دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۱۱۰

چگونه محبوب شویم؟/ راه های محبوب شدن نزد دیگران

چگونه محبوب شویم،محبوب شدن نزد دیگران,چگونه محبوب شویم آموزش محبوب شدنمحبوب شدن در بین دیگران خواسته‌ی هر فردی است
برای این که بدانیم چگونه محبوب شویم، اول باید بفهمیم آدم های محبوب چه خصوصیت یا ویژگی های مشترکی دارند. تمامی افراد از آدم های با اعتماد بنفس و ساده نظر خوششان می آید از نقش بازی کردن همواره برای محبوبیت استفاده نکنید این کار دقیقا نتیجه عکس می دهد و شما را از افراد دور می کند پیوسته مهربان و خنده رو باشید.

چگونه محبوب شویم؟

محبوب بودن، یک نیاز ذاتی است. در هرم نیازهای روانی شخص، احتیاج به دوست داشتن و دوست داشته شدن، یکی از اصلی ترین نیازهای روانی هر انسانی است. احتمالا ظاهر آدم ها گاهی روی محبوبیت آن ها تاثیرگذار باشد ولی در صورتیکه شخصی ظاهر بسیار زیبایی نداشته باشد نباید مایوس و غمگین باشد چون با رفتار مناسب و صحیح میتوان افراد دیگر را آنقدر جذب خود کرد که بخواهند همیشه با شما معاشرت کنند و از ته دل دوست تان داشته باشند. انسان موجودی است كه برای زندگی اجتماعی آفریده شده و زمانی كه حس كند دوستداشتنی و مورد پذیرش نیست، حس بدبختی و تیره روزی میكند. واقعیتی كه شامل من، تو و همه مردم دنیا میشود. ما در دنیایی بزرگ، با مردمی زندگی میكنیم كه آرزومند گرمای دوستی، شادمانی، لبخند و همراهی ما هستند و زمانی میتوانیم این موهبتها را بخود و افراد دیگر هدیه دهیم كه یك قانون طلایی را به كار ببندیم.

راه های محبوب شدن نزد دیگران

برخی از راه های محبوب شدن نزد دیگران عبارتند از:

- برای محبوب شدن اعتماد به نفس داشته باشید:

هیچ شخصی کامل نیست؛ بدین ترتیب شما هم برای محبوب شدن نیازی ندارید کامل باشید، حتی اگر حس می کنید از ایده آل فاصله ی زیادی دارید، باز هم نخستین گام به سوی کسب اعتماد به نفس این است که خود را باور داشته باشید. خودتان را مخفی نکنید. در صورتیکه فرصت مناسبی یافتید، بلند شوید و خودتان را در جمع مطرح کنید. چنانچه تمام مدت نگران این باشید که دیگران چطور شما را می بینند و چه فکری در مورد شما می کنند و پشت سر شما چه می گویند، هرگز نمی توانید قدم مثبتی بردارید یا حتی از شرِ این افکار راحت شوید. به جای آن، همان کسی که هستید و همان کاری را که می کنید عاشقانه دوست داشته باشید. اگر خودتان را دوست داشته باشید، دیگران هم از همراهی با شما لذت خواهند برد.

- برای محبوب شدن به آنچه میگویید عمل كنید:

دوستانتان زمانی به شما اعتماد خواهند كرد كه ببینند شما آنچه را كه میگویید انجام میدهید، آن ها نیز توقع دارند كه شما آنرا به برترین شكل ممكن انجام دهید. هیچ چیز نباید مهم تر از قولی كه میدهید، باشد. هنگامی که شما به شكلی ذهنی و اخلاقی به قولهایی كه میدهید پایبند باشید، پلی بین خودتان و موفقیت میزنید و این سبب محبوب شدن شما میشود.

چگونه محبوب شویم راه های محبوب شدن,چگونه محبوب شویم,روش های محبوب شدن چیستبرای محبوب شدن در بین دیگران زیاد دم دست نباشید

- برای محبوب شدن معلوماتتان را به رخ نكشید:

هر شخصی دوست دارد در دید دیگران مهم و باارزش بنظر بیاید. پس زمانی كه شما سعی میكنید این حس را به شخصی تقدیم كنید برترین موقعیت را در روابط ایجاد و ادب و نزاكت خود را متجلی كرده اید، ولی چنانچه تلاش كنید یا فضل فروشی کنید. خود را شخص مهمی نشان دهید اگر چه ممكن است سایرین شما را بخاطر دانشتان تحسین كنند ولی شما را دوست نخواهند داشت. بهتر است مورد علاقه باشید تا مورد تحسین، توجه كنید كسی كه سعی میكند تا اطلاعات و دانشش را به رخ شما بكشد احتمالا دارد تلاش میكند حس عمیق خود كم بینی در سایر زمینه ها را مخفی كند، او به ترحم و همدلی شما احتیاج دارد. بنابراین برای محبوب شدن، معلومات و داشته هایتان را به رخ دیگران نکشید.

- همدلی كردن با طرف مقابلتان، راهی برای محبوب شدن:

خیلی ها تاکید دارند كه به دوستان و نزدیكان خود بفهمانند كه با آن ها در حوادث زندگیشان همدرد هستند ولی هیچ كس بطور واقعی نمی تواند درد كسی را متوجه شود. پس به جای هم دردی برای محبوب شدن باید با دیگران همدلی كرد و طی آن باید خودتان را به جای طرف مقابل قرار دهید و دنیا را از دریچه چشم او ببینید.

- نوع پوشش و ظاهرتان، ترفندی برای محبوب شدن:

ضمن رعایت اصل ساده پوشی و ساده زیستی، مرتب بودن و آراستگی را نادیده نپندارید. برای محبوب شدن، ظاهر شما باید نمایانگر باطن شما باشد. پوشش و آراستگی می بایست طبق آموزه های دینی طراحی و انتخاب شود. اصل مهم در این خصوص پوشاندن ویژگیها و خصوصیات بدن از نامحرم است.

- برای محبوب شدن دیگران را با نامشان صدا بزنید:

احیانا توجه کرده اید که وقتی کسی در احوال پرسی یا بین مکالمات از نام شما استفاده می کند چه قدر خوشایند است. زمانی که در مکالمات از نام طرف مقابل استفاده می کنید مقدار صمیمیت شما به او نشان داده می شود و سبب محبوب شدن شما میشود. البته افرادی هستند که با یادآوری نام ها مشکل دارند. در این مواقع بهتر است برای به یاد داشتن نام ها آن ها را در دفترچه ای بنویسید.

- برای محبوب شدن، هیچوقت به گونه ای رفتار نكنید كه انگار شما برتر از اطرافیانتان هستید:

چنانچه خداوند به شما تواناییهای برتری بخشیده است برای آن است كه در رشد و ارتقای آن بكوشید و از مواهب آن بهره مند شوید. در صورتیکه تلاش میكنید تا این برتریها را به رخ اطرافیانتان بكشید. متأسفانه یك جزیزه كوچك تنها خواهید شد و در جمع مجبورید مدام سر به این سو و آن سو بچرخانید تا شاید شنونده ای برای حرفهایتان پیدا كنید. این سرنوشت در انتظار تمامی كسانی است كه دروغ میگویند و بدون وقفه مبالغه میكنند. مواظب باشید زمانی ممكن است شما هم فریاد بزنید و كسی به یاریتان نیاید.

محبوب شدن,راز محبوب شدن,چگونه محبوب شویمبرای محبوب شدن در بین دوستان و نزدیکان خود باید تغییراتی در رفتار خود ایجاد کنید

- ذهنیت مثبت نسبت به دیگران، روش محبوب شدن:

ذهن زیبا، زبان را زیبا می کند. بنابراین برای محبوب شدن اولاً نسبت به افراد دیگر ذهنیت منفی نداشته باشید که اگر ذهن منفی داشته باشید حتما در نگاه و زبان شما هم بروز یافته و سبب آزردگی دیگران شده و تعامل فی مابین را تلخ و گزنده خواهد کرد. ثانیاً با مطالعه کتب اخلاقی، عرفانی و تحصیل مهارت های ارتباط مؤثر و مفید با دیگران ذهن خود را با زیبایی های اخلاقی، به زیبایی مدیریت کنید تا طبق "از کوزه همان برون طراوت که در اوست" گفتار و رفتار شما نوازشگر و آرامشگر و آموزشگر مخاطبان شما شده و نحوه گفتار و رفتار آنان هم با شما محترمانه و دوستانه باشد.

- یکی از راه های محبوب شدن، بخشش دیگران:

یاد بگیرید تا دیگران را بخاطر اشتباهاتشان ببخشید. در صورتیکه شما بتوانید خود را كنترل كنید و اشتباه دیگران را بزرگوارانه و بدون منت ببخشید افراد بازخورد بسیار مثبتی از شما خواهند گرفت و این در محبوب شدن شما نزد دیگران تأثیر شگرفی خواهد گذاشت.

- برای محبوب شدن یک شنونده خوب باشید:

یکی از راههای محبوب شدن بین دیگران هنر خوب گوش دادن است. باید بگونه ای به دیگران گوش دهیم که حس کنند تمام توجه و تمرکزتان به آنهاست. درصورتی که به حرفهای خوب گوش ندهیم، یعنی به آن ها و صحبتهایشان بی توجهیم و این کار سبب می شود در نگاه طرف مقابل شخصی مثبت و جذاب دیده نشوید. با گوش دادن دقیق و خوب به دیگران می فهمانید که در پی درک و همدلی با آن ها هستید و برایشان ارزش قائلید. در مقابل، آنها هم شما را مورد اعتماد و دوستداشتنی می دانند و تمام حرفهایشان را با شما در میان می گذارند. در زمان گوش دادن باید توجه کامل به طرف مقابل داشته باشید. با جان و دل به حرفهایش گوش بدهید. شنونده خوبی باشید و دیگران را تشویق کنید از خود صحبت کنند. برای این که شنونده خوبی باشید به این نکات توجه کنید:

>> برای محبوب شدن، زمانی که طرف مقابل مشغول صحبت کردن است به این فکر نکنید که چه پاسخی یا راهکاری به او بدهم. هر موقع حس کردید مشغول پیدا کردن جواب هستید، جلوی خود را بگیرید زیرا مانعِ تمرکز شما بر صحبت های طرف مقابل می شود.

>> درهنگام گفتگو ارتباط چشمی برقرار کنید. رو برگرداندن از افراد موقع صحبت کردن، حس ناخوشایندی را به طرف مقابل انتقال می دهد که سبب محبوب شدن شما میشود. امکان دارد او حس کند شما از روی اجبار یا رو دربایستی به حرفهایش گوش می دهید.

>> تمام توجه تان را به او بدهید به عنوان مثال گوشی خود را خاموش یا بی صدا کنید. مدام به این طرف و آن طرف نگاه نکنید. برای محبوب شدن، وسط صحبت های طرف مقابل نپرید و …

- نحوه برخورد با دیگران، از راه های محبوب شدن نزد دیگران:

همان گونه که مایلید و می پسندید با شما رفتار شود با دیگران برخورد کنید و از آنچه در دیگران می بینید و نمی پسندید دوری کنید. بی تردید هرگز مایل نیستید که افراد دیگر در غیاب شما بدی های شما را افشا کنند یا به شما کم اعتنایی و بی اعتنایی کنند. پیشی در سلام – احترام و مهر ورزیدن – هدیه دادن – تواضع بی ریایی و خوش رویی – از مهارتهای ارتباطی است که همگی طالب آنند. بنابراین شما هم برای محبوب شدن در برخورد با دیگران به این مهارتها مجهز و عامل شوید تا مورد علاقه و محبت دیگران واقع شوید.

- برای دیگران زیاد دم دست نباشید:

هیچ وقت برای افراد دیگر خیلی دست یافتنی نباشید. یکی از راه های محبوب شدن اینست که طوری برخورد کنید که شما یک شخصیت دست نیافتنی هستید. همیشه بودن و همیشه حضور داشتن ما را به یک شخصیت معمولی و متوسط تبدیل می کند. شخصیت های دوستداشتنی طوری رفتار می کنند که مردم همیشه مشتاق دیدن آنها باشند.

- برای محبوب شدن شوخی را چاشنی سخنانتان کنید:

شوخ طبعی و مزاح یخ افراد را باز و سبب محبوب شدن و صمیمت بیشتر می شود. هر گاه در جمعی نشسته اید به جای این که پا روی پا بیندازید سرتان پایین یا داخل مویابل باشد یا صحبت های منفی و ناامید کننده در خصوص اوضاع جامعه گرانی و مریضی بزنید، تلاش کنید لبخندی به لب داشته باشید اما شوخی های نامعقول، طعنه زدن، متلک پراندن، آزردن، کوچک و خرد کردن دیگران، مسخره کردن جنسیت زن و مرد و … احتمالا سبب خنده افراد حاضر شود ولی دور از ادب و اصول اخلاقی و انسانی است و سبب دلخوری و دوری شخص تحقیر یافته می شود. شوخی های سنجیده و به جا در زمانهای دورهمی سبب صمیمت و دلگرمی افراد نسبت به هم‌دیگر می شود. توصیه هایی برای این که شخصی شوخ طبع باشید:

>> در این زمینه کتابها و مقالاتی که در خصوص آداب شوخ طبعی وجود دارند را مطالعه کنید.

چگونه محبوب شویم,چندراه برای محبوب شدن,چگونه محبوب شویم نزد دیگرانبرای محبوب شدن، طوری رفتار نمایید که طرف مقابل حس کند از شما برتر است

>> زمانی که در جمعی نشسته اید تمام افکار مزاحم مربوط بکار یا نگرانی هایتان را از خود دور کنید و تلاش کنید در طول آن مدت دور هم شاد باشید و بخندید.

>> تجربیات زندگی خود را با کمی طنز بازگو کنید. تقریباً تجربه زندگی شما خاص است و داستان هایی که طبق آن تعریف میشوند ، بکر هستند. دیگران هم علاقه شدیدی به داستان های واقعی در قالب طنز دارند.

>> در صورتیکه نمی دانید چگونه فردی بامزه و شوخ باشید حس بذله گویی خود را با خواندن کتاب های خنده دار تقویت کنید.

- کاهش انتظارات از دیگران، روشی دیگر برای محبوب شدن:

توقع خویش را از دیگران تقلیل دهید، بلکه اصلاً توقع نداشته باشید آدم پرتوقع، منزوی و تنها می ماند. اگر محبتی ابراز می دارید و یا هدیه ای به وی می دهید، توقع تلافی کردن رابطه شما را مخدوش و محبوب شدن شما را در دل و دیده اطرافیان به شدت تقلیل خواهد داد.

- ارزش کار افراد دیگر را برای محبوب شدن درک کنید:

مردم از ما توقع زیادی ندارند. اگر ما قوانین ارتباط مؤثر را درست در روابط مان پیدا کنیم آنها برای ما احترام زیادی قائل می شوند. بسیاری از مردم هیچ وقت کار و ارزش کار دیگران را تحسین نمی کنند. شاید بخاطر غرور کاذب باشد. سعی کنید طوری رفتار کنید که دیگران استنباط کنند که یک نفر بالاخره ارزش کارشان را فهمید. بیشتر مردمان ما با تنبیه میانه خوبی دارند تا تشویق اما باور کنیم که عامل سازندگی و محبوب شدن انسانها تشویق است. 

- برای محبوب شدن، گله نکنید:

در نظر داشته باشید که مردم از کنار شخصی که منفی بوده و همیشه از همه چیز گله می کند فاصله می گیرند، چون این افراد با انرژی منفی خود میتوانند جو را مسموم کرده و نشاط و شادی را بربایند. اگر در شرایطی قرار گرفتید که در خصوص موضوعی گله می کردید ولی شخصی به حرفتان اهمیت نمی داد یا خود را به انجام کار دیگری مشغول میکرد، موضوع گفت و گو را عوض کنید.

- برای محبوب شدن، زود قضاوت نکنید:

گاهی وقت ها اتفاقاتی می افتد که سبب می شود زود قضاوت کرده و با قضاوت نادرست خود باعث آزردگی شخصی شویم. این رنجش ها در نتیجه از محبوب شدن ما کم می کند چون شخصی که با قضاوت زودهنگام روبرو شده با دیگران هم تصمیم عجولانه شما را در میان قرار داده و امکان دارد به چهره شما در نظر دیگران آسیب برساند. بهترین کار این است تا هنگامی که در خصوص موضوعی کاملاً مطمئن نشده اید قضاوت نکنید. حتی اگر قضاوت کردید آنرا در جمع بیان نکنید و در نزد خود یا فردی که با او صمیمی هستید نگه دارید تا مشاهده کنید که دیگران هم قضاوتی مشابه شما با موضوع مورد نظرتان دارند.

راه های محبوب شدن,راه محبوب شدن,چگونه محبوب شویمبرای محبوب شدن، بگونه ای با دیگران رفتار نمایید که احساس مهم بودن به آنها دست دهد

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش