سه شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۷۶۶
حوزه بهداشت و رفاه

ظرفیت پذیرش بیمارستان مسیح دانشوری تقریبا تکمیل است

تهران در آستانه ورود به وضعیت قرمز کرونا/ اوضاع نامناسب در ۶ شهرستان بوشهر

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
بستری های کرونایی در تهران هر روز افزایش می یابد و این شهر در آستانه ورود دوباره به وضعیت قرمز قرار دارد.

وضعیت بستری بیماران کرونایی در تهران، سبب شده تا این کلانشهر در آستانه قرمز شدن قرار بگیرد.

به گزارش مهر، اوج گیری دوباره بیماری کرونا (corona) در بعضی از استان های کشور، سبب شده تا مسوولان وزارت بهداشت از وضعیت موجود ابراز نگرانی کنند. این در حالیست که طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از ۱۵ تیرماه ۹۹، استفاده از ماسک در اماکن پرتجمع، اجباری خواهد شد.

در همین حال، ۱۴ استان کشور در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند که تهران نیز فعلا در فهرست استان هایی است که در شرایط هشدار قرار دارند.

بر اساس آنچه که سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، اعلام کرده است ، تا روز گذشته ۱۴ استان در وضعیت قرمز و هشدار قرار داشته اند. این در حالیست که میزان بیماران کرونایی بستری در تهران، ظرف روزهای اخیر به شکل عجیبی افزایش یافته و تقریباً ظرفیت تخت های کرونایی بیمارستان های استان تهران، پر شده است.

بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار‌کرد: در روزهای گذشته و به دنبال بازگشایی ها و انجام مسافرت ها، شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا هستیم.

او با اشاره به عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی از طرف بعضی از هموطنان، گفت: این وضعیت منجر به افزایش موارد بستری و مرگ و میر می شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تأکید کرد: از مردم تقاضا می کنیم همچون ایام عید، به رعایت پروتکل های بهداشتی پایبند باشند.

او ادامه داد: نکته مهم در این روزها، استفاده از ماسک است که تقاضا می کنیم بدون ماسک از خانه بیرون نیایید. همچنین، شستن دست ها را مرتب انجام دهید و تا حد امکان به سفر نروید.

در همین حال، علی رضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در گفت و گو با مهر، نسبت به وضعیت ایجاد شده ابراز نگرانی کرد و اظهار‌کرد: اگر همین وضعیت ادامه داشته باشد، قطعاً با مشکل روبرو خواهیم شد. بنابراین، لازم است که در مورد بعضی تصمیمات قبلی برای لغو محدودیت ها، تجدید نظر شود.

او با انتقاد از افرادی که بیماری کرونا را شوخی گرفته اند، گفت: این بیماری، با کسی شوخی ندارد و اگر مراقب نباشیم، کشنده است.

علی رضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از افزایش موارد ابتلا به کرونا در تهران ابراز نگرانی کرد و اظهار‌کرد: مردم باید همچون ماه های گذشته، نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، جدّي باشند.

در همین حال، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، از ابلاغ محدودیت های کرونایی به استانداران ۱۱ استان کشور خبر داد و گفت: اقدامات محدودیتی برای مقابله با کرونا به استانداران استان های خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس، آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، خراسان رضوی، کرمان، تهران و البرز ابلاغ شده است.

او اظهار‌کرد: عمده مشکلات ما مراسم جشن، ترحیم و دورهمی ها است و همین باعث شیوع بیشتر کرونا شده است. به طوریکه خوزستان یک سوم بستری ها و فوتی ها را بخود اختصاص می دهد.

محمودرضا صالحی متخصص بیماری های عفونی، با عنوان این مطلب که در یک هفته گذشته در اکثر بیمارستان های دانشگاهی، تعداد بیماران در تهران رو به افزایش است، اظهار‌کرد: رفتار کرونا با دیگر ویروس هایی که تا به حال مشاهد شده است همخوانی ندارد. تعبیر ما این بود که با تغییر فصل شاهد کاهش بیماری باشیم، اما این بیماری هنوز هم در حال غافلگیر کردن ماست.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، تأکید کرد: کرونا درمان قطعی ندارد و بالقوه کشنده است.

افزایش ۷.۹ درصدی بستری های کرونایی در تهران/ پیشنهاد اعمال محدودیت های جدید

دکتر علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران از بستری ۴۱۲ بیمار جدید کرونایی در بخش های عادی و ۱۰۸ بیمار جدید کرونایی در بخش های مراقبت ویژه در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان های تهران خبرداد که در مجموع نسبت به روز گذشته ۷.۹ درصد افزایش داشته است.

او گفت: ۷ درصد از مراجعان سرپایی به بخش های بهداشتی و درمانی در ۲۴ ساعت گذشته نیاز به بستری در بیمارستان داشتند که نسبت به روزهای قبل رشد داشته است و همچنین شاهد رشد ۶ درصدی مجموع بیمارانی هستیم که به بخش های سرپایی مراجعه کردند.

او گفت: به علت تغییرات آمار مبتلایان روز گذشته در نامه ای ۶ بندی به ستاد ملی مقابله با کرونا خواهان اعمال محدودیت های جدید سخت گیرانه در استان تهران شدیم و امروز نیز در معیت استاندار تهران در وزارت کشور حضور یافتیم و به تبیین دلایل و مستندات لازم برای اعمال این محدودیت ها پرداختیم که مورد بحث قرار گرفت.

زالی با بیان اینکه طبیعتا متناسب با شرایط تهران و تغییرات ایجاد شده الگوی نوینی در زمینه مداخلات اعمال خواهد شد، یادآور شد: محدودیت ها بر اساس مصوبات ستاد ملی در هر استان و یا شهرستان حدود یک هفته اجرا میشود و در پایان آن هفته تحلیل و آنالیز آمارها صورت ميگیرد و طبق استمرار، تعمیق و یا تقلیل مداخلات محدود شونده تصمیمات مقتضی گرفته می شود.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران پیشنهاد اعمال محدودیت های جدید در شهر تهران متاثر از تغییرات آماری صورت گرفته در طول هفته گذشته در وضعیت مبتلایان، مراجعان به بخش های بهداشتی و درمانی، بستری شدگان و مرگ و میر است.

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

زالی ادامه داد: محدودیت ها طبق تصمیمات ستاد ملی ابلاغ می شود و به مدت یک هفته اجرا میشود و در پایان یک هفته وضعیت آماری در تهران و یا هر شهرستان دیگری مورد تحلیل و آنالیز قرار می گیرد و طبق آن ستاد ملی کرونا مجددا در خصوص استمرار، تمدید و یا تشدید محدودیت های پیشنهادی تصمیم گیری خواهد کرد.

به گفته زالی محدودیت در مورد تردد در سطح شهر، برگزاری مراسم و اجتماعات نظیر مجالس عروسی و عزا، محدودیت در ساعات کاری و تقلیل ظرفیت های کاری من جمله پیشنهادات ارائه شده بوده است که به محض ابلاغ ستاد ملی، ساز و کار اجرایی آن در تهران اعمال می شود.

ظرفیت پذیرش بیمارستان مسیح دانشوری تقریبا تکمیل است

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری معتقد است: دارو رمدسیویر برای درمان بیماران کرونایی جواب مثبت داده، اما برای پروتکل اولیه درمان این بیماری ۱۲ عدد از آن نیاز است که قیمت بسیار بالایی دارد.

توحید سلیمانی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص برخی داروهای استفاده شده در بیمارستان مسیح دانشوری برای کرونا اظهار کرد: بیمارستان مسیح دانشوری جزو بیمارستان‌های تحقیقاتی است. طرح تحقیقاتی دارو فاویپراویر در این بیمارستان انجام شد  که ما قبلا از این داروها برای درمان بیماران کرونایی استفاده می‌کردیم. درمان با این دارو نتیجه مثبت داشت اما در حال حاضر این دارو موجود نیست.

وی افزود: داروهای" کلترا" و "اینترفرون بتا " از دیگر طرح‌های تحقیقاتی هستند که از آن‌ها نیز استفاده می‌کنیم. هر کسی که در رنج سفید این بیماری باشد هردارویی که از بیرون تهیه کند، برای او استفاده می‌کنیم.

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری خاطرنشان کرد: داروی رمدسیویر نیز برای درمان بیماران کرونایی جواب مثبت داده است اما به‌دلیل اینکه این دارو قیمت بسیار بالایی دارد باید مردم از بیرون تهیه کنند برای پروتکل اولیه درمان این بیماری ۱۲ عدد از آن نیاز است که قیمت بسیار بالایی دارد.

وی  با بیان اینکه «اوضاع شیوع ویروس کرونا بسیار خراب است»، عنوان کرد: ظرفیت پذیرش بیمارستان مسیح دانشوری تقریبا تکمیل است و از شهرستان پذیرش نمی‌کند، اما در صورت صلاحدید پزشکان می‌توانیم دراین بیمارستان مریض بستری کنیم. نصف بخش‌های بیمارستان مسیح دانشوری بسته است و مریض‌های دیگر را بستری می‌کند و فقط پنج بخش و آی سیوی اورژانس مختص به کرونا شده است.

سلیمانی بیان کرد:پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کرونا به صورت سرپایی در بیمارستان مسیح دانشوری بسیار زیاد است. پذیرش برای بیمار کرونایی نداریم؛ چراکه تمامی بخش‌های کرونای بیمارستان پر است.

وی با بیان اینکه «بیمارستان‌های بقیه‌الله و امام حسین(ع) پر شده‌اند»، گفت: از کردستان به این بیمارستان‌ها برای پذیرش زنگ زدند و آن‌ها گفتند جایی برای پذیرش نداریم. مریض‌های کرونای ما بدحال‌ هستند.

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

پرستار بخش آی‌سیوی بیمارستان مسیح‌دانشوری افزود: درمان بیشتر شده است و سه هفته است که وضع بیماران کرونایی ما نسبت به ماه گذشته که شیوع آن آرام‌تر شده بود، بیشتر شده است. اکثر مریض‌های ما زیر دستگاه ونتیلاتور هستند.

سلیمانی با اشاره به اینکه «مشکلات ریوی در بیماران کرونایی بیمارستان ما زیاد شده است»، خاطرنشان کرد: این میزان مبتلا به کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری، نسبت به اسفند و فروردین‌ماه کمتر است ولی نسبت به یک ماه گذشته افزایش داشته است.

این پرستار ادامه داد: با خانواده‌های بیماران از تلفن همراه شخصی خودم تماس تصویری برقرار می‌کنم تا به کاهش استرس آنها و امید به بهبودی‌شان کمک کرده باشم.

دانشگاه علوم پزشکی: ۶ شهرستان استان بوشهر در وضعیت قرمز و هشدار کرونایی است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان زمان حاضر سه شهرستان این استان در وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا و سه شهرستان دیگر در مرحله هشدار قرار دارند.

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

دکتر عبدالمحمد خواجه ئیان روز پنج شنبه به رسانه ها اعلام‌کرد: شرایط در شهرستان های که وضعیت قرمز و هشدار دارند در پایدار است زیرا تقسیم بندی و نشانه گذاری این شهرستان ها طبق موارد بستری است که روزانه در حال تغییر است.

او افزود: در شرایط فعلی احتمال داده می شود تعداد زيادي از اشخاص جامعه که بیشتر بی علامت هستند ناقل بیماری کرونا باشند و در تماس های روزانه میتوانند این بیماری را به اشخاص سالم نیز منتقل کنند.

خواجه ئیان ادامه داد: تماس بین اشخاص سالم و بیمار در جامعه سبب گردش ویروس می شود و از این طریق چرخه انتقال بیماری پایدار می ماند، به همین علت افراد در صورت امکان و نداشتن اضطرار از خانه خارج نشوند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهارداشت: هر گونه تجمع، دورهمی، مراسم جشن و سوگواری و از این دست برنامه ها که باعث تجمع می شود در شرایط قرمز کرونایی در این استان فاجعه آمیز خواهد بود.

او یادآورشد: شیوع بیماری کووید ۱۹ در این استان و بسیاری از جاهای کشور پس از کاهش خوبی که در اواخر فروردین و نیمه اول اردیبهشت ماه داشت، مجدداً روبه افزایش گذاشته است و طبق پیش بینی ها ابتدا موارد سرپایی و بعد بستری ها در استان بوشهر افزایش یافته است.

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

خواجه ئیان گفت: این بیماری هیچگونه درمانی ندارد و افرادی که در بیمارستان بستری هستند بیشتر درمانهای نگه دارنده برای آن ها صورت ميگیرد و باید تمامی تلاش خود را برای پيش‌گيري از بیماری گذاشت.

او گفت: برای پيش‌گيري از ابتلا به ویروس کرونا باید مجموعه ای از اقدام ها را همه اشخاص جامعه من جمله کارمند، بازاریان و خانه‌دار انجام دهند و هیچ راه واحدی برای پيش‌گيري مطلق از بیماری وجود ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مهم ترین کارها برای پيش‌گيري از ابتلا به این بیماری، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، ضدعفونی کردن مکرر دست ها و در صورت امکان خارج نشدن از منزل مگر در موارد خیلی ضروری است.

او گفت: ماسک های سه لایه معمولی نیز میتواند تا حد زيادي جلوی انتقال ویروس کرونا را بگیرد و همه مردم نیاز به استفاده از ماسک N۹۵ و فیلتر دار ندارند و ماسک هایی که دریچه دارند برای بیماران به هیچ وجه توصیه نمی شود زیرا این نوع ماسک ها اجازه خروج هوا به بیرون را می دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تا چند هفته پیش نمونه گیری کرونا از افراد مراجعه کننده به مراکز منتخب صورت می گرفت ولی با بخش نامه جدید وزارت بهداشت روش کار تغییر کرد و باتوجه به شیوع بالای بیماری در جامعه و محدودیت های دسترسی به کیت تشخیصی گروه هدف غربالگری تغییر کرده است.

او اضافه کرد: طبق این دستورالعمل از اشخاص سرپایی علامت دار با سن بالای ۶۰ سال و یا وجود بیماری زمینه ای (گروه‌های پرخطر از نظر عوارض کووید ۱۹)، زنان باردار و اشخاص در تماس با شخص مبتلا به کرونا به شرط سن بالای ۶۰ سال نمونه گیری انجام می شود.

خواجه ئیان گفت: طبق این دستورالعمل، زندانیان علامت دار، کارکنان زندان در تماس مستقیم با زندانی مبتلا، معتادان متجاهر علامت دار در مراکز ماده ۱۶، کارکنان مراکز ماده ۱۶ در تماس مستقیم با معتادان متجاهر مبتلا، مراکز نگهداری معلولان و سالمندان علامت دار، کارکنان مراکز نگهداری معلولان و سالمندان و سایر مراکز تجمعی در تماس مستقیم با مددجویان مبتلا نیز من جمله مواردی هستند که باید از آن ها نمونه گیری شود.

او گفت: اتباع خارجی علامت دار ساکن در مهمان شهرها، اتباع داخلی وارد شده از کشورهای با شیوع بالا و، کارکنان شاغل در بخش ویژه کووید ۱۹ و کارکنان ارائه خدمات برای کووید ۱۹ در واحدهای PHC از دیگر مواردی هستند که باید از آن ها نمونه گیری انجام شود.

خواجه ئیان ادامه داد: باتوجه به تغییر شرایط نمونه گیری توصیه می شود چنانچه علائم خفیف بیماری را در خود مشاهده کردند در منزل ایزوله شوند و سعی کنند تماس کمتری با اشخاص خانواده و دیگران داشته باشند و در صورت شدت گرفتن علایم به بیمارستان مراجعه کنند.

او تأکید کرد: اشخاص معمولی با علایم خفیف بیماری نیاز به مراجعه به بیمارستان ندارند و رعایت کردن موارد بهداشتی برای آن ها کفایت می کند.

این مقام مسوول اضافه کرد: افرادی که دارای بیماری زمینه ای، سالمندان و خانم های حامله باید میزان بالاتری از احتیاط را داشته باشند و خانواده های این اشخاص نیز برای حفظ سلامت آن ها ضریب بالاتری از احتیاط را مدنظر قرار دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان این که در یک دور همی در هفته های گذشته در استان بوشهر موارد زیادی مبتلا شدند و با وجود توصیه های مکرر، اشخاص زيادي در جامعه این هشدارها را جدّي نمی گیرند.

او تأکید کرد: این درصد کم افراد جامعه نیز میتوانند باعث تداوم چرخه انتقال ویروس در جامعه باشند.

تاکسیرانان مشهدی ملزم به استفاده از ماسک شدند

مدیرعامل تاکسیرانی مشهدمقدس بر نظارت بیشتر بر فعالیت تاکسیرانان مشهد در زمینه بهره گیری از ماسک تأکید کرد.

احمد محبی در گفتگو با  تسنیم گفت: متأسفانه در روزهای گذشته شاهد افزایش شدید نرخ ابتلا به بیماری کرونا هستیم که ناشی از عدم استفاده از ماسک و رعایت نکردن توصیه های بهداشتی از سوی شهروندان است.

او ادامه داد: از همین رو به دلیل حفظ سلامت تاکسیرانان و مسافران و قطع زنجیره ابتلا به کرونا این سازمان همچون سابق و با عزمی جدّي تر بر لزوم استفاده تاکسیرانان از ماسک و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی نظارت خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: همینطور به علت سهولت دردسترس قرار گرفتن ماسک و مواد ضد عفونی این موارد با گشت های سیار در خطوط و مبادی ورودی شهر در اختیار تاکسیرانان قرار می گیرد و ناوگان گردشی نیز میتوانند با مراجعه به جایگاه های مشخص شده همچون میدان شهدا و چهار راه نخریسی و... جهت دریافت ماسک و مواد ضد عفونی اقدام کنند.

محبی عنوان کرد: روزانه بیش از هزار پک بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی در بین تاکسیرانان توزیع و سلامت آنان نیز توسط اکیپ های تست سلامت در چند نقطه از شهر مشهد پایش می شود.

او اضافه کرد: مقابله با کرونا جز با عزم جدّي و کمک و رعایت کلیه شهروندان و دستگاه های اجرایی امکان پذیر نیست و همه ما باید نقش خود را در این راه به صورت کامل اجرا کنیم.

آمل در وضعیت هشدار ابتلا به کرونا قرار گرفت

رئیس شبکه بهداشت ودرمان آمل، بابیان اینکه متأسفانه عادی انگاشتن مردم و کم شدن حساسیت‌های کرونایی توسط مردم باعث افزایش ناگهانی شیوع کرونا در موج دوم این بیماری در این شهرستان شده است، گفت: باوجود هشدارهای بهداشتی مبنی بر رعایت موارد پیشگیرانه، متأسفانه آمار بیماران کرونایی درآمل روبه افزایش هست.

دکتر اکبری هشدار داد: در صورت افزایش موارد ابتلا به کرونا در روزهای آینده، احتمال رسیدن تعداد بیماران بستری‌شده به حتی از تعداد بستری‌ها وجود دارد و با این وضعیت شهرستان در وضعیت قرمز قرار خواهد گرفت.

اعمال محدودیت کرونایی در گلستان/ دو سوم مبتلایان روستایی هستند

استاندار گلستان گفت: روزانه ۳۰۰ هزار ماسک در استان تولید می شود و از نظر تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده وضعیت خوبی داریم.

به گزارش مهر، هادی حق‌شناس شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری اظهارکرد: در اسفندماه، مردم پروتکل‌های بهداشتی را خوب رعایت کرده و از پیک اول کرونا عبور کردیم.

وی افزود: در آن برهه، گرگان در بین دو شهر رشت و قم از نظر ابتلاء به بیماری قرار گرفت و بیش از ۵۰ درصد ایمنی گله‌ای اتفاق افتاد.

حق شناس گفت: هم اکنون هشت شهرستان درگیر کرونا بوده و در این مرحله، شیوع بیماری در روستاها بیشتر از شهرها است.

وی تصریح کرد: مبتلایان استان یک سوم شهرنشین و دو سوم روستانشین هستند و بخش عمده‌ای از آن مربوط به حضور در مراسم عروسی و عزا است.

استاندار گلستان تأکید کرد: اگر سه اقدام، زدن ماسک، شستن دست‌ها و عدم حضور در اجتماعات، رعایت شود مطمئناً زودتر از شرایط قرمز خارج خواهیم شد.

وی با بیان این که مردم از رفتن به مراسم عروسی خودداری کنند، گفت: در این شرایط، شادی رفتن به عروسی زودگذر است و در چند روز آینده به عزا تبدیل می‌شود.

حق شناس ادامه داد: روزانه ۳۰۰ هزار ماسک در استان تولید می‌شود و از نظر تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده وضعیت خوبی داریم.

وی تصریح کرد: اگر پروتکل‌ها رعایت نشود، مجبور خواهیم شد محدودیت‌ها را در کل استان تسری دهیم.

وی با بیان این که سه هزار تخت بیمارستانی در استان وجود دارد، اضافه کرد: ۲۰ درصد تخت‌های ما توسط بیماران کرونا اشغال شده و ۷۵ نفر هم در آی سی یو بستری هستند.

کرونا در استان البرز دوباره قوت گرفت/ وضعیت پنج شهرستان قرمز شد

استاندار البرز گفت: تعطیلی پنجشنبه ها، کاهش ساعات کار ادارات، حضور یک سوم پرسنل در ادارات و اعمال دورکاری، موافقت برای مرخصی گروه های حساس، محدودیت فعالیت در پارک ها و مراکز تفرجگاهی، تعطیلی پاساژها و اجتماعات مسقف به ستاد ملی مقابله با کرونا پیشنهاد می شود و در صورت موافقت رئیس جمهور اجرایی می شود.

شهبازی تاکید کرد: ادارات، دستگاه ها و خرید و فروش ها نسبت به اراده خدمات در فضای مجازی اقدام کنند.

وی با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی استان و خداقوت به کادر بهداشت و درمان، اضافه کرد: شهرداری کرج همراهی بسیار خوبی در مقابله با کرونا داشته و انتظار می رود که با شدت بیشتری نسبت به ضدعفونی معابر اقدام کند.

استاندار البرز با اشاره به اینکه پنج شهرستان البرز در وضعیت قرمز قرار دارند و کلان‌شهر کرج نیز به وضعیت قرمز نزدیک است، گفت: استفاده از ماسک از ۱۵ تیرماه اجباری است و باید مسئولان مربوطه در استان برای تهیه ماسک ارزان اقدام کنند.

شهبازی با اشاره به اینکه شرایط بسیار حساس تر از اسفند و فروردین است و به مردم هشدار می دهیم که اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و ماسک را جدی بگیرند، افزود: اعمال طرح زوج و فرد در تردد خودروها نیز در دستور کار خواهد بود.

وی با بیان اینکه کمیته های فرعی مقابله با کرونا در ادارات و شهرستان های البرز تشکیل شود، گفت: اصناف و رسانه های استان مانند همیشه برای آگاهی بخشی به مردم همراه باشند.

  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
ویژه سرپوش