دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۱۱ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۳۹۲۷
هنرهای تجسمی

آرت دوبي، گالري آريا و دو هنرمند ارمني

تلاش براي معرفي چهره‌هاي كمتر ديده شده هنر ايران

اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی,گالری آریا

حضور گالري آريا در بخش مدرنيستي آرت دوبي با دو هنرمند ارمني كه يكي از آنها از بدو پيروزي انقلاب اسلامي، ايران را ترك كرده بود و ديگري اين چهار دهه را گوشه عزلت گزيده بود و در هيچ رويداد هنري شركت نمي‌كرد بازتاب رسانه‌اي وسيعي در منطقه داشت؛ چهره‌هايي كه آريا اقبال، مدير گالري آريا درباره‌شان مي‌گويد‌: «پس از گمانه‌زني بسيار به گارنيك درهاكوپيان و سونيا بالاسانيان رسيديم، تصور كرديم خط هنري اين دو هنرمند پيشكسوت كه در روزگاران خود پيشگام هم تلقي مي‌شدند مي‌تواند غنا و عمق فرهنگي ايران را نشان دهد.» و در مورد آنها اين را

اضافه مي‌كند كه  اين سرزمين كنار هم زيستن فرهنگ‌ها و سليقه‌هاي متنوع است و حضور دو هنرمند ارمني در غرفه‌اي از ايران سبك زندگي ايراني را تجسم مي‌بخشيد؛ ديگر اينكه مساله اصلي براي آرت‌فر و ديداركنندگان از آن كيفيت والاي هنري است، اين دو هنرمند كه كمتر نام‌شان در ماركت هنر شنيده شده بود، به همه تذكر مي‌داد ايران تا چه اندازه سرشار از نبوغ هنري است كه پيشكسوتانش نيم قرن پيش، فراتر از منطقه آفرينش‌هاي هنري تحسين‌برانگيزي داشتند.

 

يازدهمين دوره آرت دوبي ١٦ تا ١٨ مارس‌ ٢٠١٧ مانند هميشه در منطقه ونيزي شكل دوبي، مدينه الجميرا

بر پا بود؛ حضور ٩٤ گالري از ٤٣ كشور اروپايي، امريكايي و آسيايي فضاي اين رويداد بين‌المللي را رقابتي‌تر از هميشه كرده بود.

 

آرت دوبي كه در سال‌هاي نخست روي خوش به گالري‌هاي ايراني نشان مي‌داد و اتفاقا به واسطه حضور مجموعه‌داران و خريداران از سراسر دنيا، آثار هنرمندان كشورمان فروش‌هاي خوبي هم داشتند، رفته رفته با قوانين سفت و سخت و وروديه هنگفت از گالري‌هاي كشورمان خالي شد و اروپايي‌ها جايگزين شدند. اكنون اما دو سه سالي هست با تغيير رويكردها به‌خصوص اضافه كردن بخش هنر مدرن به بخش هميشگي هنر معاصر بار ديگر درهاي خود را به روي گالري‌هاي ايران گشوده و توجه ويژه‌اي به گالري‌هاي جنوب شرقي آسيا دارد. از جمله اينكه در همين دوره ٩ گالري از ايران به اين رويداد بين‌المللي راه يافتند؛ شش گالري اُ، محسن، خاك، زيرزمين دستان، آب‌انبار، اي‌جي در بخش هنر معاصر و سه گالري آريا، شيرين و شهريور در بخش هنر مدرن.

آريا اقبال درباره شكل دعوتش به آرت دوبي مي‌گويد: «سال گذشته يك روز به افتتاح نمايشگاه آقاي درهاكوپيان مانده بود كه يكي از دوستان با من تماس گرفت و گفت كه خانم ميرنا عياد (Myrna Ayad)، مدير آرت‌فر دوبي به ايران آمده و پرس‌وجو كرده و ديگران به ايشان گفته‌اند كه گالري آريا دارد روي مدرنيست‌هاي ايراني كار مي‌كند. گفتند ايشان خيلي علاقه‌مند است كه بيايد شما را ببيند. خلاصه هماهنگي‌هاي لازم صورت گرفت و خانم عياد به ديدن من آمد و پيشنهاد حضور ما در آرت‌فر را مطرح كرد. آن زمان تقريبا ديگر سايت ‌آرت‌فر بسته شده بود و چيزي به انتخاب گالري‌هاي پذيرفته شده نمانده بود. با اين حال، من با پيشنهاد خانم عياد مخالفت كردم و دلايلم را هم از جمله اينكه بازار هنر دوبي اشباع است و ديگر همكارانم در آنجا به خوبي از عهده معرفي هنر ايران بر آمده‌اند، ذكر كردم. ايشان اصرار كردند و گفتند بيشتر فكر كنيد. چندبار هم ايميل زدند كه خوشبختانه آن موقع آقاي كرمي دوبي بودند و با خواهش من رفتند و با آرت‌فر صحبت كردند تا اينكه مقدمات حضور ما در آرت‌فر دوبي فراهم شد. » اقبال در مورد سياستي كه گالري آريا در آرت دوبي، انتخاب كرد، توضيح مي‌دهد: «ما تصميم گرفتيم با استراتژي متفاوتي وارد شويم و به جاي چهره‌هاي تثبيت شده كه حتما فروش را هم تضمين مي‌كردند، با چهره‌هايي ورود كنيم كه برگي تازه از هنر ايران را رو كنند و بگويند ايران سرشار از چهره‌هاي هنري موفق است كه البته هنوز به طور شايسته معرفي نشده‌اند. »

 

حميدرضا كرمي مسوول بخش بين‌الملل گالري آريا يكي از كساني بود كه به نمايندگي از طرف اين گالري در آرت‌فر دوبي حضور داشت. او در مورد راهكار اين گالري براي انتخاب هنرمندان اين‌طور توضيح مي‌دهد: «از آنجا كه رويكرد بخش مدرنِ آرت دوبي در چشم‌اندازي جامع، معرفي پيشگامان هنر مدرنيستي منطقه در حوزه‌اي فرهنگي/ جغرافيايي شامل خاورميانه، شمال آفريقا و شرق نزديك است، رويكرد گالري آريا نيز همين قرار گرفت و انتخاب هنرمندان و نمايش آثار آنها در همين چارچوب صورت گرفت. براي تحقق اين هدف، گالري آريا هشت اثر نقاشي از آثار دو تن از هنرمندان نوگراي ايراني، سونيا بالاسانيان و گارنيك دِر هاكوپيان، را براي نمايش و فروش در آرت دوبي ٢٠١٧ انتخاب كرد.» اين هشت اثر، همگي مربوط به دوره‌اي از كارهاي اين هنرمندان بود كه غلبه گرايش‌هاي انتزاعي- از انتزاع تغزلي تا انتزاع هندسي و حتي انتزاعي/ شكل‌نما- در آنها ديده مي‌شد و گستره‌اي زماني از دهه ١٣٥٠ تا ١٣٦٠ را در بر مي‌گرفت.

 

به اين ترتيب، گالري آريا كوشيد در عين توجه به قابليت‌هاي اقتصادي اين آثار براي ارايه در بازار جهاني، بر اهميت نقش تاثيرگذار اين دو هنرمند ايراني ارمني‌تبار، بر ترويج رويكردهاي مدرنيستي در نيمه دوم قرن گذشته هم در داخل و هم در منطقه تاكيد كند و تا حد امكان به معرفي آنها بپردازد.

 

كرمي در مورد اين حضور توضيح مي‌دهد: «بازارهاي جهاني هنر (آرت‌فِرها)، به‌ويژه شماري از آنها از جمله آرت دوبي كه از بالاترين استانداردها در حوزه فعاليت خودشان برخوردارند، هر ساله محل تجمع و ملاقات جمعيت حيرت‌آوري از علاقه‌مندان هنر، مجموعه‌داران بزرگ، مديران و سرپرستان موزه‌ها، كيوريتورهاي بين‌المللي و خبرنگاران، نويسندگان و منتقدان بنام هستند. به اين ترتيب، اهميت حضور در چنين عرصه‌هايي، به‌ويژه در شرايطي كه به دلايل آشكار و پنهان، امكان و فرصت سفر و حضور براي بسياري از فعالان حرفه‌اي دنياي هنر در كشورمان وجود ندارد، انكارناپذير است. »

 

 به گفته او برعكس آنچه ممكن است شايع شده باشد، آخرين دوره آرت دوبي، با مديريت جديد آن، يعني خانم ميرنا عياد، يكي از پربازديدكننده‌ترين و پررونق‌ترين دوره‌هاي خود را پشت سر گذاشت. هرچند، رونق بازار جهاني هنر بدون ترديد تابعي از شرايط اقتصاد جهاني و متاثر از رونق يا ركود آن است و متاسفانه سال‌هاي اخير اين ركود دامنگير اقتصاد هنر نيز شده است، اما با اين وجود دوره يازدهم آرت دوبي با فروش‌هاي بالا و غيرمنتظره در هر دو بخش مدرن و معاصر، نشان داد كه اقتصاد هنر همچنان مي‌تواند غيرقابل‌پيش‌بيني و شگفتي‌ساز باشد و استقلال خود را گهگاه به رخ بكشد؛ «البته آگاهي و دانش روزآمد از گرايش‌ها و مدهاي بازار هنر، عامل تعيين‌كننده‌اي است كه مي‌تواند به انتخاب هوشمندانه هنرمندان و آثار هنري براي ارايه در هر دو بخش مدرن و معاصر از سوي گالري‌دارها كمك كرده و فروش را تا اندازه‌اي تضمين كند، و البته اين نكته‌اي است كه گالري‌هاي ايراني و اقتصاد هنر ايران هم از آن مستثني نيستند. »

 

آريا اقبال درباره اينكه چه شد براي آرت دوبي آقاي گارنيك درهاكوپيان و خانم سونيا بالاسانيان، دو هنرمند ايراني ارمني‌تبار را انتخاب كردند، توضيح داد: «هدف ابتدايي‌مان اين بود كه دو هنرمند را انتخاب كنيم كه به يك شكلي بتوانند در كنار همديگر قرار بگيرند. نمي‌شد دو نگاه متفاوت را در كنار هم قرار داد. از ميان اين دو هنرمند، گارنيك در هاكوپيان شناخته نبود كه اين مساله هم خوب بود و هم بد. خوبي آن در اين بود كه با حضور در آرت‌فر دوبي، اين هنرمند در خارج از ايران هم معرفي مي‌شد. بدي عدم شناخته شدن گارنيك هم در اين بود كه بازديدكنندگان از قبل تحقيقات خود را كرده بودند و براي خريد يكسري آثار مدنظرشان به اين رويداد مي‌آمدند. به هر حال گارنيك در هاكوپيان از هنرمندان مدرنيسم ايران است و به نظرم لازم بود كه هم در بازخواني و هم در آرت‌فر دوبي به آثارش پرداخته شده و حتما معرفي شود.»

 

حميدرضا كرمي اين توضيحات اقبال را اين‌طور كامل مي‌كند: «ما براي انتخاب هنرمندان‌مان يك پروسه‌اي داشتيم و با معاون‌هاي خانم ميرنا عياد يك ارتباط تنگاتنگي برقرار كرديم كه آنها هم اين ارتباط را به هيات ژوري منتقل مي‌كردند. در نهايت به آقاي در هاكوپيان و خانم بالاسانيان رسيديم كه به نظرم انتخاب‌هاي‌مان از يك جهت صحيح بود. در وهله اول كه هنر اين دو هنرمند مورد هدف ما بود اما حضور اين دو هنرمند ارمني‌تبار باعث شد كه تصوير جالبي از گالري آريا ارايه شود. به هر حال ما به عنوان يك كشور مسلمان به آرت دوبي رفتيم كه تصوير رسانه‌اي درستي از آن ارايه نشده است. در چنين حالتي، بردن آثار دو آرتيست ايراني كه از مذهب ديگري هستند و اساسا يكي از آنها پيش از انقلاب كشور را هم ترك كرده بود، خيلي براي حاضران در آرت دوبي جذابيت داشت و تصوير جالبي از گالري آريا را نشان داد؛ تصويري كه نشان مي‌داد گالري آريا تحمل دارد و يك نوع مدارا را تبليغ مي‌كند.»

 

هر كدام از بخش‌هاي مدرن و معاصر آرت‌فر دوبي، هيات ژوري مخصوص خود را دارند كه معمولا هيات ژوري‌ها

 ٤، ٥ نفره هستند. كرمي پروسه طي شده توسط اين هيات‌ها را اينطور توضيح مي‌دهد: «شما گاهي لازم مي‌شود كه٣ يا ٤ بار پروپوزال هنرمندان‌تان را به هيات ژوري تحويل دهيد تا بررسي كنند. هيات ژوري همه‌چيز اعم از كيفيت، قدمت، سايت، هنرمندان و ساير شرايط گالري‌ها را بررسي مي‌كنند. آنها به خصوص در بخش مدرن اصرار عجيبي دارند كه حتما آرت‌فر يك پروسه كيوريت شده باشد. اين سختگيري در بخش معاصر كمتر است و در آنجا بازتر نگاه مي‌كنند. مثلا پارسال در بخش معاصر ٤٤ گالري شركت كردند و اين تعداد در بخش مدرن فقط ١٥ يا ١٦ گالري بود.»

 

 

 

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش