شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۰۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۱۸۵۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ سریال سیاسی برتر تاریخ تلویزیون؛ از House of Cards تا The West Wing

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

روزیاتو | به نظر می رسد چرخه اخبار سیاسی این روزها واقعا زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده و به کنترل خود درآورده است. چه در حال گشت و گذار در اپلیکیشن های گوشی خود باشید، چه در حال ورق زدن یک روزنامه در کافی شاپ یا مترو باشید، یا فقط با یکی از دوستان خود مکالمه داشته باشید، تقریباً به طور قطع می توان گفت که وضعیت سیاسی خود را نشان خواهد داد. و در حالی که داستان های درام می توانند جذاب باشند، گاهی اوقات آرزو می کنید که ای کاش برای مدتی از سریال های درام خانگی فاصله می گرفتید و وارد درامی در مورد سیاست می شدید.

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

خوشبختانه، تعدادی درام های مهیج، کمدی های خنده دار، و تاریخ های سیاسی جذاب وجود دارند که شما را از توطئه ها، گاف ها و مکان های مشهور های سیاسی بی نیاز می کنند، بدون اینکه لازم باشد زیاد در مورد رویدادهای جاری فکر کنید. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ سریال سیاسی جذاب آشنا کنیم که از دیدنشان لذت خواهید برد.

۱۰- Versailles

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال تاریخی تنها سه فصل داشت، اما درام سیاسی فرانسوی Versailles یکی از جذاب ترین رهبران تمام دوران ها را در مرکز داستان خود داشت: لویی چهاردهم، پادشاه خورشید، که سلطنت ۷۲ ساله رکورد شکنش هنوز مترادف با ثروت، تجمل، فرهنگ و روشنفکری است. جورج بالگدن بازیگر انگلیسی نقش لویی چهاردهم را بازی می کند، شاهی که در اواخر دهه ۱۶۶۰ میلادی دربار خود را به شهر کوچک ورسای منتقل کرده و در آنجا به تبدیل کردن کاخ ورسای به آنچه امروز هست می پردازد. آیا این سریال از نظر تاریخی دقیق است؟ تا حدود زیادی.

آیا به شکلی مناسب روایت ها را برای حداکثر درام تغییر داده و خلاصه می کند؟بله. آیا زوایای تاریک و پرسروصدای زندگی در بارگاه پادشاه را روایت می کند؟البته. اما تا زمانی که برایتان مهم نیست که این سریال کمی از واقعیت ها فاصله بگیرد، سریال ورسای یک بررسی باشکوه از یک دوره بسیار مهم در تاریخ فرانسه است، با فیلمبرداری هایی که در کاخ ورسای واقعی و همچنین دیگر کاخ های مهم فرانسه رخ می دهد.

۹- Scandal

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

کری واشینگتن در طول هفت فصل سریال Scandal در نقش اولیویا پوپ هنرنمایی کرد، کسی که یک تیم مدیریت بحران واشینگتن دی سی را اداره می کند. پوپ و کارکنانش درباره جاسوسان، سوء قصد به جان رئیس جمهور، قتل ها، روابط عاشقانه و غیره تحقیق می کنند. در آنچه که احتمالاًی باید تضاد منافع آشکار باشد، پوپ با رئیس جمهور، فیتزجرالد گرانت سوم (تونی گلدوین) رابطه دارد. این سریال در مورد طلاق ها و سقوط هواپیماها، اخاذی و اختلاس است که آن را به نسخه ای جذاب و پرسروصدا از یک درام سیاسی تبدیل می کند تا یک درام واقعی.

بانوی اول سابق به اولین رئیس جمهور زن تبدیل می شود؛ پوپ باید معاون رئیس جمهور را به قتل برساند، همه نوع همسر و اعضای خانواده تلاش می کنند یکدیگر را بکشند، با درجات مختلفی از موفقیت. با این حال، داستان این سریال سیاسی از واقعیت الهام گرفته شده است: شاندا رایمز به طور آزادانه شخصیت اولیویا پوپ را بر اساس کار مدیریت بحرانِ دستیار مطبوعاتی دولت بوش، جودی اسمیت خلق کرده است.

۸- Chief of Staff

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

لی یونگ جائه دو سال قبل از بازی در نقش سئونگ جی هون در سریال مشهور و موفقSquid Game سال ۲۰۲۱، در دو فصل در سریال Chief of Staff، یک درام سیاسی کره ای بازی کرد. لی، در این سریال نقش جانگ تائه – جون، کارآگاه سابقی را بازی می کرد که به سیاست روی آورده است و به عنوان رئیس کارکنان یک سیاست مدار حرفه ای کار می کند، شغلی که نیاز به تمام مهارت های او به عنوان یک جویای پیشرفت سیاسیِ شکاک و سرسخت دارد. جانگ با یک وکیل و روزنامه نگار تلویزیونی سابق به نام کانگ سون یونگ که اکنون نماینده مجلس است رابطه دارد.

هم لی و هم جانگ (که برای احزاب مخالف کار می کنند) بسیار جاه طلب هستند و برنامه هایی برای پیشرفت بسیار فراتر از مسئولیت های فعلی خود دارند که البته رابطه عاشقانه مخفی آن ها را پیچیده می کند. اگر دوست دارید قهرمانان داستان هایتان در عین تلاش برای مخفی نگه داشتن رابطه شان با فساد سیاسی مبارزه کنند، هنگام تماشای این سریال کره ای اوقات خوشی خواهید داشت.

۷- House of Cards

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

احتمالاً با درام سیاسی آمریکایی خانه پوشالی (House of Cards) آشنا هستید که به مدت شش فصل ادامه داشت و فصل آخر آن بدون حضور ستاره اش، کوین اسپیسی فیلمبرداری شد. این سریال سیاسی داستان فرانک آندروود است، دموکراتی اهل کارولینای جنوبی که به همراه همسرش کلر راه خود را از کنگره به کاخ سفید باز می کنند. اما این سریال از یک تریلر سیاسی چهار اپیزودی بریتانیایی اقتباس شده است که از نگاه بسیاری یکی از بهترین سریال های بریتانیایی تمام دوران محسوب می شود.

یان ریچاردسون در این سریال نقش فرانسیس اورکوهارت، یکی از اعضای شیاد و خودخواه حزب محافظه کار را بازی می کند که در نهایت به مقام نخست وزیری رسید. این سریال با الهامات واضحی که از آثار شکسپیر (به ویژه مکبث و ریچارد سوم) گرفته بود، به خاطر علاقه ویژه اورکوهارت به شکستن دیوار چهارم و خطاب مستقیم به تماشاگران قابل توجه بود.

۶- The Crown

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال درام تاریخی که توسط پیتر مورگان نوشته شده است، به یکی از بهترین و پرطرفدارترین درام های تلویزیونی یک دهه اخیر تبدیل شده است، سریالی که زندگی خانواده سلطنتی بریتانیا که با ازدواج ملکه الیزابت دوم و فیلیپ، دوک ادینبورگ در سال ۱۹۴۷ آغاز شد و به روزگار کنونی کشیده شده، مورد بررسی قرار می دهد و فصل ششم آن نیز در حال ساخت است. ملکه الیزابت با ۷۰ سال سلطنت، جایگاه مهمی در رویدادهای سیاسی بی شماری هم در انگلستان و هم در خارج از این کشور داشت و رویدادهای پوشش داده شده در این سریال شامل بحران سوئز، ماجرای رابطه عاشقانه موسوم به پروفومو و آمد و رفت نخست وزیران متعددی است که در پس زمینه رویدادهای مرتبط با خاندان سلطنتی روایت می شوند.

سریال تاج نیز مانند ورسای گاهی دقت تاریخی را فدای پیپیده و جذاب کردن داستان می کند اما بسیار تاثیرگذار است، و با گذشت زمان و تفییر شخصیت هاّ از بازیگران ستاره زیادی استفاده می کند،؛ از جمله کلر فوی، مت اسمیت، جارد هریس، جان لیثگو، هلنا بونهام – کارتر، لزلی منویل، ایملدا استنتون، گیلیان اندرسون، اولیویا کولمن و بسیاری دیگر.

۵- Wolf Hall

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

اگر در درام سیاسی خود به دنبال واقعیات هستید، نمی توانید بهتر از دو فصل Wolf Hall پیدا کنید. این مجموعه براساس دو کتاب اول از سه گانه تحقیقی دقیق هیلاری منتل به نام Wolf Hall and Bring Up the Bodies ساخته شده است، جایی که مارک رایلنس فوق العاده با استعداد را در نقش توماس کرامول داریم، وکیلی که قبل از اینکه از اعتبار افتاده و در نهایت به دستور پادشاه سر بریده شود، به عنوان وزیر ارشد هنری هشتم انتخاب می شود. این سریال از همان روزهای نخست خدمتش به کاردینال وولزی که خود رسوا شده و احتمالاً اگر قبل از مجازات نمرده بود، به سرنوشتی مشابه کرامول دچار می شد، به روایت سرنوشت این شخصیت تاریخی مشهور می پردازد.

این سریال یک نگاه دقیق و ظریف به نقشه های پیچیده سیاسی است که در داخل و اطراف دربار هنری هشتم (که به طرز استادانه ای توسط دیمین لوئیس به تصویر کشیده شده است)رخ می دهد، از ازدواج ها و انتصاب های متعدد او گرفته تا اتحادهای سیاسی دائما در حال تغییرش (و همپوشانی های موجود در آن) که در آن گفتن کلمه ای اشتباهی به فردی اشتباهی می تواند منجر به سقوط سریع یک نفر شود.

۴- The Thick of It

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال طنز پرستاره بریتانیایی، زاییده فکر آرماندو یانوچی بود که آن را در یک فیلم بلند به نام In the Loop نیز به کار گرفت و یک سریال آمریکایی را بر اساس آن خلق کرد که در امتداد همان خطوط سریال Veep کار می کرد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. بازیگران این سریال شامل پیتر کاپالدی، جوانا اسکانلان و راجر آلام بودند و داستان بر یک بخش تازه تاسیس دولتی متمرکز بود که بسیار شبیه به دفتر کابینه بود و این مزیت را داشت که دستیاران، پزشکان شیفتی و مشاورانی که با بخش های مختلف سیاسی سر و کار داشتند، در آن حضور داشته باشند.

این سریال با الهام از کمدی کلاسیک انگلیسی بله وزیر یا  Yes, Minister، داستانی نقادانه، تند و تا حد زیادی بداهه گویانه داشت و به سبک مستند فیلمبرداری شده بود. این سریال تاثیر زیادی بر فرهنگ بریتانیا داشت و حتی کلمه ای که در این سریال ابداع شده بود را به کار گرفت؛ کامه omnishambles که در پارلمان بریتانیا استفاده می شود و به معنای موقعیت بدون مدیریت درست و مملو از آشوب است.

۳- The West Wing

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال ساخته آرون سورکین که در داخل کاخ سفید روایت می شود استانداردی قوی را برای درام های سیاسی آمریکایی ایجاد کرد، با گروهی با استعداد از بازیگران از جمله مارتین شین، راب لو، آلیسون جینی، آلن آلدا، و استوکارد چانینگ در طول هفت فصل (اگر چه سورکین پس از فصل چهارم از آن جدا شد) داستنی با نویسندگی خاص مارک سورکین را اجرا کردند که آن را به یکی از بهترین سریال های تلویزیونی تاریخ تبدیل کرد.

این سریال داستان رئیس جمهور ایالات متحده (مارتین شین، جانشین جیمی اسمیتز) و اعضای ارشد دفتر ریاست جمهوری را روایت می کند در حالی که با فراز و نشیب های امور روزمره دفتر سیاسی سر و کار دارند. داستان این سریال شاید بهتر از زندگی واقعی یک رییس جمهور و زیردستانش نوشته شده باشد، اما بسیاری از کارکنان، سیاستمداران و روزنامه نگاران واقعی، آنرا به خاطر رویکرد واقع گرایانه اش تحسین کرده اند.

۲- Veep

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

جولیا لوئیس دریفوس نقش ماندگار و نمادین دیگری را به عنوان معاون رئیس جمهور سلینا میر در این سریال نیمه اقتباسی از رمان In the Loop نوشته آرماندو یانوچی ایفا کرد. سلینا به همراه رئیس دفترش امی (آنا چلومسکی)، مدیر ارتباطات مایک (مت والش)، و دستیار گری (تونی هیل) و بسیاری دیگر از دستیارانش، راه خود را در زندگی سیاسی به پیش می برد و از هر کسی که با او در تماس است رنجیده خاطر می شود در حالی که سعی می کند خود و دفترش را در موقعیت بهتری قرار دهد، و امیدوار است بدین شکل شرایط را برای رئیس جمهور نیز بهتر کند.

این سریال از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ پخش می شد، زمانی که سیاست های آمریکا در وضعیت تغییر عظیمی قرار داشت و با اینکه روایت های سریال اغلب مضحک و خنده دار بود، اما اغلب به طرز عجیبی پیش بینی کننده رویدادهای سیاسی آن زمان بودند. این سریال کمدی مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و به طور مرتب نامزد جوایز متعددی از جمله برای گروه بازیگران بااستعدادش شد.

۱- Borgen

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این درام پرهیجان دانمارکی چهار فصل به طول انجامید و با بازی سیدسه بابت کنودسن در مورد شخصیت بیرجیت نیبورگ است، یکی از اعضای میانه رو پارلمان که به طور غیرمنتظره ای به عنوان نخست وزیر انتخاب شد، موضوعی که او را به اولین زن دانمارکی تبدیل کرد که این مقام را در اختیار دارد. این سریال بر فداکاری های روزمره نیبورگ متمرکز است که باید چه از نظر شخصی و چه از نظر سیاسی برای حفظ موقعیت دشوار خود انجام دهد. از بازیگران اصلی این سریال می توان به پزشک شیفتی نیبورگ، کاسپر جول (پیلو آسباک)، جوانی با اخلاقیات سست و گذشته ای غم انگیز، و کاترین فونسمارک (بیرجیت هژورت سورنسن)، یک مجری بی رحم اخبار تلویزیون (و همسر سابق جول) اشاره کرد.

این سریال در نشان دادن بازی های سیاسی مداوم و اتحادهای در حال تغییر که یک دولت را تشکیل می دهند و اینکه هیچ چیز به صورت رایگان به دست نمی آید و همچنین عوارض وحشتناکی که یک جایگاه سیاسی می تواند در زندگی خانوادگی فرد داشته باشد، بسیار درخشان عمل می کند، در شرایطی که خانواده سابقاً خوشحال نیبورگ تقریباً به محض پذیرش نامزدی برای نخست وزیری شروع به فروپاشی می کند. این سریال با هرگز وارد نشدن به قلمرو سریال های تلویزیونی خانوادگی درام (soap opera) و نشان دادن شخصیت های مشکل دار و باورپذیر و در عین حال دوست داشتنی، توانسته یکی از بهترین و باکیفیت ترین سریال های سیاسی باشد که در صدر این فهرست نیز قرار گرفته است.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش