سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۶:۲۱ - ۱۴ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۶۶۸
فیلم و سینمای ایران

سینمای ایران متعلق به کدام بازیگران است؟

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
از مهتاب کرامتی، میترا حجار و باران کوثری در قالب زنانی درگیر بحران‌های اجتماعی تا نوید محمدزاده، امیر جدیدی و ساعد سهیلی، در جدیدترین فیلم‌های روی پرده سینماها هستند.

به گزارش ایسنا، به بهانه اکران فیلم‌های جدیدی که از ابتدای فصل پاییز روی پرده سینماها رفته اند نگاهی داشتیم به بازیگرانی که در این آثار نقش آفرینی کرده اند؛ از بازیگران فیلم‌های کمدی تا آثار آسیب شناسانه اجتماعی و دفاع مقدسی.

 

فیلم سینمایی «لازانیا»

«لازانیا» به کارگردانی حسین قناعت که از چهارشنبه ۱۱ مهرماه روی پرده سینماها رفته، یک کمدی پر بازیگر و با لوکیشن‌های متعدد است.

 

تیم بازیگران این فیلم همه از هنرمندانی هستند که سال‌ها تجربه کار در حوزه فیلم‌های کمدی را در کارنامه کاری خود دارند و پیش از این نیز مخاطب بارها آنها را در فیلم‌های دیگری در کنارهم دیده است. البته با توجه به اخباری که از این فیلم سینمایی در دی‌ماه ۹۶ همزمان با کلید خوردن این اثر منتشر شد، حضور اکبر عبدی نیز در بین بازیگران به چشم می‌خورد اما اکنون نامی از او در بین بازیگران دیده نمی‌شود.

 

جواد رضویان که به تازگی فیلمبرداری فیلم سینمایی خود به نام «زهرمار» را به پایان رسانده است از بازیگران اصلی این اثر سینمایی است و همراه او ارژنگ امیرفضلی، بهنوش بختیاری، یوسف تیموری، نفیسه روشن، رضا ناجی، پارسیا شکوری، یوسف صیادی، اصغر سمسارزاده، ساعدهدایتی، رضا رویگری، عباس محبوب، محمد شیری، علی کاظمی، آرین خلج، رضا ریاحی، اردشیر کاظمی، احمد یاوری شاد، سپهر سهرابی، قباد شاهپوری، مهدی حدادی، محمدرضا عرب، حسین روزبه، علی بیک، حدیث چهره پرداز و بازیگران نوجوانی چون امیرعلی صالح، امیرعلی محمودی، رادین صانعی، نعیم شیخ محبوبی، پارسا نژادآذر ایفای نقش کرده‌اند.

 

حسین قناعت که کارگردانی «لازانیا» را برعهده داشته پیش از این فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» را در سال ۹۶ روی پرده سینماها برد.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «ماهورا»

دیگر فیلمی که از چهارشنبه(۱۱مهر) روی پرده نقره‌ای سینماها قرار گرفت، «ماهورا» به کارگردانی حمید زرگرنژاد و تهیه کنندگی علیرضا جلالی است.

 

در این فیلم که موضوعی مرتبط با دفاع مقدس دارد و در سی وششمین جشنواره فجر هم به نمایش درآمد، ساعد سهیلی، میترا حجار، بهاره کیان افشار، احمد کاوری، کامران تفتی، مهدی صبایی، مونا فرجاد، یوسف مرادیان، محسن افشانی، مالک سراج و داریوش ارجمند  نقش آفرینی کرده است.

 

ساعد سهیلی که تاکنون در بیش از ۱۵ فیلم سینمایی و در نقش‌های و ژانرهای مختلفی بازی کرده است، برای نخستین‌بار بازی در یک فیلم دفاع مقدسی را در کارنامه کاری خود تجربه کرده است. او در این اثر در قالب  پسر ارشد یک شیخ عرب به ایفای نقش پرداخته است.

 

بر اساس اخباری که عوامل این فیلم در زمان ساختش منتشر کردند درابتدا بنا بوده تا محسن تنابنده بازیگر این نقش باشد اما به دلیل مصدومیت؛ از بازی در این فیلم انصراف داده است.

 

کامران تفتی نیز در «ماهورا» گریمی متفاوت دارد و بازیگر شخصیتی مهم در عشیره‌ خود است. میترا حجار که مخاطب او را بارها در فیلم‌های متعدد و در ژآنرهای گوناگون دیده است، این بار با چهره‌ای جنوبی از او مواجه می‌شود که البته دیالوگ‌هایش را هم با همان زبان ادا می‌کند.

 

داریوش ارجمند که تاکنون او را در نزدیک به ۴۰ اثر سینمایی دیده‌ایم، در «ماهورا» نقش شیخ روستا را با همان ویژگی‌های همیشگی‌لش بازی می‌کند. محسن افشانی در این فیلم گاها بار طنز برخی صحنه‌ها را به دوش می‌کشد.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «جاده قدیم»

«جاده قدیم» به تهیه کنندگی و کارگردانی منیژه حکمت و با بازی مهتاب کرامتی، آتیلا پسیانی، ترلان پروانه، محمدرضا غفاری، شیرین یزدان بخش، هدی زین العابدین، لیلی رشیدی، محمدرضا هدایتی ، بهناز جعفری، بانیپال شومون، پوریا رحیمی و پرویز پورحسینی از اوایل مهرماه روی پرده سینماها رفت.

 

این فیلم، چهارمین ساخته سینمایی حکمت پس از ده سال دوری از فیلمسازی است. او که در سال‌های اخیر بیشتر به تهیه‌کنندگی و پخش فیلم مشغول بوده، پیش از این، «زندان زنان»، «سه زن» و «لالایی» را کارگردانی کرده است. ترکیب بازیگران در این فیلم نیز نکته جالبی است که تقریبا همه از بازیگران شناخته شده سینما و تلویزیون و حتی تئاتر هستند.

 

این اثر که در جشنواره سی‌وششم فجر به نمایش درآمد، موضوعی اجتماعی دارد و به بحث تجاوز پرداخته است. مهتاب کرامتی و آتیلا پسیانی نقش مقابل هم هستند و ترلان پروانه و محمدرضا غفاری فرزندان این خانواده هستند.

 

با نگاهی به کارنامه کاری مهتاب کرامتی، بازی در بیش از ۳۰ فیلم دیده می‌شود که تقریبا درهر کدام هم متفاوت از دیگری ظاهر شده است؛ او در این اثر نقش زنی را بازی می‌کند که با وجود موفقیت‌هایی که در زندگی شخصی و کاری خود دارد اما دچار بحرانی می‌شود که کل خانواده را درگیر خود می‌کند. کرامتی پیش از این با فیلم «ماجان» روی پرده سینما بود.

 

آتیلا پسیانی که اکنون فیلم «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» را به کارگردانی فرزاد موتمن هم روی پرده دارد، در این فیلم نقش همسر کرامتی را بازی می‌کند.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «سوفی و دیوانه»

مهدی کرم‌پور کارگردان و تهیه کننده «سوفی و دیوانه» که برای نخستین بار در جشنواره سی وپنجم فجر به نمایش درآمد.

 

امیر جعفری، به آفرید غفاریان، محمدرضا شریفی نیا، سیامک صفری، سعید امیر سلیمانی، الهه حصاری و حضور رضا یزدانی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

 

در بین اسامی بازیگران این فیلم سینمایی نام رضا یزدانی از خوانندگان سبک پاپ و راک ایران نیز دیده می‌شود. او پیش از این نیز در چندین فیلم سینمایی دیگر حضور داشته است اما هیچگاه به عنوان نقش اصلی نبوده بلکه مانند حرفه اصلی خود به عنوان یک خواننده در فیلم نقش آفرینی کرده است.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «عرق سرد»

سهیل بیرقی در فیلم سینمایی «عرق سرد» همراه با نقش آفرینی باران کوثری، امیر جدیدی، سحر دولتشاهی، لیلی رشیدی، هدی زین العابدین به موضوعی اجتماعی پرداخته است.

 

باران کوثری که نقش اصلی این فیلم را برعهده دارد، زنی ورزشکار و فوتبالیست است و برای حضور در بازی‌های خارج از ایران نیاز به اجازه همسرش دارد که امیر جدیدی آن را بازی می‌کند. او برای نقش آفرینی در این فیلم سینمایی کاندید دریافت جایزه به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و ششمین جشنواره فیلم فجر نیز شد.

 

کوثری امسال برای دومین بار است که فیلمی با بازی او اکران شده است و آخرین بار با فیلم «عصبانی نیستم» رضا درمیشیان روی پرده بود. او تا کنون در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی به عنوان بازیگر ایفای نقش کرده است.

 

امیر جدیدی نیز که در چند سال اخیر بازی‌های متفاوتی از او در سینما دیده شده است، اکنون هم با بازی در این فیلم سینمایی و هم «تنگه ابوقریب» دو فیلم روی پرده دارد. او از سی‌وششمین جشنواره فجر به عنوان بهترین بازیگر مرد سیمرغ بلورین دریافت کرد.

 

همچنین سحر دولتشاهی دیگر بازیگر این فیلم برنده بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. او که در فیلم «چهارراه استانبول» مصطفی کیایی هم نقش آفرینی کرده، امسال برای دومین بار روی پرده سینما رفت.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده»

هومن سیدی کارگردان و سعید سعدی تهیه کننده فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده»، این اثر را که از اوایل پاییز روی پرده سینما برده‌اند، برای برای نخستین در سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآوردند.

 

نوید محمد زاده، فرید سجادی حسینی و فرهاد اصلانی با حضور نازنین بیاتی و با معرفی نوید پور فرج، مرجان اتفاقیان، هامون سیدی در این اثر بازی کرده‌اند.

 

نوید محمدزاده که در این فیلم گریم متفاوتی دارد، نقش برادر کوچک فرهاد اصلانی را بازی می‌کند. با این حال سبک بازی او در این اثر گاهی یادآور بازی‌های هومن سیدی است. همچنین فرهاد اصلانی که در این فیلم نقش یک قاچاقچی مواد را بازی می‌کند در ظاهری متفاوت از دیگر آثارش حاضر شده است.

 

از دیگر بازیگرانی که در این فیلم نقش آفرینی داشته، می‌توان از نوید پورفرج نام برد. او در سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نامزد شد و این اولین تجربه بازیگری این هنرمند در سینما بوده و در بیشتر سکانس‌های فیلم نقش مقابل نوید محمدزاده است.

 

فرید سجادی حسینی نیز که نقش یک پدر را در «مغزهای کوچک زنگ زده» بر عهده دارد، پیش از این در فیلم «فروشنده» اصغر فرهادی نیز نقش آفرینی خوبی ارائه کرده بود.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

فیلم سینمایی «هشتگ»

«هشتگ»، دیگر کمدی اکران شده در این ماه به کارگردانی رحیم بهبودفر و تهیه کنندگی مقصود جباری و محمدعلی کیانی، اکران خود را از چهارم مهرماه آغاز کرده است.

 

در این فیلم سینمایی که درباره چشم و هم چشمی است، بازیگرانی چون نیوشا ضیغمی، بهاره رهنما، بیژن بنفشه خواه، حدیث فولادوند، محمدعلی کیانی، مهرداد فلاحتگر، ارسلان قاسمی و امید روحانی با حضور محسن ملکی و سیدجواد هاشمی نقش آفرینی کرده‌اند.

 

در این فیلم سینمایی نیوشا ضیغمی و بهاره رهنما گریم متفاوتی دارند و به طور مثال در برخی سکانس‌ها نیوشا ضیغمی با گریمی مردانه نقش آفرینی می‌کند.

فیلم های اکران پاییز در سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

 

 

  • 23
  • 13
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
دیالوگ های آنشرلی

