور در مشهد رواج فرهنگ استضعاف را یکی از نقایص مهم جامعه برشمرد و با اشاره به آیه شریفه «و نرید ان نمنّ علی الذین استضعفوا فی الارض...»، گفت: در این آیه شریفه خداوند تاکید می‌کند که می‌خواهیم مستضعفین را رؤسا و وارثان ثروت و قدرت قرار دهیم؛ این استضعاف لزوما استضعاف دینی یا سیاسی نیست، بلکه هر انسانی را که از هر لحاظ ضعیف نگه داشته شده و استعدادهای انسانی‌اش شکوفا نشده باشد، شامل می‌شود.

اهم اظهارات پناهیان را در ادامه بخوانید:

- جامعه ما به‌جایی رسیده است که خانواده‌ها خواستگار کارمند را ترجیح می‌دهند به‌جای اینکه بگویند مگر عرضه کار نداشتی که کارمند شدی؟؛ این یعنی شاخصی برای اینکه می‌خواهیم مستضعف باقی بمانیم.

- وقتی به جوانان می‌گویم بروید دنبال پول درآوردن، با عصبانیت مرا به تئوریزه کردن نظام سرمایه‌داری متهم می‌کنند، در حالی که من می‌خواهم همه پول و سرمایه دنیا دست کارتل‌ها و تراست‌ها نباشد و ثروت بین مردم تقسیم شود؛ مردم باید عرضه داشته باشند پول‌ها را جمع کنند تا به جیب صهیونیست‌ها نرود.

- هنوز درک نکرده‌ایم که جهاد با مال بر جهاد با جان مقدم است، لذا علیه خوی استکباری قیام کرده‌ایم اما علیه خوی استضعاف نه؛ امام صادق(ع) به اصحابشان حق بازنشستگی از تجارت را نمی‌دادند و اینکه در حکومت امام زمان(عج) دزدی نمی‌شود برای این است که مردم به حدی از نظر مالی قوی و دارا هستند که نیازی احساس نمی‌کنند.

- به شخصه استخدام را توهین به خود می‌دانم. تا می‌توانید کارمند نشوید، برای این است که خوی استضعاف از بین برود، زیرا وقتی استضعاف برود استکبار هم از بین خواهد رفت.

- در دانشگاه هم اگر شما دانشگاهی‌ها با هم تعاونی تشکیل ندهید و در کنار تحصیل کار اقتصادی نکنید، ریسک و تجارت نکنید، استارت آپ نداشته باشید، دچار خوی استضعافی شده‌اید؛ من تعجب می‌کنم با این همه کاری که دانشجو می‌تواند انجام دهد، مسئولان دانشگاه از من می‌پرسند دانشجویان اوقات فراغت و تفریحشان را چگونه بگذرانند؟

- من به عنوان یک روحانی حاضرم تمام عمرم علیه دیدن صحنه‌های نامناسب در اینترنت، یک بار هم سخنرانی نکنم ولی هر شب و روز در نقد مذهبی‌هایی که بازی دانلود می‌کنند صحبت کنم، چرا که این کارشان مقدمه دیدن تصاویر مستهجن است؛ کسی که خلاق و مفید و مشغول کسب و کار است وقتی برای بازی ندارد.

- به من می‌گویند داری حزب اللهی‌ها را به سمت ثروت سوق می‌دهی، اما من سوالم این است که چرا اقتصاد تسبیح حزب اللهی‌ها دست چین است؟

- حزب اللهی‌ها حق ندارند مایحتاجشان را از هر کارخانه‌داری بخرند، چرا که با خریدشان دارند به کارخانه‌دار قدرت می‌دهند، پس باید بدانند قدرت را به چه کسی می‌دهند؟ فرهنگ استضعاف یعنی کالاهای خود را از روی رنگ و قیمت انتخاب کنیم و هیچ معیار اصیلی نداشته باشیم که حاصل آن جز تقویت کارخانه دارهای لیبرال و تسلط مستکبران بر ما نخواهد بود.

- پرطرفدارترین رشته در میان صهیونیست‌ها اقتصاد است ولی ما بیشتر سراغ فناوری‌ها می‌رویم و توجه نداریم پول این فناوری را چه کسی در می‌آورد؟ حق نداریم هیات راه بیندازیم بدون پیش‌بینی صندوق قرض‌الحسنه اعضا، حق نداریم از نظر اقتصادی گدا باشیم. چه کسی گفته مردم پول ندارند و نمی‌توانند سرمایه گذاری کنند؟ اگر پول ندارند رابطه و اعتماد که دارند؛ وقتی امام می‌فرمایند «ما می‌توانیم» منظور مردم است نه دولت.

- مردم قدرت گرفتند نه‌تنها محتاج دولت نخواهند بود بلکه می‌توانند تعیین کننده نیز باشند؛ کارگروه‌های فرهنگی اجتماعی اقتصادی سیاسی تشکیل داده و با هم کار کنید؛ مردم را از فقر و سیطره دولت نجات دهید، دست دلالان و سرمایه داران بزرگ را که مردم را چپاول می‌کنند قطع کنید. مردم‌سالاری فقط در عرصه سیاسی نیست، بلکه مشارکت مردمی در همه شئون جامعه را شامل می‌شود.

- اگر قوه قضائیه بعد از مبارزه با فساد، کار خود را تمام شده نبیند و مدیرانی را که با تصمیم نگرفتن یا بد تصمیم گرفتن کشور را می‌خوابانند مواخذه کند، دیگر دعوای سیاسی نخواهیم داشت.

- روحانیان ومنبری‌ها نباید به مردم فقط از نماز و روزه بگویند؛ نماز را که شمر هم می‌خواند. وجه اختلاف شمر با امام حسین(ع)، نمازشان نبود بلکه رفع استضعافی بود که امام دنبال می‌کرد.

- (با اشاره به نبوغ، درک عمیق علمی و قدرت تحلیل کلان آیت‌الله خامنه‌ای در دوران جوان): ایشان ۲۰سال پیش از رهبری رهبرگونه فکر و زندگی می‌کردند. دوران جوانی دوران کارهای بزرگ و متفاوت است نه دوران استضعاف و مصرفی بارآمدن؛ منتظر تشویق نباشد و از ریسک نترسید؛ نقش جوانان در گام دوم انقلاب، پی‌ریزی تمدن اسلامی و حکمرانی جدید است.

- (با انتقاد از کسانی که می‌گویند اگر دنبال تولید ثروت برویم فاسد می‌شویم): با چنین نگاهی اگر سراغ عبادت هم برویم فاسد می‌شویم، پس باید عبادت را هم کنار بگذاریم، همینطور قدرت و حکومت را. باید به سمت قدرت و ثروت برویم تا بتوانیم به جامعه خدمت کنیم.

- اگر مسئولی در راه‌اندازی کار جوانان برای کارآفرینی همکاری نکرد، احتمال زیاد ریگی به کفشش هست. شما اگر با هم شبکه باشید کارتان زودتر راه می‌افتد؛ شبکه ملی جوانان مذهبی کارآفرین و فرهنگ مطالبه‌گری در کارآفرینی را گسترش دهید؛ منتظر نباشید دزدی شود تا داد بزنید، بلکه وقتی برای کارآفرینی سنگ تراشی می‌کنند، باید دو برابر دزدی فریاد بزنید.

.khabaronline.ir
  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
ویژه سرپوش