پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۳۷ - ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۵۹۲
حوزه بهداشت و رفاه

ظرفیت کرونایی تهران تکمیل شده است

هر شانزده دقیقه یک نفر در تهران جان می‌دهد| پایتخت باید «قفل» شود

تکمیل ظرفیت بیمارستانهای تهران,کرونا در تهران
اوضاع کرونایی تهران اصلا خوب نیست و بیمارستان‌های پایتخت با کمبود تخت خالی برای بستری بیماران کووید ۱۹ مواجه شده‌اند.

آفتاب یزد نوشت: هر شانزده دقیقه یک نفر در تهران جان می دهد. این را فرمانده ستاد کل کرونا در پایتخت گفته. آماری ترسناک و بهت آور که نشان می دهد مرگ پشت در است و تلنگری کافی است تا جان ما را بگیرد. مثل همه آن هایی که دوست داشتند از این پاندمی جان سالم به در برند، روبروی آینه بایستند، موهایشان را شانه کنند، در شهر قدم بزنند و زیر سایه چنارها گمشده خود را بیابند. آمارها دهشتناک جلوه می کند اما در همین آشوب که نه خبری از واکسن برای توده هست و نه رقص زندگی را کسی به چشم دیده، لابد می توان در اوج یاس و استیصال به چیزهای خوب فکر کرد.

به این که آب از سرمان بگذرد اما غرق نشویم و از پس این ویروس چموش برآییم. به اینکه عمل جای شعار را بگیرد و دویست و پنجاه نفر در عرض یک روز بوی سدر و کافور نگیرند. به اینکه این روزهای نحس ته بگیرد و دستان ما دوباره باران شود. سیل شود و راه بیفتد و سراغ چشم ها و چشمه های زلالی را بگیرد که در اثنای این روزهای دوزخی گم شدند. به اینکه کارگران بی مزد و بیکار با لبخندی به خانه های خاموش خویش برگردند و چوب تصمیمات غلط را نخورند. در مرز مرگ و زندگی و بودن و نبودن که لباس هایمان بوی مرگ گرفته و بی تعارف هیچ بعید نیست جسممان در این اتمسفر وهم آلود کم بیاورد، شاید اندیشیدن به اردیبهشت ما را رها کند از هر چه که بوی زوال و تباهی می دهد.

آن وقت در طرفه العینی پر از هوای پرواز خواهیم شد، پرده های ابری را کنار خواهید زد، ماسک ها را از روی صورت هایمان برخواهیم داشت و برای موهای بلند دخترکان در تابلوهای نقاشی کِل خواهیم کشید. بله هر شانزده دقیقه یک نفر در بهشت زهرا زیر خروارها خاک می رود و کرونا در فضای مبهمِ روزمرگی مسئولانی که فقط بلدند حرف بزنند ذیل طومارهای حیات را امضا می کند و مرگ را به ریه های خسته وام می دهد. در چنین شرایطی کاش می شد پیش از آنکه نقشه کشور رو به سیاهی برود و اوضاع وخیم تر شود و موج خطرناک ویروس از ره برسد یک دل سیر بخوابیم و وقتی که بیدار شدیم دیگر خبری از بازی با کلمات نباشد و سعید نمکی از تعطیلی نیم بند شکوه نکند. کاش زندگان این سالِ کرونا زده در گذر تاریخ شیداترین آدم ها لقب بگیرند و مردگان روزهای قرنطینه به عاشق ترین زندگان بدل شوند. کاش...

ظرفیت کرونایی تهران تکمیل شده است/ پایتخت باید« قفل» شود

اوضاع کرونایی تهران اصلاً خوب نیست و بیمارستان های پایتخت با کمبود تخت خالی برای بستری بیماران کووید ۱۹ مواجه شده اند.

تکمیل ظرفیت بیمارستانهای تهران,کرونا در تهران

شرایط بیمارستان های پایتخت

شاید اگر به سراغ دو بیمارستان« امام خمینی» و« سینا» برویم، وضعیت کرونایی تهران تا حدودی برای همگان معلوم شود. زیرا، این دو بیمارستان، از جمله پرجمعیت ترین و شلوغ ترین بیمارستان های کرونایی تهران هستند که در ۱۴ ماه گذشته از شیوع کرونا در کشور، پذیرای تعداد زیادی از بیماران کرونایی بوده اند.

خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام( ره)، ضمن اشاره به تشدید افزایش تعداد مراجعان، بستری ها و مرگ و میرهای کرونایی در این مرکز درمانی، گفت:ظرفیت کرونایی بیمارستان تکمیل شده و ما مجبوریم خدمات به بیماران غیر کرونایی را کمتر کنیم تا بتوانیم پاسخگوی بیماران کرونایی باشیم.

محمد طالب پور رئیس بیمارستان سینا هم با بیان اینکه تعداد بیماران ما نسبت به قبل از عید ۷ برابر شده است، گفت:از هر ۱۰ مراجعه کننده مجبوریم ۴ نفر را بستری کنیم و از الان باید برای روزهای آینده که به اوج مبتلایان خواهیم رسید فکر شود تا سرویس دهی به بیماران به هم نریزد.

تکمیل ظرفیت بیمارستانهای تهران,کرونا در تهران

ویروس انگلیسی بی رحمانه حمله می کند

در شرایطی که ویروس جهش یافته بی رحمانه حمله می کند، به نظر می رسد راه حل مقابله با بیماری در کلانشهری مانند تهران که جمعیت زیادی دارد، قفل کردن شهر باشد. زیرا، مشاهدات و گزارش ها حاکی از این است که با اعمال محدودیت هایی که از ۲۱ فروردین آغاز شده است، تغییر چندانی در رعایت پروتکل ها مشاهده نمی شود و رفت و آمدهای روزانه به قوت خود باقی است. مترو و اتوبوس ها همچنان پر از مسافر هستند و ادارات نیز همچنان به صورت حضوری خدمات ارائه می دهند.

به گفته علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، در موج چهارم کرونا، سوش غالب ویروس انگلیسی است و می توان گفت که اغلب مبتلایان درگیر ویروس جهش یافته شده اند که خطرناک تر از نوع چینی است.

وی درباره برخی درخواست ها برای تعطیلی کامل ادارات، افزود:اگر نیروی بسیاری از ستادهای وزارتخانه ها نیز دو سوم شوند هیچ اتفاقی نمی افتد و کار مردم انجام می شود، زیرا آنها نیروی اضافه دارند و ارباب رجوع نیز ندارند.

رئیسی ادامه داد :بر اساس شیوه نامه های بهداشتی در مناطق قرمز، مدیران ادارات می توانند تا یک سوم کارکنان را به محل کار بیاورند و بسیاری از کارهای بانک ها را می توان به صورت الکترونیکی انجام داد، زیرا کارکنان بانک ها از گروه های آسیب پذیر هستند.

منتظر روزهای سخت تری باشیم

آن طور که وزیر بهداشت روز گذشته در اولین گفتگوی زنده خبری در سال جدید با مردم داشت، باید منتظر روزهای سخت تری در هفته آینده باشیم. به طوری که آمار مرگ و میرها و بستری ها، بیشتر از اعداد و ارقام این روزها خواهد شد. در حالی که روز گذشته شاهد مرگ ۲۵۸ نفر از هموطنانمان بودیم، این عدد می تواند در روزهای آینده به ۲ برابر هم برسد. به طوری که چند روز قل، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، صحبت از ۶۰۰ مرگ روزانه کرده بود.

این در حالی است که بیشترین موارد بستری و مرگ و میر کرونایی در کشور، مربوط به تهران بوده است. یعنی اگر بتوان این بیماری را در تهران کنترل کرد، آن گاه توانسته ایم به میزان یک سوم از موارد ابتلاء و مرگ و میرها بکاهیم. زیرا، در روز گذشته بیش از ۱۴ هزار مراجعه کرونایی به مراکز بهداشتی و درمانی استان تهران داشته ایم.

آنچه مسلم است، اینکه امروز گرفتار موج سهمگین کرونا در کشور هستیم که از موج های قبلی ما سنگین تر است. اما، اظهارات مقابل همدیگر برخی مسئولان، وضعیت موجود را سخت تر خواهد کرد. زیرا، استاندار تهران مخالف تعطیلی و قفل شدن تهران است و در مقابل، کادر پزشکی و درگیر بیماری، موافق صد درصدی تعطیلی شهر هستند. باید منتظر روزهای آینده بود.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
ویژه سرپوش