یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۵۸ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۱۲۶۸
شهری و روستایی

استاندار تهران با تعطیلی پایتخت موافقت کرد/ زالی: زیرساخت‌های درمانی مناسب را نداریم

وضعیت کرونا در تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
محسن بندپی اظهار‌کرد: موضوع تعطیلی ۲ هفته ای تهران تاکنون در صحن ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی نشده است، ولی من با این موضوع موافق هستم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سیزدهمین همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور با حضور حریرچی معاون وزیر بهداشت، محسنی بندپی استاندار تهران و علیرضا زالی، فرمانده مدیریت کرونا در تهران برگزار شد.

در این همایش محسنی بندپی، استاندار تهران درباره تعطیلی ۲ هفته ای تهران اظهار‌کرد: همان طور که وزیر کشور و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا (corona) گفته اند؛ این موضوع در حد پیشنهاد است، باید این مورد در ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی شود.

او ادامه داد: موضوع تعطیلی ۲ هفته ای تهران تا به حال در صحن ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی نشده است. بعنوان یک نیروی بهداشتی و کارشناس با موضوع تعطیلی ۲ هفته ای تهران موافق هستم و این موضوع از طرف ستاد مبارزه با کرونا استان تهران به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد داده شده است.

محسنی بندپی افزود: واقعیت این است که کادر درمان خسته شده اند و باتوجه به آمار بیماران بستری باید شرایطی فراهم کنیم تا بار بیمارستان ها کم شود، البته برنامه جدید مبارزه محله محور با همکاری بسیج آغاز شده است.

استاندار تهران گفت: باید گلوگاه اصلی در چرخه اصلی بیمارستان ها ارزیابی شوند تا ببینیم با توقف این فعالیت ها، چقدر بار بیماری کم شده است.

محسنی بندپی درباره مصوبه پایان ساعات کاری حمل و جمع نقل عمومی شهر تهران از ساعت ۲۰ در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان اظهار‌کرد: سازمان جهانی بهداشت پرهیز از تجمع، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، رعایت بهداشت محیط و فردی و کم حجم کردن جلسات را ۴ استراتژی مهم برای مقابله با کرونا بیان کرده است.

او ادامه داد: اگر مترو شلوغ شود، میتواند در چرخه ویروس کرونا و شیوع بیماری مؤثر باشد. مصوب شده است که فعالیت حمل و نقل عمومی تا ساعت ۲۰ باشد؛ اگر با اجرای این مصوبه، حجم مسافران افزایش پیدا کند، باید در اجرای آن تجدیدنظر کرد.

استاندار تهران افزود: ما باید آمار بگیریم که در روز دوشنبه، در ساعت ۱۸ تا ۲۰ چه تعداد مسافر در حمل و نقل عمومی تردد داشته اند و در روز های سه شنبه و چهارشنبه نیز آمار را با روز دوشنبه مقایسه کنیم.

تغییر ساعات پایان کار حمل و نقل بر عهده شهرداری است

محسنی بندپی اظهار‌کرد: در صورت افزایش حجم بار مسافران درباره تغییر ساعات پایان کار حمل و نقل می توان تجدید نظر کرد و تجدید نظر در این زمینه در اختیار شهرداری است.

او ادامه داد: با حضور فرمانداری تهران، فرمانداری شمیرانات، صمت، تعزیرات، اتحادیه اصناف و نیروی انتظامی جلسه ای داشتیم. در این جلسه مقرر شد ۱۶ اکیپ تلفیقی بر اجرای مصوبه تعطیلی صنوف از ساعت ۱۸ نظارت کنند.

استاندار تهران اظهار کرد: به همین منظور ۱۰۰ اکیپ موتوری نیروی انتظامی برای تذکر و اخطار به متخلفان فعال شدند و کسانی که با وجود تذکر به مصوبه عمل نکنند، جریمه پلمب مغازه در نظر گرفته شده است.

او اظهار‌کرد: بر اساس برآوردها، دیروز ۴۵ درصد صنوف و گروه های شغلی ۲، ۳ و ۴ از ساعت ۱۸ تعطیل بودند و به مصوبه عمل کردند. امشب اکیپ های نظارتی را بیشتر کرده ایم تا تمام اصناف به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی از ساعت ۱۸ عمل کنند.

***

زالی: زیرساخت‌های درمانی مناسب را نداریم/ گاهی قادر به پذیرش بیمار نیستیم

دکتر علیرضا زالی در نشست گفت وگو محور کووید۱۹ که در حاشیه همایش تازه‌های علوم بهداشتی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، در پاسخ به دلایل بالا بودن میزان مرگ و میر کرونا در ایران، گفت: مرگ و میر نقطه پایانی یک فرآیند است که ما برای اینکه بتوانیم آن را تغییر دهیم باید موارد دیگر مثل شمار بیماران بستری، سرپایی و ... را تغییر دهیم. ما باید در این زمینه پنج مرحله کار را انجام می‌دادیم که عبارتند از شناسایی سریع مبتلایان، جداسازی سریع، درمان سریع، پیگیری وضعیت بهبودیافتگان و ردیابی مبتلایان است.

وضعیت کرونا در تهران,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

به گفته وی، ما هیچ‌کدام از این مراحل را به درستی انجام نمی‌دهیم تا وقتی این پنج اصل به درستی انجام نشود نمی توان انتظار پایین آمدن مرگ و میر را داشت.

وی در خصوص مشکلات سیستم درمانی کشور گفت: ما زیرساخت‌های درمانی مناسب را نداریم و باید از تجربیات کشورهای دیگر در باره این بیماری استفاده کنیم مثلا در آلمان بخاطر وجود زیرساخت‌های مناسب مثل تعداد تخت‌ها و ... و همچنین نظم‌ پذیری و همراهی و اعتما مردم باعث کنترل بیماری شد.

به گفته زالی، مشکل دیگر در کشور ما این است که اگرچه امید به زندگی افزایش یافته ولی کیفیت زندگی کاهش داشته مخصوصا در بانوان از ۵۶ سالگی مشکل کاهش کیفیت زندگی داریم. کمتر فرد میان‌سالی در جامعه وجود دارد که بیماری‌هایی مثل استئوپروز، ‌دیابت، فشار خون کنترل نشده و ... نداشته باشد. این موضوع دلایل متفاوتی دارد و همین بیماری‌های زمینه‌ای باعث شده آمار مرگ ومیر بالایی داشته باشیم.

عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص دلایل دیگر آمار بالای مرگ و میر در ایران گفت: بین بروز بیماری و مراجعه فرد به پزشک تاخیر وجود دارد دلیل آن ترس مردم از مراکز درمانی است ضمن آنکه ما نیز گاهی قادر به پذیرش بیمار نیستیم به عنوان مثال در ابتدای شیوع کرونا فردی که اکسیژن اشباع زیر ۹۰ داشت را بستری می‌کردیم اما الان زیر ۸۵ را هم می‌گوییم به خانه برود و اگر حالش وخیم‌تر شد مراجعه کند.

وی به حضور مردم در جامعه اشاره کرد و گفت: تا انتهای اسفند افرادی که در گروه خطر قرار داشتند، در جامعه حضور پیدا نکردند و خود را قرنطینه کردند. ولی بعد از آن به دلایل مختلف اقتصادی و ... وارد جامعه شدند. همین مسائل روی بالا رفتن آمار مرگ و میر موثر هستند.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
ویژه سرپوش