دیالوگ های آنشرلی در این مقاله از سرپوش به بررسی جذابیت های دیالوگ های آنشرلی در سینما و تئاتر می‌پردازیم. آنشرلی، با تاریخچه‌ای غنی در حوزه فرهنگ و هنر، دارای دیالوگ‌هایی است که علاوه بر ارتقاء داستان، به عنوان نمونه‌هایی برجسته از زبان هنری در این صنایع شناخته می‌شوند. اثر آنشرلی  کتاب "آنشرلی" نوشته لوسی ماد مونتگمری، داستان دختری به نام آن شرلی است که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. آن شرلی دختری کنجکاو، مهربان و خلاق است که با دیالوگ های خود، شخصیتی دوست داشتنی و ماندگار در ذهن خوانندگان ایجاد کرده است. انیمیشن آنشرلی انیمیشن "آنشرلی" که در سال ۱۹۷۹ در ژاپن ساخته شده است، اقتباسی از رمان "آن در گرین گیبلز" نوشته لوسی ماد مونتگمری است. این انیمیشن، داستان دختری به نام آن شرلی را روایت می کند که در یتیم خانه بزرگ شده و به یک خانواده ثروتمند در شهر مونک هاوس نیو برونزویک در کانادا فروخته می شود. شخصیت های آنشرلی شخصیت های اصلی انیمیشن آنشرلی عبارتند از: آن شرلی: دختری کنجکاو، مهربان و خلاق که با موهای قرمز و شخصیت دوست داشتنی خود، یکی از محبوب ترین شخصیت های ادبیات کودکان است. مریلا کاترین کاتبرت: خواهر بزرگ تر ماتیو کاتبرت که با برادرش در مزرعه گرین گیبلز زندگی می کند. مریلا زنی سخت کوش و جدی است که در ابتدا از حضور آن شرلی در خانه خود خوشحال نیست. ماتیو کاتبرت: برادر کوچک تر مریلا که مردی مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیانا براری: دختر همسایه کاتبرت ها که با آن شرلی دوست می شود. دیانا دختری مهربان و ساده دل است که به سرعت با آن شرلی دوست می شود. دیالوگ های انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، از این قرار است که آن شرلی، دختری یتیم که در یتیم خانه بزرگ شده است، توسط خواهر و برادری به نام های مریلا و ماتیو کاتبرت به فرزندخواندگی پذیرفته می شود. مریلا و ماتیو، آن شرلی را برای کمک به انجام کارهای خانه و مزرعه می خواهند. آن شرلی، با موهای قرمز آتشین و شخصیت دوست داشتنی خود، به سرعت با مریلا و ماتیو و همچنین با همسایه آنها، دیانا براری، دوست می شود. آن شرلی، با ماجراجویی ها و شیطنت های خود، زندگی کاتبرت ها را زیر و رو می کند و به آنها یاد می دهد که چگونه از زندگی لذت ببرند. نکات مثبت آنشرلی انیمیشن آنشرلی، از جمله انیمیشن های ماندگار و خاطره انگیزی است که با داستان جذاب و شخصیت های دوست داشتنی خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. از جمله نکات مثبت این انیمیشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: - داستان انیمیشن آنشرلی، همانند داستان رمان، داستانی جذاب و پرکشش است که مخاطبان را از ابتدا تا انتها درگیر خود می کند. - شخصیت های انیمیشن آنشرلی، از جمله آن شرلی، مریلا، ماتیو و دیانا، شخصیت هایی دوست داشتنی هستند که مخاطبان با آنها ارتباط برقرار می کنند. - انیمیشن آنشرلی، پیام های مثبتی مانند اهمیت خانواده، دوستی و امید را به مخاطبان خود منتقل می کند. دیالوگ های شخصیت آنشرلی دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بیانگر شخصیت او هستند. او دختری کنجکاو و ماجراجو است که همیشه به دنبال یادگیری چیزهای جدید است. این ویژگی در دیالوگ های او به وضوح دیده می شود. برای مثال، در یکی از دیالوگ ها، آنشرلی از معلم خود می پرسد: "حتی اگر دنیا بد باشد، همیشه چیزهای خوب هم وجود دارد." " تصور اینکه شما یک ملکه هستید واقعا عالی است. شما بدون هیچ گونه ناراحتی از آن لذت می برید و هر زمان که بخواهید می توانید از ملکه بودن دست بردارید، کاری که در زندگی واقعی نمی توانید انجام دهید." "این یک چیز خوب در مورد این جهان است ... همیشه بهارهای بیشتری وجود دارد." "وقتی فکر می‌کنم قرار است اتفاق خوبی بیفتد، به نظر می‌رسد که بر روی بال‌های انتظار پرواز می‌کنم. و سپس اولین چیزی که متوجه می شوم با یک ضربت به زمین می افتم. اما واقعاً ماریلا، قسمت پرواز تا زمانی که ادامه دارد با شکوه است... مثل اوج گرفتن در غروب خورشید است. من فکر می‌کنم که تقریباً تاوان ضربه را می‌پردازد." "خب، نمی توان یکدفعه عادت دختر بچه بودن را کنار گذاشت." "شاید... شاید... عشق به طور طبیعی از یک دوستی زیبا آشکار شد، مانند گل رز طلایی که از غلاف سبزش می لغزد."  "این یک ایده دوست داشتنی است، دایانا؛ زندگی کردن به گونه ای که نامت را زیبا کنی، حتی اگر در آغاز زیبا نبود... آن را در افکار مردم برای چیزی آنقدر دوست داشتنی و دلپذیر قرار می دهد که هرگز به تنهایی به آن فکر نمی کنند." "شاید، به هر حال، عاشقانه مانند یک شوالیه که سوار اسب می‌شود، با شکوه و هیاهوی وارد زندگی انسان نشده باشد. شاید مثل یک دوست قدیمی از راه‌های آرام به سمت آدم خزید..." "خب، همه ما اشتباه می کنیم، عزیزم، پس فقط آن را پشت سر بگذار. ما باید از اشتباهات خود پشیمان باشیم و از آنها درس بگیریم، اما هرگز آنها را با خود به آینده منتقل نکنیم." "من معتقدم که زیباترین و شیرین ترین روزها، روزهایی نیستند که در آن اتفاقات بسیار باشکوه یا شگفت انگیز یا هیجان انگیزی رخ دهد، بلکه فقط روزهایی هستند که لذت های کوچک ساده ای را به ارمغان می آورند و به آرامی یکدیگر را دنبال می کنند، مانند مرواریدهایی که از یک رشته می لغزند." "من از دوستی بسیار سپاسگزارم. زندگی را بسیار زیبا می کند." "این بدترین دوران بزرگ شدن است و من در حال درک آن هستم. چیزهایی که در دوران کودکی خیلی می‌خواستی، وقتی به آنها دست پیدا می‌کردی، به نظرت چندان شگفت‌انگیز به نظر نمی‌رسند." "آیا خوب نیست که فکر کنیم فردا روز جدیدی است که هنوز هیچ اشتباهی در آن وجود ندارد." دیالوگ های ماندگار آنشرلی "این خیلی خوب است که در مورد غم ها بخوانید و تصور کنید که قهرمانانه از طریق آنها زندگی می کنید، اما وقتی واقعاً آنها را دارید، خیلی خوب نیست" "خیلی آسان است که شرور باشی بدون اینکه بدانی." "اما واقعاً ماریلا، نمی‌توان در چنین دنیای جالبی برای مدت طولانی غمگین ماند، می‌تواند؟" "زندگی ارزش زیستن را دارد تا زمانی که خنده در آن باشد." "تجربه من این بوده است که شما تقریباً همیشه می توانید از چیزهایی لذت ببرید، اگر تصمیم خود را محکم بگیرید که این کار را انجام دهید." "دنیای قدیمی عزیز تو بسیار دوست داشتنی هستی و من خوشحالم که در تو زنده هستم." "چرا مردم باید برای دعا زانو بزنند؟ اگر واقعاً می خواستم دعا کنم به شما می گویم که چه کار می کردم. من به تنهایی یا در جنگل های عمیق و عمیق به یک میدان بزرگ بزرگ می رفتم و به آسمان - بالا - بالا - بالا - به آن آسمان آبی دوست داشتنی نگاه می کردم که انگار پایانی برای آن وجود ندارد. آبی بودن و سپس من فقط یک دعا را احساس می کنم." "این یکی از مزایای سیزده سالگی است که شما خیلی بیشتر از زمانی که فقط دوازده ساله بودید می دانید" "تا زمانی که نمردی هرگز از غافلگیر شدن در امان نیستی" "کیک‌ ها یک عادت وحشتناک دارند که وقتی می‌ خواهید خوب باشند بد می‌ شوند" "آنه تمام عاشقانه هایت را رها نکن اندکی از آن چیز خوبی است البته نه زیاد اما کمی از آن را حفظ کن" دیالوگ های زیبای آنشرلی سخن پایانی درباره دیالوگ های آنشرلی دیالوگ های آنشرلی، بخشی از جذابیت این شخصیت دوست داشتنی هستند. این دیالوگ ها، شخصیت، امید، خوش بینی و عشق به طبیعت آنشرلی را به خوبی بیان می کنند. گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش