جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۲۰ - ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۰۲۸۷
حوزه بهداشت و رفاه

کرونا جان ۴۵۴ نفر دیگر را در ایران گرفت | هشدار: بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان فوت می‌کنند

مرگ هموطنان مبتلا به کووید۱۹,آمار کرونا در بیمارستانها
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۴۵۴ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۹ هزار و ۵۷۴ نفر رسید. ۵۲۰۶ بیمار بدحال نیز در آی سی یو بستری هستند.

به گزارش ایرنا، مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: از دیروز تا امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۱۶۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۱۹ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۳۹۶ هزار و ۲۰۴ نفر رسید.

وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون یک میلیون و ۸۷۷ هزار و  ۵۱۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. پنج هزار و ۲۰۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۵ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۷۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است. 

وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: تاکنون ۶۱۸ هزار و ۳۶۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۶۵ هزار و ۶۵۵ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۸۴ هزار و ۱۷ دوز رسید.

 بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان فوت می‌کنند/ مردم مراقبت کنند؛ وضع خراب است/ باید اقدامی شود تا آمار مبتلایان از حد فعلی بالاتر نرود

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی گفت: الان بیماران به دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان، فوت می‌کنند.

مرگ هموطنان مبتلا به کووید۱۹,آمار کرونا در بیمارستانها

«حمید عمادی» رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به وضعیت ورودی این بیمارستان بیان کرد: وضعیت بیمارستان در حال بدتر شدن است و در یک طی دو روز گذشته یک مقدار  وضعیت بیمارستان و آمارها ثابت مانده، ولی وضعیت در روزهای آینده نامشخص است.

وی در مورد اینکه آیا نیاز است تا بیمارستان امام خمینی هم مانند مسیح دانشوری بیمارستان صحرایی ایجاد کند، افزود: بیمارستان امام خمینی بیش از هزار تخت خواب دارد و در واقع بیمارستان کوچکی نیست که زود اشباع شود.

عمادی گفت: الان از ظرفیت‌های بیمارستان استفاده می‌کنیم، بخش‌های دیگر را تعطیل می‌کنیم تا به بخش کرونا تبدیل شوند، البته الان به حد اشباع بیمارستان رسیدیم و بستری‌ها خیلی زیاد است، اما به حد بیمارستان صحرایی هنوز نرسیدیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۰ بخش از بخش‌های بیمارستان به بخش کرونا تبدیل شده‌اند و الان بیش از ۵۰۰ تحت بیمارستانی زیر بار کروناست.

عمادی با اشاره به تاثیر محدودیت‌ها بیان کرد: هر محدودیتی یک تاثیری بر روی بیمارستان‌ها می‌گذارد که هر چقدر جدی‌تر و سفت و سخت‌تر باشد، اثر بخشی آن بیشتر خواهد بود، اگر محدودیت تا یک حدی هم اعمال شده باشد باز تا همان حد هم تاثیر دارد.

عمادی افزود: ما باید هر کاری کنیم تا مواجهه‌ مردم با هم کم‌تر شود و الان واقعا مشکل ما این است که افراد همه با هم مریض می‌شوند و ما نمی‌توانیم جوابگوی همه باشیم، اگر یک مقداری شدت بیماری و تعداد بیماران کمتر شود ما می‌توانیم سرویس درستی به آنها ارائه بدهیم، اما وقتی حجم زیادی از افراد با هم بیمار می‌شوند، در آن صورت وقتی می‌توانستیم سرویس خوبی به بیمار بدهیم، الان نمی‌توانیم و متاسفانه کار بیمار می‌ماند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی ادامه داد: اگر بیمار کرونایی چند ماه پیش به بیمارستان مراجعه می‌کرد، راحت آن را درمان می‌کردیم و حتی اگر یک الی دو ماه دیگر هم که بیماری فروکش خواهد کرد، مراجعه کند، او را با حال عمومی خوب ترخیص می‌کنیم، اما الان به دلیل تراکم جمعیت و کمبود تخت، همین بیمار فوت می‌کند.

وی گفت: برای همین می‌گوییم کاری صورت گیرد که آمار مبتلایان از این حد بالاتر نرود، وگرنه بالا رفتن آمار، افزایش مرگ و میر را به همراه دارد.

عمادی افزود: توجه کنید که این مرگ و میرها قابل پیشگیری است، یعنی اگر فرد سریع شروع به درمان کند خوب می‌شود و اگر درمان نشود یا به دلیل شلوغی بیمارستان درمان مناسب نگیرد، مشکل ایجاد می‌شود.

وی گفت: در واقع این بیماری یک طرفش مرگ و طرف دیگرش سلامت ۱۰۰ درصد است، واقعا آدم دلش می‌سوزد که الان ظرفیت‌ها پر شده و دیگر نمی‌توانیم مردم را درمان کنیم.

عمادی ادامه داد: اگرچه خستگی کادر درمان واقعیت است ولی در مواردی که اشاره کردم، اصلا بحث احساس خستگی کادر درمان مطرح نیست، چرا که برای کادر درمان بحث اول نجات جان مردم است، وقتی نتوانیم سرویس مناسب به مردم بدهیم طبیعتا شرمنده‌ی مردم می‌شویم و خودمان از نظر روحی آسیب می‌بینیم.

وی گفت: اما اگر بتوانیم کاری کنیم که مردم همه با هم مبتلا نشوند که چنین وضعی پیش بیاید، طبیعتا می‌توانیم جلوی چنین فاجعه‌ی انسانی را بگیریم. 

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی تصریح کرد: همه می‌دانند باید چه کار کنند تا بیمار نشوند، ولی مشکلی که الان داریم این است که عمل نمی‌کنیم و مشکل ما ندانستن نیست، بلکه مشکل ما عمل نکردن است که باید به مردم گفت اگر جانتان را دوست دارید، مراقب باشید چون وضعیت خرابی داریم.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
ویژه سرپوش