جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۱۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۳۶۲۳
چهره ها در سینما و تلویزیون

چهار فیلم برتر «تام کروز» به مناسبت تولدش

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
بازیگری که نخستین جایزه‌ی گلدن‌گلوبش را برای فیلم «متولد چهارم ژوئیه» گرفت، درحقیقت متولد سوم ژوئیه است و امروز ۵۶ساله می‌شود.

تامس کروز چهارم، مثل تامس کروزهای قبلی یعنی پدر، پدربزرگ و پدر پدربزرگش در نیویورک به‌دنیا آمد. خانواده‌اش وضع مالی خوبی نداشت و وقتی تام ۹ساله بود به کانادا رفتند تا پدرش در سمت مشاور دفاعی نیروهای مسلح کانادا مشغول به‌کار شود. در شهر اتاوا بود که تام کلاس چهارمی نخستین بار با نمایش آشنا شد و در یک جشنواره‌ی دانش‌آموزی شرکت کرد؛ اما کلاس ششم را تمام نکرده بود که مادرش پدر کج‌خلق و عصبی را ترک کرد و تام و سه خواهرش را برداشت و به امریکا برگشت.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

دوران کودکی و نوجوانی تام کروز چنان آشفته بود که در طول ۱۴ سال به ۱۵ مدرسه رفت و حتی پیش از آن‌که به بازیگری فکر کند، تصمیم گرفته بود کشیش شود. بااین‌همه او در ۱۹سالگی توانست نقش کوتاهی در فیلم «عشق بی‌پایان» (۱۹۸۱) به‌دست بیاورد. نقشش در فیلم بعدی «شیپور خاموشی» (۱۹۸۱) به نقش مکمل ارتقا پیدا کرد و در «بیگانگان» (۱۹۸۳) با کارگردانی فرانسیس فورد کوپولا جزو گروه بازیگران اصلی بود.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و استیون اسپیلبرگ در پشت صحنه «گزارش اقلیت

 

در همان سال و در فاصله‌ی دو سال پس از ورود به سینما در دو فیلم «تمام حرکات درست» و «تجارت پرمخاطره» در نقش اصلی بازی کرد. این دو فیلم در کنار «سلاح برتر» (۱۹۸۶) جایگاه تام کروز را به‌عنوان یک «سوپراستار» تحکیم کرد. «تجارت پرمخاطره» نخستین نامزدی‌اش را در گلدن‌گلوب سبب شد اما جایزه‌ به مایکل کین رسید.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و پل نیومن در «رنگ پول

 

کروز در همان سال ۱۹۸۶ در فیلم «رنگ پول» با کارگردانی مارتین اسکورسیزی با پل نیومن هم‌بازی شد و دو سال بعد در کنار داستین هافمن در «مرد بارانی» نقش‌آفرینی کرد. بازی او در «متولد چهارم ژوئیه» (۱۹۸۹) برایش دومین نامزدی گلدن‌گلوب و نخستین نامزدی اسکار را به‌ارمغان آورد. تام کروز در رقابتی فشرده با دنیل دی‌لوئیس و بازی جاودانه‌اش در «پای چپ من» توانست گلدن‌گلوب ۱۹۹۰ را به‌دست بیاورد، اما اسکار این دوره را واگذار کرد.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و داستین هافمن در فیلم «مرد بارانی

 

این اتفاق دو بار دیگر هم رخ داد؛ در ۱۹۹۷ با فیلم «جری مگوایر» و در سال ۲۰۰۰ با «مگنولیا» دو جایزه‌ی دیگر گلدن‌گلوب را در کارنامه‌اش ثبت کرد، اما دستش از مجسمه‌ی طلایی اسکار کوتاه ماند؛ افتخاری که هنوز هم برای او به‌دست نیامده است.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و ژان رنو در فیلم «ماموریت غیرممکن

بااین‌همه حضور کروز در مجموعه‌فیلم‌های «مأموریت: غیرممکن» او را تبدیل به ستاره‌ی پرفروشی کرد که باعث موفقیت این مجموعه و ساخته شدن شش فیلم از ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸ شد و ششمین فیلم این مجموعه با عنوان «مأموریت غیرممکن: فال‌اوت» ۲۴ روز دیگر به روی پرده خواهد رفت. فروش پنج فیلم اول این مجموعه نزدیک به ۲میلیارد و ۸۰۰میلیون دلار بوده است که سهم عمده‌ای در رقم ۹میلیارد دلاری فروش مجموع ۴۳ فیلم تام کروز دارد که او را در رتبه‌ی دهمین بازیگر پرفروش تاریخ سینمای جهان قرار می‌دهد.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و همسر اولش میمی راجرز

زندگی شخصی کروز برخلاف زندگی حرفه‌ای‌اش با فراز و فرودهای بسیاری همراه بوده و هر سه ازدواج او با بازیگران سینما به جدایی منجر شده است: او در ۲۵سالگی در سال ۱۹۸۷ با میمی راجرز ۳۱ساله ازدواج کرد که عمر این ازدواج کمتر از سه سال بود. با نیکول کیدمن که از او پنج سال جوان‌تر بود، در فیلم «روزهای تندر» (۱۹۹۰) آشنا شد و ازدواج کرد که این ازدواج بیش از یک دهه دوام آورد.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و همسر دومش نیکول کیدمن

کروز پس از جدایی از کیدمن روابطی با پنه‌لوپه کروز و نازنین بنیادی داشت که منجر به ازدواج نشد. در سال ۲۰۰۶ در مراسم باشکوهی در یک قلعه‌ی تاریخی در ایتالیا با کیتی هلمز که ۱۶ سال از خودش جوان‌تر بود، ازدواج کرد. پنج سال و نیم بعد با دادخواست طلاق هلمز این ازدواج نیز به جدایی انجامید.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگرانتام کروز و همسر سومش کیتی هلمز

فیلم «مگنولیا» را در میان آثار شاخص جولین مور و فیلم «گزارش اقلیت» را درمیان فیلم‌های برتر استیون اسپیلبرگ مرور کردیم.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

حالا چهار فیلم برتر این ستاره‌ی هالیوودی را مرور می‌کنیم:

متولد چهارم ژوئیه (Born on the Fourth of July) (۱۹۸۹)‎

این درام زندگی‌نامه‌ای جنگی دومین فیلم از تریلوژی الیور استون درباره‌ی جنگ ویتنام است و بین فیلم‌های «جوخه» (۱۹۸۶) و «بهشت و زمین» (۱۹۹۳) قرار می‌گیرد. استون این فیلم را براساس کتاب اتوبیوگرافی ران کویچ ساخت که زندگی او را از کودکی تا حضور در جنگ ویتنام و معلولیتش در جنگ و تبدیل شدنش به یک فعال ضدجنگ روایت می‌کند و تام کروز بازی در نقش «کویچ» را برعهده گرفت. مارتین برِگمن، تهیه‌کننده، حقوق این کتاب را در سال ۱۹۷۶ و پس از ابراز تمایل آل پاچینو به ایفای نقش کویچ خرید و استون را برای نوشتن فیلمنامه استخدام کرد،

 

اما کار گره خورد و متوقف شد و بعد از این‌که فیلم «جوخه» به موفقیت رسید، بار دیگر این پروژه احیا شد و درنهایت با بودجه‌ای نزدیک به ۱۸میلیون دلار تولید شد. فیلم فروشی بالغ‌بر ۱۶۰میلیون دلار را ثبت کرد تا ازنظر تجاری هم مثل رویکرد منتقدان به فیلم ترازی مثبت و موفق داشته باشد. فیلم با پنج جایزه‌ی گلدن‌گلوب ازجمله بهترین فیلم، فیلمنامه‌ی اقتباسی و بازیگر اصلی مرد (کروز) پا به مراسم اسکار گذاشت، اما از هشت نامزدی اسکار فقط به دو جایزه‌ی کارگردانی و تدوین رسید و چنان‌چه گفتیم، تام کروز نخستین نامزدی اسکارش را به دنیل دی‌لوئیس واگذار کرد.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

سلاح برتر (Top Gun) (۱۹۸۶)‎

این درام اکشن رمانتیک را تونی اسکات کارگردانی کرد و از تام کروز جوان و تازه چهره شده در نقش اصلی بهره برد. کروز در این فیلم در نقش یک دانشجوی مدرسه‌ی خلبانی هواپیماهای جنگنده در نیروی دریایی ایالات‌متحده بازی می‌کند. فیلم در ابتدای اکران با نقدهای متناقضی همراه شد، ولی منتقدان عموماً سکانس‌های اکشن، جلوه‌های بصری و بازی‌‌های کروز و کلی مک‌گیلس را ستوده بودند؛ چهار هفته پس از اکران تعداد سالن‌های نمایش‌دهنده‌ی آن ۴۵درصد افزایش یافت و توانست در برابر بودجه‌ی محدود ۱۵میلیون دلاری‌اش فروش خیره‌کننده‌ی ۳۵۶میلیون دلاری را رقم بزند. محبوبیت این فیلم در طول دهه‌ها حفظ شده و در سال ۲۰۱۳ یک نسخه‌ی سه‌بعدی از آن به‌روی پرده رفت و قرار است پس از ۳۳ سال دنباله‌ی ‌آن با نام «سلاح برتر: ماوریک» در سال ۲۰۱۹ به‌روی پرده برود که بازی تام کروز و وال کیلمر از تیم قبلی در آن قطعی شده است.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

جری مگوایر (Jerry Maguire) (۱۹۹۶)‎

تام کروز در این فیلم کمدی‌رمانتیک به‌کارگردانی کامرون کرو، در نقش عنوان بازی می‌کند. «جری مگوایر» یک کارگزار ورزشی است که به سازوکارها و روابط در این حرفه اعتراض می‌کند و به حاشیه رانده می‌شود و به‌ناگزیر فقط با یک ورزشکار که با او می‌ماند کار کند. منتقدان بازی‌ها و فیلمنامه‌ی این اثر را ستودند و در گیشه هم با فروش ۲۷۳میلیون دلاری در مقابل بودجه‌ی ۵۰میلیون دلاری موفقیت قابل‌توجهی به‌دست آورد.

 

فیلم در پنج رشته‌ی بهترین فیلم، فیلمنامه، بازیگر اصلی مرد (کروز)، بازیگر مکمل مرد (کیوبا گودینگ جونیور) و تدوین نامزد اسکار شد، اما فقط کیوبا گودینگ توانست به جایزه برسد و تام کروز که در گلدن‌گلوب توانسته بود دومین جایزه‌اش را در رشته‌ی کمدی/ موزیکال به‌دست بیاورد، در دومین نامزدی اسکارش نتوانست بر جفری راش بازیگر «درخشش» غلبه کند. سه سال بعد هم برای «مگنولیا» (۱۹۹۹) در رشته‌ی بازیگر مکمل مرد در گلدن‌گلوب بر مایکل کین کهنه‌کار غلبه کرد، اما در اسکار قافیه را به او باخت.

 

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

آخرین سامورایی (The Last Samurai) (۲۰۰۳)‎

در این درام اکشن و تاریخی به‌کارگردانی ادوارد زوئیک، تام کروز در نقش اصلی بازی می‌کند. او نقش فرمانده‌ی هنگ هفتم سواره‌نظام امریکاست و قصد نابودی فرهنگ سامورایی ژاپن را دارد و وقتی در یک نبرد اسیر می‌شود، با این فرهنگ خو می‌گیرد. فیلم با بودجه‌ی ۱۴۰میلیون دلاری ساخته شد و ۴۵۶میلیون دلار فروش کرد و منتقدان هم بازی‌ها، فیلمنامه، موسیقی، جلوه‌های بصری و طراحی لباس فیلم را ستودند. تام کروز برای بازی در این فیلم نامزد گلدن‌گلوب شد، اما رقبا یکی از یکی سرسخت‌تر بودند: شان پن (رودخانه‌ی میستیک)، بن کینگزلی (خانه‌ای از شن و مه)، جود لا (کوهستان سرد) و راسل کرو (ناخدا و فرمانده: آخر دنیا)؛ و درنهایت جایزه به شان پن رسید.

تام کروز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

یاسین محمدی 

 

filmnetnews.com
  • 24
  • 9
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش