یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۴۸ - ۱۵ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۳۷۶۲
فیلم و سینمای ایران

صالحی امیری:

تکلیف فیلم‌های توقیفی مردادماه مشخص می‌شود / شهرهایی که در آن، از فعالیت فرهنگی ممانعت می شود، معضلات و آسیب های بیشتری دارند

 اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,صالحی امیری

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رویکرد نظام با شبکه های اجتماعی و فضای مجازی نه یک رویکرد انفعالی و تقابلی بلکه برخوردی واقع گرایانه مبتنی بر مدیریت و تولید محتواهای مفید است.

به گزارش انتخاب، سید رضا صالحی امیری روز پنجشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان افزود: فضای مجازی در جهان کنونی هم فرصت و هم تهدید به شمار می رود و از این جهت از پیچیدگی بالایی برخوردار است.

 

وی ادامه داد: رویکرد تقابلی که این فضا را غیرمفید، باعث انحراف، خاستگاه و اندیشه غرب و به نوعی مسمومیت غذایی عنوان می کند راه به جایی نمی برد و باید از این رویکرد اجتناب کنیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: رویکرد انفعالی که تسلیم شدگی در برابر فضای مجازی را تجویز می کند نیز غیر موثر است و نباید این رویکرد را دنبال کنیم.

 

وی اظهار کرد: در جهان کنونی تبادل اطلاعات بدون محدودیت انجام می شود و برای مثال در کشور ما ۴۷ میلیون نفر از شبکه های هوشمند استفاده می کنند.

 

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم اکنون ۸۰۰ هزار وب سایت و یک میلیون و ۵۰۰هزار کانال در گستره فضای مجازی کشور فعالیت می کنند.

 

وی افزود: تمام جوانب نظام ما همچون فرهنگ، سیاست، خانواده و دیگر اجزای جامعه تحت تاثیر شبکه های اجتماعی و فضای مجازی قرار گرفته است، بنابراین باید گفتمان سازی در فضای مجازی و در بقیه حوزه ها نیز افزایش پیدا کند.

 

صالحی امیری با بیان اینکه افزایش گرایش جامعه به فضای مجازی حاوی یک پیام روشن است گفت: هم اکنون بخش عمده مصرف فرهنگی مردم در بستر شبکه های اجتماعی شکل می گیرد به این معنا که مردم و شهروندان پیام ها را بیش از گذشته از شبکه های اجتماعی دریافت می کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: شورای فضای مجازی کشور عمق تاثیر فضای مجازی در بطن جامعه را رصد می کند و به آن واقف است.

 

به گفته صالحی امیری برای مثال در ایام انتخابات امسال روزانه ۲ و نیم تا سه میلیارد پیام بین ایرانیان رد و بدل می شد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد : انقلاب اطلاعاتی کنونی ۲ مسیر را در برابر ما قرار می دهد یکی اینکه در این دریای اطلاعات غرق شویم و یا اینکه جهت گیری روشنی برای مدیریت آن برگزینیم که بطور حتم جهت گیری روشن برای مدیریت آن مفید و موثر خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: میزان تعامل و گفت وگوی اعضای خانواده ها در گذشته حدود ۲ ساعت بود اما این میزان در سال گذشته به حدود ۲۰ دقیقه رسید، بنابراین نشان می دهد که شبکه های اجتماعی جایگاه خاصی بین خانواده ها پیدا کرده است.

 

صالحی امیری با اشاره به نقش پررنگ بازی های رایانه ای در بین فرزندان گفت: برای مثال در سال گذشته حدود ۴۵۰ میلیارد تومان گردش مالی بازی های رایانه ای در کشور بود و یا در سال ۲۰۱۶ بازی 'کلش آو کلنز' ۲ میلیارد دلار در سطح جهان فروش داشت.

 

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نبود مصرف فرهنگی صحیح باعث سوء تغذیه فرهنگی می شود و همین امر آسیب های اجتماعی و چالش های فرهنگی را رقم می زند و در این راستا تمام مشکلات متوجه کل نظام است و نمی توان مجموعه خاصی را مقصر دانست.

 

صالحی امیری با بیان اینکه شبکه های اجتماعی، الگوی مصرف، رفتارها، نوع پوشش و آرایش ها را تغییر می دهد تصریح کرد: این تغییرات باعث می شود ادبیات جدید در جامعه نیز شکل بگیرد و به نوعی تنوع و لذت جویی جایگاه بالاتری در بین مردم پیدا می کند.

وی با اشاره به آمار بالای استفاده شبکه های مجازی توسط کودکان و نوجوانان گفت: این موضوع نشان می دهد که باید تولید محتواها را در همه جا همچون آموزش و پرورش، حوزه، مسجد و دانشگاه جدی بگیریم برای مثال یک معلم باید پس از مدرسه با دانش آموزان از طریق فضای مجازی ارتباط داشته باشد و بتواند مفاهیم مفید و آموزنده را به آنها انتقال دهد.

 

صالحی امیری گستردگی شبکه های مجازی را دلیلی برای ایجاد مرزهای جدید عنوان کرد و گفت: هر چقدر فضای مجازی بیشتر شود مرزهای قبلی تخریب می شود و ما باید با تولید محتواهای مفید مرزهای جدید را بدرستی بسازیم.

 

وی با اشاره به اولویت گذاری شورای عالی فرهنگ عمومی کشور خاطرنشان کرد: توجه به فضای مجازی از مهمترین موضوع های این شورا به شمار می رود و در این شورا عناوین و موضوع های مختلف در استان ها به صورت معین اجرا می شود و پیشنهاد می شود که اصفهان در موضوع آسیب شناسی در فضای مجازی و چگونگی شکل دهی شبکه های اجتماعی از منظر فرهنگی فعالیت کند.

 

وی اضافه کرد: اصفهان به عنوان نماد فرهنگی کشور از نیروی انسانی و تکنیک های مورد نیاز برای پرداختن به موضوع یاد شده برخوردار است و می تواند به موضوع فضای مجازی بپردازد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جامعه به سمت زندگی موبایلی پیش می رود خاطرنشان کرد: الگوهای جدید در زمینه های مختلف مانند فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در این عرصه شکل می گیرد برای مثال طبق یک اعلام جهانی تا سال ۲۰۲۰ میلادی همه کتابخانه های جهان، کتاب های خود را بر روی موبایل در اختیار مردم قرار می دهند.

 

صالحی امیری با اشاره به رونق استارتاپ ها در کشور افزود: بسیاری از فعالیت های این مجموعه ها در جهان کم نظیر و در کشور ما بی نظیر است ؛ مجریان این طرح ها حدود ۲۰ تا ۲۵ سال سن دارند و این آمار نشان می دهد که فعالیت های چشمگیر در عرصه فضای مجازی و اقتصادی کشور ما در این حوزه در اختیار جوانان است.

 

به گفته او، حذف واسطه ها در این طرح ها سبب شده که افزون بر یک میلیون کالا بطور روزانه به درخانه ها برسد و باعث شود که این گونه مجموعه ها برند سازی وهویت سازی را در فضای مجازی رقم بزنند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مسجد باید به یک پایگاه فضای مجازی برای تولید محتوا تبدیل شود گفت: انتقال پیام های آموزنده و اخلاقی به خانواده ها نیازمند مشارکت حوزه های علمیه و دانشگاه هاست بنابراین حوزه علمیه باید بیش از گذشته وارد فضای مجازی شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: زبان های مستقیم و گفت وگوهای رودررو نمی تواند عامل مناسبی برای انتقال مفاهیم و پیامک ها باشد بلکه باید از ابزارهای مختلف نظیر موسیقی، تئاتر، نقاشی و فیلم استفاده کنیم.

 

به گفته وی، فیلم در عصر کنونی نیاز جدی برای مردم است و حمایت از فیلم ها و ارائه یارانه می تواند موجب کاهش میزان بینندگان فیلم های خارجی و افزایش بینندگان فیلم های داخلی شود.

 

وی در ادامه گفت: رویکرد ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقابله با ولنگاری و تحجر است اما بستن و زیرزمینی کردن فرهنگ و هنر برخلاف آنچه تصور می شود افزایش مفسده را رقم می زند و همین امر افزایش معضلات اجتماعی را در پی دارد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: برای مثال شهرهایی که در آنها مانع فعالیت های فرهنگی و هنری می شوند معضلات و آسیب های بیشتری دارند و ما معتقدیم نیابد فضا را تیره و تار کنیم زیرا که راس این نظام روحانیت است.

 

وی یادآوری کرد: کار فرهنگی موثر نیازمند فعالیت بلند مدت است برای مثال در مبحث عفاف و حجاب فعالیت ها باید هدفمند، منطقی، در مسیر صحیح و نگاه بلند مدت داشته باشد.

 

به گفته صالحی امیری شورای عالی انقلاب فرهنگی مرجع اصلی سیاست گذاری در کشور محسوب می شود و همه باید با وفاداری، تصمیمات آن را اجرا کنیم.

 

وی همچنین تعدد مراکز فرهنگی را یک نعمت و یک فرصت خواند و افزود: همه باید در مسیر فرهنگ به یک وفاق برسیم زیرا که همه در دایره انقلاب قرار داریم و باید ضمن دعوت به حضور در دایره اخلاق از عمل و کارهای شعاری و روز مره بپرهیزیم.

 

 

 

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش